President tungt större än Minister: Napolitano öga till öga med Obama

2013-10-29

President är mycket tungt jämfört med minister. Minister konvergerar (enligt discussion Förstärkt information: Etablera varaktiga konvergerade symboler ("varumärke")) kontextuellt beroende och när "problem" uppstår träder President eller Statsminister in för att riskminimera för väljare, parti och/eller regering. Minister-symbol offrar vi och tar efter behov.


Minister är underställd folket i indirekt mening. Ansvaret är givet antingen direkt likt President Obama eller indirekt som i Sverige (där det i all praktisk sanning är implicit-antaget att partiledare är den vi röstar på som statsminister: Eller med förståelse av vilka två alternativ vi primärt väljer mellan).


President tungt bara i ordet. Symbol-grupp av associerat runt resp. symbol påverkar runt om kring. Vi förstår därför gärna att President Obama är tyngre än President Napolitano även om nu University of California är nära nog så ansvarstung position man kan få efter att innan varit en längre befattningshavare under Obama.



Minister Napolitano var en god symbol längre än vi ofta når. Hennes ansvarsområden var såväl fortfarande är gigantiskt inkludera flera i sig själva enorma komponenter: FBI, "skogvaktarna", ett mindre antal intelligence-funktioner (inkl. den mer välkända och åtminstone förr om inte den ändå än av få fortfarande hästridande som ex. längre tillbaka i Afganistan under tiden för Sovjetunionens ockupation).


Tar vi oss en titt på hennes "bloggpostningar" eller för big org. som vi har här närmare pressmeddelanden om var folk kan komma och höra och möta henne:



Även om allt inte alltid blev perfekt är det svårt att heller givet ett enormt organisationsbyggande uppleva åren som ändå ganska lyckade. Ett exempel bland kanske fel uttrycker också en av dom särskilda utmaningarna. Åren efter 11 september var det säkert bra att engagera medborgare kände att de organiserat kunde bidra om viktigt konkret eller för dem (att de organiserar sig själva blir lätt problematiskt). Att hämta in information via kanaler de kunde rapportera kan säkert också givet i sig värdefull information. Men jag minns - men ej i detalj eller år - en incident i media med möjligt överuttryck i någon delstat eller stad. Men hamnar saker inte mer än så är det utmarkt arbete gjort - vad jag minns realiserade eller inget kritiskt i människoliv misslyckande p.s.s. - och också om civila-myndigheter ej kan jämföras med militära känner jag att Napolitano kan ha haft en så välskött organisation man rimligt kan förvänta jämföra bredare.


Foto: DHS


    Minister Napolitano förklarar och berättar om verksamhet, och svarar på frågor.

Se i pressmeddelanden att hon möter viktiga delar oavsett i direkt funktion eller därför att de är oroade och de i sig gör det viktigt att reducera det därför att de är vad som med röster äger Obama med minister-flock. Förklarande direkt, och organisera och med den närhet i person mycket mer än endast flaggan. Eller ansiktslösa soldater marscherande för diktaturen skrämmande upp medborgarna tills de slutar resa hundra tals mil för att lämna in ett klagobrev (likt i Kina).


    Emblen för Department of Security cirka 250 000 medarbetare (oräknat leverantörer resp. funktioner i Department of Security med vilka kanske samarbete idag är ganska nära som naval eller annat militärt kontra-spionage och polisfunktioner). Kraftfull välgjord symbol. Starka avståndssökande signaler väpnat redo utan att visa på rädsla eller avaghet. Perspektiv vilket ofta kan komma sämre direkt eller praktiskt använt känns bra gjort. En av de emblem som för sitt kontext och syfte imponerar mer.

Kraftfull symbol från namn. Ännu mer kraft från välkända varumärken: FBI, CIA m.m. Men görande arbetet det kräver. Där varumärkena ej har svar här eller ens är till för att skapa vad som krävdes. Ettt mycket hårt krävande arbete: Ingen vila. Resa, möta och se till att samarbetet mellan dina underställda organisationer inte haverer utan tvärt om förbättras kontinuerligt. Det är President naturen görande President Napolitano till ett ytterst passande exempel. Såväl givetvis den konkreta för folket hon ytterst bär ansvaret för ej mördas det verkliga ansvaret krävande mycket. Ingen lättsinnighet eller svaghet med delarna lika lite som förmåga att få dem samman utan skrikande i onödan.


Storleken på organisation gör President Napolitano till ett ytterst passande till Aung San Suu Kyi kompletterande exempel på värde man ska se i sanning innan försöka ta rollen. En kvinno är givetvis ej givet eller nödvändigt men spekulativt ej borrat djupt kanske det praktiskt kan fungera bättre.



Några exempel från den sista tiden:


Photo: Secretary Napolitano Remembers Victims of the Holocaust at Dachau Concentration Camp

Posted by the Office of Public Affairs

Congratulations to the Class of 2012!

