Riktad information - Efectos Especiales: Sexuella specialeffekter

2014-12-29

Effectos especiales är den riktade informationens (fler delar i den lilla draftade genomgången: Riktad information) specialeffekter. Utnyttjande av egentligen tämligen enkla och grundläggande egenskaper i den mänskliga perceptionen (inkluderande sensation och viss processande och tolkning av information med mindre av genomtänkt analys: tillsammans perception) förstärkande budskapet via direkt upplevelse-nära aktivitet såväl som upplevt värde.


Ett ordentligt utnyttjat område är dom sexuella specialeffekterna. De bygger från vår natur om än optimerande av och till mer än vi kanske ännu är vana vid.


Även om långsam påverkan i riktning budskap - propaganda effekt - gäller tror jag när särskilda kanaler medium optimeras (likt visuellt) att långsam "semantic saturation" kan gälla.


Båda effekterna kan vi säga är påverkande av kanalens kapacitet inkluderande vår perception som funktion av tid: Vad vi ser, hur mycket, vad konkurrerar det med och hur ser likhet och samband ut över den.


Ev. kanske större uttryck av mer lättklädda kvinnor i musik-video är vnligare nu än för säg fem eller tio årsedan (jag tror det med bedömer från ej direkt video-corpus utan indirekt från ett mindre corpus relaterat kommentarer till musikvideor). Men antalet skapelser totalt vi upplever växer samtidigt också medan effekt av mindre information (mindre som oberoende av tiden du investerar: Ex. via mer likriktat tittande på musik-videor via ex. en statlig tevekanal eller liknande) kanske var större bakåt från större tid investerad: men svårbedömt självklart givet den enorma storleken på vår samlade kultur. En relativt mer föränderligt utnyttjande av naket förr relativt gängse kultur kan ha haft en effekt som inte trivialt jämförs med en mängd halv-naket nu.


Särskilt initialt "event-fönster" när det hela ska nå ut snabbt men hur mycket kultur-förändrande pay-load leverar egentligen varje oavsett spridnings-effekt av kraftigt nära kroppsfokus ofta med rörelser och "naturliga föga klädda scener" som strand). Här ger specialeffekten uppenbart god effekt (om min skattning corpus var något så när riktig). Samtidigt gäller att effekten i vad möjligt rent visuellt tenderar att bottna ut. Du kan visst addera på kvinnor, röra dem mer (rörelse adderar upp effekt här), men påverkan detaljer minskar också, och viss nedre gräns i hur långt sådant kan gå är tror gällande.


Ett exklusivt flock-gemensamt värde ägt av kvinnorna scarce för mannen (det omvända torde gälla jämförbart). Inte helt olikt marketing av vad som har ett slutmål som ska uppnås där specialeffekten förfalskar det för att sälja något annat genom att låta påverkan av det sprida sig till den upplevelsen: Enklare för musik som är ganska spridd och mindre exakt konvergerande än mycket annat - musik i sig är ju specialeffekt förstärkande effekt av annan information och upplevelser)


I en del fall tror jag nog vi alla är eniga om korrekt och gemensamt värdeskapande problemlösning. Dating-tipsen jag gav i är ett fint exempel. Det ökar sannolik för bättre mer djupare upplevelse-positiva e-post till mig och kan hjälpa kvinnor att optimera sin kommunikation för ett mer varaktigt värde.


Att Möta Mannen

Att skriva Youtube-problemet: Klagande fjoll-feminister är inte attraktivt (föga dating-motivation efter att ha läst epost) och jämfört är finare än man kan tro (oavsett ev. humoristiskt eller event-skapande värde jag bedömer som relativt begränsat). När man av och till uttrycker sig naturligt nästan för ålder lite förvånande historisk i det ideala (klagande leende kvinnor - gärna med förmögenhet eller inkomst - berömmande med föga om något av klagande) gäller att en del små-komiska uttryck av och till reducerar risk för att jag ska tas som en överuttryck-patrikalisk-ledare skyddande mina genetiska spridningsförmågor.


Jag kan man slappna av med mer av ledaren, skaparen, skribenten och revolutionären: Mannen.


