Finansiellt svaga grupper: FoxNews upplever dollar-mynt gigantiskt större än rika grupper gör

2013-10-25

Att barn i finansiellt svaga familjer konkret kan uppleva mynt större i storlek är i läroböcker inom psykologi såväl som referensböcker inom mer detaljerade ämnesdelar från forskning gjord under första hälften av 1900-talet (möjligt 1940-talet med en del indikationer i artiklar tidigare). Citatet nedan är från PSYCHOLOGY: THE STUDY OF HUMAN BEHAVIOUR | Google Books (jag ej läst boken i övrigt hittande citat beskrivande fenomenet snabbare via Google Books än i tryckta böcker):



Möjligen - väldigt spekulerande - kan samma fenomen förklara big bucks konceptet i titeln till:



Relaterat dom $25 000 US miljardär Soros donerat. Från förra president-kampanjen - kanske en rikare tid för det republikanska partiet - spenderande en del aktörer uppges det mycket större summor inkl. rika såväl som media-strategi engagerade bland dom republikanska medlemmarna ganska ledande (korrekt tycker jag också givet att det tycks gjorts korrekt känt liksom mer allmän gärna ge för dom som kan till politik eller andra samarbeten man upplever ger värde).


Men vi glömmer ju svårligen efter allt media-fördjupning och analys om det media-krisen. Kanske är den påverkande för medarbetare eller hela Fox News kulturer.


Oavsett vad att det känns så lockande att värdet och storleken i dessa $25 000 US är mycket större jämfört med för några år sedan?


Relaterat - där för samma korrekthet jag beskrev värde av när andra uttrycker ska korrekt indikeras att jag i det äldre inlägget skapande en kvinnofälla jag tänkte mig kunde hjälpa Hillary tänka rätt och ta det stora steget tillbaka till världspolitiken.


Slanta Upp Hillary för ordning och reda i USA

I fortsättning på Hillary Clinton: Kvinnofällan krävs för Starkare värld (2013-10-25) är känt Demokrat-donator George Soros givit en summa för att finansiera övertygandet av Hillary att prospektera Vitahuset (vilket inte otroligt kommer med en del rationella kostnader för uppföljning medborgare, politiker m.m.).


"Soros, 83, has pledged $25,000 to political action committee Ready For Hillary, the largest and best-funded independent group backing a potential Clinton candidacy."

Från: Financier George Soros backs Hillary Clinton for U.S. president (2013-10-24) | Reuters

Viss elegans hade existerat om det endast var pengar sorterande det hela i annan domän än min kvinnofälla. Men varumärket Soros har troligt värde för att föra ut President Hillary konceptet nu tidigt.



Bakrolling kreativt: Pengar och varumärke behöver så klart inte exkludera resten av världen utanför finansbranschen. Dyrare choklad, klockor, kläder bättre i kvalitet, design och värke kan för konsumenten i ett lokalt kontext jämföras.



bank·roll
A roll of paper money.


Bankrolling
The act of underwriting the expenses of a venture.


Hillary Clinton: Kvinnofällan krävs för Starkare värld

Visuell kvinnofälla skapad för att attrahera Madam Clinton att ställa upp och om motståndaren inte är mer attraktiv segra för att städa upp diverse misstag och fel-beslut av det manliga matrikalitet:


  • Cute animal korrekt kvinnligt rosa.
  • Ett rött äpple för socker attraktion såväl som väl-repeterad symbol i perception riktigt enkel att se med mycket rött. Hjälper Madam Clinton att upptäcka bilden i en större värld fylld av bilder.
  • Äldre bok understrykande betydelse av mer matematik och längre skoldagar för ungdomen behövande arbeta ordentligt mer än vad min eller H. Clintons generation behövde (oavsett om vi kanske ser en mer diffust "komplicerad" värld eller att dom möjligen inte riktigt är av samma virke som jag med flera från min generation var i samma ålder).
  • Och ett stort vapen för weapon effect men också understrykande såväl människo-värde av äldre pre-nuclear vapen som kostnadsbesparingar säkert möjliga i DoD bara genom att se över vad man egentligen har lagrat istället för att ständigt jaga årets weapon-buzz i trend och hunger efter att ha den senaste prylen.


USA är ju dock så religiöst. Nedan har vi därför en för det optimerad variant jag valde att ej använda (vapen är nog lite mer konkretiserade i verkan och påverkan just nu i ögonblicket: bilden ska ju turn Clinton right this moment för att ställa upp i valet) med Gudinnan - för dagen bärande halsband.



Hillary needs to man up here så att säga. Så det blir ordning och reda.