Imitationens miljövänliga väg till bilboard topp 100

2013-09-23

Komplettering: Var avsedd att publiceras i Hans Husman om Prylar men råkade först dyka upp här och får ligga kvar. Viss finkultur kan vara nyttigt för mina läsare här som gissningsvis rörande antal boende på landsbygden speglar svenska folket övergripande.


Utnyttjande av etablerad repetion i den här domänen ger ju utnyttjande både av populationer där stycket har låg osäkerhet d.v.s. dom som hört den förr och kan om framgång förr var givet uppleva visst värde av en ny version åtminstone i radio-liknande medier även om jag mer betvivlar deras köpbenägenhet (om försäljning fortfarande är en affär rörande musik) resp. grupper där stycket är prospekterande färsk information därför de förr inte hört musiken. För de senare kan ju gälla (beroende på vår förmåga att översätta erfarenhet från förr) att vår information omvänt är högre rörande styckets effekt på nya generationer av musik-konsumenter.


En god prestation (moraliskt korrekt genom miljövänligt återvinnande) har vi för svensken Björn Skifs:


"In 1974, the Swedish pop group Blue Swede with Björn Skifs as lead singer did a cover, which included their own version of King's "ooga chuka" introduction. Their version reached number one in the United States [3] and was revived on the Reservoir Dogs soundtrack in 1992. [4] This song was also used as the "Dancing Baby" song in the Ally McBeal TV show."

Från: Hooked on a Feeling | Wikipedia


Tillsammans med övriga coverage kan man lätt förledas till att se en god "imitations-faktor" här givet några hyggligt framgångsrika covers (jag saknar standardbegrepp infört för detta rörande sådant här) men vi har ju ex. Summer in the City (Cover versions and samples) demonstrerande en helt annan nivå på antal covers och jag är inte ens säker på den ligger väldigt högt (saknar lista rörande detta) men ligger i alla fall högt och har en god förmåga att komma igen av och till på sommaren när en ny generation kom för lite initial drivkraft såväl gissar jag prospektera på dom som hört den för några år sedan. Nå Björn Skifs är väl ännu inte för gammal att försöka en gång till med den särskilt som den möjligen har en hel del preferens äldre musiker (som ex. nedan).



Notera gärna att video visuellt stödjer konceptet diskuterat. D.v.s. förvisso får arbetande pensionär Cocker (som korrekt inte skäms över att tar lite i ryggen på slutet att lyfta den bärbara stereon) stort utrymme - rent narrativt i någon mening - framförande musiken men vi har också bl.a. en skateboard åkande ungdom.

Mängden koncept i lyrik är ju delvis i alla fall en spegling rent generellt (och kanske specifikt per sång implementerad av någon) av värdet relativt antal termer vi konvergerar till. Det bör ju därför vara en av de lättaste domänerna - kräva föga mer än lite historik per användare samt en gemensam språkmodell för alla användare - för att etablera anpassade sökresultat. Jag är därför inte direkt säker på om det betyder något att Joe Cocker här för mig på första plats men om så kanske speglande att människans öde närmar sig tidsålder av en ny Summer in the City cover. Betydelsen av det kan inte underskattas.


Själv ännu inte ens 40 år är jag en aning för cool för att sitta och lyssna på en dokumentär med en gamling likt Skifs men jag kan höra från andra gamlingars teve (traditionell teve har jag inte haft på närmare tio år nu och inte förrän jag köpte min bärbara efter det har jag brytt mig att se teveprogram i övrigt: teve är något av de gamlas gårdag medan vi yngre heller läser en bok eller en pdf-artikel på nätet).

Kina: Måndagens prel. data för industriproduktionen överraskande positiv

Äldre bean counter concept är sällan särskilt bra att blicka fram från men lika bra som något annat när datakvalitet prioriterats jämförbart för att uttrycka vad som hänt under en period:


"A China manufacturing index hit its highest level in six months on Monday in a preliminary reading, offering the first important measure of how the country’s economy performed in September and showing that a tentative reacceleration has continued as government support and firmer demand for Chinese exports have gained traction."

Från: Strong Chinese Manufacturing Data Point to Turnaround (2013-09-24) | The New York Times

Relaterat:



Vi noterar för datum ovan att första inlägget publicerades under lördagen där vi kan anta att börsen var stängd.