Cross-posted from the Coast Guard Compass

Commemorating Women’s History Month with DHS Employees

The Rick Rescorla National Award for Resilience

Announcing the Creation of FEMA Corps

I domän - the very battlefield - där President vandrar ska heller inte lag och rätt ej ses. Transformation sker hellre men viss gemensam förståelse av vad man gör och inte gör. Lagar om än få av demokratiskt val såväl i minister havande folken represenerade. Såväl gärna uttrycka straff för separisternas Beijing-milisas brott: Ej oförlåtligt. Tvärtom. Ej tvingande folk stående där de står. Men viss kostnad tänka fel framöver när saker och ting räknas i intensiv verklighet. Jag skriver gärna lagen - mycket trevligt och efter behov för omvärlden som alltid - men ej demorkatiskt val eller ens tillhörande landet är det vad man där bör klara av själva.


Presidentens kraft

Vi ska ha förstå President att även i ett litet nystartat företag kommer det med större kraft än alla vanliga alternativ (även om skillnad inte är större än vad ej "säkerställd") - och viss kontextuell divergens existerar: beställar du en hantverkare kommande att laga på huset blir du skeptisk om han presenterar sig som president (yta känns falsk: bedrägeririsk? - vi kan här jämföra med Washington Post jag bedömer att Jeff Bezos, Amazon - om nu shoppande tidningar - gjorde ett potentiellt mycket gott val vid.


Se även den isomorfologiska likheten (se Förstärkt information: Kontrast resp. Isomorfologisk-likhet) med hela den fria världens presidenter med tillhörande minister-flockar. Såväl som fienden i deras mindre falska uttryck. Kallande sig demokratiskt i själva namnet. Kallar Sverige sig demokratiska i namnet. Nej men trots kungariket eller liknande instoppat betvvilar ingen att vi är en demokrati så välgjorda man kan hamna. En ytlig förfalskning som bedrägligt förde folk in dimma där mord, tortyr och förtryck blev vardagens verklighet. Falskt och falskt faller när vi inte längre styrs av dimman vi lärde oss fanns innan vi såg igenom den: Av denna familj av diktaturer återstår endast fyra eller fem (fem med Kuba som dock är att förvänta faller nära efter att Castro dör: Bärande det med kraften hos revolutions-hjälten som kände alla och mötte alla tiden saker räknades - lär av symbol-kraften etablerad).




Illustration: Staff artist Hans Husman for the conglomerats instance Hans Husman om Media.

Stark oc god symbol och trevligt djur besmuttats missbrukat för att legitmera och uttrycka diktatur. Historia, natur, vardag för medborgarna och för år som kommer också efter transformationen vad som kommer kosta i minnen, ångest, torterade kroppar som lider.

Balansera genom att stänga dörrar i konkret agerande

Vad som faktiskt skedde vid tillfället - förutom allt mer konkret - var att vi har upplevde experter rörande sådant gömda i dimma uttryckande fara berörande väldigt många såväl som i en fråga där vi har två poler (fuskar). Och de vinner. Och det blir ej gömd dimma av det utan det är kunskap hela flocken vinner från.


Mycket tungt varumärkesbyggande. Washington Post är stark oavsett hur vi bedömer prestationer i övrigt stark från detta. Samma verklighet gäller givetvis The Guardian. The Guardian om inte eliminerade uttryckte rätt i besläktad riktning också initierande granskning av diktaturer eller åtminstone det sjukliga mellantillstånd Ryssland idag uttrycker. Wikileaks givet att ta dem på orden att de har ryskt data bär genom att ej publicera pågående dimma med vad vi här inte riktigt kan lita på. Negativt värde är också verklighet. Här vandrar du ut med klara ögon ren eller smutsig som vi alla är - många av oss i alla fall - ser till att vad du gör är korrekt balanserad.


Och i all sanning är vekhet vad vi oftast vinner i allt. Men den sanning är endast sanning i kontext där många roller existerar och ofta träder folk upp till roll när behov kommer. Men President här är inget för övergödda exilpolitiker som normalt oftare än friskt: Ätande fonder görande exil-politiker till själva syftet. Styrka utan att äta sig fet, korrumperas, falla för rädsla och orka det.


    Vi går ej klädda så här: Det är ej nödvändigt för att verklighet ska visas i detta kontext. Men se att vi både i det har symbol såväl som den konkret stängda dörren genom att helt avlägsna domän av att äga. Kanske behövde han det för att orka se värde där det räknades och utan tvekan givet det mycket svårt att konkret eller oftare kanske fallet med ledare i exil korrumperas bit för bit vänjande sig vid goda måltider och ett lugnt liv. Ev. skriva några böcker - eller bara låna sitt namn till dem.

Svaghet och smusen bär vi likväl alla. Så praktiskt ska det bäst hanteras genom att stänga dörrar fienden kan göra misstänkt. Väcka dimmans skräck runt. Alltid. När det är vana är det enkelt men det är ej som vi vanligen gör saker i de allra flesta funktioner. Mer här om ej skapande samma svaghet måste det uttrycka styrka. De talar och stänger dörrar därför du är stark. Ej därför att du fruktar fiendens svagare falska ord.


Och verklighet hunger måste vara stor hos President här om alls klara det. Kontrollerad. Så vi stänger dörrar. Korrekt beredd att ta det så långt som krävs är riktigt. Du vinner inte detta på att tända eld på dig. Men dörrar stängs till förstått och definierat inkorrekt och hindrande att problem kommer feluttryckande av och till.


