Hippie-kulturen pressar upp priset på biffkött

2013-08-02

Nedan har vi i ett till skrämmande exempel på hur den vänster-radikala hippie-attityd President Obama bröt upp dörren för nu börjat underminera själva den rättssstat med de funktioner som tänkbart hade kunnat bromsa det.


Fängelsepersonalen har missbrukat upp allt det pentobarbital avsett för att implementera dödsstraffen sättande domstolsväsende ur spel:



Någon annan ursäkt kan inte finnas. Vi noterar i Barbiturate, Wikipedia att det inte fodrar några dyra råvaror i tillverkning inkluderande bl.a. vad som finns att hämta i urinen: "Barbituric acid was first synthesized December 6, 1864, by German researcher Adolf von Baeyer. This was done by condensing urea (an animal waste product) with diethyl malonate (an ester derived from the acid of apples)."


En missuppfattning jag kan spekulera kanske orsakat problem är att drogen för fängelsepersonalen inte tyckts särskilt beroendeframkallande bland internerna. Men barbituraten är nu när de inte orsakar dödsfall (vilket förr inte var särskilt ovanligt) bland det mest fysiskt beroendeframkallande känt bland droger som aktivt missbrukats.


Att Texas nu kan stå inför sönderfall och kulturell förruttnelse när föga om något står skyddande dem mot den vanskapta tillväxten i hippies är troligt.


I battlefield economics tolkar vi det som att commodoties relaterade biffkött kan tänkas gå upp i pris. Att en hårt arbetande kött-bonde kan få ett gott pris på sin ko är en välsignelse i det sunt balanserande de vegan-koncept som alltid tenderar att följa nära inpå hippien och dennes ganja-rökande felassociationer mer allmänt runt växter.