Att hitta sig själv kan bli en god strid med 1/2 chans / risk att döda / dö

2018-01-09

Att vara det man inte är någon längre tid är som hoben lär oss tröttande över tiden. Är det långt ifrån din natur och en aktiv fråga för dig kostar det. Inte heller är det enkelt att slåss med sig själv: Det går men aldrig bra och är ej vad man kanske tänker på relaterat talesätten. Ej heller är det riktigt sunt att som land gemensamt plötsligt självorganisera sig till att beslutat göra något åt att man lever i världens kanske tråkigaste - allmänt sämsta land eller ett av dem - och gå ut och förstöra bort hela nationen med innevånare likt Syrien.


Kan bli våldsamt när man verkligen tröttnat på sig själv om man tror att man kan besegra sig själv. Särskilt om man tänker sig att lägre stående delar rent hierarkiskt kan tränas eller akut besegras annat än kortare tid. Behöver tarmen tömma sig signalerar den men kan tysta om signalen hanteras önskande så. En ledtråd om vad funktionellt praktiskt görligt en kortare tid. Vilken som helst ledtråd verkande åt andra hållet oavsett var den kommer ifrån kan emellertid utlösa ursprungs-signalen igen och om så normalt kraftigare än om kommande först. Kost är viktigt i sådant här. Äter man dåligt får man problem.



Jag tror jag ev. kom in litet på regionen här relaterat kurdistan för några veckor sedan eller kanske någon månad sedan. Antagligen något blogginlägg väldigt omedelbart innan här eller vanligare än annars nära-stående.