Riktad information - Kawaii: Svensk annons

2014-07-02

Aktuellt exempel kawaii från annons kombinerande gulligt djur och kvinna i "taking care of the kid's" händelse:Svenska smaker, NR 4/7, 2014. "Hela" tidningen uppges vara annons från ICA och LRF. Distribuerad med Dagens Nyheter. Skapad av INPRESS Intelligent kommunikation sedan 1984. Artikel: "Mathaverk av bäääästa sort".

Bild bra när som här för en "redaktionell look-a-like annons" i annonstidning.


Kawaii

Mer kawaii finns senast första artikeln som självklart dessutom föranleder att reflektera möjliigheten att kanske våga sig på att ta upp bilden en bit till med säg en slaktmask som dyker upp diskret i bildens kant:Och aktuella avsnitt med där tänkbart kompletterande länkar i:Tidigare ex. och visuella anteckningar via Hans Husman om Prylar:Intensivt Upp! 1 miljon i US News

Ett till exempel - någon minut senare än The English are coming: Är det en britt vi ser bredvid Business Week?:1 miljon intensivt:1/2 * 1 million kan vi se. Men det betyder inte så himla mycket här i Google News. Det är bättre att skriva det så här från denna aspekt än med siffror. Om 500 000. Är det 1.1 miljon skriver vi det 1100000 (1.1 miljoner) o.s.v.


Och som vi kanske upplever är sådant här inte riktigt linjärt alltid. I nyhetstid behöver saker växa mer. Snarare är det logaritmiska relationer. Men mer är alltid mer och här räknas antalet personer i commotion och co-locomotion på marken oerhört. Det är effekt naturligtvis mycket när pågående men säger också något om hur viktig händelsen var senare. Fler som deltog var med att investera en bit av sitt liv och det kan betyda oerhört för dem under resten av livet faktiskt påverkande beslut, värderingar och hur beredd man är att lättare här när man segrade stort förstås gå ut och göra det igen.

The English are coming: Är det en britt vi ser bredvid Business Week?

Men nu tycker jag mig se en english påväg i alla fall så vi ska nog inte helt räkna ut dem som det spekulerats:Bra titel och ingress för Business Week - Bloomberg:Nu har timmar passerat. Och då är det bra att vi ser sund intensitet som går upp i vad nu aktuellt föränderligt. Exempelvis som här att antalet demonstrerat ökats upp.


Nu har man kanske räknat bättre eller fått in mer uppgifter och det visar sig att det var många fler än först skattat.


The English Bulldog 2014: Arvet efter Churchill ännu starkt


Riktad information: Från början till slut

Tips så att dom yngre kvinnorna inte skämmer ut sig när de ska jämföras med de mer erfarna som redan presterar nyheter:


2013-10-12 först (äldre material ej taggat riktad information):
Propaganda och förstärkt information: Elva vapen

[...]
Några hundra.
[...]

2014-07-02 - senaste:
Nu tar vi av oss kläderna och gör något kul

Nu tar vi av oss kläderna och gör något kul

Medan dom lata ungdomarna som vanligt smiter ifrån arbetet.Den unga asiatiska kvinnan förstår helt enkelt inte att ska det bli bra fodras att dom gör en insats och bjuder på sig själva. Det går inte att lämna allt till de äldre oavsett hur erfarna de är.


Kvinna Mystiskt naken i Shanghai

Relaterat diskuterande efter kärnkraftverken den mystiska nakna kvinnan som joggade ett tag i Shanghai förståndig nog att se till att det dokumenterades visuellt så det blev nyhet av det:Gör något vettigt av er tid nu året som kom och ge oss en konstant ström av riktigr bra pressbilder med eller utan kläderna (gör lite olika saker inte bara sådant här: det är ju ingen svårighet att se vad media gillar för att understryka budskapet - sedan givetvis när shamed av dom äldre kvinnorna får ni förstås börja med något linande som i nyheten).


Paris Hilton naken: Alltid på nätet

Paris Hilton var ju riktigt stor några år. Och avslutade med god trafik topp säkert fortsatt stark när hennes videoklipp naken refreshade varumärket i en av dess tror jag grundläggande värden. Eventuellt vad som kan ge idéer ev. mer för redan kända hur det kan göras (och avseende delvis också hur diverse andra aktörer profiterar på det hela i trivial ganska dålig social media spamming o.s.v. Det når ut bra länge utan ansträngning).SVT-mannen klär av sig naken: Känd svensk naken i gammel-television (s.k. marksänd teve)

Per Oscarsson klär av sig och såväl håller en riktigt tråkig monolog. Sådant gick bra när det bara fanns en elelr två kanaler. Idag krävs nog att man anstränger sig mer om det ska sägas något till det hela.

Förklarar med musik så att alla begriper


 1. Hong Kong: It's Hot
 2. Svärd gör tillochmed IT coolt: Sword and Pistol by my side och IT: Hårt och tufft
 3. I walk the line
 4. Roade Forbes: Sunny
 5. Brittiskt: Give me all your money!

Ty förkänar vi egentligen inte alla bra tema-musik? Varför ska sådant exklusivt uttryckas för skådespelare? Ska inte vi sönder-programmerade IT-arbetare få rätt motiverande musik? Så jag lät dem följa inläggen och ev. kanske några till bakåt äldre än dem.

Bloomberg i Hong Kong och Cameron långt ifrån gymmet

Kanske stämmer det här lite i alla fall?Cameron verkar ju vara en lite kortare inte så muskelös man: Liten politiker helt enkelt. Kanske gör det att man underskattar honom? Medan jag inte vill tro att den mer vältränade Xi skrämt upp honom. Men någon får väl höra sig för om man kan köpa sig en kanalö eller kanske Wales: Gör man sig stor och knuffar honom lite under förhandlingen kanske han i alla fall håller tyst när man pratar med övriga politiker.


Men ärligt talat hur troligt är det att det består. Ska Xi och Li försvara kostnaden för UK: I prestige, politisk-tyngd och i all verklighet cash. Kina är stort. Stor ekonomi trots fattigt i stora delar. Nu spenderar man upp ekonomin igen och jag betvivlar att det är året som kommer är just partiet som kan uttrycka sig i pengar effektivt där det märks - medelstora företag i förändring.


 • Record Bond Sales Show Li Focused on GDP Over Debt: China Credit
 • Kul hur det blev så tydligt positivt hos Blomberg. Det är faktiskt precis den effekt jag tror det kommer ha närmaste månaderna om inte längre tid. Glada dagar ännu en tid utan kanske en välbehövlig "balansering" i ekonomin. Sedan hade jag i övrigt välkomnat någon som kan Kina bra i det här som gjort en seriös analys men där oavsett hur index-nyhets-enkla Blomberg är dom sällan publicerande och heller kanske inte när dom gör det riktigt gedigna.

Hong Kong gjorde något stort. Det lär förstås brett. Folk förstår sådant med eller utan modell-system. Året som kommer är det tags att priortiera förändring. Och kan man åtminstone ta en mindre vinst av att roa sig med dom brittiska företagen varför inte. Sedan tror ju jag att får USA Hillary som president håller sig en liten politiker som Cameron bättre sig borta så att kommunisterna inte förvirras av honom. Låtande the Big Girl sort it out: En stor politiker helt enkelt.


