Moder Svea välkomnar The Boss: Den Fria Världens ofrivilliga ledare och legendariska musiker

2013-09-04

Fortsättande på understrykande att Sverige är ett ytterst litet land. Vad som är rena växelpengar man bara sträcker ut armen över till Federal Reservas för att få en bunt av är vad vi mindre hårt arbeta för århundranden - nästan plågsamt p.g.a. svensken närmast sjukliga kvalitetstänkande och önskan att ge kunden en ytterst prisvärd vara - och i det mötet finns det större värdet för båda:


    Svensken varande scarce över-uttryckande kvalitet relativt kostnad är möjlighet för en amerikansk president att verkligen passa på att plocka flygplanet fullt av intressanta varor.


Det gäller dock verkligen att bäst klara sig bort från Stockholms turistfällor och stadsborna såväl som svenska big-politikens i övrigt mindre vanliga överhungriga säkert redan i bakhåll runt om i staden för att bamboozle besökarna på allt från kontanter till flygplan.


Bara 30 min. med tåget hittas dock Uppsala. Där Obama med vänner - hela denna stads vänner för här är vi alla sedan länge försiktigt ej påträngande och endast säljande varor i det mer prisvärda mycket genuint svenska till sundare priser ej upphetsat av turistbåtarnas köpglada russar, amerikaner och tyskar.




Själv har jag ett exklusivt symbol-tungt - såväl som värdefullt ytterst så i reda-pengar - genuint stycke svensk historia från folkhemmets födelse. Något mer genuint svenskt såväl som uttryckande något av det östra USA's möte med invandringen och deras håra kamp för arbetsrätt och vettiga löner - samma dynamik som kom att ta det Demokratiska partet till vad det är idag lämnande dom sista resterna av den made in USA adel brittiska invandrare skapade själva i Sydstaterna.


Stockholms-mentaliteten så många turister som når Uppsala för att besöka domkyrkan ser som unikt i deras livserfarenhet. Från normal-mänsklig girighet - överdrivet om än av storstadens jäkt - och egen-nytta till en stad av folk vars kultur format dem till att se det perfekta välkomnat av de folk utifrån som den största prestigen. Här ger ingenting mer status än att nästan skänka bort sin samling av riktig svenskhet när en amerikan sökande förståelsen av Europa kommer.


"So let me get rAnnotateight to the point
I don’t pop my cork for every guy I see
Hey Big Spender"

Fö4 någon så verksamhetskritisk för världen - där inspirationen från historisk kraft verkligen kan ge så mycket - är jag villig att sälja min självtrampande symaskin för lägst tänkbara pris de går att hitta för under dom senaste trettio åren: $12 000 US.


Var bara lite diskreta och säg inte så mycket till dom giriga Stockholmarna utan kom över hit och det verkligt genuin finns så det räcker för alla. Och till minst lika snälla priser.


Och trots varande en fattig hårtarbetande lite-dum-hederlig man från landsbygden - levande nära naturen - lovar jag att ta en tredje-del av alla försäljningar till att instifta President Obamas prize to minorities doing good och ta tidskostnad varje år för att välja ut en lämplig Skåning eller Norrlänning som gjort något bra.


Eventuellt tog du med en gammal skolkamrat till mig - om jag tog fel ganska tidigt under första perioden - på en av personerna runt media. Kanske ursprungligen från en kultursfär ej Sverige utan mer Mellanöstern? Om så gäller ju att en unik chans att både köpa inspiration att bygga värde med i Vitahuset finns som föremål från senare mer modern tid - likväl med min symbol-expertnivå utvalda till det perfekta - för att kunna minnas 1990-talet.


Ett riktigt fint objekt jag har där är en genuin Physics Handbook och en Beta. Den första är helt värdelöst. Sålt globalt och ej skriven av svenskar. Beta formel-samlingen har dock förvandlats till något av kult-objekt med ständigt stigande priser för dom tidiga årens exempler. Ibland når de rent av nivåer av 40 000 till 50 000 svenska kronor. Mitt exempler är dock inte perfekt och till en gammal vän ger jag dessutom gärna minst Obama-vänliga priser: garanterat inte mer än 17 000 kr och om uppföjning visar att det är korrekt jfr dagspris att gå ner en tusenlapp eller två är det givet att jag född och uppvuxen i legendariskt hederliga Uppsala drar av själv utan behöv att ödsla tid från turistupplevelsen på det själv.


Vidare finns en genuin Monark cykel. Ytterst särskilt. Företaget är borta med uttryckte under perioder allt det svenska. År efter den tråkiga händelsen började de plötsligt efterfrågas för att använda - den goda svenska kvaliteten - för att idag endast hanteras utan att vidröra med oskyddade händer. Jag kan möjligen tänka mig - möjligen - att sälja den för 3oo 999 sveska kronor.


