Obama avfyrar segrande argument i lokal-politiken: Tänker låta The Bear äta upp medborgare

2013-09-21

Och också om det nu just är i någon lokal-politisk fråga de argumenterar om får hans verbala elegans en högre bärkraft i effekt där såväl som donerande ett intressant exempel på segerns sötma i ögonblicket relaterat morgondagen när får vi anta att ObamaCare eller vad nu aktuellt rullar ut fixt och färdigt efter denna prestation:



Jag är inte direkt mycket sämre än Obama när det gäller en del sådana här eleganta trycka till dom nu direkt argument. Tråkigt nog har jag inte riktigt Obamas bandbredd ut i världen. Annars tror jag säkert att jag kunde addera flera goda the american dead-beat argument än potentare för att hjälpa till i striden mot Republikanerna.


Lite allvarligare är jag inte övertygad om att sådant här längre just betyder något. Kanske att det börjar bli jämförbarbart med massmord med handeldvapen i USA. Pågående problematik etablerande en kostnad idag som får fortsätta där kraften i samhällets ekonomi verkande framåt avgör nivån på det (och om going up knappast linjärt som jag det nog i alla fall är närmare nu: förklarar presidenten tydligt nog mätbart att det går åt helvete igen och han inte längre kan betala deras skulder kan förvissa börserna falla exponentiellt i värsta fall men jag tror när så repeterat i kraften i det numera inte är mer än linjärt i alla fall beräkningsbart utan overflow om vi räknat med float istället för double).


Faktiskt får jag säga att jag är lite förvånad. Så mycket hos dem noterar gång på gång sedan år att asiatiska influenser är kritiska för deras ekonomi. Ändå givet lite tapp lokalt i något mätt känns det fritt fram att börja slå på varandra hotande att ta det värre när nu statistiken redan levererats och FED spenderar vidare ett tag. Kanske blir missade möjligheter om man inte tar det lugnt med språket. Just något större problem med tvingade nedskärningar av den federala budget:en tvivlade jag på förra gången det var aktuellt: Och får jag anta intressant för många som var övertygade om katastrof verkade saker närmast ta ett litet steg uppåt lokalt i USA. Vem vet: Kanske gör federala arbetare med fast lön i övrigt något kul på sin tvingade lediga dag och spenderar ett värde mer värt än vad de annars gör på sitt arbete? Ekonomisk-stimulans utan federal-budget kostnad.


Relaterat nyligen:




    Lovad leverans av ny tjur för sund variation levererad: Staty på välkända Wall Street. Ej lika ilsket röd mitt verk var med tycks kraftfull i övrigt och korrekt efterliknande guldets lockelse i yt-färg.

Tråkigt nog är det inte bara Obama som tagit tillvana att av och till sparka hotande på ekonomin utan värde eller rationalitet. Eller som EU helt enkelt struntande i att lösa trivialiteter hindrande konkreta värden just nu: Särskilt i exemplet just nu negativt bedömer jag elegant samverkande med den just nu verbalt-våldsamma Obama - en annat form av internationellt samarbete än frihandelsavtal men klart besläktade i vad de inverkar på (ex. hur många miljarder Sverige kommer behöva börja skicka per år åren som kommer ner till kontinenten för att klara upp sörjan där):


"Harper’s office is moving beyond the formal negotiating process in order to resolve disputes in the toughest areas such as beef and dairy, [...]

With negotiations dragging into a fifth year, Canadian executives are warning Harper may be running out of time to complete his signature trade agreement amid concern that talks with the U.S. will leapfrog Canada as a priority for Europe."

Från: Canada’s Harper Said to Step Up Involvement in EU Talks (2p13-09-20) | Bloomberg

EU har inte tid. De gör en massa viktigt istället kan vi drömma om. Snarare biff och mjölk lokalt också. Men arbetande ner ekonomiska risker framåt i tiden är inte EU:s domän. Småstrunt internt eller än neråt i länderna äter upp vad man i budget betalar. Just i år tror jag emellertid att värdet av att försöka lyfta sig lite är större än annars. Annars hade jag knappast brytt mig varande så vanligt i den normala verksamheten.