Blomberg skriver om kinesisk politik utanför ekonomi

Egentligen även om jag inte såg något direkt att anmärka på blev jag lite förvånad över att Blomberg alls skrivit om Hong Kong utanför ekonomin:Verkar vara en vettig titel i alla fall men inte riktigt den kanal jag ids läsa mer här givet att man sett några stycken (eller normalt skulle välja primärt). Hur jag hade förstått saker och ting som gjorde dom tydligt att de lämnar redaktionell bevakning av politik i Asien. Att de nu ändå små-bevakar lite känns för mig ganska tveksamt. Med eller utan alla påstådda stor-affärer med kommunistpartiet rörade Blombergs fint 1980-tals åldrade "teleprinter-terminaler". Imponerande affär i internet-tidsåldern - cloud combuting - och promiskiösa api:er lite varstans i världen.Just när den nyhetshändelsens begav sig var jag dock även lite förvånad över journalisternas agerande. I all rimlighet om magnitud de uttryckte var korrekt är det moraliskt imperativt att publicera själv accepterande kostnaden för det litande på att omvärlden kan hålla Blomberg från att bete sig defekt givet den händelsen. De har ju inte direkt kunder bara i Kina relaterat partiet eller i övrigt i Asien (där ju ingen just nu gillar kommunistpartiet eftersom de försöker ta över hela havet verkar det som).


En kontinuerligt stabilt och förstått små korrupt större tidning kanske kunde vara bra?

Slutligen vill jag säga även om det kan verka underligt att det egentligen vore praktiskt och bra tror jag med en tydligt och kontinuerligt korrupt större tidningar i dessa frågor. Både så att man kan sampla dem, följa löst vad de tror partiet gillar d.v.s. vad middle management i partiet fått för sig låter bra o.s.v. Och kanske om några år vad skolbarn kan studera för att lära sig förstå media manipulation.


Det är kostnad i påverkan givetvis men någon här bland de stora kanske vore värt det priset. Varför inte Blomberg som ju nu tycks göra business så att de i alla fall inte bara säljer sig för ingenting. Det är väl ett alternativ kanske till att fortsatt följa nyheter utanför ekonomi i Kina för dem.


Komplettering: Jag önskar och en kul liten kandidat presenterar sig. Kentucky.com även om jag gissar att detta är något små-strunt inte stort nog att kunna sampla riktat ovanpå liknande denna mindre kommunistparti stärkande mindre små-strunt:Tveklöst problematiskt titel. Inte alls bra. Läste inte nyheten i övrigt. Kanske värt att sampla men absolut inte att läsa.


Hoppas bara att ingen skrämmer upp det om vi inte en bra entitet utan att de riktigt tar chansen att göran en 10 - 30 dagligen så det blir lite korruptions-moralisk-defekt data att mäta på.

Forbes tar moraliskt ansvar och undervisar USA Today i pressetik

Sunt balanserat - rätt magnitud:Jag behöver inte ens läsa nyheter: Jag ser direkt i Google News att den är just rätt idag. Forbes är ju heller inte moraliskt fega oavsett vad de är i övrigt.Riktigt fin titel dessutom. Och visar hur det ska göras för alla ej helt moraliskt korrupta eller mer eller mindre fördummade.


Medan vi alla undviker den skit vi såg hos USA Today:


USA Today försöker i smyg erkänna djävulens makt med powtow i Hong Kong nyhet

Ty här börjar man första raden i denna "nyhet":


"Tens of thousands of Hong Kong residents marched for democracy Tuesday in a show of growing dissatisfaction with the city's leaders and the growing influence of China's authoritarian rulers. Police arrested more than 500 people holding an overnight sit-in after the rally."

Från: Over 500 arrested after Hong Kong democracy rally - USA TODAY [Red. Också lite Beijing Communist party today] (2014-07-02)

Vilket är given information definierande kontext nyhet i övrigt tolkas från. Att processa informationen korrektare ordentligt längre ner i nyheten blir tyngre:


"Police estimated the throng at almost 100,000, while organizers put the total at more than 500,000."

Igen likt i Hade jag sönder Google? manipuleras upplevd magnitud av händelsen. Hong Kong's gigantiska insats blir trevligt för diktaturen väldigt liten. Det är farligt: Om det sprider sig eller om nu kommunistpartiet bryr sig i att göra trivial-SEO boostande upp USA Today's nyhet i Google News. Då sitter den där tills den går ur nyhetsindex. Det duger inte.


Och värre sträckande sig längre än mer av en strunt tidning förgiftar de Google News med sin powto inför djävulen tänk:Jag har noll problem med att läsa Xinhua. Jag vet vad dom är. Därmed kan jag tolka det från rätt perspektiv. Sådant här smyg powtow inför diktatur-djävulen är en mer förrädisk fara. En defekt världsbild kan utan att tillräckligt många märker det nå där det börjar förädra världen till något riktigt otäckt.


Människan som vi fungerar är väldigt sigmoid-styrda i kontrast och ytor. Bland annat i beslut. 20 - 50 000 fler personer rätt dag - kanske redan nästa år kan betyda all skillnad därför efter det går man över tröskelvärde och miljoner följer. Men om USA Today sitter och gör en fin liten Beijing-världsbild kanske folk inte vet vad som egentigen händer i världen.


Jag rekommenderar alla att sluta annonsera och gärna titta över deras SEO så lär sig i bästa fall övriga vad som ska förväntas gälla i en moralisk värld. Med risk att de inte alls begripit nog att ha något värdefullt sökord medvetet hittar ni säkert något. En riktig djävla skit-tidning.

"Wary": Potentiellt lovande väg mot friska leveranser

Tungt förtroende-givande nyhets-titel för alla amerikanska skattebetalare:Är dessa företag skeptiska är det trovärdigt tecken på att saker rör sig vettig kvalitet vettigt balanserad kostnad.


Demonstrerat fint poängen med att ha en konkurrerande entitet. Så motiverar det dom som just nu styr och ställer i Vithuset.


Sedan får jag som intresserad utomstående att oavsett beundran McCain och tämligen icke-engagerad i Republikanska resp. Demokratiska partiet. Tror jag starkt att världen behöver en "riktig man" som president nästa gång: Bush II och Obama var inte helt fel (inga enorma misstag i alla fall). Men nästa gång behövs någon som klarar att tala begripligt till kinesiska kommunistpartiet: Hillary Clinton. Det är en djävla tuff shitstövel.

Hade jag sönder Google?

Försökande ta upp alla gamla Toxic-postningar då det kändes kul att minnas andra datum man Toxic-bloggat prövade jag att addera en sökruta till Hans Husman om Prylar. Ty själva Google verkade ej helt fungerande (en massa inlägg verkade saknas trots site-sökning: För mycket Big data i bloggen för dem tänker jag).


Frågan här är om jag nu hade sönder Google helt? Titta nu blev Google av med allt sitt data och är helt tom:Tappade Google bort index? Eller är klock-datum de ställt in olika på datorerna igen? Eller om de glatt välkomnar vem som helst att ljuga om publicerings-datum oavsett att de indexerat nyheten befintlig flera gånger om? Hoppas att dom klarar att återhämta sig och inte att hela internet försvunnit för dom.


Jag kan så klart gjort fel här men tror jag bara klickade i Blogger-gränssnittet och gjorde som beskrivet. Dessutom såg jag ju nyligen att Google redan börjat gå sönder i Google News vilket jag inte tror var orsakat av mig utan kanske mer att kinesiska kommunistpartiet adderat en sökruta eller så på en Blogger-blogg för att ha sönder Google:Kan kommunistpartiet rekryterat någon hos Google som tog med sig deras index? Det kan ju inte vara allt för stort när det inte ens orkar en mini-blogg som Hans Husman om Prylar. Rymms om man glömmer bilderna på mitt äldsta och minsta USB flera gånger om (säg 100 000 000 gånger om).


Eftersom man nu vant sig att använda Google får man väl ändå vara försiktig så att man inte har sönder Google ännu mer. Men ska det vara så här med en massa småtrasigt överallt så tänker jag mig pröva annan sökning. Bing! har ju lyft upp sig från förr riktigt vek kvalitet till i områden bättre än Google (även om Google i flera områden jag är van i söka är vad jag föredrar framför Bing!). Det är ju inte rimligt att Google bara går sönder för att man gör som Blogger säger åt en.