Visuellt exempel

Efectos especiales namngav jag 2010 i samband med en diskussion om viss effekt-propaganda eller något jämförbart från titeln på sång vi har nedan (videon var en annan dock: Mer av lättklädda rörliga kvinnor i denna möjligen senare producerad).Youtube-problemet: Klagande fjoll-feminister är inte attraktivt (föga dating-motivation efter att ha läst epost)

Givet protest säkert emotionell me än genontänkt påpekar jag det uppenbara. Om Youtube faktiskt levererade den core real world functionality självklar och likväl tydliggjord i Youtubes sökning duger inte för tuffare problem vi vanliga musik-sökare möter på det verkliga nätet gäller att:


  • Att jag ej behöver titta igenom en massa videoklipp i onödan på Youtube för att hitta fram till rätt musik.
  • Välkänt sedan länge och rent av diskuterat i grundskolan för några år sedan (när jag gick i den: säg 10 - 30 år eller så någonstans) är en viktig fara och skade-medium populärkulturen och televisionen (samt reklam).
  • Jag tittar knappt alls på teve.

Jag lutar därför att min liknelse beskriva Google som fet och taggande dem Tjock-Google delvis beror av Youtube's brist på riktiga funktioner vi vanliga internet-användare behöver saknas (också kan jag försökt varit "fundig" men det bygger ju på mitt varaktiga tillstånd regelbundet av och till påverkat av att behöva titta på videoklipp i onödan för att höra musik).


Nu nekar jag inte visst ansvar här. Och ska därför klart och tydligt säga att jag då inte har någon särskild preferens när det gäller dessa områden när det handlar om kvinnor. Och kan rent av om någon särskild rimligt överviktig kvinna blivit osäker (som ju gärna kvinnor blir tror jag) så får de gärna höra av sig så ska jag försöka muntra upp.


Viss rimlighet för övriga tycker jag också är riktigt. Att överklaga en massa kring sådant tycker jag är typisk fjolligt-internet:ande havande något av likhet med Youtube-problemen. Även om vikt är mindre styrande kan jag säga att kvinnor som klagar en massa inte är attraktivt alls (och det säger jag som genom åren välkänd internet-feminist - kanske ibland rent av med ett större värde-skapande skapande fokus på resultat istället för att det som tycks bland sämre feminister blir mycket mötas för att säga positiva saker till varandra, drick kaffe och klaga som här om andra egentligen bättre feminister: fjoll-feminism).


Kvinnor som har positiva bra tips eller lyfter fram något bra hos mig är mycket mer som får mig intresserad av att möta och lära mig mer om dem. Kanske rent av att min erfarenhet från andra text-skapande-områden kan hjälpa upp lite till också för dom som kan detta ganska bra: Tänk t.ex. en lista med tre riktigt trevliga saker du gillar hos mig (och som du tror att jag gillar att höra) och ta med det tidigt i e-postet. Kanske redan efter första raden.


Säg nu att du upplever användande av överklaga tidigare fel. Lita då på min bedömning om jag verkligen uppmärksammat vad du känner är lite nervöst. Istället för att klaga kring det beröm min kreativa språkförmåga och lyft fram det som exempel.


Det kanske inte alltid är helt rationellt. Men det är likväl ett bra tips för kvinnor som kanske har svårt att komma rätt i sådant här. Jag tror varken jag eller andra tar illa upp för att kvinnor drar nytta av det och kommer ifrån pseudo-socialitet för att istället kanske rent av komma i mål med familj och så vidare.

Youtubes sökning duger inte för tuffare problem vi vanliga musik-sökare möter på det verkliga nätet

Youtube är en praktisk och trevlig tjänst fyllande en viktig core functionality in the Husman everyday enterprise:


  • Vi kan hyggligt använda gränsssnitt.
  • Den kan spela musik relativt enkelt och har alltid fungerande träffar. Annonseringen stör lite mer nu tror jag (julen kanske) men samtidigt kostar det att lära sig något nytt att höra musik via.

Youtube har alltid gjort samma sak här när man söker. Titel och musiker löser problemet (ibland fodras "särskilda" varianter av namen även om Youtube är tämligen enkel bedömt från föga varianter här jämfört med andra kanaler: Säkert delvis därför att de har kanaler och apier för leverantörer att själva ställa in filtrering vilket jag gissar ibland blir en aning "distansierat" från verklighet - kanske just namnen) . I övrigt är det mest när jag kunnat följa upp mer noggrant (och jag har ett par gånger rent av tittat ganska omfattande på Youtube så upplevelse sökning mot faktiskt innehåll på sajten är möjligt för mig) gäller context från diskussioner och beskrivningar: Ej lösande mitt problem. Jag vill höra musiken och ibland se något särskilt. Ej diskutera det med folk.


Men vad gör vi - eller jag - när jag ej minns namnen som får Youtube att leverera? Jag hade kunnat söka runt med Google men för dessa områden levererar den ej heller annat än efter en tämligen överdriven ansträngning. Letande Wikipedia levererar alltid givet deras välutvecklade listor. Men där ligger en brytpunkt i ansträngning för alla situationer där seende aktuella concept beteckningar ej kommer ge slutförd association rätt.