Monumentet historien säkerställer

Är givet i Napolitanos för evighet - eller till nästa uppdatering av webbsystem - låga nummer hos DHS webbsystem:


www.dhs.gov/keywords/secretary-napolitano?page=11


Nummer elva. Historiska spår visande i skapandet av webb-symbolen var delar i symbol och ledarskap mycket tidigt arbete pioneering gjordes.


Det är också en korrekt och passande symbol. Naturligt från vad gjort. Statyer och monument kan krävas ibland rent av uttrycka symboler som förändrats till att inte endast varande människa utan också en varaktig samlings punkt under oroliga år levande eller lämnande position eller verklighet. Men naturen i det bör när möjligt bättre både visa verkligheten i ett arbetet forsatt nödävndigt men ändå klara att göra kraften stark nog för att samla när så krävs.




    Verklighet när han i vad han som person behövde klara för att vara både symbol och den konkreta ledaren som klarar att få delarna att leverera. Och det här var kanske rent av på en bra dag.

Indien hyllar Abe: Republikens dag

Möjlighe helt säkert om han önskar se ett i alla konstnärliga värden större militärparad än vi oftare kan vara vana vid inkluderande kameler och hästare med förare såväl som den moderna världens uttryck.



Symboliserande skapandet av något större hela folket kan känna värde oh glädje i.


Utan den hotande fara vi från dikaturerna i Indiens närhet - Kina såväl som förr Sovejtunionen - uttryckte i ständigt upprepad minut, till time, dagar till och med av ständiga symboler för makt - vapen efter vapen - för att tala hot och väcka skräck hos det egna folket såväl världen och i all realitet alla upplevande styra det eller del av det. Där finns inte sannare värde: Endast symboler för förtryck och mord.


    Att man visade även det vapen jag mycket hellre önskat man ej utvecklat uttrycker man mycket mer än dess slagkraft. Vapent behöver även i realitet förstås som ej endast förstörelsen utan även en prestation i tekniska domäner som för många i landet kan upplevas jämförande med länder man annars vant sig haft mcket mer i forskning och modern teknik.

Indien är i sitt innersta i sin mänskliga natur och kultur ett stort folk som gärna väljer rätt vid dagens slut. Ett land lätt att lära ifrån när vi vill se dynamik i möten mellan kulturer. Ett exempel - i nästan allt börtglömt idag - men även visande hur nära alla folk i och runt om Indien är till dem genom i historein är tiden när Tibet var dominerande makt-kraft varifrån armerna marscherade ut för att ta land. Idag är Indien ett av flera länder alla de som flytt och flyr fritt kan leva som man önskar utan förtryck och väljande religion. åsikter, böcker att läsa, var man vill gå m.m. utan att tvingas till livsfarliga risker. Indien är dynamiskt och säkert en god vän om tar sig tid att se kraften såväl som alltid ett större bredare samarbete som realitet inkluderande mer. Om något vi inte minst kan se från Kalla Krigets tidsålder kommande vettigt överrens med de flesta utan att de någon egentligen blev mer än den vanliga realitet av många kulturer, idéer och historien av tala och fungera med. Det finns kraft i Indien.


Och realitet kan vara att Indien känner sig lite utmanade av Kina efter deras Abe-hyllning:


Kina: Demokratiskt vald President 2014?

Diskuterat i Förstärkt information: Etablera varaktiga konvergerade symboler ("varumärke") som det primära exemplet. Också om ska läggas till fler alternativ existerar. Vald president är emellertid det moraliskt goda såväl som kraftfulla alternativet.


Tekniskt möjligt nära nog på nivå värt att titta närmare på.


Förstärkt information: Etablera varaktiga konvergerade symboler ("varumärke")

Vi förstår konvereerad symbol som symboler vi givet ett kontext tenderar att tydligt och vanligt över population människor associeear till. Dessa kan vara skapade av godtyckligt kontext - konsekvens av vårt språk och visuella konsts oändliga kreativitet - eller starkt varaktigt nära associerade med en mindre mängd symboler eller uttryck. De senare är varumärken ett utmärkt exempel på.


Problem för frågor kan vara att trots att de är fortgående under lång tid saknar en god samlande symbol att konvergera till. När vi ser konvergerad symbol som allmänt korrekt för varierade kontext egentligen en symbol-grupp alltid verkande lämnande en sista representation gäller kanske att vi ser också den omvända vägen när vi kan sökan den konvergerande symbolen först och från det försöka se mening eller hitta information.


I människoflocken finns flera välkända ofta förekommande. Jag noterade t.ex. nyligen rörande access-statistik för Wikipedia att när vi för samman filnamn bilder med sidor märks Flag of Sweden nästan förvånande högt upp som indikation på aatt ett större antal sidor där flaggan existerar har många besökare. Förvisso längre än flera större länder men relativt också många större och det mesta i övrigt högre upp. Flaggan såväl många liknande symboler är konvergerade symboler.


Men när vi marscherar ut följande och uttryckande flaggorna finns också värde - nästan en regel om än med många undantag - i den mänskligt konvergerande symbolen. Det är också ytterst verkligt innan en varaktig infrastruktur och betydelse för att ge en enkel och logisk punkt att inhämta information, ställa frågor m.m. för media (jämför ex. pressansvarig eller VD för ett företag eller varför inte president för ett land).