Komplettering: Tråkigt nog enligt nedan. Och också vill jag säga att uttrycker jag mig lätt oartigt om Google och Bing är det bara för att jag bryr mig så mycket om dom. Det är sorgligt att se en hel IT-bransch försvinna bort i California Ganja dimman så snabbt efter lagändringarna glömmande allt shit that actually matters. Vad gör ni med all budget egentligen?


"Fy fan sådan djävla tragisk sak och hota med:

http://www.bing.com/search?q=hong+kong&go=Skicka&qs=n&form=QBLH&scope=news&pq=hong+kong&sc=8-9&sp=-1&sk=&cvid=30ad5490c9fc463083dc123ba243034c

Fy fan så vekt defekt. Helt djävla otroligt. Wikipedia. Vad fan är det för djävla nyhet.

Sämsta djävla nyhetssök-resultatet jag sett vad jag minns någonsin.

Fy fan. Tacka fan för att Google inte orkar något alls längre. Dom behöver något som motiverar upp dem. Vad som äter stora bitar av dem
när de vekt viker sig i shit that matters.

Datum och tidpunkt är viktigt. Det ger folk känsla av hur snabbt och ur magnitud-stort saker är."

Tråkigt nog att Bing News inte orkat upp jämförbart deras webbsökning. Verkar mest vara en ploj-sak för mig bedömt Hong Kong sökningen.


Folk gör saker stort och snabbt: Som det ska. Och så sitter en bunt lata hippies i Kalfornien och slöar ner världen flera timmar och ljuger om det. När 1/2 miljoner personer anstränger sig och gör bra nyheter till nyhetssökningar får Google fan se till att i alla fall klara tidpunkterna rätt bra bättre än som här att de redan indexerat nyheten timmar innan. Klarar man inte det här klarar man fan inte försvarkontrakt robotar, glasögon eller annat shit.

Oh so toxic

Toxic: Värdet - Säg reward discounting för en magnitud färsk här på bloggen. Och so toxic. Ändå inte stressande oss runt om onödigt i en massa Syrien feltänk. Nästa gång gör ni det igen med annan grupp. Och det växer. Det är Starkt: Nu given information. En ny centralitet. Nedan återpublicerad Hans Husman om Musik m.m. - Toxic. Nu har ni börjat vinna.


Rekorderligt Big Dog förgiftad information:
Och just därför tycker jag ännu större att jag erkänner att det här nog var ännu större även om slår ut det på person (inkluderande diverse viktigt tiden frma till nu: Som att gå och rösta):Men nästa gång kanske vi alla ska prata med varandra innan. Så slipper jag och säkert andra verka dumma bara för att en 1/2 miljoner huvuden marscherar runt fördvärgande alla andras ändå egentligen ganska bra saker. Pröva att blogga lite här i Sverige och andra språkområden om vad ni tänkt er... Bara ett litet tips så behöver ni inte reta upp folk i onödan.


:-D

Monty Hall Problemet: När vi ej väljer att se dörrar visande oss själva pågående när öppnade

Rörande föranledd fråga:


 • Med vad diskuterat öppet redan 2004, 2008, och säg 2011 (ev. mindre troligt 2012: sökt Monty Hall borta hos wayback machine enligt nedan).
 • 2010 eller troligare 2011 tolkat utifrån Monty Hall problemet i Nyfiken vital (inte riktigt CIA (vilka jag aldrig haft ett kommersiellt samarbete med eller samarbete med: Ev. att jag träffade någon jag fick för mig kändes lite CIA varande svensk på en konferens en gång i USA. Men konkret så vitt jag vet är CIA inte otroligt en myt och krigslist påhittad av Reagan - jag menar har någon av oss egentligen träffat på dem letande runt bland våra papper?) men nära nog fick fram backup:er till nyligen alla påstått hela vägen ej ska ha funnits av Burnaby: Ev ej tittande i övrigt kanske inkluderande en del i databasen ej relaterat oss. Om så raderar jag det givetvis utan att ha tittat). men tolkat utifrån information flow mellan dörrarna och resp. person (game leader och contestant) i formell och / eller implicit informationskanal.

Och ingenting är särskilt i det här. Ingenting mer än modern nutidshistoria. Som världen fungerar om vi tar bort personligt bias och ser på händelser definierat i bred nog ej överdrivet personligt tryckt semantik definierande vad som sker.


Och ingenting kan få mig givet både vad jag sett där i berört eller uttryckt riktat här att det inte är bättre att ärligt (men kanske inte propagera runt onödigt där det ändå inte förstås) säga som det kan bli.


Detta är dom tre dörrarna jag ser. Folk kan gå ut mötande en fjärde dörr. Men det är samma dörr där dom varit förr. Det är deras djävulsskap om så. Likt torget några år sedan. Då står man kvar där man står nu i värsta fall. Har man riktig otur står man kvar efter nästa gång. Nästa gång om jag tänker närmare "rätt" rörande värderade sannolikheterna är troligare kortare i antal dagar jämfört med förra distansen står man kvar igen. Att stå kvar är att förlora likt Himmelska Fridens Torg igen med eller utan blodet.


Om vi ej väljer en verklig dörr utan står kvar. Är vi i same, same, but a bit different.


Därmed - beräkningsdyrt sådant här ändå är med ettt fåtal datorer - betraktar jag dom tre "verkliga" dörrarna:


 • På väg mot att förstöra hela landet. Ev. riskerande värden utanför. Kina tas militärdiktatur i tvingad stabilitet för att hindra katastrof.
 • Stort bombastiskt avslut på allt frihets-arbete. Äntligen får vi veta vem som var The Big Dog. Blodigt, massor av förstörd infrastruktur (upp till och med Syrien idag: D.v.s. allt förstört), PTSD skapande mord och misshandel många år som kommer när det får fattigdom och svält ovanpå o.s.v. Men lite Big Man ändå: Massor av intensivt slut krigande. Lite "irrationnellt" men ändå ett "dum-värdigt" avslut visande vem som nu ändå var störst bland alla män oavsett sida (om inte jag så vågar jag spekulera lite vågat att Wen Jiabo trots sina modiga cirka 100 bast kan överraska mördande oss alla i sömnen om vi inte ser upp - där har vi Big Dog man på en dag tittande ut efter annat enklare saker kan göra kan våga enas kring är The Big Dog så sparas en massa skit bort innan vi får första fria valet - kom och hjälp / assistera oss och bli kvar för evigt i skolornas easy read introduktion till historien: Blir du inte orimlig utan att nickar lugnt fram tills ett första lugnt val lämnade konflikt bakåt så är det energieffektivt nog för alla).
 • Folk begriper - tråkigare - att lämna shit bakom sig. Och går framåt implementerande en lösning som demonstrerat i nationsstats-corpus ger stabilitet och i tillväxt såväl som individens lidande sunt värdeadderande (d.v.s. mindre tortyr, vettig sjukvård o.s.v.).
 • Hellre än att dö dumt och helt irrationellt byter du dörr och slipper en massa onödig skit: Så byter vi dörr: Att vingla till där vi faller heller än att ligga utslagen (lite små Maoistisk-titel men i det ej tänkt som pro-propaganda även om den kan kännas så).

