from Det Kalla Kriget to Förvånad

2013-06-30

Kombinerande den färska tyska idén om att Det Kalla Kriget återvänder (svart-vitt) med hur föga särskilt förvånad i en träff men ej i många fler liknande träffar jag är över General in leak probe quit Pentagon post suddenly, citing health reasons.


Brittiska BBC förhäver sin tunnelbana på övriga världens bekostnad

Nu när tunnelbanan ska börjas byggas ut om ett par - tre år kan det ju vara värt att också fundera på dess varumärke eller bättre uttryckt symbol. Det är ju vad som vinner på att synas bra förutom i gatuplan också i särskiljande mot ex. SJ.


En vidare diskussion i the moving pictures hittar vi nedan hos BBC med utgångspunkt från deras större tunnelbana:


Slagfält bild på vägen till revolution - Ex. BBC

Betraktar vi Egypt: BBC inside Tahrir Square amid demonstration som ett exempel relaterat Slagfält bild på vägen till revolution är det:


  • I sig ett i det systematiska intressant utgångspunkt.
  • D.v.s. hantera mer kontinuerlig rapportering från ett större direkt rapporterat material man också har visuell upptagning.

Men samtidigt kan jag tycka att det emotionella värdet reduceras av att den sista bilden störs av diverse knappar m.m. och jag kan tycka att man ligger närmare faktiskt värde för konsumenten av media att visa sådant tidigare med jämförande diskussioner och nivå indikationer relativt andra sådana händelser.