Jag reflekterar att det kan vara spännande att räkna ut någon gång hur många biff- och mjölkbönder dom europeiska panik-lånen söderut såväl till bl.a. Irland räcker till för några år. Om de istället skulle göra ingenting. Så klart att jag kanske tänker fel här: kanske är det verkligen lantbruket som är Europas framtid mer än utrikeshandel? Är det svält risk EU börjat riskhantera accepterande att ekonomin är död därför att de inte begriper hur man håller reda på och redovisar lån för medborgarna och hur lån som egentligen inte är lån utan något annat värdepapper plötsligt passerat 14% i ränta?


210% baffled när såg nyheten. Kaanada representerar nog flera Obama visar republikanerna vem som bäst spontant i kort krävande intensivt stridande kan leverera de riktigt effektiva verbaliseringarna. Dessutom gör han ju något i alla fall: pratar upprört leverrerande en kul nyhetstitel vars inverkan på ekonomin kan bli något lite intressant att betrakta. EU vet jag inte vad dom gjort här under fem år istälet: de har inte brytt sig och bryr sig ännu inte för att börja lösa strukturen som är den långsiktighet varande det ända som utan än mer gigantiska kostnader för andra - helt säkert inkluderande Sverige - kan lösa bl.a. Greklands lån.


Varande en av beställarna och ägarna av EU är jag ej nöjd med Kanada-defekten. Jag vill lämna tillbaka ansvariga och få en ny ej trasig vara.

Gynsamma Tecken i Skyn: Buffet levererade slug Fed

Vi saknar:


Kanske en slug Obama som använt en del av Kina lånen till att handla ner Shanghai köpande slutligen mer riktat för att kunna göra en big grand sale lösande större delarna av lånen oc som bonus spridande kaos och depression hos en otrevlig konkurrent på det världsekonomiska slagfältet? Jag vill gärna tro det. Amerikanen var ju förr inte bara en stor-konsument av omvärlden utan dessutom en så slug affärsman (lite vulgärt bondslug men effektiv) och det känns som det kanske tappats lite senaste tio - femton åren (och dessutom blivit kanske lite mer europeiskt artiga formaliserande hur man vill att framtidens affärer ska se ut eller vilka standardisering de bäst borde följa).

Från: The Bull kom lös i Shanghai (2013-09-10)

Och Buffet levererar:


“The Fed is the greatest hedge fund in history,” Buffett told students yesterday at Georgetown University in Washington. It’s generating “$80 billion or $90 billion a year probably” in revenue for the U.S. government, he said. “And that wasn’t the case a few years back.”

Från: Buffett Calls Fed History’s Greatest Hedge Fund (2013-09-20) | Bloomberg

Mycket gynnsamt tecken. Den åldrade - låt oss skriva erfarna affärsmannen hellre än truth sayer vilka jag vet för mycket om vår natur och vårt språk för att annat tro på levererande när folket säger sanning därefter - framgångsrike såväl som moraliskt föredöme korrekt donerande nära nog allt av en gigantisk (för mig) förmögenhet till en bättre värld.


Amerikansk drivkraft blogalt är bra. Det är intränat och trots svåra år är de fortfarande gigantiskt rika och på mindre regniga dagar nog så köpglada fortfarande. Att de kan upplevas - både rätt och fel som för oss alla så klart - lite lätt-lurade såväl som överdrivet stnadard-noggranna istället för att göra business på det sätt som skapar annat värde än en till gigantisk standard eller nytt innovation bland universiteten projekten var inte nödvändigtvis ett problem etablerat lite försiktigt över åren. Men med en skillnad nu som tar upp det närmare nivån i upplevelse mot förr är värde så verkligt det någonsin är i ekonomi i allt vi inte mäter i antal dollar (tryggt investerat i sedan år i valfri EU-stat: EU varande världens största ekonomi och stater är ju alltid tryggt - eller kanske bättre så här i efterhand Norge eller Sverige). Kraft. Visar att man begriper pengar, affärer och klarar att skapa tillväxt verklig för deras affärspartners ute i världen.


Mycket gott i tecken när vi rent personligt hellre än att sampla i bredd över allt tar ett stickprov och känner på det. Mer av detta är ju inte otroligt. Buffet är ju ett fint åldrat varumärke och kan få en och annnan yngre - nog så gammal - att känna att de också begriper nationalekonomi och att tidningarna minsan lyssnar på dem också när de gästföreläser för några studenter.


