Attitydundersökningar krävs

2013-09-23

Jag har ej mätt annat språkområde än engelskan på flera år nu. Tidigt mätte jag dock Sverige. Möjligheten att många egentligen inte upplever sig förstå eller inser riskvärlden relaterat detta oroar mig:



Polisen är ju ej ett dåligt sample av ganska stora befolkningsgrupperingar i Sverige. Fördjupad associerad risk kan därför vara etablerad och uppföljning attityder är därför viktigt så att risknivån går att kvantifiera. Utan mycket god förståelse där måste stor dimma spekuleras existera. Och här vill jag understryka att jag från mycket god kunskap och vetskap om sista årens publicerade statistiska forskning att de flesta sådana studier svenska institut gör ej använder metoder tillförande predikterande förmåga och utan den egenskaper säger de här som så ofta ingenting. För att kvantifiera risken i risk management är ju just prediktionen det grundläggande kritiska.


Åtgärders effekt såväl som vilka förberedande säkerhetsåtgärder inför realisering av här tydliggjorda worst-case scenarier krävs funktionella mer än den från politisk-vardagsdebatts behov av enkla argument i leverans trivial formade undersökningar normalt gjorda är nödvändigt.


Det är grav miss management på nivåer som ej på många år gjort mig lika upprörd relaterat Sverige att svenska myndigheter etablerad i direkta lagbrott i legio rasbiologiska register uppenbart förberedande eller med full medvetenhet hos co-conspiracy etablerar doability för mycket värre tillämpning än vi ännu sett. Hade det ej varit för de gigantiska riskerna hade jag varit hånfullt road på till och med från min ej cyniskt sällsynta nivå mycket höga. Beställarsida (regering och rikdsdag) och övervakande funktion (Säkerhetspolis) har uppenbart lallat runt minst 24 år utan att ha märkt något. Och det här är mycket god indikation om att övriga risker som ryktas - särskilt det judiska personregistret - faktiskt existerar. Toppen på isberget där det snarast gäller att smälta ner skiten till ingenting där det har infiltrerande inverkan samhällets grundstruktur.


Där får vi alla se till att etablera incitament i valfrågor, utrikeshandel och möjligheter i belöning när man visar förmåga att hantera krisen.