Riktad information - Mirror av en tolkad sida av person anpassat publik demonstration med "Big Doll"

2014-03-08


Komplettering: Stor relativt dockor men relativt människor rätt normal dockade visade Reuters idag på startsida. Dockan är skapad av "The surreal McCoy" (kanske ny för mig) och Amy Tennery inlägg (här på som annars läsvärd med flera enkla vägar att välja bland för enkel och snabb inspiration) China’s pollution, a heroin crisis and an ignored cadaver (2014-03-10) rekommenderar Surreal art (Reuters) där 37 konstverk återskapa i fotokonst (i mening av mitt koncept-begrepp) finns.

Dockan från Reuters startsida hittas på plats sju och som första visualisering finns en gigantiskt både intresserad men lätt alien dock. Med politiskt farliga Metropolis (anime, 2001) (se Att se mänskligt i eller söka reglera hantering av intelligens i maskin är osunt och potentiellt skadligt för samhället (2014-03-07)) aktuell i min biologiska neurongrind var kort-direkt-upplevelse utan att stanna vid bilden likhet via association till just robot via tror jag nu visuell-form - de mjuka dragen refererad anime valde att uttrycka hos den robot-instansiering köparen önskade formad för att medvetet förstärka illusionen av mer än mänskligt en död dotter.



Big Doll upplevde jag nytt för mig och kändes delvis säkert därför effektfullt. Exemplet jag mötte är från komediserien Portlandia (TV series):


Relativ storlek märks excellent nedan:


    Jag var och är ytterst imponerad av hela serien. P.s.s. överuttryck i kontext blir komiskt är det synligt och aktivare upplevt i sammanhang med många personer.

De båda Big Doll uttrycker stereotypisk tolkning av två föräldrar. Särskilda drag illustrerande - övertolkande - ett beteende oerhört "creeeking infiltrating" direkt personligt revir under den lilla flocken (eller som en leverantör av mig en gång refererade från en tid arbetande i Indien rörande i folksamling på buss uppleva en mängd små händer i alla hans fickor sökande värdefullt). Något relaterat - men annan topologisk nivå annorlunda hur uttryckt i scenen - med konceptet runt parasit-nätverk tidigare refererat längre tillbaka med utgångspunkt missbruk av diktatur av nazism typ för att sprida rädsla och hat mot de judiska folken (och också vad jag mer begränsat balanserande kanske just övergången till mer olämplig black magic snarare än längre ner sund förstärkning av budskap rörande ett ex. på förrädaren kommande med båda händer givande men spridande skräck och desinformation med falska ord i Parasiterande tumörsjukdomen Li Ka-shing köper mänskliga själar att förgripa sig på: Kostnaden är större förmögenhet).


Praktiskt intressant är att Big Dolls syns bra. Skapelser uttryckande dagligt lidande diktatur orsakar genom att ta det till ett värde adderande det till diktatorn är bra när det ska fotograferas och kan repeteras över många städer och platser varierat (kanske något jämförbart med protecting any internet brand company against NSA-spill-over effect using flood boat konceptet i Riktad information - Ex. brand power och unknown: Googles flodbåt, rymden, NSA- protest, NSA- och Google-oro resp. ett vackrare miljövänligt internet gigantiskt i bandbredd) vidare diskuterat där och samma här (förutom fler dimensioner varierat relevanta så som scary eller power om skapande en stor person som sparkar på diktatorn.


  • Intensitet relativt förstärkt genom relativt större storlek i rummet. Jfr den gigantiska (från vad jag i min värld är van att se om ej en svensk båt fraktande svenskar som ska shopa billig sprit som ju är svårslagna om ej ett hangarfartyg). Kraftigare upplevelse.
  • Märks väl visuellt med lokaliserad förstärkning i koncept-grupperna i och runt om diktator (eller kanske en granne du ogillar därför att denne ej rensar ut luddfilter). Ex. illustrerande hur han slavade tusentals svältande bönder till döds (om kreativt och praktiskt görligt) hånfullt refererande till det regelbundet genom karriären som en god måltid för nyfödda landet för att bygga starka industri-enterprise av.
  • Jämför brand power diktator tvingat till sig kanske med själv-beslutad teve-tid, staty, flera sidor i diverse skolböcker o.s.v. med företagets brand power. Pekar ut dit man ska för att städa upp runt om innan kanske skicka till internationell domstoll eller knuffa ut från kontorsfönstret (jag hade nog skaffat mig en god ex. bild att använda och sedan smugglat ut human-instansen för att kunna analysera i lugn och ro).