Trots lätt nedstämdhet hos vår större EU-bankchef (han har tycker jag så här i efterhand ändå gjorde ett bra jobb: jag tyckte han verkade lite vek i framtoning men där levererade han ju bra nog förklarande sin bild och att han hade mandat att implementera den - också om jag inte just såg den som det bästa rent personligen är do:ability först och främst därför utan det blir det ingenting) känns det som att det börjar se bra ut. Kanske hade jag rent av rätt i en lössläppt kommentar närmare våren tror jag.


Nu är det bara att återtagande en del manlighet man i större om än inkorrekt ytligare koncept också tappat (tror jag relaterat Kina). Visande vem som är störst så att företagen vet det när de marscherar ut för att fatta dagens beslut och att det märks på dem när de talar och fotograferas. Dådkraft - inte tveka för att det är lite mörkt och vad som är där inte syns. Gärna att al-Assad sätter sig vid förhandlingsbordet nu och träder ner demonstrerande att the Big Boss begriper världen bättre än Vita husets tidigare säkerhetsrådgivare.


The fist of Obama men allra helst kostnadseffektivt och ej belastande energitillgången eller miljön.


Samlas. Rikta in sig rätt. Och sluta backa eller stå still. Följande tjuren om den visar sig sann veckorna som kommer nu.


The Bull: Verkar i alla fall försöka - kanske seriösare än dom redan offrade för att ge den sanna tjuren kraften

Och försöka kan räcka långt. Men vi får se veckorna som kommer nu.





Fortsätter det ska jag göra en insats för mina läsare och innovatera en ny varierad visualisering av denna i vår natur bland de mer kraftfulla sidorna.


Vakna lite trött - kanske försovit sig - märker lite folk som kommer springande oorganiserat i smågrupper från fiendelägret. Svingar förstärkt av deras färre antal modigt och kraftfullt svärdet för att göra säkert att kungen ser det. Och marscherar ut för att möta dem ej inseende att det är den fallna linjen man möter där man samlar upp den då det är försent att försvinna elegant för högre säkerhet innan det är alldeles för synligt stående i mitten på fältet svingande sväret på hästen. Lika elegant paketerat the bull om än mindre blygsamt. Men alltid oavsett hur stor kraft i the bull när den inte just bryter igenom men där vi ser att det egentligen bara är att gå framåt följande den. Själva tjuren faller ju lika ofta själv lite framför som inte även om det kanske är sent för det nu - det har offrats många tjurar redan.




Gediget etablerat förståelse av komplexa tillämpnings- och problemområden är realitet för innovationens finansiering såväl som faktiskt leverande värde

Att se i dimma där du inte såg innan tillräckligt energieffektivt eller snabbt nog för att det ska ha mening (minikravet är att du är före vad du ser i tiden).


Det kanske i detaljer lite mindre elegant uttryckt i detaljer reducerande min brand surface för ev. läsare önskade jag ha det publicerat för en personlig punkt i on-going versions-övergång plattform. En sampling av mig själv rörande humör och reaktion så att säga. Antecknande lokalt ibland spar jag det nära nog aldrig.


Vem vill inte ha allt egentligen i dom här områdena? Det är vad som förvånar mig mest. Antingen är horisont så trivialt smal förstådd
tycker man sedan densiner som language models, probability parsers, eller är det helt ute i det mindre troliga, riktigt dyra och samtidigt
saknade varje idé om vad man har det till (mer än jfr modellera hela människan få det att tänka med tio billioner dyra cpuer s.v.).

Men jag såg det alltid i allt i det praktiska och lösningen. Allt jag ser i alla fall. I mycket är det verkligen samma sak. Den sista och högsta domänen av de säkerhets-filosofiska domänen. Människans natur.

Men så finns en till som också ser det som jag. Jag minns det dock aldrig förr så elegant sammanfattat ner i punktlista för applikationerna för den som förstår ner i vad som sgs resp. på den andra vad man tror kan levera i del-teknikområden.