The Bull tar nu hem senaste månadens miljard-vinster

Det lär vi se också i Asien ett par tre gånger de närmaste veckorna. Samlad riktning dom veckorna som mer kanske ger fortsatt-hets känsla, medvetenhet vad man nådde tiden som var närmast bakåt o.s.v. riktning rätt framåt nu. Men visst att det också finns en osäkerhetssjuka i USA etablerad genom år där man utanför eget agerande och agerar utifrån tänkt agerande från peers överskattar betydelsen Fed har. Hade Fed i egentlig mening betytt något utanför rent irrationellt agerande betytt något hade hela problemområdet för många tiotals år sedan varit hanterat men sämre tider återkommer regelbundet.



The Bull och The Bear - såväl som The Tiger och The Dragon - strider just nu i något högre intensitet än vi kanske vant oss vid sista två åren. De strider alltid med varandra och när en etablerar för en kortare tid dominans över den andra kommer förändring. Det är människans historia i ständig skapelse och alltid - om något varierat i hastighet - konvergerande mot en bättre värld. Såväl The Bull och The Bear kan väcka The Tiger men här och nu tror jag nog The Bull är vän till The Tiger därför att The Bear känner vi så väl från åren som varit och ingenting väsentligt händer i större frågor vi inte redan sett.



Och skapad gemensamhet mellan The Tiger och The Dragon är frigjord rikedom, reducerad osäkerhet för dessa såväl som världen, under år som kommer. I det finns dom länge verkligt goda åren - kanske närmare 20 goda år när om mötet kan ge lugnet varaktigt moraliskt såväl som i stabilitet i större delen av världens ekonomi - realitet att inte mer än välja. En väg från det som ej står kvar i dagens osäkerhet finns - om isolation Kina ej ses som möjlighet - och det är The Tiger och helst att The Dragon orkar mer än att erkänna det centralt också kan etablera det samlat i sin organisation och börja den lugna övergången som bevarar det samhällsvärde redan skapat och börja bygga verklig rikedom i guldet från kraften frihet ger. I stora frågor finns ingen prestige. Klarar The Dragon detta är det korrekt dennes seger och dennes plats i historien.


Spännande tider

Ursprungligen publicerad Spännande tider - Hans Husman om Prylar.


Stor turbulens redan i världen. Ingenting i det bör överraska oss post sommaren 2011. Men vi är säkert alla spända inför åren som kommer. All tydlighet såväl som intensitet det överskapar jag ännu sett i out-of-major-topic-areas har varit sund och förväntas bibehålla sund nivå. Särskilt tror jag större politiskt engagemang i västvärlden allmänt varit bra också om återupplivandet i det bredare ännu ej hittat fram till gamla eller nya över tiden stabila kanaler.


"I've got the moves baby, you got the motion
If we got together we'd be causing a commotion

You met your match when you met me
I know that you will disagree it's crazy
But opposites attract you'll see"

[...]

"I hope you find what you're looking for
Is it mine, walk through that door
We're wasting time, make up your mind
And get into the groove"


Och ej att min bedömning är uteslutande upplevelse eller vetenskapligt sund predition. Vem vet kanske vann vi några steg. Sannolikhet i sådant går ej att bedömma i vad som är unikt. Kanske. Motivation är givetvis lika viktigt som alltid. Senare om vi når längre kan vi inte belöna rörelse med vad som då förr var ökad motivation. Ännu nu oavsett rörelse svag eller ingen rörelse ökar man den när praktiskt görligt. Den enda kända nu funktionella vägen för mig att bedöma trovärdighet i djup är genom verksamhetsplanering där men där trots att jag kanske varit mer benägen för brist på djup etablerar man tänkande hantering den egna organisation under och post nedläggande om så krävs i för det mer riktad myndighet såväl som akademiska funktioner. Jag ser för något ändå tämligen öppet oerhört dåligt i den senare men sekundära indikationer kommer och senast som fick mig att göra en - för en enkel man likt jag levande nära jorden och skogen - ovanlig helg-resa till storstaden för att handla Financial Times. Partiets yngre kommande generationer är för mig väldigt tysta. Att man börjar förstå att man måste acceptera realitet för att inte vid slutet ha förlorat allt och nu gör det i dom egna leden: i lätt så svag liten början i alla fall.


[Red. Slut citerat inlägg.]

