Sverige ny noob i Game of Cyber Warfare

2015-03-18

Sägs Sverige aspirera på att bli givet planerat tillskott av stat.


Nå så länge man inte genererar dom av oss svenskar som intresserat oss för området närmare 20 år: ("hans husman" + "denial of service") OR (site:http://senaste-nyheter.blogspot.se/ + "denial of service"). Tänk på att ni representerar Sverige och kan få också erfarna spelare att se dåliga ut.


Fuck I hate noob's.


Också håll er på mattan och kom inte stick up och tro att ni kan något. Visa respekt för äldre erfarna spelare och önskar dom något hämtar man det till dem och gör allmänt som dom säger åt er. Det gäller alla oavsett etnisk grupp från Asien, västerut, över Europa och Nordamerika.




Fler bosättningar var kanske starkt

I ett land med bostadsbrist bland befolkningsgrupperna - stigande priser kanske ökande ytterligare mer om ökade uppköp av nyinflyttade eller familjer förberedande eller önskande lägenhet eller hus ändå från EU-länder som funktion av ev. ökande etniska fientligheter riktat mot judarna gör frågan än viktigare - och på det gäller att ökade bosättningssättningar gillas av såväl religiöst mer "föreställt stringenta" grupper som rent sekulariserade eller ateistiska judar men som ser det som viktigt ur ett nationalistiskt emotionellt och/eller kognitivt perspektiv.


Och jag är inte den som säger att dom har fel. Det beror på vilka områden bosättningarna görs på. Problemet är att man så kategoriskt i övrigt vill stänga dörren till en palestinsk stat.


Man behöver kompromissa här. Hela Jerusalem så väl som utrymme från ockuperade områden att växa i kan vara en sak fredsförhandlingar kan säkerställa för Israel. Men sådant kräver att man är beredd att också acceptera andra folks rättigheter som människor och förstå att ingenting är i ett nationellt, etniskt eller small group perspektiv helt gratis när dynamiken är flock mot flock. Och vad ev. fortfarande ockuperat av andra länder skulle säkert må bra av ett palestinskt erkännande som vara del av Israel och kostar ju inte dem något i nationell utbredning: Det tycks ju vara ett bra tillfälle att arbeta på Golanhöjderna och vattenförsörjningen just nu: Så har åtminstone ett annat land erkänt annekteringen (mot nu Wikipedia - svenska - är rätt i att den inte erkänts alls ännu).


Men för att förstå sådant - att det går att förhandla här och att båda kan gå ifrån dem gladare och nöjdare - måste man vara rationellt tänkande och det är jag inte säker på att israels statsminister för dom kommande åren är.