Vidare i domän av politiska frågor och transformation mellan moraliskt efterblivna statssystem saknade frihet och människorätt gäller hellre mer än att vinna att man gärna tänker igenom en del rörande vad och hur saker sker under transformation och efterföljande. Det är inte bra att saker förfaller till allmänt avrätta diverse folk associeerade med diktatur utan hellre ordnade rimliga rättegångar eller kanske oftare närmare att man försöker hitta värde i Sydafrika's koncept.


Nu för Kina och normalt gäller att vi saknar sådan konvergerande symbol. En gång i tiden fanns förvisso en konkurrerande men i en hel del lika problematisk som kommunisterna vid tiden också saknande demokrati: Taiwan. Taiwan är inte längre i en enkel mening et sunt alternativ. Det bör inte vara något provokativt väckande en massa irrationellt groll och gamla konflikter till liv. En konvergerande symbol här bör ju snarast vara inkluderande åtminstone tills man vandrar ut för att vid behov mer praktiskt utforska vad ett samlat mer direkt möte kan åstadkomma.


Vi kan roa oss med att betrakta några enkla alternativ. På gatan så att säga ser vi möjligheten ex. en känd idrottsman dessutom varande lång och man (man är mer repeterad egenskap här även om i politisk snarare än plats-position knappast vad som skulle ha något särskilt värde framför en kvinna vilket Burma utmärkt illustrerar). Jag noterade för ett par år sedan gott exempel på mycket lång (synlig), välkänd i Kina (bra på alla sätt men just nära domänen igenkännande också praktiskt) och får vi anta frisk och sark nog att orka med.


Men viktigare är givetvis ågående politisk centralitet. En tydlig konvergens med hög legitimitet. Ej onödigt proverande men ej heller vek. I all verklighet är Aung San Suu Kyi åtminstone vad vem som helst kan lära från.


I delar är dock området praktiskt mer krävande här än för Burma. Ganska i storlek betydande kulturgupper finns och representation bör gärna i en större fråga gärna inkludera närmare binärt inkludera något av resp. Det i sig begränsar givetvis inte möjlighet att ovanför ha en direkt gemensam konvergens.


Men legitimitet återstår som fråga där jag upplever svårigheter. Samlade symboler kan komma ifrån historien. Ex. kunga-familjen vi använder för att representera i all verklighet nära just symboler med mindre numera av möjlighet att påverka mer konkret vad man ska symbolissera. De kan ges till oss från sammanhang och verklighet där. En del har förvisso dykt upp men i all verklighet har ännu inget kommit nära att klara att levera vad vi bör se som tung kraft.


Något verligt behov att ha symboler lokalt finns inte. Landet är geografiskt stort och kommunikation är inte bättre befinnande sig där just för symboler än utanför (delvis tvärtom).


P.s.s. som vi fritt ger och tar information talande, läsande eller skrivande in och ut ur Kina gäller också att varje person kan uttala vilja rörande representation.


D.v.s. informationskanalen för att etablera representation vald existerar. Där vi gärna bör jämföra med mest konkret Förstärkt information: Kontrast resp. Isomorfologisk-likhet och se värdet också av kontrast där symbol fortgående kan ge bild men där vi också hellre bör ta och använda koncpt givna i Kina såväl som bredare exempelvis President. Vald president.


Jag nog praktiskt se också med hårdare krav identifikation för väljare går det att arrangera stötvis på marken. Vidare ska vi förstå det som att nuvarande regim faktiskt etablerar infrastruktur på nätet tycks det fullt möjlig att använda för att garantera att identifikation av person har skett. Givet dom höjda kraven på att få twittra m.m. fodrande att namn och övrig identitet är kontrollerad.


D.v.s. en väg för att addera den konvergerande samlande symbol saknad är att arrangera val.


För det krävs förutom kommunisternas it-lösningar eller stöt-identifikation en geografisk sund miljö. Taiwan är givetvis olämpligt. Möjligen en del annat i Asien också. Traditionellt har USA varit ett naturlig val här men egentligen skulle jag önska något i Asien trots problemen eller med mer outnyttjad förhandlingskraft. Viss co-locomotion i agerande kan ha värde. I all verklighet är jag helt trygg i att särskilt mycket i Asien, eller EU eller US perfekta. Men perfekt finns kanske aldrig. Min riskanalys är dock ej uppdaterad. Mycket möjligt kan vilka som helst av dom logiska stabila i Asien naturligt för mig gärna Japan men bättre alternativ kan presentera sig om man analyserar fortgående - såväl som USA eller EU.


Infrastruktur hanterande är en annan fråga. Förmåga att ta viss last och orka betala för det stabilt är vad som kan vara allt från lättare till svårt att lösa. Lika verkligt kan ibland - det varierar en del mellan personer - givit förståelse av verklighet från ditt ursprung och där du föddes jämför ex.


"Brin immigrated to the United States with his family from the Soviet Union at the age of six."

