Nationaldagens flaggor är redo

2010-06-05

Att Flaggan gör svenskarna gladare, ökar våra rikedomar och minskar främlingsfientlig har konkret visats i flera inlägg är bra sammanfattat i Flaggan för ökad produktion, gladare människor och minskad främlingsfientlighet.

När nu nationaldagen endast är timmar bort är det dags att vi alla förbereder oss. Om du saknar flagga och inte inhandlat den säljs de lite över allt. Jag köpte sex stycken fina flaggor för 15 kr på BR Leksaker och de är ganska stora.

Två stycken har jag givit min nalle medan jag nu stärkt min balkong med övriga. I bilden ser vi honom med hans flaggor (han är här inne med mig nu) och två flaggor jag satt i kors:

Ytterligare två har placeras på andra sätt för att skapa en mer stimulerande miljö genom olika visuella perspektiv till denna kraftfulla symbol.

Flaggan är verkligen ett kraftfullt fysiskt föremål som stimulerar vår hjärna (för koncept och förslag på andra stimulerande för hjärnan resp. kreativitet) - det var därför under den tidiga historien mycket mer händelserna som associerades till dom som gjorde att de kom att bli så vanliga. Därefter har de laddats med andra värden och de kan vi alla dra nytta av.

Flaggor lämpar sig bra att vifta med och det och se andra vifta med något är stimulerande i grupp. Att sätta upp flaggor, vifta med flaggor och besöka en situation där många personer i grupp viftar med flaggor är därför vad varje svensk bör göra i morgon på vår nationaldag.