I övrigt är det alltid ditt och datt med ett alg.nära delområde. Sådant man väljer ut och anpassar från en abstrakt modell man formar till tillämpningar. Kanske är det inte bara från preferens i personlighet och som konsekvens över de mängd områden jag genom åren vidrört och än bevakat eller skrivit redaktionellt om utan även ett subkulturellt problem vi någonstans fått vanligare nu än längre tillbaka. Jag tycker mig se det i skillnad mot 1960-talet men kan ta fel. Inte helt lätt att jämföra när den tidens vetskap kommer filtrerad och kompilerad ner till oss medan nutid är bara samplande ut Biomedcentral för collocations mellan resp. fler-gram för i bas-fil titlarna hamnar på cirka 14 GB data.

On-going topic ska väl heller inte alltid uteslutas av samma anledning när jag nu sedan ganska länge med tydligare början tidigt 2011 adderat humor - om än numera med endast mini-datorn ansluten till näten vanligen gör den föga visuellt acceptabel.

Vem vill inte ha allt egentligen i dom här områdena? Det är vad som förvånar mig mest. Antingen är horisont så trivialt smal förstådd tycker man sedan densiner som language models, probability parsers, eller är det helt ute i det mindre troliga, riktigt dyra och samtidigt saknade varje idé om vad man har det till (mer än jfr modellera hela människan få det att tänka med tio billioner dyra cpuer os.v.).

Men jag såg det alltid i allt i det praktiska och lösningen. Allt jag ser i alla fall. I mycket är det verkligen samma sak. Den sista och högsta domänen av de säkerhetsfilosofiska domänen. Människans natur.

Men så finns en till som också ser det som jag. Jag minns det dock aldrig förr så elegant sammanfattat ner i punktlista för applikationerna för den som förstår ner i vad som sgs resp. på den andra vad man tror kan levera i del-teknikområden. Och utan att man egentligen riktigt såg det närma sig börjar man få en känsla av att man närmar sig domänerna man för evigheter började med före 2000 och krypteringen.

I övrigt är det alltid ditt och datt med ett alg.nära delområde. Sådant man väljer ut och anpassar från en abstrakt modell man formar till tillämpningar. Kanske är det inte bara från preferens i personlighet och som konsekvens över de mängd områden jag genom åren vidrört och än bevakat eller skrivit redaktionellt om utan även ett subkulturellt problem vi någonstans fått vanligare nu än längre tillbaka. Jag tycker mig se det i skillnad mot 1960-talet men kan ta fel. Inte helt lätt att jämföra när den tidens vetskap kommer filtrerad och kompilerad ner till oss medan nutid är bara samplande ut Biomedcentral för collocations mellan resp. fler-gram för i bas-fil titlarna hamnar på cirka 14 GB data."

Och också om jag av och till korta minuter inte helt sällan störs när jag ser som här big spender investerande brett och djupt än lite mer - eller gissar jag mer än så - når jag snabbt nog numera innan timmar till en förnöjsamhet över det. Det har alltid bakåt åren givit värde - också när vi vänder helt på dimman vandrande forskningen och datat bakåt av vad du delar - och mer indirekt från att ha samplat i bred mening av samarbetet så att säga. Vad man publicerar, var man satsar pengar, där man ser problem, avståndet i statistikens närhet mellan koncepten till agerande, och kanske mer än så.


Här är det dessutom tillfredsställellse att något sen mot min planering havande lite av big data hanterings-problematik krävande en del utveckling för en bättre lösning än Berkley DB trevligt att se där jag nu som förr lättare ser att man klarar från antar jag kunskapstradition i segmentet såväl som närhet till konkreta behov i bredd se tillämpningar att notera att man mer eller mindre - några delområden jag givit tid i detta saknande - men annars mer eller mindre komplett. Vi vår se om jag tittar mer på det där jag kan se viss organisatoriskt värde för egen del när jag avslutar en interaktion att roa mig med att sända det ett förslag - oavsett annat ger det ofta en bättre dokumentation när gör det mot extern-entitet där man vet att det bedöms och det kan spara tid och pengar år efteråt. Och också om jag kanske ej gör det känner jag tror jag ett par värden jag vid tillfälle ska ta och uttrycka här framöver. Det balanserar tror jag sunt en del av värdet forskning m.m. givit mig.


Big spenders i den här domänen tenderar gärna också konvergera till samma koncept. Vad du ser är verkligheten i din markov-värld med en aning naiv (statistiskt utgångspunkt). Mindre fog och du kanske ser några till. Eller om du vänder dig om.