Delaware och Virginia: I Obama's USA är IRS knytnäven regimen slavar upp apartheidens murar och anti-rasismens hippie-ideal med

2013-05-20

Vi kan konstatera att IRS, USA, föga är attraherad, prioriterar eller kanske inte ens besöker delstater med en fin tradition av ritualiserad dans i kostym, rida på häst och odla bondgård.


Virginia trots länge USA's rikaste delstat såväl som dess första har nu fallit ned till plats 23 med endast $8,038.01 per innevånare. Inte otroligt huvudsakligen resultat av Virginias fina gamla nationalism och nationella erkänsla av det federala samarbetet medan vi kan spekulera att USA under Obama I (president efter Bush II) för gamla missuppfattningar kring lagar arbetsmiljö m.m. inte vill lossas om dessa delar när amerikansk trovärdighet hos medborgarna ska visas upp.


Svenskarna är ju välkänt världens föredömligaste anti-rasister lätt att inse från hur ofta vi säger det och att vi ej tvingat samerna att hålla riksdag för sig själva långt bort från huvudstaden. Delaware har också av IRS med festligt ledande närvaro per innevånare normaliserat till dollar-federal-skatt / innevånare: $19,493.95.



Nu är det dags för omvärlden att vakna och reagera på Obama regimens apartheid. Tillåt den inte smyga sig till makten. Virginia - USA första och kulturellt största delstat - har till "mer" federal-skatt. Sverige det ledande anti-apartheid landet såväl som same- och dansk-kramare bör här ta en ledande roll. Virginias välkända lojalitet säkert viktig för den amerikanska befrielsen från frihetskriget hos släkter till Bonny-klanen och dess vänner från liten till stor gård gör att Skottland nu när det föredömligt modigt tar steget mot friheten de såväl som USA förtjänar är en logiskt andra representant.