Sista dörren är cool därför den kan tror ju jag alltid vara den som känns farlig, fel och dum i ögonblicket. Du slåss kanske pågående. Ev. som du upplever det sedan år. Och du "lever" / "är ej fördummad ut på landsbyden" / o.s.v. så du förstår att vinna. Varför ta risken att få bladet i ryggen? När du kan leverera vad du möter pratande dörr tre till livet som inte finns efter detta (även om vi hoppas lite så vi kan visa där också vem som är The Big Dog svärdande på o.s.v.). Men det är den ända dörren som vi vet faktiskt levererar diktaturens individer levande. En del blir trots ivriga försök att bevarande The Shit egentligen bara tvingande att försöka få vardagsekonomin att fungera kan bli hjälteförklarade. Likt allas vår Fat Jolly President (hade han sett ut utrevligt förklarande hur han tänker surt likt gänget som gjorde "revolution" mot honom hade det nog blivit färre priser: Där var det föga leende och oavsett om det räcker bra för att leva vettigt efter förändring räcker det inte upp till att bli World Hero med i varje liten historiebok n7yttig för ungdomen att läsa)..


Det är dom dörrar som finns. I övrigt är det bara att skjuta tärningen fram ett tag: Vi klarade den en gång. Och begriper inte att vi inte behöver sitta och stirra på den några månader till ett par år till tills man tror att man måste spela högt igen för att överleva. Det är just den dumhet som avlivar diktatorer såväl som folk runt om dem. Gör dig till World Hero istället. Bli små-rik (rik i min värld) på föredrag runt om i Europa och USA - eller får man erkänna till och med Kina numera. Känns Big Dog - låt dom nu slutligen förstå vem som är bäst - fel eller att du egentligen när du tänker på det upplever att militärdiktatur skapar för dig mer osäkerhet än den osäkerhet du inducerande föranledde det som krävd lösning trots ivriga försök av alla från Kinas militär till omvärlden att ej lossas om allt djävulsskap pågående fodrande att man löser shit: Nå då får du sätta dig och prata igenom saker med dom andra. Och är du inte dum i huvudet tar du ett par månader innan för att fundera föredrag, World Hero paketering och allt relaterat det område (varfär inte: gör det vettigt för dig och alla andra därmed istället för att stressa upp militärdiktatur om saker går sönder snabbt nästa år men något asiatiskt krig för att boosta nationalism blir det inte).


Tre dörrar och dö ska vi alla men i all ärlighet att bra mycket jag tror kortar ner tiden tills det för bra många av oss egentligen var tänkt att skjuta på det: Ett fenomen vanligt nog bland diktaturer (tänk med i lärobok istället för att urban warfare / rule all Asia). Och att vi bäst ska våga se ovanför konflikt, prestige, och battle hunger begripa att de inte handlar bara om att visa vem som är the Big Dog utan det också ska bli en stabil demokrati vid dagens slut egentligen varande själva syftet här.


Oh my: I små strunt känns det som Asiatisk Big Victories förvånande mig i magnitud ändå oavsett om allt diskuterat förr många gånger kanske gjort lite över-ärlig i hur man formulerar sig. I någon mening känns jag lite ytlig icke-suckande när berörande tunga frågor. Se det hellre som sådant egentligen fungerar för oss alla om vi inte är Gandhi.

Stort att rösta: Ännu större allt i detaljer så svårt att uttrycka konkret - Mellan militärdiktatur och blodig volation har man sista halvåret gjort den sunda vägen ej otrolig

Kompletterat: Ok ärligt hela vägen har jag varit skit-imponerad flera veckor. Men kan ge otur att förändra hur man talar när saker tycks gå rätt väg. Språk är så oerhört komplext krävande enorm beräkningskraft att se alla effekter av i allt. Så dumt att utan värde sitta och berömma om man inte gjort det innan och saker går bra.

Kul att man tillochmed innan marscherade iväg att rösta.

Och där är saken munkarna, Shanghai, mongolerna i norr, arab-folken (ok jag är i all ärlighet ingen expert på subkulturerna här: Men förstår nog att inse att jag i alla fall inte är säker om det är mer persien eller "teve-arab": men kanske att man begriper vad som ungefär menas med lite förståelse om man inte orkar för ett så stort land längre än att hålla ett öga runt en liten del som Shanghai - D.v.s. världens största stad i inverkan utåt Kina såväl som globalt ev. undantaget New York och representerande en tung i sig själv pool i Kina - för mig resp. som population själva kommunistpartiet där de syns på mer folk-normal-nivå mätbart nätet). Har klarat att få dom att förstå hur det går till: Eller i alla fall en eller två ska det nog klarna fortsatt om ni alla försöker tillsammans vidare att få dom andra att begripa det.

Och låter jag dryg är det bara därför att jag aldrig begrep hur man får kinesen att gå att rösta. Men nu har ni gjort det. Ni kan ha gjort det förr. Kanske flera gånger. Men det här är första gången det syns för mig. Så allt innan var i bästa fall volativ non-information - noise - störande - eller propaganda balanserat (eller jämförbart).

Stor sak gjord. Stor seger. Det hade kunnat förlorats dagarna som varit. Men så blev det inte. Och seger är mätt, etablerad och gjord.

Och det här är första segerna jag känner är djävligt stor dom tio åren jag av och till roat mig att följa kinesernas kamp för frihet. Ingenting slutar här. Men det finns vägar saker kan gå. En väg är snabb-väg in i problem varken ni eller något Kina, eller vi i omvärlden kommer eller kan acceptera. Hamnar vi farligt där för hela Asien så kan världen tillsammans tvingas ta er in i mer tvingad lugnande tid. Praktiskt om vi tillsammans klarar det: Militär-diktatur (att smälla av kärnvapen för att avleda gatan med psykotisk nationalism kan jag med tämligen hög sannolikhet indikera ej kommer accepteras varken i Kina eller av oss i övriga världen: Ingen är dum i huvudet här vi förstår var saker kan hamna när enstaka makt-fullkomliga går underligt desperata). Jag gillar inte den lösningen då folk på sådana posisioner som finns att välja mellan i kortare tid tenderar att bli dryga och underliga efter några år. Det är en dörr. Det är den sämsta dörr jag vill erkänna existerar i mening att jag inte ser en poäng i att marschera ut - än mindre själv-elda sig - när en ev. fjärde dörr är annat än helt otrolig.


En till dörr: Åtminstone för 16 veckor sedan (och men mindre exakt cirka 1 resp. än mer cirka 2 - 3 år sedan) den mest troliga dörren är en riktigt turbulent tid. Den goda sidan vinner vid dagens slut efter dock hängt diverse fiender, sett bra mycket infrastruktur brunnit ner, arbetat upp en försvarlig mängd PTSD i populationen orsakande en mängd problem för en stor mängd år som kommer, massor av döda o.s.v. Här kan krävas att man löser problem riktat nyckel-positioner: Sådant är vad som tenderar att självorganisera sig givet att välkända personer attraherar intresserade revolutionärer. Det är som med al-Gadaffi: Oavsett organiserat genomtänkt eller självorganiserat måste nyckelpersonerna falla bort om saker har gått riktigt blodigt. Annars kan desssa konflikt-typer ej otroligt fortgå år, efter år, efter år, efter år... Om otur stor: Förstörande allt. En symbol känd folk är vana att tro löser shit. Så det håller samman väpnade strukturer och särskilt i stort eller kuperat land är det i värsta fall problem som kan förstora nära nog allt utan att det någonsin tar slut.


Nu växande. Lite som hopp. Jag såg det efter att lite tröttnat på att ni alla verkade så fast i att göra ett stort krig av allt utan att någon entitet - före eller efter kommunistpartiets fall - egentligen begrep sin egen eller övrigas motivationer, intressen eller strategi. Ok. Vad kan jag göra för att hindra det. Och innan något ev. ändras så är det same, same. Men något annat finns där växande.


Och här kan ni vunnit något mer insight betonat. Och det imponerar fan på mig.