Från: Sergey Brin | Google

Om alls möjligt just för ett av flera exempel bör understrykas att jag aldrig gjorde någon verkligt djup överssikt rörande säkerhetsfrågor inte oviktiga här i bredare kontext än kanske annars normalt för våra typiska större internetföretag med bandbredd och servar nog till det mesta. Jag föreställer mig dock att Google rörande mycket kring nyckelmedarbetare genom åren är tämligen kontrollerade. Och jag har i alla fall hållt ett öga på dem givet inte minst uttryckande en kanal-form inte direkt utan betydelse i något sammanhang. D.v.s. för att förstå mig rätt tror jag att vi för ett antal med kapacitet nog kan approximera som utgångspunkt att en åtminstone funktionell säkerhet är verklighet. Google skiljer sig ut med en god egenskap: de har nära nog alltid genom åren klara last. Och här kommer last potentiellt i alla dess meningar och ursprung människor såväl som angripande mjukvaror och mycket möjligt mycket möjligt mer konkre än så. Tungt att ha gjort ännu tyngre att göra.


Relaterat:



Såväl i besläktad "komiskt" (möjligen lite kul) experimenterande en aning besläktat med konceptet. Men se att vi ej har den divergerade styckande risken när vi inkluderar viktiga grupper oavsett övergripande val. Vidare att två - i ytterst verklig från gemensam mänsklig natur - ej har diveergensen till delar utan konvergensen mot ett yttyckt i tydliga alternativ (jämför gärna med den typiska block pilitiken eller hur relevant här ex. presidentval i USA m.fl. länder gärna kommer nära två mycket tydliga kandidater). Själva riskområden såg jag dock värde av att notera komiskt då kontrasten roade mig rent personligt.


Förstärkt information: Kontrast resp. Isomorfologisk-likhet

Jag gör en kort "metod-beskrivning" kompletterande Propaganda och förstärkt information: Elva vapen enligt diskussion i Himmelska fridens torg: Diskussion metodgrupper riktad information för konkret värde resp. risken att tappa värde redan byggt om moraliskt defekta metoder används med utgångspunkt från På Twitter är livet lika hårt som alltid medan Obama lever livets glada dagar på sin flashiga försäkringssajt som exempel.


Välkänt från konst, tecknade filmer m.m. (såväl som nära nog all information om än inte lika visuellt tydligt) är att detaljer i ett mönster är föga kritiskt för att vi ska igenkänna något. Både en figur med många direkta falska detaljer jämfört med verklighet (jämför ex. med serie-figurer) eller en streck-gubbe igenkänner vi korrekt om övergripande organisation av noderna som ger oss själva skelettet stämmer.


Vi därigenom fritt lämnande det uteslutande visuellt förstärka organisation av information såväl som funktioner och samband vi förklarar genom att uttrycka from med välkänt repeterat såväl som kraftfullt. Ett konceptuellt exempel också utnyttjande Obamas vovve:



Där den komiskt föreslagna politiska funktionen Bo kan uppfylla i verkligheten är möjlighet att realisera som önskat. Därför att Bo i det uttrycker iso-morfologisk med hur politiker Obama - här förstärkt genom dennes närhet som repeterat givet med Bo - agerar och uttrycker representerande funktion som politiker såväl som politiker generellt gör det. Genom att ge Bo ett agerande kontext engagerande sig i ex. djurrätt passerar mönstret lättare (även om vi med fler graf-uttryck inte nödvändigtvis alls bör så kraftig similarity mellan politiskt område och Bo - Miljöfrågor kan tänkbart fungera bra om man tänker igenom det).


Vi är är också benägna att acceptera att symboler just är symboliska. Vi har ingenting emot att Bo eller en symbolisk-kung symboliserar något. Känns de falska eller angriper stark övertygelse söker dock gärna ta ut detaljer eller samband att argumentera mot. Inte sällan för symboliska symboler likt svenska kungen vill vi dock gärna helst transformera dem till mer konkreta symboler bärande substans de hade längre bakåt men idag mindre verklig och gärna dolt eller "självklart".


Genom at addeera kontrast förstärker vi hur vår graf med detaljer märks. Den blir tydligare och lämnar större avtryck.


Adderande kontrast kan vi fritt om det ej stör eller om det förstärker större mening ganska fritt i detaljer låna från alla möjliga frågor mer intensiva (sunt förnuft begränsar ofta från att gå för långt i sådant.


Ett exempel kontrast om än mindre gjort för att direkt förstärka graf är titeln:



Notera vidare graf-relationer med iso-morfologisk similarity med fattiga eller vanliga människor (detaljer är som sagt inte väldigt kritiska även om när vi gör kontrast såväl som graf-form relativ skillnad inte bör avvika direkt underligt: en svältande och en genomsnittlig svensk fungerar bra medan tar vi en sämre betald svensk väljer vi för bättre tydlighet övre genomsnittlig inkomst eller mer) och någon rik i pågående excess överkonsumerande - kanske varande vad läsaren åtminstone här får addera implicit som kontextuellt aktiverat utan att nödvändigtvis tänka på det kanske dyra alkohol-drycker, mindre-klädda kvinnor m.m. - ex. på en dyrare båt. Återigen detaljerna är inte kritiska och oavsett om indikerade eller implicita givet trolig förstärkning.


Vanliga hederliga sopsorterande människor som du och jag MOTSVARAR NOD Twitter.


Rik over-konsument av mindre moralisk lyx ex. på lyx-båt MOTSVARAR NODERNA Obama med försäkringssajt.


Kontrast torde uppenbar.


