Ordet finns ej i göra utan att Ordet är i Varför

2015-02-24

Ordet är och skapade kulturens gemensamma: Vad som ger att den har vi.


Att se formen och utan av vad som rör sig leder oss ibland fel. När vad vi ser rör sig är det ofta från kroppens helhet.


Att vi gör är inte innehållet skilt från Ordet. Vi kan inte säga att vi gör är Ordet om det är gör utan att följa - bära - Ordet.


Vi är flocken i gemensamt samarbete skapande det gemensamma värdet. Att Ordet kom där det ännu saknade vad som skapat enhet förklarar ej kraften i det vi det ger. Ordet med dess innehåll tillsammans med att det kom är gemensamt. Du kan inte ta ord vilka som helst där inga ord finns och skapa vi över människor.


Jag säger ej att det i vi med Ordet ej bär kriget. Det är Ordet över människan och i människan bor konflikten. Och inga är större krigare än ökenfolken ännu i öken.


Men du kan ej säga att det är krigets religion därför det separerar detta som något eget oberoende av Ordet. Kriget utan Ordet är av Satan.


Argumentationen given är vad den som tar fromen. Det yttersta av något mest effektfullt lämnande Ordet för att blanda in annat för att sedan gå och göra utan Ordet. Det är att blanda Satans lögn till vad man ljuger och säger är Ordet.


Det är vad barn gör. De som läser Orden utan att se Ordens mening. Den som upprepar för att visa att man upprepar utan att förstå.


Vem tror att "imponerande" (för barn och svaga) resa med stora bilar i lång rad är av ordet när bilarna har brutit Ordet fört droger mot Ordet? Den som är som barn eller är svag och ej kan se längre än ytan och de av Satan som ej ser eller talar ordet utan talar det av Satan.


Kommenterande här vad jag förtått publicerad på webbplats hörande till ISIS jag ännu ej besökt. Sägande att religionen är krigets religion utelämnande Ordet som del av det. Görande ytan: Namnet på religion och krig som egna ord vi kan ta och göra som vi - och Satan - så önskar lämnande Ordet och det gemensamma mänskligt.


Ej barn eller de dumt upprepande ej seende därför svag är det vad som förleder från Ordet. Varelse, Demon. Vet ej de av ökenfolken ännu boende i öknen glömde vad detta är? Är de som här där vi ofta ej ser något av det annat än i historieböcker? Det är det som förgiftar vattnet.


Är det vad ni glömmer. Varande de som antingen ser ytan utan att följa Satan. Och de förkastade i Varele? Men ännu i öknen? Hur kan styrkan segrande under timmar så få mot så mycket förletts så fort. Och nu fallande för detta. Om ej så tragiska händelser också så löjligt. Lite möjligt och ni faller ner på marken och slåss om strunt medan allt värde brinner och Varelse äter era liv.


Mujtahid

Iran vs Israel III

Reuters kort:Tidigare


Who'd a thought we could be lovers?
[...]
I take it easy
Baby I get obsessed

She's got the money
And he's always broke