Men som sagt: Säg ingenting till Stockholms politikerna. Uppsala var historiskt traditionellt Sveriges verkliga huvudstad där dom ursprungliga kungaätterna höll till. Både regering och kungahus ljuger därför alltid en massa om Uppsala. Lyssnar du på dom blir det bara smörknivar i trä och sunkigt nytillverkade glassaker istället för verkligt genuina sällsynta objekt uttryckande historien som skapade Sverige.

Välkomnar Obama: Med kulturanpassad musik




Kulturnatten går in i Muren


Kulturnatten attavism går in i Muren...


Det sannare väsen definierande det mänskliga maximerande varians mot djurens meningslösa existenser.


Skyddande oss äntligen efter evolutionärt byggande oss från den ytliga djuriska hunger - endast bestående av vår egen uppelvelse lögn - utan det mänskligt verkliga skapande.


Det tomma stirrandet på färg och form med skrik och skrän Kulturnatten blivit symbol för. Likt dom meningslöst upprepade fysiska rörelser i medfödda beteenden och falska belöningar födande dom människor som svälter ytan de kommunala konst-events. Sällan numera ens med genetiska språkkanalen påsatt.


En kostnad tagande kraft från produktion och kreativitet.



Med ett inte fåtal ganska blyga läsare är det många som inte alltid kommer till att sätta ord på längtan och saknad. Kanske kommer jag i framtid återvända till poesi attraherande just är jag säker på dom som inte annat än ytterst sällan - kanske aldrig - når till att tala till mig mer än att läsa mina dikter gång på gång fångande de med tiden allt färre nyanser ej redan förstärkande vardagens färg.


I ett både tyngre konstverk sträckande sig ut över den multimodala upplevelsen där domäner inte bara är poesin, bilderna och deras cue aktiverande titel - utan även att min och publikens upplevelse av dagen vi kovergerar mot - och ofta tror jag minnen - samtidigt ska sägas trivialare i varje mening i ordens domän där varje definition av information känd för mig ger en gigantisk skillnad helt säkert märkbara redan i antal typer utan behov att skatta token-mängderna för dikternas antal experimenterande med språket för att sjölv känna på de egenskaper jag samtidigt byggde plattformarna för att analysera i människans kollektivt läsande hennes nära nog alla som mest intensivt publicerade nyheter på engelska bland de tusentalen största tidningarna och utanför det ca 10 000 varierade publicister (ovanligt ofta bland de mindre styrt av transienta protokoll-frågornas RSS hindrande mänsklighetens talade ord att alltid komma fram.


För en försiktig första förberedelse för själva konstverkets centralitet och mening jag ej uttrycker på webb-bakgrunden förrän kvällen innan eller tidigare på dagen 14/9 2013 citerar jag min Fotokonsts Kultunatten : Konsten från orden mörkret förvanskar till upplevelse...


Minnen och möten med Kulturnatten har för mig alltid varit en så kraftig visuell eller ljudlig-upplevelse. Där finns delar av dess själ vi lättare märker.


I conceptual blending mellan perceptionens färg i imaginära rum och de meta-symboler vårt skrivna språk kan den dess djupare mening varaktigt alltid fortsatt format i besökarnas upplevelse och tolkning till sin värld lyftas fram. Vårt språk - Vad vi tror oss ha förstått ovanpå en kanske otrevlig eller tillfredsställande kväll.


Där konstverkets uttryck av vårt kollektiva språks-mening dimensionsreducerad till det begripliga kommer ges en plats klart lagom till 14/9 2013 blev givet Kulturnatten.org. Namnets semantiska kontext i protokollet - webbens kartor - såväl som i mitten uttryckande det direkta språkets enklaste ändå tydligast symbol-konvergens för verkets större sammanhang gör att individen fritt kan lägga sin upplevelse från informationen diekt såväl som aktiverade minnen och förväntan inför kvällen efter en god lunch surfande in för att se dagens webb-konstverk.

Engångsmobiler: Att övervaka och databehandla stora mängder samtal utan vetskap om ägarens identitet

Kommentar jag gjorde i Is Bitcoin a currency? (Washington Post, 2013-09-01, Brian Fung) att spara här...


"Meta data doesn't require för existens association to a person id provided nor some technical platform by itself.



Can we follow language of the channel by itself it will appear as non-temporal data. Knowledge of clusters i.e. started from detection topics or just words indicating terrorism or such. From that you can build on keeping state reaching more exact.



Given such association to person is just the last stadge given appearing i clusters indicating danger. Perhaps even in the wave word of language (sound) easiest providing similarity to someone you follow ongoing. Expensive here still if your topic-clusters good enough to that many voice sign. to search for.



Finding geo position of the one is easy while still I guess often hard if used short times. But here some centrality of use probably often do appear.



