Kvinnornas år 1000:ende - Nkosazana Dlamini Zuma tar makten över Afrika

2012-07-31
Nkosazana Dlamini Zuma var en möjlig kandidat som kunde ha besegrat sin före detta man när ANC går till val i september.

Hon kommer dock göra större nytta som ordförande för African Union där värdet av en positiv stereotyp för stora regioner med föga av jämlikhet inte kan underskattas.

En gemensam upparbetad effekt mellan mellan Utrikesminister Clinton, Chancellor Merkel Mekel och Ordförande Dlamini styrande varsin världsdel ska heller inte underskattas. Kvinnornas tusenåriga styre kan ha inletts och åtminstone jag välkomnar våra nya härskare.

Pravda och Joschka Fischer i mörker söker ljuset Döda Imperier i förrädiskt dimma gömmer och i kylans månklara natt hör vi deras överdrifter resp. gnällig-feghet

Äntligen en lovande signal att President Obama börjar få ordning på utrikespolitiken och förtått att bygga på sin utrikesministers naturligt kraftfulla energi med för uppdragen anpassade verktyg oavsett om det globala satellit-nätet eller havetsfästningar modigt ångar över världshaven uppvaktade när hon iklär sig sitt halsband av rubiner och diamanter - stridsflygplanen - av fregatter och AEGUS-kryssare.

Vi kan inte mer än att våga hoppas och tro att tidningen och dess journalist är en troväridg källa (möjligt har han olämpligt bias mot USA där vi kan se hur han radar upp manliga styrkor som både försvarar ekonomin, kvinnorna och kulturen:

This Friday (27 / 06) was marked by another act of war hawk President Barack Obama to pass a bill in the Yankee Congress, which further strengthens the war-military links between the Yankee Empire and the genocidal policemen of Israel . It is intended to take a step forward strategically in the imperialist escalating agenda against Syria and Iran in the "external" plan and to "calm" Zionist voters, unhappy with Obama, who represents the imperialist financial bourgeoisie.

Parallel to this institutional initiative of the government, Hillary Clinton (president of the of "very" friends of Syria club) got the emergency release of 50 million dollars for the FSA offensive on the city of Aleppo. These scum "insurgents," maintained directly by imperialism are curiously regarded by some demented bastards of Trotskyism as "nationalist forces."

Obama celebrates a new military agreement with Israel 31.07.2012

Värt att tänka på för särskilt USA, Ryssland och Kina är att tiden när Säkerhetsrådet betydde något ens när övriga där accepterar ett veto kom 2012 slutligen till sitt slut. Syriska frihetskrigarna får bra med stöd. Skillnaden är att möjligheterna att förvalta chansen till att skapa positivt värde för västerländet är väsentligt lägre.

Det är här så här man befriarar ett land. Inte som med Irak och Afganistan. Syrierna är krigare. De har slagits för friheten de vinner. Behöver de slåss för den igen gör dom det. I Syrien blir det inte kroniskt med terrorism och gerilla därför i Syrien finns dom krigare so befrielsen handlade om och som var dom som betalade priset före och efter befrielsekriget. Du måste älska det du befriar. Älskar du det inte älskar du inte heller friheten. Syrien ska inte gå in i korruption, teokrati, fundamentalism eller terrorism. Föga talar för det.

Dom som målar fan på väggen i Syrien vet ingenting. De har inga uppgifter, Bara worst-case scenarier utan sannolikhetsbedömningar, korrekt uttrycka relationer mellan entiteter och abstrakta koncept. Vet du något bedömer du Syriska arméns supply management från mer än vad avhoppade viskar till någon du hör det från, och du vet respektive konkreta taktiska rörelser och vägar närmare det abstrakta i strategi-ledningen för respektive sida.

Vet du inte tillsammans med att du har folk på gatan och nära eller har goda kontakter med syriska polisen och gerillan har du ingen aning hur befrielsej inverkar på terrorist-risken.

När diverse f.d. politker likt Joschka Fischer (lite små-flummig miljöpartist i EU-parlamentet förr yngre ett tag också utrikesminister) Maktkartan ritas om efter al-Assad i DN. Ingenting nytt ges Ingenting i analysen har ens antydan till att den bygger på erfarenhet av Syrien från de senaste åren. Jag tror han kanske fick lite konkret erfarenhet längre bak och det tillsammans med att han läser några tidningar regelbundet är vad mycket av hans tankar här formats av. Tyskar tenderar också ofta att tro att krig och konflikt alltid leder till orimliga övergrepp på människor och att det gör krig fel. Det är dock falskt och när så krävs måste vi slåss för att hindra övergrepp och mord. När Tyskland gör sig stor i världspolitiken är det bäst att de lär sig det.

En bra krönika av den sorten hade använt +politiskt kontaktnät för att samlat både information och en liten grupp av välkända politiker som gör en aktion med flygblads-versionen av Dn-krönikan delas ut på engelska vid Nelson för att hjälpa till att påminna London en i säkerhetspolitik viktigare aktör än EU om deras stolta historia.

Jag betvivlar att Syrien någonsin kommer i närheten av Irak och Afghanistan när dom länderna hade det värsta terrorist-problemet. Frihetskrigarna kan slåss. De försvarar landets frihet nu såväl som i framtiden. Syrien ska inte bli en marionett åt Iran lika lite som någon annan diktatur i närområdet. Det är positivt därför att det är moraliskt korrekt och rationellt. Rationellt beteende är vad Mellanöstern saknar och är det enda med möjlighet att ge Palestina - Israel konflikten varaktigt lugn.