Svart magi: Tillåta mig att trycka ned dig genom att addera humor och visa att jag är bättre än vad du är

2013-04-29

En utmaning (att kalla det problem känns nedsvärtat med moraliska frågeställningar vi ej är intresserade av i metod) i vad jag här kallar power packing (från pack för flock och att vi ska packa mycket kraft och makt till vårt blogginlägg eller krönika) är att en väsentlig andel av människoflocken ej vill acceptera att vi trycker ned dem ex. genom att visa upp rationella eller irrationella problem med dem eller elegantare men p.s.s. en utmaning visa upp vår egen större förmåga.


Särskilt begränsningen av effekt för uppvisande av egen dygd, färdighet, analytisk intelligens och dominerande grupp-sociala-färdigheter kan vara irriterande för många bloggare och krönikörer. Det bästa vore ju om vi båda får givna färdigheter (ex. betalning) utan att själva affärer hindrar oss från att visa upp vår bästa sida.


En möjlig lösning (ej prövad tillräckligt ännu men klart värd ett försök) är att addera ett parallellt värde i humor medan vi smyger med pay-load som lyfter fram och förklarar vårt eget värde relativt läsaren. Verkligen att jag är övertygad att om det är fungerande att det fodrar att man bildligt tänker sig en våg skål: Nöjes- / Vulgär-värdet av skämtet bör att balansera att vi i flock-meningen diskret trycker ned läsaren för att i propaganda mening bygga "myten" om våra egna färdigheter.


Jag gjorde ett experiment - förhoppningsvis ett proof of concept för att ge tillbaka till blogg- och krönikör-världen som ibland skänkt mig nöje (och om jag ska vara ärlig hoppas jag lite på att man på sikt kanske självorganiserar någon form av bransch-förening som kommer ihåg allt värde jag givit och tilldelar mig ett flock-status-förhöjande pris) - packeterande både humoristisk och relativt mig nedtryckande pay-load genom att utilisiera mitt design pattern - humour: code comments for future Husman biography writers.


I koden noterar vi att jag vågat lägger skämtet sist efter relativt höja upp Hans med hjälp av (faktiskt korrekt här i alla fall trots ibland sämre förmåga kring annat under genomsnittet gissar jag även om jag brukar hålla mig borta från sådana områden) men samtidigt vilket jag är trygg gör det fungerande märks ju skämtet bättre genom att negativt reader pay-load inkluderar mer text. Som en bonus för mina läsare här har vi dessutom ex. på design pattern - find the needle: NN! marker jag alltid använder runt kod jag vill ska gå att enkelt att hitta med meta-s sökande på NN. Praktiskt kring obegripliga fel som kan uppstå i kombinationen av enskilda algoritmer över en längre tid.


För läsarvärde i det pedagogiska har jag i citatet adderat kommenterar och tips innanför [...].



if ( $tmp_db_activated{$i} -> {"DEPTH-ROLE"} < $DR )
{


[Visar en mänsklig sida inför kommande perfektion genom att dubbel-skriva OBS]



# NN! OBS OBS: 

[Här följer tryck-ned-läsaren pay-load genom att visa min relativt dig m.fl. överlägsenhet:]
[Här för att skydda de flesta av mina läsare jag hellre ser glada, självsäkra och älskande mig har jag valt ett teoretiskt område som väldigt få av dessa kan tänkas vara intresserade av eller ens ha intellektuella förutsättningar för security-in-the-depth att lära sig.]



# Jag tror man ev. stänger eller ev. att det ej är aktiverat verkande på aktuellt
# på samma DEPTH-ROLE men behöver pröva några. "Gissar" / "Rimligisierar" på det senare.
#
# Mycket trygg i att DEPTH-ROLE löser det hur som helst. Helst ställd att det ej
# används och rekommenderas eller ens nämns då jag både menar det *enormt*
# enklare och minst lika effektivt (oerhört sannolikt exakt lika effektivt)
# som dessa bökiga upp och ner pilar jfr parse-träd som används till mer
# eller mindre allt i alla algoritmer runt reference m.m. Dessa kräver
# ju kontroll och beräkning tämligen mycket mer komplexa också i
# beräkningskraft förutom användning för varje sådan kombination vi
# behöver kontrollera. Medan vi här ej adderar en enda operation mer än en split
# som går att koda bort jfr parsningen. Sedan en hel del arbete
# givetvis att få depth att sätmma både med teori och fungerande
# där den sista varianten tilläts modifiera min parser-teori
# adderande en valfri möjlighet. D.v.s. DEPTH-ROLE är egentligen numera
# DEPTH-CONVERGENCE medan jag är oerhört baffled om vad
# DEPTH-CONVERGENCE egentligen signalerar men tar ej bort den då
# den har visat sig enormt praktiskt när parsningen debuggas
# signalerande ofta var abnormt stora ordningsfel uppstår (för att ej
# störa debugg-turen har jag ej vågat tittat efter hur jag beräknar
# den sedan det kom). 

[Här följer nu skämtet adderande ett narkotiskt tilltalande läsar-värde för att uppmuntra och lära dem att också
läsa den pay-load som lyfter upp mitt värde relativt dem. Också här av respekt för mina läsare väljande ett
expertområde de föga troligt är intresserade av lika lite att döma av läsar-epost, kommentarer m.m. skulle klara
att lära sig.]


     
# Gör ej undef - utilisierar istället:     
# Design pattern: Not-check and always set
$tmp_db_activated{$counter} -> {"ACTIVATED"} = 0;
}
$k++;

[Nedan i "knorr" till hela blogg-inlägget visar avslutande upp min mänskliga sida genom att nostalgiskt minnas samtidigt som jag både understryker mitt föredömliga engagemang mot crime against humanity samtidigt som jag trevligt visar förståelse och medkänsla med nationellt och "etniskt" associerade men ej deltagande. En avslappnad vishet jag uppriktigt tror är ett fint värde hos mig och dessutom är ett trevligt extra-exempel för att lära upp läsarna i denna teknik jag tror är fungerande men ej ännu prövat tillräckligt].


Pay-load has been delivered och på ganska goda grunder effektivt och på mer än en nivå genom att skapa sitt eget motmedel i ett enormt moln av små metall-remsor (apropå den tror jag idag nivå-mässigt inkorrekta oartighet när jag irriterad över en gäst körde ut honom efter diskussion om det forna Jugoslavien där jag tror vi alla måste inse att ingripande särskilt involverande märkbart mark tenderar att komma med förstärkta "nationalistiska" känslor och inte självklart på det tydliga sätt vi är vana vid från nynazister m.m. marscherande runt av och till men diskretare på nivån att man har svårare att se och acceptera problematiken som föranlett ett ingripande där nu exil serbiska Mr S arbetade just med motmedel för JAS-bestyckningen vilken vid tiden tror jag nästan föråldrad jfr om en annan uppgift jag flera år senare noterade i indirekt militärt-finansierad forskning tolkades rätt idag kan göras med icke-partikel och partikel waves oerhört effektivt).