Och tråkigt nog för dom är kineserna kulturellt tycks för mig tämligen begränsade i hur de protesterar. Ukraina var kreativt starkt - antagligen på förväntad nivå Kina - men vid stridens slut när det fodrades begrep man praktiskt vad det handlade om mitt liv och framtidens barn och försvarade sitt liv istället för att lägga sig framför pansarvagn, tända eld på sig själv eller stå tyst med en snäll lätt obegriplig dikt man håller upp tills förklarad att man nog ska gå hem till byn kanske på tillräcklig nivå av att krossa armarna och peka.


Att visa att man börjat våga göra mer kan vara starkt. Visar att mer mänskligt att accepterat och märks. Man behöver inte stå och hoppas att varje enskild individ eller individ-grupp i soldater dödande demonstranter ska orka fatta rätt beslut. Det är rätt och ytterst mänskligt sunt att försvara sitt liv när i omedelfara eller försvara sin medfödda rätt att ej helt eller delvis vara förslavad hela vägen in i hemmet rörande små-detaljer kring rätt eller fel.


Visa inte ta livet av dig med eld. Pröva att häng några Big Dolls gigantiska. Och känns det bra och någon parti-boss kommer med vapen så häng honom också för att rädda dit och övrigas liv. Tänk proaktivt och lär er allt om pansar på pansarvagnar, legeringar och kul-spridning till små-fragment i små utrymmen - besök en fabrik hittad på Alibaba och bygg något problemlösande hanterande fiendens dyra stora vapen enkelt och energieffektivt så fort pansarvagns-raden visar sig. Segra stort och fortsatt segrande så länge man ej glömmer varför man alls inte ville lämna ifrån sig rätt som individ att fatta egna beslut. Kanske rent konkret jämförbart i framtiden utan att man märker det besparande ett vid frihetsdagen ej fött barn från att dö i lungcancer därför att mut-ekonomin fyller luften med gift.


Mycket får man inte förrän man ber om det. Ibland måste man tala tydligt. Andra färre gånger krävs att du bygger en större framtid för alla och fler med en kostnad man är beredd att betala i sitt och parasit-kroppens blod. Det är inte fel att som Ukrainas-folk bli riktigt arga när mördare skjuter både på dem resp. för att reta upp övriga poliser några av dom också.


Big Doll (liten variant) vid ritualiserad krigsdans i teokratisk diktatur

En del sådant här minns jag nu att jag sett förr men upplever jag nu för små. Det ska inte vara en praktiskt lagom sto docka man hänger, bränner eller liknande. Här är det intensitetsförstärkning storlek snarare än kortvarig eld som är det som ger mer repeterat.


Jag undrar om inte individ-grupper i Iran - inte otroligt tränade göra färdigt paket med några st. kulturbärare och fler mer bara dansande och slagsords-uttryckande (givet för några samples över längre tid jag tittade på 2010 repeterande en del enkla saker - minns ej och skrev ej ner exakt vad men burning flag var något mer märkbart) kaske just hängde docka eller futtade eldade den föreställande amerikansk president eller någon annan man var irriterad på kring någon abstrakt fråga långt bort just nu säkert för de flesta praktiskt (energiförsörsjning, finansiering av grupper borta i Libanon få förutom soldater och politiker kanske kan besöka m.m.).

Att rädda Utrikesminister Wang Yi ansikte när han ny i diplomatiskt språk ej förstår när värdet i stora penga-världen "hamnar artigt rätt"

Din andel kommer säkert men saker tar mer tid när du inte kan bestämma själv ensam vad du ska ha så länge the Big Boss får sin andel - det är ju inarbetat att FN m.m. samarbeten alla har sin eller sina madariner som ska ha egen såväl som officiell skatt - men i den större värden där fler ska samarbete och du inte själv kan bestämma allt så länge The Big Boss ovanför får sin andel. Alla ovanför och direkt nedanför skrattar roat åt Yi som nu tycks tappa det fina kollektiva värdet in på sin bank varje månad från FN-diplomat-bönderna.