Utrikespolitiska risker for dummies

  • Offentlig verksamhet är landets gemensamma samarbete.
  • Konvergerat nära nog entydgt på nivåer svårbegripliga formad av att läsa och engagera sig i inrikespolitik representerar det Sverige internationellt mycket näraliggande i association till annat svenskt.
  • Etablerar Sverige biologiska register över etniska grupper - om inte värre beroende på vad som kommer fram fortsatt - associerar det vidare till företag agerande internationellt.
  • Varje aktör som köper från dessa företag får överförd risk genom att de kan angripas stödja vad associerat omoral.
  • Varje aktör önskande att optimera moral i dessa frågor alt. av andra orsaker reducera handel behöver inte göra mer - nog så tidskrävande i timmar dock - än att hålla kartläggning över varje affär svenska företag engagerar sig i deltagande och associerat dessa varje gång över vald tröskelvärde engagera sig i att påpeka problemet etablerande överförd riskupplevelse.

I sådant är säkerhetsmarginal sunt. Och sundnivå för allt i mänsklighetens mest problematiska domän är att ingenting ska gå att hitta därför att det ej existerar enligt diskuterat i Korrekt ambitionsnivå Sverige klarade krisen: Men kanske luktade Sverige illa i det dolda (2013-09-23) där förövrigt de positiva värde möjligheterna kanske enklare att förstå kort underströks som verkligt existerande.


Lika viktigt gäller att för varje individ och medborgare som önskar engagera sig och agera i problematiska frågor att sådan här smuts riskerar att överföra på dem. Sker det har vi ägare av staten ej tagit vårt ansvar. Ställer vi ej krav på dom vi hyrt in för att hantera vardagstrivialitet och förvaltning av tillgångar vi gemensamt äger förfaller det precis som all annan kravlös verksamhet.

Korrekt ambitionsnivå Sverige klarade krisen: Men kanske luktade Sverige illa i det dolda

Målsättning för att förvalta och bygga vidare på etablerade svenska mätbara värden - snarare än rasistisk-mytbildning - som var en av de viktigaste orsaksgrupperna till att svenskarna tog sig bra genom krisåren är att:


  • Det aldrig ska gå - därför ingenting att hitta existerar - att identifiera negativa argument associerad svensk verksamhet finansierad av offentliga medel eller rörande dominerande komponenter av det svenska samhället (ex. större företag).
  • När det handlar frågor där Sverige som samhälle bättre gynnas av att agera positivt imperativt verkande för och skapa en bättre värld.

I särklass gäller detta allt associerat fördrivandet av människor, utrotningsläger, och under detta alla förberedande åtgärder som gör implementation av sådant energieffektivt.


Det ska ens vid riktad granskning med magnituder större budget och verksamhetskompetens Bonnier kan göra vara omöjligt att hitta något därför ingenting än småstrunt i personliga åsikter hos enskilda medarbetare man vet ej är accepterat eller möjligt om man ska arbeta kvar kan ta till arbetet.


Givet det kan man också optimera de möjligheter historik och maktfördelning internationellt ger utrymme för etablerat för att medverka til en bättre värld.


Världen har alltid - men ofta inte snabbt - konvergerat mot en bättre värld. I den meningen: Vi bjuder alltid över. Ska du sälja dig sälj dig till en bättre värld.


Förutom det värde detta i sig motiverar tillräckligt men lokaliserat givet får vi erkänna också ett större antal trivialiteter partierna behöver fyllas upp med givet dåligt politiskt intresse innebär detta mycket mätbart värde i utrikeshandel och det ej relaterat något liknande korruption. Mycket av förändrande korrekt värde är beroende av ekonomin men möjlighet att skydda en liten aktör från att ta skada av politiskt engagemang finns och det är överskottsvärde.


Den nivån är nu ifrågasatt. Korrekt etableras den igen snarast där man i åtgärder, synlighet, tydlighet och hastighet gör tydligt att andra säkerhetsåtgärder i det direkt folkvalda ej är undermåligt.


Attitydundersökningar krävs

Jag har ej mätt annat språkområde än engelskan på flera år nu. Tidigt mätte jag dock Sverige. Möjligheten att många egentligen inte upplever sig förstå eller inser riskvärlden relaterat detta oroar mig:



Polisen är ju ej ett dåligt sample av ganska stora befolkningsgrupperingar i Sverige. Fördjupad associerad risk kan därför vara etablerad och uppföljning attityder är därför viktigt så att risknivån går att kvantifiera. Utan mycket god förståelse där måste stor dimma spekuleras existera. Och här vill jag understryka att jag från mycket god kunskap och vetskap om sista årens publicerade statistiska forskning att de flesta sådana studier svenska institut gör ej använder metoder tillförande predikterande förmåga och utan den egenskaper säger de här som så ofta ingenting. För att kvantifiera risken i risk management är ju just prediktionen det grundläggande kritiska.


