Youtube-problemet: Klagande fjoll-feminister är inte attraktivt (föga dating-motivation efter att ha läst epost)

2014-12-29

Givet protest säkert emotionell me än genontänkt påpekar jag det uppenbara. Om Youtube faktiskt levererade den core real world functionality självklar och likväl tydliggjord i Youtubes sökning duger inte för tuffare problem vi vanliga musik-sökare möter på det verkliga nätet gäller att:


  • Att jag ej behöver titta igenom en massa videoklipp i onödan på Youtube för att hitta fram till rätt musik.
  • Välkänt sedan länge och rent av diskuterat i grundskolan för några år sedan (när jag gick i den: säg 10 - 30 år eller så någonstans) är en viktig fara och skade-medium populärkulturen och televisionen (samt reklam).
  • Jag tittar knappt alls på teve.

Jag lutar därför att min liknelse beskriva Google som fet och taggande dem Tjock-Google delvis beror av Youtube's brist på riktiga funktioner vi vanliga internet-användare behöver saknas (också kan jag försökt varit "fundig" men det bygger ju på mitt varaktiga tillstånd regelbundet av och till påverkat av att behöva titta på videoklipp i onödan för att höra musik).


Nu nekar jag inte visst ansvar här. Och ska därför klart och tydligt säga att jag då inte har någon särskild preferens när det gäller dessa områden när det handlar om kvinnor. Och kan rent av om någon särskild rimligt överviktig kvinna blivit osäker (som ju gärna kvinnor blir tror jag) så får de gärna höra av sig så ska jag försöka muntra upp.


Viss rimlighet för övriga tycker jag också är riktigt. Att överklaga en massa kring sådant tycker jag är typisk fjolligt-internet:ande havande något av likhet med Youtube-problemen. Även om vikt är mindre styrande kan jag säga att kvinnor som klagar en massa inte är attraktivt alls (och det säger jag som genom åren välkänd internet-feminist - kanske ibland rent av med ett större värde-skapande skapande fokus på resultat istället för att det som tycks bland sämre feminister blir mycket mötas för att säga positiva saker till varandra, drick kaffe och klaga som här om andra egentligen bättre feminister: fjoll-feminism).


Kvinnor som har positiva bra tips eller lyfter fram något bra hos mig är mycket mer som får mig intresserad av att möta och lära mig mer om dem. Kanske rent av att min erfarenhet från andra text-skapande-områden kan hjälpa upp lite till också för dom som kan detta ganska bra: Tänk t.ex. en lista med tre riktigt trevliga saker du gillar hos mig (och som du tror att jag gillar att höra) och ta med det tidigt i e-postet. Kanske redan efter första raden.


Säg nu att du upplever användande av överklaga tidigare fel. Lita då på min bedömning om jag verkligen uppmärksammat vad du känner är lite nervöst. Istället för att klaga kring det beröm min kreativa språkförmåga och lyft fram det som exempel.


Det kanske inte alltid är helt rationellt. Men det är likväl ett bra tips för kvinnor som kanske har svårt att komma rätt i sådant här. Jag tror varken jag eller andra tar illa upp för att kvinnor drar nytta av det och kommer ifrån pseudo-socialitet för att istället kanske rent av komma i mål med familj och så vidare.