Nu är nyheten indexerad

2009-08-18

Häromdagen publicerade Expressen en ledare Johanna Nylander skrivit om censur på internet och hur Sverige bör agera. Jag skrev en kommentar till den:

Johanna Nylander är Kraftfull på Expressens Ledarsida

Där refererade jag till en studie vilken Nyfiken vital skrivit om och pekade på att den inte var indexerad av Google trots publicerad redan 2009-07-04. Den uppdaterades p.g.a. detta 2009-08-17. Nu är den indexerad. Vad Glad jag blev!

Kanske fanns något ord eller annat fel i nyheten som automatiskt skapade detta för Google ovanliga problem?

Starterbjudande till Google AdWords

Nu får vi se om Google Adsense också börja fungera och sätter dit annonserna. Om inte är det inte hela världen och är redan förlåtet eftersom jag fick ett starterbjudande till Adwords på posten idag: "Upptäck Google AdWords! - Öka din försäljning med marknadens bästa annonsverktyg." Avsändare är Thomas Bergbom, Marknadschef Google Sverige.

Det är på 600 kr vilket kan tyckas lite men läser man noga är detta värt mer än så. Erbjudandet garanterar minst 300 intresserade besökare. Blir det 300 besökare blir jag glad och tacksam. Att intresserade räknas som besökare vilka deltar i tävlingen är nog att hoppas på för mycket men vem vet? Jag tänker använda detta på Pryltrend.com till en ny tävling liknande den jag hade om schack:

Bättre på schack: Läsarnas tips

I allt är jag och har alltid varit oerhört begränsad i tid, pengar och verktyg. Ofta går det bra ändå. Att ett starkt verktyg som detta - 300 unika besökare att rikta in på en sida - bara trillar ner från luften är unikt och kommer transformeras till värden. Mycket Stora Värden. Vad LyckGli och GLAD jag blev!

Här gäller det att läsa in sig noga innan så att man får ut maximalt värde. Jag har aldrig använt Adwords tidigare.

Stort Tack till Google AdWords! Trevligt!