I remember right are only the forrest guards in DHS around 150 - 200 000 federal agents. Counting out-from that and to collaboration local police a well done system and operation will provide. I doubt anything quite near this lever just yet."

Begränsningar här är om du kan området funktion av hårdvara och indata. Mer indata här kan för behov snabbt blir ganska stort under tidiga generationer för att etablera goda cluster. Där kan ju juridiska begränsningar också vara realitet.


Data kostar när det handlar om mycket. Lite spekulerande beroende på hur någon intresserad entitets programmerings-kultur är: närmare så i riktade egna lösningar resp. långsammare nära eller praktiskt användande Matlab för ex. matrisoperationer kan ev. ganska stor skillnad komma i möjlighet att utveckla riktad hårdvara som gör allt tungt förarbete nära strömmen av data (tror jag men är inte säker på vad skillnaden säkert är jämfört med t.ex. PC-clusters).



Och vi inser här ganska grundläggand viktigt att om våra mängder av cluster vi följer är baserade på mening behöver det inte reducera värde på den nivån om vi har en eller tio okända personer i samma kluster. Är meningen relaterat - kanske var för sig oberoende innovativa tankar om att svetsa om en gammal oljetanker till ett slagskepp och skjuta ner Frihetsgudinnan - är det jämförbart hot approxiativt i allt antagligen innan hantering så långt man i bästa fall kan ta det och / eller med jämförbara verktyg att kanske söka association till köp av via andra kanaler (jämför här även köp kontrollerade kemikalier via "skalbolag" - vad jag avser förstås säkert - för bombtillverkning eller kanske oftare syntes av narkotika). Tidpunkt och vad kan ibland tänkbart betyda mycket även utan geografisk plats, organisationsnummer, identitet på person eller full förståelse av målet.


Dock även om en resursstark aktör just har förutsättningar här vet jag bredare att samma typ av aktörer gärna tidigt köper in sig på lösningar egentligen underpresterande i nutid om än bra förr man lätt stannar i därför att de fungerar tycker man bra och göra något nytt är alltid jobbigt och kräver betydande summa initialt. Om det gäller NSA vet jag inte. Men glömmande att de är ganska gömda för oss i verksamhet och bara se dem som myndighet med ganska få restrains och uppföljning av budget är dom i risk för sådana problem (mycket uppföljning håller nog mången besökare från det politiska lagret när de träffat en matematiker som tagit sig tid några timmar att förklara korrelationsmönster läckande igenom något gammalt ryskt chiffer och hur man över mängder av data kan bevisa matematiskt att man förr eller senare ser en approximation av nyckel och S-boxar om dessa inte förändras). Samtidigt läcker så mycket från dem pågående sedan år att förstå att de inte helt sällan kommer tidigt i användning av algoritmer. Och efter att ha läst för värde såväl som analyseerat mindre delar (inte just PDF-dokumentar maskinellt) vad som publicerats hos Dtic.mil från den militära forskningen inom språk oh statisktanalys ska man ha klart för sig att särskilt längre bak i tiden föregriper värden som först långt senare tagits upp bredare ibland direkt till algoritm eller lösningssystem - ibland indirekt i rapporter tycker man delvis ca 1980 beskrivande vad man kan fundera ungefär kan motsvara hur de första iderna kring Wordnet kan ha sett ut men ej där eller i liknande direkt relaterat. Värde man sett om jag minns rätt rörande Wordnet fem eller kanske upp till åtta år innan det arbetet påbörjats.


Rörande Dtic.mil vill jag ska cokså kompletterande tips längre bak om dem på bloggen säga att när det gäller corpus vetenskap för att se utveckling och etablera vad som blivit inarbetade koncept är jag ytterst säker (utan att ännu fått tid eller sett värde nog för det givet att jag gjort det några kommer förr) en betydligt större potens jämfört med t.ex. CiteSeerX eller Arxiv.org. Jag brukar med hopp om framtiden spara allt jag läser hos dem (när jag kommer ihåg: men pdf-filerna varande fotostat-kopierade har jag inte ens prövat att försöka ta ut något från där det just är den regelmässigt i det ytterst troligt brutalt problematiska fösättsbladet man önskar med namn, sammanfattning, datum, dokumentsnummer, finansieringsindikationer, när gjort fritt att publicera).


Mycket trevligt projekt. Osäker på om de är tvinade att publicera det när ej längre hemligt. Tycks för mig dock inkludera en del intern forskning och inte bara finansierad forskning hos universitet (där en del juridiskt fanns åtminstone förr mycket möjligt ej alls aktuellt för äldre studier eller militärt: har aldrig förjupat mig i dom lagarna).