Nu har ni vunnit stort tror jag. Ta det lite lugnt nu några veckor. Sedan går nu över till de lite blåsta munkarna - ibland referade som munk-djävlarna - och förklarar hur ni egentligen fick röstsedlarna att gå ner i lådan för det begriper dom inte.

PS: Som man gjort det själv fast lite bättre egentligen

Nu har ni vunnit en stor del-seger för första gången i mening av stor nog att räknas ordentligt

Tungt imponerad redan för flera veckor sedan

Imponerad

Imponerande månader. Riktigt stort. Mest lite bakåt. Men stort så det heter duga sista dagarna.

Komplettering:

PS


Stor seger.

Jag är faktiskt lite små imponerad

Jag säger inte att sådant här gjort räcker. En ganska stor grupp mer norrut runt Beijing sitter ju fortfarande och slöar istället för att hjälpa till att bygga landet.


Men fan ni röstade. Ni kom ut fler än förr. Det gick bra.


Och abstrakt inkluderande bra mycket mer än konkret försök att uttrycka något ovan segrade ni. Jag tror det även om jag inte bra seriöst mätt det.


Imponerad är fel ord. Jag är en abstrakt person. Sådant här begriper jag acceptabelt i förväg ungefär vad som gäller. Men är egentligen när motivationen är lite distansierad inte alltid 100¤ motiverad från timme 0 kommande bättre senare för att muntra upp er med att förklara att munkarna nere i Tibet nog ändå är lite mer inföding än vad ni han-kineser är i alla fall i Hong Kong. Så jag säger inte att jag tycker jag lärt något eller i abstrakt om än kanske inte konkret exakt göra överdrivet själv hade klarat mer själv. Men ändå imponerad.


Något bra som imponerar mig gjordes ändå här även om jag ändå känner att det möjligt hade blivit bättre på så många sett om man tänkt som jag samt faktiskt implementerat alla dom tankarna i själva konkretiseringen.


Säg att jag hade trott som skattat fyra domäner verkat sista fem månaderna trott att ni hade klarat 30%. Jag ger er en 1/10 konkret Husman som skattat från en abstrakt. Fint gjort: Jag hade kunnat gjort det bättre om jag varit mer exakt, detalj-motiverad, inte haft så många stora tankar att tänka, varit många o.s.v. Men i brist på mer Husman fan bättre än jag sett nere i Kina:t såväl som en grupp - inte väldigt många - länder jag roat mig med att titta lite på i bland. Första gången jag känner att man mer sett lite av hur det ska göras om man själv varit mer praktiskt i sådant här.


Inte imponerad. Men små-imponerad. Troligt inte för första gången heller. Men första gången jag minns inte riktigt som vuxen i år i alla fall men sista tio åren.


Nå ärligare: "Imponerad". Första vettigt dimensionerade saken folk gjort i samhällsbyggande jag brytt mig i att lägga märke till helt säkert återspeglande prestationens värde sista tio åren eller mer (följande i huvudsak Nordamerika, Europa, Afrika och Asien men föga om alls i och runt Ryssland och Sydamerika resp. Australien där man tänkbart gjort många stora saker väldigt viktiga för världens alla individer nu och i framtiden).


Vilken grej egentligen. Och egentligen tror jag ingen av er oavsett preferens flock riktigt ser vad ni nyligen gjort :-)

Psykotiskt tänkande "Hong Kong" resp "Japan" enkelt att lösa om man tar sig tid att förklara världen "kulturellt informerat"

Så krävs igen att man som mer civiliserad utomstående räcker en hjälpande hand ner till kommunistparti-stammen när de förvirrat sig återigen. Här ska jag dessutom visa hur man skapar ett utökat värde för hela Asien genom att dra nytta av deras mytiska tänkande och inbillade skeenden i omvärlden.


Betrakta:Som vi hanterar enligt:


 1. Jodå forskning hälsa hos äldre när kombinerat a high tech and big budget country ger er en försåtligt riktigt farlig fiende.
 2. Men om ni [Här använder jag term för oss här man ej använder när man pratar med infödingarna] tillåter mig att cancellera ut ert paranoida Hong Kong tänkande skapande värde av Japan psykosen så blir det enkelt löst.
 3. Jag kan nämligen garantera att Japan inte kommer ockupera er igen om ni jämförbart med samma ord och koncept garanterar samma säkerhet för Hong Kong.

Och så får vi i den civiliserade världen några lugna veckor innan kommunistpartiets medlemmar inbillat sig nytt strunt. Regnar det en fredag och de ser en Japan så kan det rent av och ibland räcka för att Xi eller annan ska inbilla sig något nytt lika underligt.

Svensk forskning möter den kinesiska kulturen: Partiets journalist-tropp direkt förvirrade

Implicita antaganden naturliga i en kultur blir lätt förvirrade för andra folk där det ej är vad man begriper. Här är antagandet ej berört eller diskuterat att patienterna är tillräckligt civiliserade för att kunna få surfa nätet själv utan att ha en medarbetare med från staten. Det senare innebär ej att metodiken fungerar då det stör patienten samtidigt som kostnaden för att skicka över någon som manuellt pratar med patienten i relativ-utökad kostnad är betydligt mindre än här.En tänker jag möjligt bättre lösning är att en intresserad utomstående sitter med kineserna och surfar istället för folk de känner eller i alla fall bor i samma stad eller samma land. Säg att Sverige gör det åt dem SIDA-finansierat några år tills de klarar de själva utan att riskera att ha sönder internet eller Kina när de surfar eller e-postar fel.


Och dessutom: Aktuella symptom-grupper är kanske lite förvånande vad som välkänt varierar mellan kultur-områden. Spekulativt delvis orsakat av preferenser definitioner och skattningsskalor, möjligen (men mindre så tror jag) en del genetiska bias (ex. mer ADHD-genetik i amerikanska gen-poolen inte otroligt därför att mindre impulskontroll kan mer troligt föranleda dig att surt utvandra för att prästen känns dryg), och tror jag mer "rena kulturella-faktorer" även utanför kost, utbildning o.s.v. Kanske rena språk- eller koncept-preferenser föranledande lite olika användning av kognitionen ökande sannolik lite upp och ner för om vi blir kroniskt nervösa med ångest av och till eller depressiva.


Cross-Cultural Psychology Research and Applications (Berry, Portingao.s.v.) berör föga om något mer modell-nära i "matematiskt-språk" men ger i övrigt en excellent lättsam introduktion även till detta område. Vad som verkligen krävs om man ska få rätsida på infödingarnas senaste vanföreställningar: Måste ha "Hong Kong" enormt viktigt så att ingen annan har den / "Hong Kong" känns otäckt måste bygga om den. Sista delen är Culturally informed and appropriate psychology där man lär sig - riktigt finkänsligt formulerat - att uttrycka sig i rakmotsatt till att ex. kalla andra kulturer (värre än något berört där) för infödingar. Men jag tar mig rätt att av och till när dom mer eller mindre - mest mindre just nu - nere i partiet beter sig som infödingar krävande mer eller mindre om man ej gör sund frihet än civiliserad förmundare så att dom inte ställer till med större skador uppjagade kring en massa strunt de får för sig. Jag tror dom i hemlighet välkomnar också en utomstående mer objektiv men intresserad person parallellt Xi & Co som kan ge instruktioner av och till när så krävs.