Nästan om inte helt unikt otålig... Detta inlägg innebär just där viss komplexitet i hur bäst ska uttrycka saker bra för massa starka Mandarin Yi. Och jag får förfalla till det enklast dummaste:


Utrikesminister Wang Yi om du upplever dig vara under hot av ex. utbrytar militärer, en kriminellorganisation eller är utpressad och Kina ej är tryggt för hantering finns hjälp att få i andra länder.

Att behöva fly en hotfull förtryckande aktör i eget land behöver ej vara slutet. Ett liv som flykting kan visa sig mycket bättre om du kan komma till ett rikt land med bättre flykting mottagande än Kina rörande koreaner m.fl. och du kan ta del av en kultur i frihet med ett större djup såväl som bredd i kultur, upplevelse och kunskap.


Det mystiska med citatet nedan:


"China will “never accept unreasonable demands from smaller countries,” an apparent reference to Southeast Asian nations.

The foreign minister, Wang Yi, a former ambassador to Japan, made his comments at a scheduled news conference on the fourth day of the National People’s Congress, an annual meeting of China’s rubber-stamp legislature. Mr. Wang took questions from foreign and Chinese news organizations "

Från: China Won’t Yield on Disputes With Neighbors, Foreign Minister Says


Är att är det något både vi i omvärlden lärt från politik såväl som affärer liksom de kinesiska arbetarna är att medlemmar i kommmunistpartiet inte gör något annat än haggle - pruta - och sägs tvivlar jag inte riktigt från konceptet som jag tycker mig se i kulturen börjar lunch innan möte med FN chefen såväl som högt uppsatt EU-politiker - och gissat jämförbart om så President Obama - på ganska - väldigt i min värld - dyr restaurang investerande två tredje delar av tiden att förklara hur de glömt pengar på ambassad resp. hotell, och sedan försöka erbjuda sig att betala via en felriktad option rörande EURO och amerikanska dollar, för att slutligen beklaga sig hur mycket av utlandskonton som går till dyr medicin och dyra läkare på Maoe clinic p.g.a. av all ryggvärk slavande för sin lokala parti-boss piskande på - med dåligt verktyg tvingat något tungt av metall då rep krävdes för dom bönder som agerade dragdjur - bönderna för att hjälpa dem att få ordning på svältkatastrofen under ungdomen:


"Saving China from another ten years of famina by less number of farmers working harder destroys your back. I have pain daily."). FN-chefen sägs på något sätt ha blivit skyldiga partimedlemmen kommunistpartiet US 400 000$ och lyckades inte få igenom någon vettig förändring under sitt sista år eftersom Kina blockerade allt när han vägrade betala.

If you aren't cultural enough to worked up enough dollar to pay for your luch and letting me pay with my option solution I need to take time here to make you see collective value before eating or visiting the UN Security council meeting. Africa is cultural a young child and you have much to learn from the oldest power culture ever below the sun."

Påstått från lunch med en FN-chef.


En kulturell förklaring av denna fascinerande så lokaliserat just kommunistpartiet har föreslagits vara att:


  • Vanligt folk som bönder under svälten fick antingen mat eller inte beroende på samspel och dynamik lokal representant och om frisk nog att ha arbetat hela dagen och hela kvällen.
  • I partiet handlande istället mycket mer om konkurrerande värdedimensioner i kreativt skapande och omfördelning av makt. För att bygga värde - ex. de hårda svältåren en god by med både gris, ko och spannmål - fodrades därför regelbundet förhandlande om fördelning värde, stöd i interna slagfält om nya positioner högre upp m.m. att förhandla bra nedåt och satsa rätt uppåt.
  • FN varande kinas bitch man definierar mängden möjligheter för är under dem. Och här gäller det därför att förhandla fram sin cut ständigt pågående av folket man stör över. Ex. FN-chefen.