Ex. är givevis komiskt och i det inte skapat just för att göra kontrast verklig men där vi kan tänka oss diverse konstruktioner användande samma metod för att förmedla ett ogillande argument mot ObamaCare. Jag får dock erkänna mig tämligen oengagerad i amerikanska sjukvårdsförsäkringar så jag struntar i att försöka skapa ett exempel.


Större generellt värde finns i allmänhet att hämta när informationen är mer komplex. Orsaken är att vi är mindre benägna att läsa och sätta oss in i den. Genom att låna likhet över form och funktion levererar vi en förstärkning som gör det enklare. Praktiskt är domänen här tror jag lite svårare även om vana att organisera information i noder med relationer kan underlätta. En del tekniker från antecknande - mind maps m.m. - är inte ovanliga men här för förstärkt information misstänker jag (med mindre erfarenhet av tekniken) att man lätt lurar sig genom att pågående och upparbetande komma för nära. Viss distans - gärna maskinellt med datamaskin - är tror jag klokt.


Det är möjligt att associationen till mönster kan göra sambanden enklare att minnas men om så lutar jag närmast åt att det i effekt mindre än mycket annat mer intressant. Det är ju ofta snarast själva meningen och organisationen av den med mottagarens vetande som intresserar oss mer än att direkt ta fram just vad sagt.


Relaterat exemplen kan vi också notera den för medie-konsumenten ytterst förrädiska cute animal komponenten. Dock som rörande mycket där gäller att vi snarare är mer dominerande i komik något jämfört med Förstärkt mening: Knuff med efterföljande allmän inlärningssignal över alla aktiverade neuronerna men riktigt ett samspel adderande båda metoderna. Relaterat cute animal från praktiskt samman är ex. denna med Bo (ej gjord av mig) varande tycker jag en ganska acceptabel skapelse också om jag föreställer mig att realitet runt valrörelse bör ge goda möjligheter att pröva en uppsättning varianter där nog bättre ev. fanns eller hade varit möjliga.



Möjligen illustrerar följande ex. väl problemområde att undvika: Om Bo själv får välja: Vildhäst:


  • När vår skapelse känns falsk, fuskande eller gömmande egenskaper.
  • Om den för direkt söker efterlikna något den inte är (jämför gärna hur robotar bättre inte är allt för lika människor i särskilt ansikte).
  • Om de uttrycker risk i relationer och i ex. relationer i kausala görande a, b, ... n.
  • Upplevs ha kamouflage.

Vill vi hellre ta ut distans än acceptera mening och information det bär med sig. Domänen ovan som beskriven berör direkt just relationer men den är egentligen del av vad jag större mer allmänt gärna kallar dimma eller fog (en del bör finnas att hitta här för den som söker). Fog, mirrage och distortion är ju tre välkända begrepp från resonemangssystem relaterat visuella system och kan alla inverka förenklat också om fog är potentare. "Oddly unbalanced" kan vi addera varande ex. emotionellt innehåll i noderna gärna i direkt skelett-form som känns bedrägligt felaktigt (ex. hotfullt där ej förväntat jfr tändeer som sticker ut från den åldring Rödluvan regelbundet besökte för att leverera mat till). Att Bo jagar och släktar högar med vildhästar är inte just något normalt i storlek eller hur synligt exempel där det bäst ska viss fog av det d.v.s. kanske hellre att Obama försöker dolja ev. jakt-resor Bo ger sig ut på bland grannskapets katter eller liknande.


Det är korrekt att förstå denna risk varande egentligen riktningslös d.v.s. i vissa sammanhang är snarast information vi önskar leverera att läsaren tar ut distans till vad vi uttryckt. Vi ska bäst ha respekt för att många funktioner hos oss rörande sådant här är mindre rationella vilket inte bara ökar möjlighet att leverera sådan pay-load utan också risk för att den kan påverka i irrationella beslut rörande saker mer allmänt. Ex. bör vi bäst alltid undvika att göra sådana uttryck relaterat olika grupper av människor också bäst som princip utanför etniska grupper, folkslag o.s.v. oavsett begrepp inkluderande gärna också andra grupper särskilt i intensiva infekterade frågor. Utan att fullt förstå inkluderande att kunna mäta effekt också i spridningsmening undviker man bäst vad vi kan kalla för den svarta magin.


Svart magi: Men för att ändå i tämligen ofarlig icke problematisk domän ge något exempel kan vi kanske tänka oss att fånga det i ansiktsuttryck mindre talande såväl som problem när försökande le - kanske lite "autistiskt" - inte frossande men uttryckande ingenting mer en avgränsade ord ändå med många små händer från två armar (graf-likhet viktigt...) sträckande sig ut över Vietnams, Japans, Taiwans, Indonesiens övärld.


E svart magi: Eller utan riktig black magic mer görande komiskt förstärkt på ett budskap uttryckt som fet, tagande upp öar att stoppa i munnen, medan något äckligt rinner ur munnen eller jämförbart.