Ubuntu: Flytta processer resp. dedikera till fysiska CPU:er och / eller process core instanser

Frågan är sedan för mig som inte roat mig med sådant här särskilt mycket förr om en kostnad finns för att kasta ut pågående processer från några av CPU:erna när en diskret-process-grupp behöver gå igång jag hellre vill ska få närmare beräkningsbar CPU-tid så att de kan avlyssna vettigt (ex. hindrande att datum- och tids-relaterat data kan förskjuta vår verklighet bakåt trots att vi samplar nog därför att det tar längre än en timme, ett dygn eller vad nu vi samplar för diskret tidsperiod att stoppa in data.Ty övrig tid i min mer manliga resurs-begränsade värld där inte en massa kognitivt-förvekande CPU-cluster bara finns att koda dumt slöa efter behov roas man av sådant som att man faktiskt vill utnyttja dom CPU:er man har maximalt. Och utan att alls önska lära mig en milimeter OS-verklighet i onödan nere i Linux tänker jag att risk att det kostar att flytta en bunt process pågående finns?


Det är just sådant här Linux-kompetens-relaterat som får mig att börja drömma om att installera upp Windows 2000 Server. Det var ett fint OS. Krävde inte att man behövde bränna en CD-skiva vilket tog en evighet för mig att lösa då jag självklart innan saknade OS. Väldigt svårt faktiskt. Men lösbart om just hittar sina gamla Windows 2000 Server CD. Linux samhället upplever jag börjar bli förslappat tjockt-förätna av att Linux blivit mainstream: Riktig kompetens lösande problem utan att tunga användare som jag ska behöva engagera mig i OS-detaljer - en OS-subkulturs värsta misslyckande - blir allt mer scarce: Varför ska jag behöva vara så otrygg att Ubuntu-tyngden räcker för att bara lite på att sådant här sker utan tidskostnad? Tid kompetens från individer är ju en försvarlig kostnad i tung OS-användning.


Ett spännande projekt för Ubuntu-samhället vore att ta möjlighet att följa mina utmaningar här när jag av och till söker skapa värden för dem givande requirement data åt dem. Så ser man enkelt var större behov förbättringar finns med tillhörande kompetenta reflektioner såväl som motiverande råd jag säker tror kan bromsa Linux-samhällets förslappande rasande mot ett abstrakt Windows 95 koncept dagar som dessa när man hittar potentiellt tidsödande engagera sig i OS-detaljer defekt kernel djup.


Perfekt vore en liten som punktlista - eller vad som gör det kanske ännu bättre - som direkt framgår vad kostnaderna för sådant här är om dessa kostnader alls finns. Och hur man optimerat flyttar processer om bättre metod än den jag hittade bland topp fyra Google-sökning finns. Gör man commit på ett OS är det mest grundläggande just att garbage mer OS-roade personer ska ha löst ska gömmas: Jag görande mer abstrakt viktigare - för mig mer generellt eller här ganska brett för världen i förlängningen tror jag - ska ej behöva ödsla tid lära sig sådant här strunt: Vi ska inte behöva hamna där vi känner att vi behöver lära något.


Men jag tror på Linux-folket. Detta och alla liknande ännu ej upptäckta defekter är säkert lösa i nästa version. Lös våra - världens problem - utan att kräva att vi engagerar oss görande er livsuppgift ni mutat in i er OS-sekt. Tänkt på att Microsoft-sekten fortfarande lever...

Google News: Manipulerade / Defekta tidpunkter relaterat Hong Kong

6 minuter ordentligt felaktigt översta länken:Jag har sett samma sak förr och minns jag rätt just relaterat liknande nyhetshändelser. Finns någonstans publicerat bakåt här på bloggen.


Jag gillar verkligen inte att en så pass stor nyhetskanaler hamnar upprepat med så pass lång kalender-tid emellan så här fel just i politiskt explosiva nyhetshändelser.


I domän av sådana applikationer ska menar jag man tänka risk management med kontroll-lager. Google har alla förutsättningar för att klara det utan att det stör andra prioriteringar ytligt viktigare för upplevelsen när folk söker nyheter.

Närmare demokrati? Att Kina segrade ganska lagom rätt i Hong Kong

Ej defekt uppenbart nu i något. Men vi får väl se framöver hur stort Hong Kong visar sig varit.


Givet att Kina ej förlorade. Och tänkbart segrade man tagande ett sunt steg mot att våga se att demokrati inte är långt borta.


Är sådant här mer av att elda upp sig och diverse alltid jobbigt besläktat för att ändå sedan förlora taktiskt medan ingenting förändras i övrigt blir saker tungt. Men här tror jag att Kina fick ett fint case på hur man kan segra om tänker efter och vågar se att vissa saker behöver man be "artigt ljudligt" för att få nu istället för om 50 år (eller om tidigare än 50 år efter man själv kanske torterats till döds om man haft otur ex. drabbats av intern-parti-paranoia).

Hong Kong polisen ropar efter Xi's ledarskap: Partiets småfolk slåss internt istället för att hjälpa medborgarna

Tråkigt nog är sådant här vad som kan leda till sådan motiverad partiiver att middle management rent av börjar slåss internt om vem som ska döma och förhöra alla arresterade:Inte otroligt om det drar ut på tiden vad som kan riskera att kosta lika många nyttiga medborgare från partiet. Bara därför att dom verkligen vill få chansen att göra något bra för landet dömmande alla dom är japanska agenterna / kontra-revolutionärer eller vad korrekt term är (jag är ej expert och dessa termer är lite av ett expertområde bland folk troende på semantik snarare än flock-psykologi).


Här gäller bäst att Fader Xi själv direkt dömer alla arresterade direkt idag eller imorgon innan bråk uppstår om vem som ska få göra det.


Marscherande i grupp kan man givetvis döma dem i grupp: Redan Fader Mao visade ju det visuellt förklarande enkelt nog för vem som helst att förstå även i länder ännu ej kunniga nog att rösta brett:Är nu inte den kinesiska konstformen i sam-marscherande bildande vackra färgmönster just en hylling av partiets ledning av en större gemensam grupp där man gör röd musik under en mängd mer kunniga dirigenter? Vad samhälls-bra såväl som samhälls-effektiv domstols-management är just ett exempel när landets Fader ser att tyngre vishet fodras för att inte små-kamraterna ska trots god-motivation göra kaos av det hela varande egentligen bara några år från dum-okunnig-bonde-ännu-inte-ens-redo-att-rösta-i-partiet.


Så får dom också något liknande "meet chief executive": Mindre konkret men istället landets verkliga fader och ledare. Vad jag tror kan ta enkelt dumt folk detta nog ofta är som bara förvirrat sig tillbaka till en värde-donerande enhet i the Chinese enterprise kanske tillverkande i fängelse istället för i kuststädernas fabriker.


Och visar sig alla förtappade kroniskt vet man till nästa gång att man mer energi- och kostnadseffektivt bättre dömer alla arresterade till döden nästa gång. En chans för partiet att lära mer om medborgarna och hur dom tänker när de förvirrar sig psykotiska. Det tror jag kan bespara partiet onödiga kostnader tappande viktigt värde-skapande nyckel-medborgare i internt-bråk.

I väntan på att UK och Partiet ska reda upp Hong Kong: US riskerar värre Hong Kong förvirring - "Chinese Factory Output Hell" hotar oskyldigt Europa

Det är förstås föredömligt att också världens ungdoms-länder försöker sig på att hjälpa till:Men självklart väntar vi alla på att United Kingdom som är en av avtals-entiterna - ett fint gammalt imperium - ska sätta sig ner med kommunistpartiet som ju representerar ibland förstått som världens äldsta civilisation och reda ut det hela. Som jag förstått det har dock Xi begripit nog att ringa upp UK och förklara att de hamnat i svårighet och att det nu i värsta fall riskerar att drabba oskyldigt folk i Europa via The Chinese Factory Output Data.


För om The Chinese Factory Output Data går dåligt så är det slut. Kinesen i världen är just att ordnat ordentligt organiserat tillverka saker andra priseffektiva länder med sämre diktaturer som förstått mindre att läraktigt lyssna och lära av ett fint gammalt erfaret imperium som Brittiska Imperiet ej alls klarar. Vad är Kinesen om deras fabriker viker sig? Inget människovärde märkbart här i alla fall.