Åtgärders effekt såväl som vilka förberedande säkerhetsåtgärder inför realisering av här tydliggjorda worst-case scenarier krävs funktionella mer än den från politisk-vardagsdebatts behov av enkla argument i leverans trivial formade undersökningar normalt gjorda är nödvändigt.


Det är grav miss management på nivåer som ej på många år gjort mig lika upprörd relaterat Sverige att svenska myndigheter etablerad i direkta lagbrott i legio rasbiologiska register uppenbart förberedande eller med full medvetenhet hos co-conspiracy etablerar doability för mycket värre tillämpning än vi ännu sett. Hade det ej varit för de gigantiska riskerna hade jag varit hånfullt road på till och med från min ej cyniskt sällsynta nivå mycket höga. Beställarsida (regering och rikdsdag) och övervakande funktion (Säkerhetspolis) har uppenbart lallat runt minst 24 år utan att ha märkt något. Och det här är mycket god indikation om att övriga risker som ryktas - särskilt det judiska personregistret - faktiskt existerar. Toppen på isberget där det snarast gäller att smälta ner skiten till ingenting där det har infiltrerande inverkan samhällets grundstruktur.


Där får vi alla se till att etablera incitament i valfrågor, utrikeshandel och möjligheter i belöning när man visar förmåga att hantera krisen.

Är DN samhällskritiskt?

Visar det sig att DN själv införskaffade uppgifterna - givet detektion av vad som kan vara den största identifierade systematiskt verkande samhällsrisken sedan närmare mitten av 1900-talet bedömer jag dem samhällsviktiga.


Och ger om så läsaren i uppdrag att särskilt uppmärksamma deras möjligheter relaterat annonsering där det ej är ekonomiskt irrationellt. Men oavsett annan verkande preferens särskilt ge dem uppmärksamhet.


Ej möjligt att vänta: Regering måste ingripa polis-problem nu (2013-09-23)
Uppdrag och ansvar Säkerhetspolisen måste ses över: Såväl kvalitetsuppföljning (2013-09-23)


Och se realism här: Utan ärligt hanterande av vad som givet registrering av barn och ostraffade är etablering av infrastruktur lika troligt med medvetenhet om att det vid fel tid och kultur kommer utnyttjas för utrotningsläger och fördrivande - kommer många ej utan att etablera den kostnad de kan sitta tysta. Löser man ej dessa problem via metoder som inger förtroende att kultur-systematisk extremism varnade pool mot vad som förr eller senare vid on-going-risk om fortsatt existerande lär realisera i crime against humanity kommer det kosta.

Uppdrag och ansvar Säkerhetspolisen måste ses över: Såväl kvalitetsuppföljning

Kan polis etablera rasbiologiska register konkret använt i daglig verksamhet - givande substans till rykten sedan länge om flera liknande register - utan att Säkerhetspolis klarat att upptäckta det behöver den verksamheten p.s.s. hanteras snarast möjligt:



Säkerhetspolisen fick redan - för att förklara deras uppdrag bättre - Svenska folkets särskilda uppdrag att hantera de hot mot demokrati organisationer representerande rörande infiltration och etablerande av anti-demokrati där ett flertal exempel just på höger-rasistiska organisationer gavs.


Har Säkerhetspolisen ens rapporterat ryktena etablerande möjligheterna om något av rasregistren? Jag har rykten om flera även om ingenting görande verkligt troligare än något annat presenterade sig förrän nu. Om inte är det är beroende av filtrerings-policy chefsbesulat, okunskap p.g.a. ej kontrollerande civil-polise, eller av kompetensproblem?


Den sista orsakens sannolikhet - och mer tilltalande på alla sätt - ska ej i trolighet underskattas. Över flera områden i och försig längre ifrån Säkerhetspolisens traditionella kompetensområden känner jag till etablerad verksamhet de med säkerhet skulle ingripa mot om de nterat den. Exempelvis tappande av trafik routrad från Europa för att gå utom Europa via Sverige gående direkt rätt ut från Sverige på dedikerad lina under närmare åtta (där jag noterade det 1995 och sista gången kunde konstatera pågående 2003). D.v.s. det kan vara lite si och så med förmågan att leva sig in i var risker kan vara realiserade man inte redan har etablerad i historik av kända risker.