Förklaringen sägs givets av en tidigt mycket högt uppsatt partimedlem i samband med när han förklarade hur en ämbetsman i FN artigt korrekt ska tänka rörande hur mycket man ska bli lurad på i underligt definierande optioner påstått representerande - men förstått kostnad - den egna mat-andelen på US 10 000 $:


"You can not force your african culture and western-post-africa-colonial infiltration on us. But see our culture have good value and take time to learn it instead of expression your cronoque lazy-farmer spoiled personality.


We - different the america - get this is your laziness and not that you just are a lazy nigger one need to provide your own people to replace if doing business i Africa. You got used to be able to eat without understanding collective organizational non-colonial culture. Had I got the chans to farm you good a few years you would understand your place in the larger collective.


Perhaps internet distract your polite part of work? I could help filtering your email and surfing for you if that helps? We do a bit of that for you taking cost to reduce distrations from our work humans in China emailing complaints instead of working.


Now pay-up and farm enough to next time to pay it more polite. Say why not let me help you out by putting your son to work. I am sure he can provide a good bounty for you saving your face. Perhaps oil for food - food is very lucky for me in money - can be something.


Påstått en ej indikerad vid namn tidigare FN-chef. President Obama kommande från den hårdare världen in the hood där säkert dagliga möten organiserade samarbeten definierande egna regler man bäst förstå men ej talande om tror jag bättre klarat av dom kinesiska bossarna. Det gäller att göra en bra affär när det är dags att betala bort dem för några veckor eller månader och rädda viktigare affärer från "organisering". Kanske var exponering av NSA något Obama, NSA, Snowden och a few good men skapade för att pruta ner cash-cost till the Big Boss hjälpande dem organisera kanske alternativt dolt nu istället internet-hanteringen i USA med endast sämre tråkiga telefonsamtal till USA efter att kommunistpartiet valt ut sina mer old culture poetiska samtal?.


Vi vet inte men the red chinese fodrar hård förhandling om du alls wka komma fri någonsin (jämför ryktet att Hillary redan sålt iväg Obama för 20 års slavarbete i Kina om hon tar över då hon menade att han förhandlat som en 10 årig flicka uppskrämd av otäcka historien om kineser sedan född nästan värre där än Bush II var. Jag håller inte fullt mer med tror säkert Hillary i Kina är mer kraftfull krigare än Bush II såväl obama var.).


Så dom prutar och om orkar sitta värde-länge vid bordet beställer de in surkålen och börjar släppa gas. De förstår att göra business skapande värden där det för den kollektiva individen de uttrycker entydig konvergens för. Och de kan innovativt förändra dom egna reglerna bestämmande vad de får och inte får göra. Men allt bor i pengarna och att hålla floden av dem fortsatt starkt levande när de nu slavat sig högt nog i hierarkin att klara att få i hopp till pensionen (i Kina fodras stort personligt ansvar här såväl som för sjukvårdskostnad).


Det är som med demokratiska politiker i små-saker (jfr Göran Persson sa när han flyttat in i en välkänt given många års hårt politiskt arbete i demokrati herrgård - Värde är väldigt viktigt för mig.). Men istället gigantiskt starkare pågåede tagande varje chans och optimerande högt så länge någon orkar sitta kvar vid lunch-bordet.


Därför igen:


  • Om säg någon dådkraftig general lurat till sig ex. ditt kontonummer och autentiseringsmetod till diskret off-shore konto och du känner fruktan så finns kanske hjälp att få.
  • Fatta rätt beslut ska det nog gå att samla ihopp nog bland kineser i Beijing, Shanghai m.m. för att ge en god nog pension.
  • Och om fysiskt hotad lossas inte om något men se till att ta chans vid måktid att pryta tills dom känner sig tvingade att besöka toalett och spring sedan iväg.
  • Försök nå taxi eller några bönder att ta dig till hamn och om stark fiende seende långt smyg dig in i en container på väg ut från Kina. Det är känt för att sluta väl utan några särskilda risker alls [Red. Men jag är ej expert här alls och vill egentligen inte rekommendera någon att någonsin göra detta eftersom de travas möjligt tätt och därmed att värme, spil-kemikalier som lösningsmedel m.m. kan bli problem såväl som möjligen kyla eller brist på syre. Så försök aldrig imponera på en medborgare om svensk politiker genom att resa budget-effektivt till EU-möte i container-fartyg. /Hans].