Och mindre output är mindre tillverkat. Andel påverkande export är det samma som att vi får färre alternativt kanske sämre föremål när vi besöker våra butiker för att handla mobiler och hårddiskar. Kinesen fyller i det en viktig funktion i världen. Men klarar den ej av det en tid är det inte säkert att vi storkunder i Europa sitter och väntar på dem. Vi kanske lär upp säg Nordkorea, Vietnam eller dyligt - Det görs sig bra också i modern historia (betänk hur väl USA trots ett så juniort land klarade att lära upp Japan).


Brittiska Imperiet kommer höra partiets nöd

Och jag vågar hoppas och tro att världen ej ska bli besviken på det Brittiska ledarskapet. Så att all den här onyttiga kalabaliken nere bland kineserna ska bli vettigt löst. UK har ett historiskt ansvar att våga räcka partiet en hjälpande hand när de nu inte riktigt orkat upp till att klara Hong Kong på en brittiskt civiliserad nivå.


Minns att inte för många år sedan sprang amerikanen runt kastande värdefulla handelsvaror i vattnet i tron att de skulle bli rika av det eller kanske i tro att det motverkar otur. Vill vi ha kinesen springande runt kastande datorer i havet? Än värre än det te amerikanen onyttigt och riktigt dumt förstörde... Te och iPhone i havet är inte "stor demokrati" utan en massa irriterande problem och kostnader för vi äldre mer erfarna nationer i Europa.


Dumma bondjävlar som inte ens förstår att rösta eller respektera det ledarskap fodrat när dom förmågorna brister. Först struntar dom i att sköta om ledarskapet själva. Och så springer man och skriker på gatan klagande när andra bättre män tar ansvar och bygger samhälle. Samma problem vi än värre riskerar i Kina. Amerikanerna hade ju ändå en del mer civiliserat nästan engelskt folk bland sig...

500 - 600 k är flera hundra tusen fler än 200 - 300 k: Distans i kapacitet hanterande tycks vara fallet

Tänk om det skulle marschera ut fler i en annan stad dessutom... Riktig inkompetens i middle management i partiet. Tveklöst en massa korruption Xi behöver ta tag i månaderna som kommer.
Kinesen utan partiets goda lärande ledning: Folk står och glor onyttigt mest tänker jag för att få en dag att skrika till varandra i tro att det ska hända något spännande. Hade partiets folk haft tyngden deras fäder hade så hade folk lärande organiserats exempelvis till att göra vackra konstnärliga mönster med små-färgade papperslappar: Elegant, moral-danande och kostnadseffektivt. Dessutom en fin illustration för partiets viktigare folk vad allt egentligen handlar om: Ledandet av verkligt tung flock - Miljarder folk som kraftfullt ska marschera tillsammans. Att få möjlighet och utan dimma våga se djupet - sanningen - i vad man gör direkt är menar jag kritiskt: Våga se dom vanliga obildade bönderna det handlar om att ta till en modern kommunism expanderande nationen så att man vågar ta steget hela vägen ut i Asien utan att kejsar-vek-förslappning dumt stanna utanför någon små-ö eller precis utan- / innanför Vietnams vatten? Att våga tänka Europeiskt Hitler-magnitud stort. Att ej glömma allt Stalin kan lära en bonnigare senare kommunistisk nation.

Man blir riktigt varm när man tänker på hur fint det här hade kunnat varit. Kan något bättre inspirera en vis ledare i partiet att anstränga sig ännu en bit än att få blicka ut över en härligt korrekt mönster-skapelse ej trivialt några minuter med ett hundratal utan kanske timmar och med hundra tusentals medborgare i konstnärlig perfektionen. Inget kan vara större. Vad har Europa någonsin gjort större i antal medborgar-huvuden (förutom Första Världskriget)? Och aldrig något så väl-organiserat så att helhetens mönster i gemensam rörelse är vad man avslappnat kan blicka ut över medan man förstår ansvaret man förvaltar åt alla ungdomar, eller genetiskt enklare parti-kamrater såväl som alla okunniga bönder. En hel kultur unik vad man en gång orkade skapa skönhet - i sorg att vekare folk i partiet nu ej orkar bra här medan deras starkare fäder ofta skapade utan videokameror - världen är på väg att tappa. Vad alls kan illustrera och visa oss varför partiet är viktigt nu och i all framtid tills vi förstår att skapa samma färgade-kamrat-organiserade mönster skönhet på annan väg (om de alls finns: Flocken mönstrande tillsammans är ju menar jag en kritisk del av konstverket och just att man kan se dem alla samtidigt uppifrån).

Uppstädning i partiet spärrande-in-bort-städande alla dumhuvuden ger friskare möjligheter för allt duktigt folk såväl som potenta utländska influenser

Jodå gör man ett ordentligt fint arbete och har lite tur med att ingen får för sig att uttrycka dem en aning fiktivt så kan man klara sig bra på en polis-lön utan risk för partiets mindre trevliga learning-functions upp till tortyr och mord om man tycks associerad någon högre upp konkurrerande Medium Man tror är ute efter dem:


Ovan tror jag säkert en ganska långsiktigt stabil metod har hittats. Sitter folk där man inte vill ha dem flyttar man på dem. Gillar man inte någon av deras politiker tar man bort honom åt dem. Säger dom saker man inte gillar flyttar på dem eller terminerar deras human instansiation. Men då ska man också klara att räkna rätt. Skillnaden mellan några hundra tusen och 500 - 600 000 betyder allt: Vad som kan avgöra partiets viktigare centralitets framtid som fortsatt aktör i bransch diktatur åtminstone i Kina. Går operationer som dessa fel vad i värsta tänkbara fall kan innebära att tillochmed Xi hamnar inför rätta och avrättas samt störande för hela partiet en massa valrörelse görande vägen mot Kommunism tyngre att vandra över en myckenhet fler vassa stanar i ån när nu ingen bro byggts över den.


Ty föga bromsande faktorer från komplexitet resp. rent fysisk insats lär någonsin spela in i ett stort land - stort head count såväl geo-utspridd där massor av medarbetare polis-liknande finns att rekrytera till sig för att bära runt folk.


Och om nu några kamrater faller bort på ren otur trots duktigt följdsamma för att det ruor någon dryg smyg racist borta i Sverige så må det vara svinn man rimligen måste räkna med hanterande så här många medborgare - subborgare för mindre än partifolket. Och vad än uttryckt så är det självklart alltid korruption slutligen blir: Begriplig paketering för subborgare och alltid vad som gör att göra trovärdigt över mer klock-maskinell-funktionell- än tyngre riktiga parti-roller.


Vore det inte för ens legendariska otur görande en född i tråkiga Sverige kan jag se mig utan orimlig överansträngning få en vettig middle management position possande runt mindre duktiga partimedlemmar och vara kreativt bollblank såväl som stärkande motivation för person ovanför såväl som dennes ovanför lite på snedden som backup. Lite som konsult-boss resp. någon styrelse förutom direkt chef man givetvis åtminstone aldrig ifrågasätter och gärna uppmuntrar med vänliga ord i ett vanligt företag. Samt beredskap att förstå att utvecklingen av ett stort land kan kräva Big Man beslut men tänker man rätt där tror jag nog chefande lite gatustrider oavsett sida kan vara väldigt stärkande långsiktigt i mentalt: En väg att lära känna sig själv och mer partifunktion resp. kanske säg IT-styrsystem-skapare map server vad man tar en viktigare såväl som mer kortsiktigt lite säkrare roll (för istället tortyr och mord-risken om man har otur p.g.a. att partiet tänker rätt och / eller tänker fel).