Varianter rörande många frågor inrikes- såväl som ovan utrikespolitiskt är möjligt. Hur är det med dom kinesiska flockarnas yngre-kvinnor? Är dom hotade på någo sätt? Förekommer sexuella excesser där dom missbrukas? Tämligen starkt. Bra kompletterande pågående runt girighet men också varande just svart magi närmare utlösande även om sådant verkligen måste prövas för att hitta rätt. Besläktat givetvis kan kvinna skapa situation där hotade (jämför protest nyligen Saudiarabien) men skillt här saknar vi fog och den dolda förädiska faran genom att just gömd utan att de knakse agerat alls är hot för alla. D.v.s. kvinnor protesterande i Saudiarabien är ej black magick medan vi rörande missbruk på hemliga kommunistiska sexklubbar för partieliten dit oskyldiga bondflockor luras med löner är i black magic.

Förstärkt mening: Knuff med efterföljande allmän inlärningssignal över alla aktiverade neuronerna

Jag gör en kort "metod-beskrivning" kompletterande Propaganda och förstärkt information: Elva vapen enligt diskussion i Himmelska fridens torg: Diskussion metodgrupper riktad information för konkret värde resp. risken att tappa värde redan byggt om moraliskt defekta metoder används med utgångspunkt från Jinping's kritisera-kampanj kultur revolutionerar Japan: Abe hyllad i första föreställningen utanför Kina som exempel. Huvudsakligen just nu föregripande ev. mer övergripande därför att intensitets-värde adderat såväl är sällan diskuterat som en god intressant till mer destruktiva metoder. Rörande andra komponenter berör jag det inte alls i detalj men det finns troligt att hitta för den som söker.


Första "komponent" med början:


"Det är tråkigt att Sverige är för små och för långt borta att få en ordentlig kritisera-session med några old fashion maoister som på dom gamla godagarna under Kulturrevolutionen.

"[...] kultur-revolutionärer man betalar för och inte en vek svensk små-borglig kapitalist som kommer och kritiserar.

  • Mindre beröande aktuellt här.
  • Möjligt adderande fritt viss potential från närmare negativa domäner eller kontraster.
  • I princip här saknade god aggressiv ingress bäst indikerat som ex. rubrik "EU hoppas stå i att buga för den traditionella kinesiska kulturen".
  • I allmänhet kortare.


När vi lämnar önskar vi viss intensitet må så vara endast av att vi uttryckt en linje vi väl förstår där det kan ha mindre betydelse om läsaren upplever sig mer betraktande den än uppleva sig särskilt engagerad eller oroad.


Givet tredje-koponentens funktion kallar jag andra komponenten för the push. Den är helt och endast i från kontext :


"Att visa upp dom värden deras medborgare känner stolthet för [...]."

Där kontext är traditionell kinesisk kultur och läsaren vi är intresserade är kinesisk medborgare upplevande värde från - med all rätta - sin kultur kanske kompenserande mycket annat reducerar vardagen med.


Pay-load för the push ska bäst som funktionellt gärna förstärkas något i synlighet. Vi kan - och i allmänhet - bör addera en visualisering ej direkt besläktande med uttryckande ex. här stark-symbol kraft från lämpligt känt från kutlru-sfären. Kanske beroende på vad mätning eller kunskap om kulturen möjligen (jag har ej kontrollerat) kan indikera deras terrakotta-armé medan vi troligt gärna undviker det gamla kejsarpalatset såväl allt associerat.


Komponent tre önskar reducera problematik som komma från allt möjligt egentligen tagande läsaren till låst kontrast-konflikt tagande "team-position" även om lurande sig själv såväl som förstärka vid vi mindre korrekt men kanske kortfattat förklarande en allmän inlärnings-signal adderande efter intensitet som gör att the push kan efter-verka och inte bara sorteras bort krävande mindre repetiton via besläktat material för samma effekt.


Här varande lite kärnan i metod väljer vi att göra det med humor. Mycket väl kan man söka skära kontrast och linje-uttryck från skämtet där jag främställde ej nödvändigt här Abe lite hånskrattande och reducerande kommunistpartiet<. Det är snarast olämpligt och ej enkelt att utan noggranhet ta som givet fungerande. Det kan just skapa flock-tänkande varande en komponent vi vill städa upp lite från i skämtet sist.


Skämtet avgränsat adderar generellt domän-fiktion vilket gör att det inte är reellt i hot, pack-tänkande m.m. Samtidigt gäller - menar jag från den förklaringsmodell jag valde i större modell - att komik uppfyller en viktig inlärningsfunktion. Vi kan förstärka erfarenhet och lära från det utan att behöva ta hänsyn till tidskritiska hot och det ger möjlighet att igenkänna ett överuutryck i detaljer, kontrast m.m. som just överdrivet (falskt så att säga) men samtidigt lära från det att igenkänna (similarity och mönsterigenkänning).


Inlärningssignalen när skämtet levererar pay-load funktionellt kan vi uppleva som att vi blir roade, skrättar m.m. Det upplevs angenämt varande ett av de mest typiska tecknen på den "dopamin-nära" inlärningen skapande intensitet för att just repeterade de mönster skämtet presenterat för oss att minnas lättare och lära från.


Emellertid gäller att neuron-näten är självorganiserande jjälva paradigm för inlärning av denna typ är att förstärka dom mönster aktiverande. Ingen mini-människa finns i vår hjärna som kan sitta och identifiera just dom mönster "rätt". Principen är att det när god inlärning i "genomsnitt" över pågående verklighet ger oss att dom mer sanna delarna förstärks mer än vad aktiverat samtidigt.