Just parti-bossarna så mycket mer än kulturen bredare är ju så systematiskt små-snåla också. Inte bara gör man relativt goda affärer - systematiskt gigantiskt goda - i valuta utan dessutom trots goda regelbundna betalningar gör man inget annat än tjatande - "bitching i amerikanskt kvinno-förnedrande språk jag gärna undviker - år efter år i egna såväk som andras medier så fort något ekonomiskt beslut gjorde något för medborgarna kanske äventyrande deras lån (som sjukvårdsförsäkring) eller om utrikespolitik verkande äventyra deras sjunnubg flödena via ökad möjlighet transformation demokrati.


Här finns inget kategoriskt alls. 'Allra minst försöker de minst förhandla för att få en lång-serie av fri mat precis som i ungdomen ute på landet underr svälten. "Yes but if I pay your part of my food and your children come working in my office for a week until you repay the cost of setting up the loans for my food? We do it all the time in Beijing using cheapt hotels. It often works good for everyone: Value comes right and they keep their life.. And if you help us a bit with Canada I might make a resolution in the security council given you a nice UN apartment for a cheaper monthly decision cost to me instead.


Och kanske gäller att:


Big China Boss requires Evil Warrior Hillary if we all want to stay out of the chinese work / slave camp.

Obama var inte helt fel. Bush II var något fel. Men ingen av dem var kraftfull nog att hålla ordning på business politiskt såväl som ekonomisk. Hillary för att låna stereotypiskt beteckning från amerikansk teve-krönikor / talk-show host är mer man - och dessutom mer mitt ordval bigger warrior i Asien - än Bush I, Bush II eller Obama någon orkade upp till. Om hon var ogift - hade lite pengar på banken för mig också så man inte behöver tortureras av hennes beundrare tagande boss - skulle jag direkt sätta mig en månad och skapa förfarande dikt stark nog att ta henne hit så får man se hur det går (och om The Hans Man tax kommer artigt så man inte behöver ta buss bland Hillary-älskande street men). Hillary kan tala tydligt... The Warrior hos Hillary är värdet och ej som the talk show host tyckte ett tänkbart problem med henne därför ej man: Oavsett Asien eller Afrika med journalister är Hillary den som talar begripligt tydligt. Mer Hillary och mindre Bill är p.s.s. mer "manlig styrka" (återigen ej min stereotyp utan av annan vald beteckning i negativ mening).


Rätt för den amerikanska väljaren är att våga ta det större värdet istället för att nöja sig med en manlig Clinton, en Bush eller en Obama. De duger men de är ej perfekta och för den något bättre enklare praktiskt dagligt kommer istället otrevliga skanader indikerande problematisk impulskontroll (tänk på "knappen" här oavsett gymnastik på bordet eller bara uttråkad önskande att något nytt händer innan det är dags att åka "hem" i huset).


Välj Hillary för en gladare ekonomi i en vackrare lugnare värld där politiker förstår varandra med hjälp av Hillarys större än närmaste tre - fyra manliga presidenter språkliga potens..
Skapad av Konstnär HH till Slanta Upp Hillary för ordning och reda i USA

The Washington Post - In trusted text supporting free teve and movies since 1877

Cheap men sunt svagt lagom kul oavsett pris eller kreativt nöje från kanal-kontext där The Washington Post (numera i ägar-bild relaterad Amazon) valt att annonsera för betalt innehåll (vem vet: kanske just rätt kanal):



Problematiken per individ i övrigt är tror jag mindre just copyright som att teve konkret kanske inte är särskilt optimalt eller ens bra annat än i negativ mening för kognition. Det var i alla fall min erfarenhet när jag helt avbrott teve många år såväl som när jag började "belönings-titta" på nätet för att något senare börja använda teve dagligen nästan.


Att teve är fördummande är så lätt en given icke-sanning från kontext av att göra det dagligen såväl som konkurrerande inlärt givet värde (d.v.s. snarast prediktera uttryck aktivitet än att skapa ny inlärning annat än om ett uttryck är ytterst nytt på något sätt). Men det skulle inte förvåna mig om ganska allmängiltigt även om vad det konkurrerar med säkert har betydelse såväl som individuella skillnader.