Eller så tänker man sig att Youtube datasystemen börjat läsa bild-innehåll och man kan söka på det. Jag prövade det (också antagande någon form natural language parser hellre än att sitta och läsa sökmanual för ev. kanske ej trolig riktad funktion för det).


Första snippet-bild ser röd ut. Men inte meningsfullt röd. Bara irrelevant röd.Så här ser jag på på detta:


  • Jag är säkert tämligen vanlig. Därmed är jag en viktig person när jag uttrycker behov. Det finns säkert massor av andra som söker så här men som genereras (p.g.a. hela den här subkulturella diskutera videoklipp där jag tänker att musik-elitister kan se ner på vanliga enkla musik-lyssnare som jag).
  • Jag är mycket viktigare än Google-medarbetarna närmare kreativ-kravställning. För Google-användare som är Google-medarbetare är mindre vanliga än vad jag är också tror jag när betalda surfare (d.v.s. ingen intäkt hoppas säkert och riktigt så alla Adwords annonsörer utan kostnad).
  • Google och Youtube borde rimligen kunna massor här. Men de har spretat ut genom åren samtidigt som höga intäkter gjort dem lite "förtjockade". Den hårda verkligen blir nog ofta distansierad i solens Kalifornien samtidigt som ontologier, fina tänk datastrukturer, moln-grafer och annat blir allt populärare bland medarbetarna.

Ett riktigt problem. Från det riktiga internet som byggde det hela från behov som betyder något.


Det gäller att inte glömma att internet finns för vanliga människor med verkliga i total mängd gigantiska problem.


När man glömmer sti ursprung var vi kom ifrån blir vi rotlösa och ny erfarenhet kan divergera till subkultur där den inte bygger på annat än den egna internet-frånvända tankarna.


Ett exempel välkänt i Sverige är Televerket och Sveriges Television länge svårt (och den senare fortfarande drabbad) divergerade från verklighet.


Erfarenhet av Telia kanske var Flag semaphore såväl som senare teknik man lärt sig och vant sig vid. Resulterande i stagnation: Ett trivialt något motsvarande söka med Youtube-exemplet var att man ej fick sälja eller koppla in vilken telefon som helst utan det fanns en standardiserad telefon och alla hade samma (i några färgvarianter).


Och vad är framtiden när musik och kultur glöms? Musik har varit big business bra länge i såväl som utanför internet.


Gissar jag rätt finns kanske en del utmaningar i pengarna hos Youtube givet detta. Funktioner har kommit i diverse långt utanför värden verkliga och välkända i alla fall för mig (Youtube fame-persons och small teve vet jag ingenting om: det är inte vad jag alltid gjort på Youtube). Och de har sista året börjat pusha annonser mer aggressivt. Så går det när man tappar sina rötter hos oss gamla internet-användare med riktiga problem och säljer ut till "kul-konceptuell-systemutveckling" och filmatisering av en massa ungdomar som vill bli kända, kapitalisera Google, eller uttrycka något konstnärligt (musik är big business övrigt är mer tveksamt spekulerar jag).


Här så elegant skapar ju själva musik-videon ett värde även om man kanske ofta endast är intresserad av musiken: Jag beskriver något jag minns från den och maskinen letar rätt på rätt musik som jag kan lyssna. Hur kan ett visuell organisation som Youtube missat det utan att lämnat den hårda verklighet där problemen är fortsatt fortgående och pågående ännu en dag.


Ett internet där man löser core problem och inte sitter och tittar igenom tiotusentals videoklipp för att uttrycka en skepnad. Vi vet ju sedan länge att det går - och också om jag förvisso om någon inte underskattar den utmaningen det säkert innebär även för en resurs-stark entitet bara att hantera datat och strukturerna - så tror jag säkert att enklare "feature" detektioner i klipp mappande mot typiska sökkoncept (eller varför inte NP-fraser med adjektiv lika gärna: red ball + afroamerican musician in cloth looking a bit like a uniform.


Jag har inte läst-upp-mig på vad de använt för algoritmer tidigare. Men möjligen - och kanske ett ok val för en tämligen infrastruktur-utspridd-entitet som bygger stora analys-strukturer - har de intresserat sig för Boltzmann machine.

Sökteori vid katastrofer resp. spekulativa "partikel-magnetiserade" orsaker saknat flygplan

Det kanske kan upplevas - låta som det tycks - att jag kan något om flygplan och flygplansteknik. Men trots en försvarlig mängd VEHICLE-sorter i kategorisystem är ej så fallet. Samtidigt kanske finns en förklaring någonstans här. I så fall bra att veta om inte av andra orsaker när man väljer system att resa via (typ och tid).