Vid den tiden routdes stora delar av Europas - inkl. Tysklands och UK's trafik via Sverige om den skulle gå utomlands - något verksamhet i Sverige vid tiden än mer ägd av staten idag under flera år försökte kompensera via företag eller annat sätt olika natitionella lösningar för via vad vid den tiden kallades för Telia Link - i princip en enorm bredbandsring som gick runt hela Europa och sammsög upp deras trafik - och blev en mång-miljard-förlust.


Intressant nog gick det förövrigt trafik tillbaka till Sverige via en helt annan ospec. lina över samma vatten men med trafiken enkel-riktad åt-andra hållet p.s.s.


Att missa diverse på den nivån över åren demonstrerar att daglig verksamhet definierar verksamhet. Innovation i verksamhetsnsvar i organisationer där det ej direk är uppdrag är svårt att etablera. Det missas. Att det är vännskapskorruption - eller ännu värre - är självklart risker Riskdag måste se till att Regering hanterar men det behöver ej vara förklaringen.


Vidare ska vi självklart ej förglömma att Polis, och Säkerhetspolise ej är Regeringens enda väpnade medel, utan vi har också en försvarslösning. Riskerna ska därför bedömer jag ej ses direkta också om tror jag utbildning av resp. försvarsman i vad deras befäl har rätt att beordra o.s.v. kan vara viktigt. Den i kostna enorma risken - om än mindre sannolik än annat - r vad vår kognition gör oss oförmögna att naturligt förstå att hantera. Och det är detta fel som så många ger oss enorma katastrofer varje gång väldigt osannolika i vad vi kan skatta från historik (ex. utrotningsläger i Europa dödande stora delar av där etablerade etniska grupper) väl medvetna om det problemet finns inget försvar av att ej klara av det korrekt i risk management).

Ej möjligt att vänta: Regering måste ingripa polis-problem nu

Givet uppgifterna i bl.a. DN om att högst olagliga rasregister förs hos polisen och trots tveksamt direkt i uppdraget och beslutad kvalitetsuppföljning - och där dolt - förutom direkt olagligt - har det ej detekteras, och som enligt skyldighet i lag för polisman med verksamhetsansvar rapporterats av inblandade, så det här småfjantandet sedan år där man accepterat polisfackets idér om att polisman ej ska utredas oberoende får vara slut nu.


Vidare tycks det självklart att alla med chefsansvar som någonsin tagit data från registret bör avskedas. Skattat antal torde göra det praktskt svårt men man får söka kompromiss-lösningar där man håller alla aktuella kontrollerade de kommande åren och löser verksamhetens problem steg för steg.


Om inte - särskilt givet dom rörande berörda etniska befolkningsgrupper mer uppenbart i svensk kultur känslighet sedan år ryktade registren med varförsig bl.a. judar hos polisen - får vi alla göa ansträngning för att se till att vi får regeringsskifte. Grundfilosofi om dom ryktena är korrekta är därför tydligt rasbiologisk kultur etablerad på chefsnivå hos polis.

DN titel-förtalar utan försvar Obama och alla hans försvarsrådgivare

Grovt missvisande rubrik i DN:


Munkorg på krigshundarna
Anne-Marie "Slåtter-Slakt" Slaughter
Dagens Nyhteter Måndag 23 September 2013

Obama har tvärtom upp till fördubblat och minst etablerat lika antal nya krigshundar till fredshundar allra högst existerade med. Och krigshundarna är bättre beväpnade. Notera vardagsbeväpningen Sunny valt - det är inte som vi vant oss med från Bo tenderna i ett medlöst inställsamt leende utan också granatgeväret och engagemang att leka med det stort nog att han i bilden nedan redan är på väg bort från fotoggrafen - Sunny är en sann krigare så vi ska ej förvånas att den annars fegare Bo i bilden hånfullt räcker ut tungan:


    Den uppmärksammade visuellt erfarna som upplever något lite annorlunda eller fel med foto ser rätt. Fotot har manipulerats diskret adderande visuella objekt, färger och föremål ej i original. Detta för att addera humor-komponenterna.

Foto från diskussion och analys av Obama-hundarna här.