Korrekt ambitionsnivå Sverige klarade krisen: Men kanske luktade Sverige illa i det dolda

2013-09-23

Målsättning för att förvalta och bygga vidare på etablerade svenska mätbara värden - snarare än rasistisk-mytbildning - som var en av de viktigaste orsaksgrupperna till att svenskarna tog sig bra genom krisåren är att:


  • Det aldrig ska gå - därför ingenting att hitta existerar - att identifiera negativa argument associerad svensk verksamhet finansierad av offentliga medel eller rörande dominerande komponenter av det svenska samhället (ex. större företag).
  • När det handlar frågor där Sverige som samhälle bättre gynnas av att agera positivt imperativt verkande för och skapa en bättre värld.

I särklass gäller detta allt associerat fördrivandet av människor, utrotningsläger, och under detta alla förberedande åtgärder som gör implementation av sådant energieffektivt.


Det ska ens vid riktad granskning med magnituder större budget och verksamhetskompetens Bonnier kan göra vara omöjligt att hitta något därför ingenting än småstrunt i personliga åsikter hos enskilda medarbetare man vet ej är accepterat eller möjligt om man ska arbeta kvar kan ta till arbetet.


Givet det kan man också optimera de möjligheter historik och maktfördelning internationellt ger utrymme för etablerat för att medverka til en bättre värld.


Världen har alltid - men ofta inte snabbt - konvergerat mot en bättre värld. I den meningen: Vi bjuder alltid över. Ska du sälja dig sälj dig till en bättre värld.


Förutom det värde detta i sig motiverar tillräckligt men lokaliserat givet får vi erkänna också ett större antal trivialiteter partierna behöver fyllas upp med givet dåligt politiskt intresse innebär detta mycket mätbart värde i utrikeshandel och det ej relaterat något liknande korruption. Mycket av förändrande korrekt värde är beroende av ekonomin men möjlighet att skydda en liten aktör från att ta skada av politiskt engagemang finns och det är överskottsvärde.


Den nivån är nu ifrågasatt. Korrekt etableras den igen snarast där man i åtgärder, synlighet, tydlighet och hastighet gör tydligt att andra säkerhetsåtgärder i det direkt folkvalda ej är undermåligt.