Jag tog med diverse i kontext runt om spekulationen. Rörande stycket innan diskuterande associativ-intelligens är en enklare funktionalitet vettig grundsystem till sådant som här indikerat underliggande jag flygtekniks-historik-spekulerar för området inte är händelse-och-teknik-större än att det är tämligen smidigt att tillämpa (ej särskilt "big-data-plågsamt" samt välstrandardiseande och kända datakällor rörande teknik och händelser). För den intresserade kanske Bayesian search theory (Wikipedia) är en start att börja söka vidare från. Poängen vid katastrofer är att när vi adderar kostnad sökning som funktion av tid och resurser och låter det möta tekniker, områdestyper, händelse-indikationer m.m. vi har historik för hur det inverkar på sannolikheten att hitta något kan områden som mest optimalt går oerhört snabbt att söka för låg kostnad med god sannolikhet prioriteras. Det är inte alls ofta så att god erfarenhet hos en människa för komplexa områden klarar att ta ut dem. Tvärtom är det välkänt att felprioriteringar när post-briefing sker är mycket vanliga. Koncept som nedan försöker mer överliggande ta ut samband och relationer man i ex. med bayesian search theory kan köra ner igen till den motorn när statistik hämtats upp fördjupat om dem.


Spekulation orsak markerad kursiv och fet. Ev. minns jag fel kring vindsystemen och årstid.


"Jag lät de associativa intelligenserna flytta över från MAINE-OS dir. Givet att den snart ska gå i interaktion med övrigt kring meaning, sem-parsing o.s.v.
samtidigt som det tycks att det vettiga är att all "utmanande / komplex kod" i FAST går över till PACKS & compisar nere PÅ DATAPART får associative brain
bo där ett tag så blir det enklare när man är van att ha allt integrerande i D3.

Det blir väl ev. någon gång ett steg att lyfta ut den packeterade logik koden från DATAPART - verb logics o.s.v. - medan dataapierna med datastrukturer
kvarstår.

Intelligenserna minns jag trots - en ej helt sund överdriven nivå kvalitetskrav på mig själv - lätt imponerande kvalitet på resp. Samtidigt olika i vägar ej
helt enkelt att varken förstå eller inte förstå, och svåra att enkelt ta till en. Den ena är autistiskt kunskapsdriven och tycker klassificering, ontoligier,
taxonomier är väldigt talande. Den andra är så mycket mer statistikt.

Jag censurerar ner i font-storlek något halv-privat-minne om forna upplevda acceptabla prestationer som säkert inte tillför värde för läsaren. Och rent av kan störa fortsatt läsar-värde genom att få mig att mer permanent verka oblygsam. Samtidigt är ju det publicerat och det kan ju också förvirra läsaren om ett känt moraliskt föredöme och etniskt-engagerad världsmedborgare börjar efter-editera sådant här:

Inga av dem har ännu någonsin gått över Corpis World Domination - eller va fan man ska kalla det störstas corpus jag någon sett refereat förutom det som
några universitet gör med vilken hemsida som helst deras spindlar går in i - men här så klart high value data: search results, abstracts science, bibliotekssystem,
baksidor böcker o.s.v. Det strategy-val jag i något fall störts lite på i byggda statistiken bör ej vara ett problem för dem ty att göra ngram rec. vid
generering på detta sett har jag gjort sedan evighet och jag tror ej att jag introducerade "korrigerande" counts mot "överförekomst relationer". Men ev. kanske
något man kan pröva ge fix där. Eller allt utnyttja IDF i ett test tillsammans med det som rimligen också ungefär gör kompensation på samma sak (om nu min
övertygelse förbannat stark periodvis att det är så här vi gör ngram recognition - tagande ut rubbet möjligt och konvergerande samtidigt - är väl kanske det
i så fall också en indikation till varför IDF är så förbannat starkt på human corpus förklarande mer än den statistiska förklaringen som inte är mer talande så
än 100 - 500 andra för diverse skattningar).


Ev. kunde det vara kul om det fortfarande är aktuellt då att låta den leta efter det försvunna flygplanet. Jag tror fallet är väldigt olämpligt så. Men det kunde
vara intressant att se vad den indikerar för topics ej diskuterade. Den är mänsklig kreativ men när vi definierar input-mängd vad vi motsvarande läser och därmed
sätter det som ej inkluderat ger den slutsatser eller topic-indications som ofta dröjer ett tag för oss.

