SVT dög inte för Putin: "Tråkigt små-strunt"

2022-03-04

Ryssland... Ett land under skarpa begränsningar media. Allt mer media kontrolleras av staten. Denna fruktansvärda kulturmiljö är att jämföra med hur Sverige var när jag var barn: Två tv-kanaler och visar man slutligen en TV-serie jag tyckte var enormt bra - en krits-tv-serie om Vietnamkriget - blir det endast första avsnittet därför att vänster-radikal grupp med sju medlemmar långt långt till vänster om Sovietunionen sätter sig ett par timmar och ringer klagåmål till SVT ( ett normalt dygn sä här i sista fjärde-delen av SVT's TV-monopol tid var folket defaitiskt om TV och normalt fick man oräknat tittare som ringde in varje dag 2 - 12 samtal ).

Men i Ryssland är det sämre. Det berör även tidningar m.m. Och folket går från att upplevt något bättre ( beroende skapat likt tunga droger när det kommer ner till antal timmar spenderande intagande resp. pengar till och köpa drogen ) under svåra känslor av saknad - Likt en nära vän som plötsligt dött efter en kort period av snabb mental-förstörelse.

I denna idag bland tråkigaste media-nationer är ändå SVT inte bra nog för Ryssland. BBC och Voice of America härde till dem värda att göra en särskild prioritet på: Russia blocks access to BBC and Voice of America websites.

SVT enligt uppgifter i Kreml nära Putin var så långtråkigt med oändligt långsamt tyckande med föga mängd information per tidsenhet av experter ingen hört talas om med få undantag och vars huvudsakliga intresse relativt ett upptag tyckare från hela värden är att de talar svenska och är intresserade av ämnet.

SVT behöver paketera om bevakningen Ryssland-Ukraina snarast. Göra en kortfattad väldigt spännande intressant sammanfattning av förändringarna. Ta sig till Moskva och visa den för Putin. Hoppas att han tar sig tid att titta på SVT. Och då ha en så pass relevant god bevakning att beordrar SVT filtrerat ut från Ryssland och besökarna från SVT skjutna. Allt annat får oss svenskar att verka TV-veka.

Vi vill inte hamna i sitsen att Ryssland invaderar Sverige och vi i en fred går med att Moskva tillsätter regering medan SVT tas som så vekt att vi där får göra vad vi vill. Där skulle vi tappa all prestige TV och nyneter - Och jag fruktar att vi inte kommer vara bättre än så om vi blir invaderade...

SVT ska vara organisationen invasions-styrkorna först eller nära först mördar så många medarbetare man kan hos: Helst lika viktiug som det väpnade försvaret. Fienden ska frukta dem så svårt att de om så krävs metodiskt går igenom varenda individ efter medarbetare att direkt skjuta: Eller att fienden går defunct invasionen utan att klarat samtliga. Det kan tyckas vara tufft för SVT's medarbetare och det märks att de fruktar Ryssland eftersom de gör sig små och tråkiga: Och gömmer massor av timmar bevakning mitt på dagen där ett mindre fåtal av tittarna finns.

Själv en av de ledande Ryssland-förföljda skribenterna i Sverige ( se Kört inte bara för Ryssland utan mig med (2022-03-04) kan nationen se att mod med ett alltid självklart engagemang nog att räcka ut en hjälpande han att riktig styrka ej dött ut.

Kört inte bara för Ryssland utan mig med

Efter att föreslaget att det nu är "kört" för Ryssland i ett tillägg till B-52 Stratofortress: Ett mysigt lugn med minskad osäkerhet för alla sidor tillskrivande bombflygplan medvetenhet och känslor passerat gränsen för fake-news about Ukraine conflict

Så nu är det kört för mig med såväl många miljoner skrivande på internet oavsett privatpersoner eller organisationer: Russia threatens jail for 'fake' news about Ukraine conflict. Antag att nuvarande regim Ryssland lever kvar med eller utan Putin säg om 20 år - Person NN som skrev något verkligt ringaktade om Ryssland kommer aldrig tillbaka från sin semester i Ryssland. Jag kan såväl ge som ge smällen och här rent av med gillande: Prestige kommer från att vara förföljd p.g.a. rapportering om invasioner och övergrepp av diktaturer. Lite som Cartman, South Park, när han agerar restaurang-kritiker. Men de flesta skrivande om detta är troligen representativa folk allmänt så manlighet och tuffhet är i nästan alla fall mycket lägre än för mig: Klarar alla normal veka folk detta? Knappast.

Kompletteringen från föregående inlägg nedan...

Edit / PS: Detta tror jag var ett gigantiskt misstag av Ryssland. Luftens newfoundlandshund kommer säkerligen bli chockerade följt på upprörda: A truck carrying six lions, six tigers, two caracals and an African wild dog from a sanctuary east of Kyiv reached Poland on Thursday | Reuters .

Likhet form med mulligt gula djur -> Jämförbara djur -> Djurens stora flock gemenskap i sentiment kan tas in -> Medvetenhet föreställd innebär att vi lägger till mänskliga egenskaper -> Alla B-52 Stratofortress runt om från nedåt Nordpoolen såväl som själva Europa mot Ryssland rimligen bir sura och likt en stor geting-flock ger sig på Ryssland för att försvara sina bröder och systrar i djurparker. -> Likt arga flockar med getingar ger slutligen att man ska ta varning i förväg om man ger sig in i marker där de har revir...