Inte så dumt egentligen. Att göra samma sak här tillochmed för säg Åland demonstrerar för oss hur viktigt det är att födas på rätt plats vid rätt tid. Hur lätt är det att bli Stor Svensk över till med så få små-finska lite mindre Stor Svenska än Stor Hans? Kan gå med säkert skit-jobbigt fodrande en riktigt stor insats flera år planerande och dona: Massor av strunt med låg sannolikhet att lyckas bra. Partiet nere i Kina: Bra start chans om man begriper ett och annat för istället interna-parti-tortyr-risken resp. risken att hängas efter den stora revolutionen.


Och egentligen? Vad är kommunist annat än en label? Eller diktator? Kalla mig Överbefälhavar Direktör för partiets interna upplärande av dom lite trögare. Så framgår mitt värde leverande den rollen bättre medan ärvda negativa stereotyper rörande underlydande diktatorer vilka är mer irrationellt fokuserande på annat än hur bra jag gör mitt jobb i alla delvis hanterat.


Hade man "kommit fel" under ungdomen född i civilisationens förorter. Och har lite otur kan jag skrämmande nog se mig nöjt bossa någon småstad ute på landsbygden. Inget problem alls. Det är kanske den realisering av ens sanna potential så bökigare att realisera här uppe i Europa man får chans till som är lockelse tagande den vägen eller för den delen mer "surt avundsjukt" hetsande dem mot förandra för att se vilken partimedlem i diktaturen som vinner nästa gång. Det senare är en aning för lätt: Över en viss nivå med battle history and repetition är risktagande man är beredd och kan ta tämligen martial art - almost magical fast. Bara att slumpa fram någon och tänka högt från några punkter så börjar dom slåss. En brist på gamla civilisationers sundare och sannare battle grounds för Makt jag tänker är en orsak till att yngre länder som vi här i Europa ibland lägger oss i vad åldringarna pysslar med.


Men ungdomen har så klart alltid haft problem med respekt för åldringarnas visdom. Likt den här ligisten:Ungdomsförbundet hör man ju redan på namnet är ett ständigt problem för oss tänkande mer värde-skapande. Men så klart kanske organiserar man lättare problem-ungdomarna till något vettigt om buntar samman dem resp. isolerar dem från äldre folk görande viktiga saker sådana här ligister annars kan störa med sina dumheter. Regelbunden moralbyggande utrensning innan fel-kamrater riskerar att avla av sig bör på sikt kunna ge friskare ungdomar med mer begränsade samhällskostnader: Goda medborgare som hör upp när jag och andra äldre förklarar hur vi lärt att saker bäst fungerar.


Svenskens historia lär kinesiska kommunisten betydelsen av rätt klädsel

Storslaget och fint på ett för en ung civilisation lite främmande. Vad vi kanske kan lära en del av? Och leder till meditationer dessutom? Hur diskriminerande annat är han-kineser är dom egentligen? Kan en svensk som jag ha chans att nå den absoluta toppen? Kanske i alla fall om partiet börjar fodra massor av folk hanterande bärande av medborgarna eller en massa ligister och färrdare resp. korrupta medlemmar faller bort? Ett behov öppnade en väg för vad vi kanske också kan lära diktaturen från vår svenska erfarenhet och vetskap. Rimligen ska en del kunnande finnas att hitta i vår historia. Stockholms Blodbad är givetvis ett dumt misslyckande: Når saker dit har man rensat partiet och ledningen dåligt kontinuerligt och du har fått en dålig avelsstock. Men så dåligt eller som försvagat runt Bondetåget har kanske saker aldrig varit? Den svenska uniformen Karolinerna hade tyckte jag när jag såg ett foto i Dagens Nyheter hade en hel del värde kinesiska kommunistpartiet kunde få om de tog sig en titt.


Fattigdom och sekteristiskt tänkande tidigt 20-th när en persons tankar var väldigt tungt i mode gav en del ärligt talat fula koncept som heller inte inger respekt eller ser bra ut på bild. Karolinernas uniform kan tillsammans med mycket liknande från Europas mode-historia ge spännande nya mycket starkare influenser. Vad ser bäst ut: En tråkig byråkratiskt koncept liknande en sparkdräkt eller något färg-intensivt storslaget med ett respekt-ingivande tillhörande Svärd? Nu när Kina spenderar pengar som rika länder i alla fall längs kustens storstäders stadigvarande boende ska de väl klä sig därefter. Undvikande historiens trivialitet såväl som den moderna kinesens vulgära klädsel (säkert i partiet delvis orsakad av Mao sparkdräkten - viss förvirring tills de kommit rätt om några år).


Förklarar hur en civiliserad diktatur klär sig så vi utanför Kina slipper för deras räkning bli genererade

Besluts potent lärande av kinesens ledares längre erfarenhet av civilisation tog jag bilden nedan utan en massa strunt av medborgare runt hemsida www.fag.hiof.no/~ketili/modh.htm (det är gissar jag en av de största sakerna som kanske hänt en norsk-gruppering som detta att en riktig svensk sett ett värde hos dem: föranleder nog dagar av svensk nationalistiskt firande).


I bilden kan nu kinesen omvänt lära sig hur en europeiskt civiliserad diktatur klär sig mer effektivt kommuniserande mot fiende och medborgare. Sparkdräkt skapar tror jag fler problem än den löser som unfiform. Den verkar bara vek och lite löjlig. Ovan har vi något storslaget folk håller sig ur vägen när dom ser den komma ridande med svärd och den kraftfulla uniformen. Kanske rent av att vi än idag haft en stor-konung över Norra Europa om vi istället förstått värdet av en liten "bibel" anpassad diktatur-trosföreställningen istället för att istället likt Wasa mucka bråk med kristendoms-sekterna. Sveriges "Lilla Gula Kors mot Blå Himmel - 1000 meditationer om Kungen och den Vetenskapligt beräknad Truppindelning av Bondefolket inför Rysk-Expansion i evig konvergens överlägsen "seger-kommunism". Men bättre gjort förstås...


Tänk mer civiliserat och mindre dum bonde som inte förstår hur man röstar: Är du i partiet kan du ju en del röstande - Man hör upp, tänker vem man vill stödja för bättre karriär närmaste året, och mediterar risker. Så gör man antingen något vågat eller röstar säkrare med nuvarande boss.


Komplettering: Klädseln var såg jag nu värre än något jag hade kunnat föreställa mig. Antingen små-snålt eller helt enkelt saknade varje mer reflekterad kläd-kultur har man hittat något billigt från tänker jag lego-tillverkande fabrik levererande reflekt-tröjor till någon löptävling är det inte ens komiskt att se polisen. Bara plågsamt - Riktigt genererande. Tänk att dom ska behöva göra bort sig så här så att hela världen ser det:Sluta plåga oss med sådan här strunt klädsel för att dumt snåla med rena små summor. Köp polisen en civiliserad uniform och ett riktigt svärd. Likt karolinerna Sverige hade när vi var i vår diktatur! Förstörde hela min nyhetsupplevelse. Knappt att jag kan tänka mig att läsa alls något mer om Kina närmaste dagarna. Fortsätt att klä er så här ociviliserat och världen har snart valt att ej se er alls! Hemskt att behöva skämma ut sig så där.Rätt svärd och jag föreslår att det hade handlat om 250 000 snarare än de 600 000 nu i Hong Kong. Och cirka 200 - 300 var och är vad det på en riktigt solig glad dag finns kapacitet att hantera om övriga inte springer runt och stör bortbärandet. Tänker partiet smart nu inför framtiden köper de en Karolin-svärds-uniform utredning av mig. Så att folk förstår att se upp till polisen: Och som bonus utan behov av att ge inte sällan lite mindre än riktigt parti folk handeldvapen...