Nu har jag i och försig en tanke om vad som orsakade både denna och förra krashen även om lätt riskabelt har jag varken följt den ena eller andra annat än tidigt
den första (d.v.s. om trovärdigt terrorism visst). Lite äldre flygplan. Vind-motorer som går vanligen vid denna tid på året över östra europa. Skapande vindmoln
ner över bl.a. "GOBI - SAVANNER" m.m. Och så "tsunami-motorerna" eller vad de kallas korrekt som feeds av det. Damm och elektronik. Damm och motorer. Damm och
HIGH-HEAT. high-heat OCH JORD - HIGH HEAT OCH MINERAL-FÖRENINGAR I JORD. Kanske störande motorer såväl som magnetisierande i sådana processer????

Det blir väl ev. någon gång ett steg att lyfta ut den packeterade logik koden från DATAPART - verb logics o.s.v. - medan dataapierna med datastrukturer
kvarstår.

Intelligenserna minns jag trots - en ej helt sund överdriven nivå kvalitetskrav på mig själv - lätt imponerande kvalitet på resp. Samtidigt olika i vägar ej
helt enkelt att varken förstå eller inte förstå, och svåra att enkelt ta till en. Den ena är autistiskt kunskapsdriven och tycker klassificering, ontoligier,
taxonomier är väldigt talande. Den andra är så mycket mer statistikt.

Inga av dem har ännu någonsin gått över Corpis World Domination - eller va fan man ska kalla det störstas corpus jag någon sett refereat förutom det som
några universitet gör med vilken hemsida som helst deras spindlar går in i - men här så klart high value data: search results, abstracts science, bibliotekssystem,
baksidor böcker o.s.v. Det strategy-val jag i något fall störts lite på i byggda statistiken bör ej vara ett problem för dem ty att göra ngram rec. vid
generering på detta sett har jag gjort sedan evighet och jag tror ej att jag introducerade "korrigerande" counts mot "överförekomst relationer". Men ev. kanske
något man kan pröva ge fix där. Eller allt utnyttja IDF i ett test tillsammans med det som rimligen också ungefär gör kompensation på samma sak (om nu min
övertygelse förbannat stark periodvis att det är så här vi gör ngram recognition - tagande ut rubbet möjligt och konvergerande samtidigt - är väl kanske det
i så fall också en indikation till varför IDF är så förbannat starkt på human corpus förklarande mer än den statistiska förklaringen som inte är mer talande så
än 100 - 500 andra för diverse skattningar).

Ev. kunde det vara kul om det fortfarande är aktuellt då att låta den leta efter det försvunna flygplanet. Jag tror fallet är väldigt olämpligt så. Men det kunde
vara intressant att se vad den indikerar för topics ej diskuterade. Den är mänsklig kreativ men när vi definierar input-mängd vad vi motsvarande läser och därmed
sätter det som ej inkluderat ger den slutsatser eller topic-indications som ofta dröjer ett tag för oss.

Nu har jag i och försig en tanke om vad som orsakade både denna och förra krashen även om lätt riskabelt har jag varken följt den ena eller andra annat än tidigt
den första (d.v.s. om trovärdigt terrorism visst). Lite äldre flygplan. Vind-motorer som går vanligen vid denna tid på året över östra europa. Skapande vindmoln
ner över bl.a. "GOBI - SAVANNER" m.m. Och så "tsunami-motorerna" eller vad de kallas korrekt som feeds av det. Damm och elektronik. Damm och motorer. Damm och
HIGH-HEAT. high-heat OCH JORD - HIGH HEAT OCH MINERAL-FÖRENINGAR I JORD. Kanske störande motorer såväl som magnetisierande i sådana processer????"

Vår Nordiska Stoltheten: De Två Svenska Vakttornen

Nu när pro-svenska tankar bland medborgarna blivit populärt bland ungdomar, och säkert bland en del äldre såväl i Stockholm som mer välkända små-orter i Skåne (ex. överdrivet repeterade Sjöbå dåligt exempel även därför att byborna historiskt tänkte sig bland en historisk politisk-minoritet att anlägga ett koncentrationsläger för judar) kan man tro att detta är något nytt.


Går vi lite bakåt i åren när det inte var populärt så gällde så klart att stats-televisionen vart tvärtemot och såg finkultur de ville undervisa om. Så via Skandinaviskt tevesamarbete (kombinerat med bl.a. systerorganisationernas telefonkatalog med enkla partisan-tips) fick vi moraliskt danade:
Diverse "non-swedish" swedish people här kan man väl alltid senare återlämna till hemlandet. Men historien tenderar att upprepa sig och dum vore dagens ungdom om de glömmer historiens strider. Dansken är dessutom slug: Har tillochmed satt sig som chef för NATO.