Här gäller att the push är aktiverat konkurrent med efterföljande skämt. Det förstärks p.s.s. En effekt av det är större förutsättning att se samband med befintlig inlärning, associera från det, knyta det samman med verklighet pågående samma dag eller nära-stående tid, större personliga händelser tidigare eller kommande i livet.


Något större möjlighet. Givetvis inte dominerande kraftfull. Men relevant skillnad när det görs bra.

Jinping's kritisera-kampanj kultur revolutionerar Japan: Abe hyllad i första föreställningen utanför Kina

Det är tråkigt att Sverige är för små och för långt borta att få en ordentlig kritisera-session med några old fashion maoister som på dom gamla godagarna under Kulturrevolutionen. Jag känner ofta många här skulle må bra av att kritiseras mer. Jag gör mitt bästa men har inte rätt utbildning och erfarenhet. Precis som med akupunktur ska det bästa vara en kines och vill jag se ett svärd svingat vill jag ha en japan.


"Japanese politicians are being provocative and are deceiving themselves about a territorial dispute, China's Foreign Ministry said on Monday, a day after Japan's prime minister said it was ready to be more assertive towards China."

Från: China criticizes 'self-deceiving' Japanese politicians (2013-10-28) | Reuters

EU hoppas stå i tur att buga för den traditionella kinesiska kulturen

Här i EU förstår vi väl betydelsen av att bevara nationella traditioner. Namnskydd och ursprungsmärkning är vad vi kan se ha värde i mjukare kultur och språk såväl som tyska korvar eller svenska same-smörkvinar. Allt behöver inte vara nytt för att vara en fin upplevelse. I Sverige har vi ju många medeltida-traditioner kvar (även om jag just nu inte direkt kan särskilja riktigt hur gammalt allt är: jultomten kan nog vara medeltida) så det är fint att se att Kina inte kastar bort hela sitt kulturav när de lämnar det medeltida bondesamhället för en modern värld:


A struggle session was a form of public humiliation used by the Communist Party of China in the Mao Zedong era to shape public opinion and to humiliate, persecute, and/or execute political rivals and class enemies. In general, the victim of a struggle session was forced to admit to various crimes before a crowd of people who would verbally and physically abuse the victim until he or she confessed.
[...]
In September 2013, Xi Jinping has taken his "criticism and self-criticism" campaign on the road, attending a series of meetings where Hebei provincial cadres were made to admit shortcomings and offer ideas for correcting their behaviour. Xi has instructed regional officials to "promote self-criticism and criticism" to implement his "mass line" campaign, which he said is necessary to eliminate formality, bureaucracy, hedonism and extravagance among rank-and-file cadres.

Från: Struggle session | Wikipedia

Jag tror säkert många här och i andra västländer kan vara intresserade att lära sig mer om konceptet. Och kan precis som andra kulturvärlden bevarade skapa ett ekonomiskt värde när småföretagare erbjuder det som tjänster. Men bäst tror jag för både leverantörers och konsumenternas upplevelse och värde med något form av officielllt dokument från kommunistpartiet nere i Kina at det är licensierade kultur-revolutionärer man betalar för och inte en vek svensk små-borglig kapitalist som kommer och kritiserar.


Spekulativt är kritiken av Abe del av en större strategi för att marknadsföra traditionell kinesisk kultur. Att visa upp dom värden deras medborgare känner stolthet för kan skapa en större närhet mellan Kina och världen - och lära oss alla en hel del från en fint åldrad mer än dement kultur.


Abe berättar: En unikt kul upplevelse av ett uråldrigt Kina från Kejsar Mao's dagar

Premiärminister Abe ger i några sanna ögonblicksbilder sin recension av det kineiska jycklartåget.


- Det är alltid kul när kineserna kommer och livar upp med sitt skämtande. När kineserna kritiserar en är det som att bli del av en litterär-fantasi där man får fascinerande historiska roller släktande ändå tillbaka till Kejsar Mao’s dagar.


Foto: クリンク-2>

- Ingen annan klarar konstformen idag utanför Kina. Kul lärande och ofta enormt komiskt. Många i min regering är direkt tråkiga jämfört med “Kejsare Jinping I”. Jag och många andra politiker i Asien har skrattat gott många gånger. Både komiker och politiker.

- Dessutom har det visat sig att de skapar lite ekonomiskt värde när deras traditionella fiskare smiter in för att dra upp småfisk i dom japanska vattnen. Ett traditionellt mandomsprov bland dom kinesiska ö-folken - hakka såväl som andra - förberedande dem att minnas från historien den viktiga roll de hade som handels-medium mellan Kina och Japan under hundratals år när den officiella handeln var begränsad.

- Havs-komikerna stimulerar och väcker upp våra konsumenter och har givit många statligare medarbetare en sannare mening i det dagliga hårda arbetet på sjön. Nu som historiskt är dom välkomna och mer om svält hotar om båtarna återvänder tomma.

- Jag tror många bland oss känner att så länge dom inte börjar tråla haven tomma utan tar enstaka fiskar är det nästan bara kul att det händer något nytt.

- Det kan det vara värt att betala lite för särskilt som kostnaden är för egna båtar vi kan ha till allt möjligt annat om de slutar komma.