Kul: Den Vita Vietnamesen Del III och IV

2011-05-07

Del I och Del II.

Komisk teckning: Den vita vietnamesen möter en till kraftfullt motiverad kvinna

Fortsättningen på Komisk teckning: Den Vita Vietnamesen.

Komisk teckning: Den Vita Vietnamesen

Våra otäcka experiment på människan fortsatte i allt intensivare takt. Så tidigt som 2009 var vi inte främmande för att kasta ut infekterade frågor i ansiktet på uppenbart mycket känsliga personer. Att se dem bli generade, rodna och bli mycket ansvarskännande för att jag uppfattat Sverige korrekt rörande våra stora insatser mot rasism och diverse annat var ett sant nöje.

Naturens skönhet: Ubåten smyger sig allt närmare den uttrötta pingvinen

Det var väl häftigt med ubåten om det nu är en ubåt. Jag förstår dock inte alls slutsats att det måste vara en fientlig ubåt eller en knarubåt. För det sista finns billigare transporter till Sverige givet att det enda troligt är aktuellt skulle vara kokain där Atlanten gör det en föga attraktiv metod.

Ubåtar är häftigt. När projekt Kejsardömet är genomfört ska jag införa en ubåtsstyrka. Jag ska skicka dem ut i världen för att stanna upp överallt och samla in djur av världens alla arter och skapa världens största zoo.

Och vad då fientlig? Har den gjort något fientligt? Låt oss hellre se den som att den roar och förgulliga folk genom att ge dem något att fundera över. Kanske är det en jätte-snäll ubåt fylld med leksaker den tänkt sprida ut i skärgården men nu blev den nervös och åker till Eritrea med dem istället.

Ubåtar är roliga. De är som flyguppvisningar. Ovanliga, stora och rör sig i medium vi inte kan röra oss själva genom annat än korta tidpunkter. Medan armén alltid ofta kommer verka en aning slö är den risken alltid mindre för flygvapnet, ubåtsförband och dylikt som rör sig där människor normalt inte rör sig. Men jag kanske återvänder till det lite längre fram.

Och jag menar. Är det förbjudet att köra ubåt här? I så fall borde man kanske sätta upp en skylt. Dagarna när det var ett fåtal aktörer som hade ubåt kan mycket väl vara förbi. Ingen skylt eller tydligt förbud och det körs ubåt bäst man vill - jag menar det är ju bara att tappa in vatten och sjunka ner om Kling och Klang kommer med en roddbåt och ligga tyst ett par timmar tills de lodat klart.

Det var som häromdagen när jag mötte den här kamraten till mig - Dr Evil. Och han säger Hans dykare, dödsplanet, beridna mobgoliska krigare är så igår. Ska man kriga coolt där folk imponeras och tenderar att ge upp ska man ha en ubåt.

Ubåten är dold. Dold är speciellt. Med dold kan man förändra folks mental-set. Magi.

Coolt med ubåt är också att de är så dolda att man nästan glömmer bort dem. Men så behöver du en ubåt och de bara dyker upp för dig. Nå är det mot förmodan en ubåt ser det inte ut som en kroatisk eller italiensk ubåt utan medel-klassen av tror amerikanska ubåtar i en modifierad version eller tror jag en av de ryska om de fortfarande kör dom. De har varsin lika. Hur gissar vi det? Vad har vi för vinkel på vågarna som går ut? Vad är deras intensitet? Hur mycket av ubåten ser vi?

Kanske är det något som hittat en ubåt på Östersjö-bottnen. Jag menar det måste väl bara från Andra Världskriget ligga ett antal ubåtar (den tycks för utsträckt dock för någon från den tiden och den här tror jag är en med en lång väldigt mjuk utsträckning). Vem vet. Kanske har den varit in för att hämta "skolböcker" som behövs till något? Kanske tänker den sig vidare till Mongoliet för att lära dem om odling. Jag skulle inte hetsa upp mig över ubåten. Ingen som är Cool blir helt anal för en småsak.