Rörande copyright kom jag att konvergera någonstans att om visningskanaler av och till försvinner från sajt rörande inlägg och site-width länk till något namngivet vad jag vet har att göra med att uttrycka ägande accepterande kostnad fullt om det är inkorrekt för tid såväl som ev. ägares krav runt det om felaktigt och acceptera doubt även om jag kan uppleva av och till för en del kanaler att det troligt har goda barriärer i grundaffären för hur innehåll identifieras eller har mycket trevliga avtal med allt möjligt om teve och filmvisning. Och kanske ligger konvergens eller moral-kompromiss också i att den förlusten ej vägs i värde mening mot upplevelse rörande hur man indexerar över kanalerna allmänt oavsett typ (kanske med något undantag) ej utnyttjande annat än tillåtet robot.txt utiliserande ej sökfunktion men likväl web-in-the-depth.


Moral blir tror jag för oss alla lite mer scarce åren här runt kring teve och trpts populostosla tankar om att det är bra eller ofarligt är det destruktivt i worse-case-scenarier värre än det mesta för hela samhället.


Defekt tänkande i moral kan ju tänkbart sprida sig ("Det började med South Park och slutade med en utbrytar republik med President för livet Hans i och runt Uppsala"). Kritiskt riskminering givet demonstrerad breach of cartoons in battle line moral-thinking at television är att kraftsamla om allmänt försvagad i just kritiska områden. Försvara kritiskt är kritiskt.


Därför accepterar jag tappad mark här för att bättre kunna försvara moraliskt riktigt tänkande rörande utrpessning riksdagsmän, försök statskupp Sverige, kreative innovative koncept rörande möjlighet att göra en rikssvensk utan stockhols-dialekt utbrytar republik för Uppsala, och liknande tyngre frågor jag tror påverkar fler mer konkret jag i en direkt mening kan bekräfta det för om det går fel (ex. döda uppbådade Hans-borgare runt Uppsala bland bönder, borgare och kanske någon kristen präst missad att blota före strid m.m.). Sådant vi alla gärna vill göra men förstår skulle vara problematiskt om någon annan än man själv gör det tagande makten.


Med medborgarskap kommer ansvar och det tycer jag att mitt teve-tittande korrekt avspeglar. Det fodrar rätt-tankande accepterande kraftfullt försvar där det räknas: hållande riksdag m.m. säkert och landet ostyckat i små-delar. Dagligen gör jag mycket försvarande er alla. Och också om man får ta kvalitet som människan i genomsnitt kommer tycker jag att viss kvalitetsförbättring - kanske titta mindre eller inte alls på teve för att tycka och uttrycka sig mer begåvat är att rekommendera - eller göra något trevligt för oss som strider dagligen för er: en present, en summa pengar eller kanske efter många års kamp en staty.

Nordkorea! Maten är serverad och väntar glatt vid det tomma bordet

Med en gigantisk stor ledare - desto mer jämfört alla andra - kommer stort ansvar. Jag tror nog att Kim Jong Un förstår det välkomnande det saker och ting misslyckas på nivå en ny svält. Han har ju trots allt förfettat sig riktigt ordentligt under sin tid som den gigantiska ledaren.


Ansvaret kan vila tungt för dom som behöver bära det till bordet.

Men bäst försöker man se den möjlighet som finns: Att ansvar göder också den magre.

I Sverige förstår vi sådant även om vi nu sedan länge passerat en tid när konungens blod villigts offrades i inte minst lätt nationalistiskt konstnärlig tolkning. Dock i all ärlighet svensk eller inte är det nödår äter jag hellre Kim Jong Un. Fett är potent stärkande med högsta energidensiteten medan den svenska "konungen" ser tämligen acceptabel ut i protein men med onödigt dåligt av fett.


När vinter hungern kommer ska grisen att slakta vara riktigt förfettad av sommarens excess av avskrede, nötter m.m. svårsmäkt eller hälso-våldigt för människan. Att genom svält göda svinet med den mat man har kvar istället för att äta är dödligt och inte för grisen. Med maten serverad ät om hungrig.