Så snabbare kanske i att ta upp värde. Men ej heller aldrig i domämer nämna att jag sett något väldigt banbrytande relativt tiden. Ibland kan man enkelt se att värdet tagits praktiskt genom uppföljande studier och kanske engagemang av deras egna kulturbärare (bl..a om jag kommer ihåg rätt deras forskare och expert rörande att uttrycka förenklat generellt språk rörande bl.a. verb: Minsky kanske är rätt person där - blandar lätt samman de vanligaste språken och deras skapare).


Att förtiga kvinnans visuella kraft när mannens upplevda potens ska upp

Inlägg Utrikesminister Kerry: Gömd Visuell styrka talar plötsligt öppet om mänsklighetens kraft att skapa sann framtid (2013-09-04) kompletterades enligt nedan.


Komplettering: Född i Sverige formad av vår kultur och med ordentlig praktisk erfarenhet av den goda realitet kvinnornas styrande av mycket betydande delar av svenska webben när ålder på publikationer vägs in förföll jag till att inkorrekt förtiga potentialer i fotot. Även därför att fick för mig lika felaktigt att det var Madam Pelosi vars roll vi lärt nyligen i President Obamas tal är något av själva symolen för USA's sanna demokratiska historia och värdegrund representerande den valbara representativa församlingen. Läsande mellan-raderna i Obamas tal kändes det fel att peka här på ev. henne som exempel på detta när hon nog i det privata kan vara något av Obamas ankare till demokratins inreväsen såväl som mentor att gå till när han känner sig osäker om vad som är rätt och fel.


Kvinnan ser i vinkel upp till mannen vi redan konvergerar till som bildens centralitet. Han agerar. Hon är passiv. Kontext är konflikten vi måste ta för den större flocken - motsvarande familjen i den lilla värden - för att bl.a. hantera de hot Obama förklarade i sitt tal. Men verkligen oavsett elegansen i detaljer jag indikerade kreativt läsande in räcker det bra med lite passiv kvinna som ser upp till agerande man uppenbart i ledarskap gärna pekande eller dyligt för att ta in potentiell potens. Konsten är att göra det elegant ej störande andra lika geneder-politiskt engagerade som jag av och till varit i mitt skrivande genom åren. Mycket välgjort i denna bild. Märks knappt i vad vi tänker till men ändå fullt inverkande. Alla bör sätta fokus på henne en kort stund.

Utrikesminister Kerry: Gömd Visuell styrka talar plötsligt öppet om mänsklighetens kraft att skapa sann framtid

Mycket bra pressbild för sammahang och person. Understrykande allvar, strategi, och elegant förstärkande via relativ vinkel - betraktare relativt nedanför - , och djup med det inför eller i rörelse indikerat ändå konvergerande en centralitet the mind av Kerry läggande ut strategin och styrkan världen kräver av oss för att acceptera varande mindre än vi kan och när ansvar krävs måste vara när inget mer finns bakom dig i linjen.


Från i nyhetsrapportering excellenta Reuters startsida. Osäker på dess ursprung såväl som fotograf men återbildar den förminskad med sidan kontext om den ej längre finns att se.


    I begrepp någon kan känna igenom från inlägg av och till sedan några år eller så: Bilden uttrycker i sitt ögonblick en kraftig kombination av do men är en funktionell describe till den predikterande scen oftare och vanligt i sig mindre fokuserad på dess do oftare värdera ex. med resultat i form av känslomässiga ställningstagande.

Komplettering: Född i Sverige formad av vår kultur och med ordentlig praktisk erfarenhet av den goda realitet kvinnornas styrande av mycket betydande delar av svenska webben när ålder på publikationer vägs in förföll jag till att inkorrekt förtiga potentialer i fotot. Även därför att fick för mig lika felaktigt att det var Madam Pelosi vars roll vi lärt nyligen i President Obamas tal är något av själva symolen för USA's sanna demokratiska historia och värdegrund representerande den valbara representativa församlingen. Läsande mellan-raderna i Obamas tal kändes det fel att peka här på ev. henne som exempel på detta när hon nog i det privata kan vara något av Obamas ankare till demokratins inreväsen såväl som mentor att gå till när han känner sig osäker om vad som är rätt och fel.


Kvinnan ser i vinkel upp till mannen vi redan konvergerar till som bildens centralitet. Han agerar. Hon är passiv. Kontext är konflikten vi måste ta för den större flocken - motsvarande familjen i den lilla värden - för att bl.a. hantera de hot Obama förklarade i sitt tal. Men verkligen oavsett elegansen i detaljer jag indikerade kreativt läsande in räcker det bra med lite passiv kvinna som ser upp till agerande man uppenbart i ledarskap gärna pekande eller dyligt för att ta in potentiell potens. Konsten är att göra det elegant ej störande andra lika geneder-politiskt engagerade som jag av och till varit i mitt skrivande genom åren. Mycket välgjort i denna bild. Märks knappt i vad vi tänker till men ändå fullt inverkande. Alla bör sätta fokus på henne en kort stund.