Microsoft super inte på arbetstid och förstår att använda ortodox post: Det är fina traditionella kvaliteter unga företag idag sällan fostrats i

2015-05-20

Och en sista uppdatering respons och ev. mer ids jag nog inte uppdatera. Och dethela fårjag nog snart ädå här.Jag kan inte ifrågasätta den vägen för att dela. Även om den kanske inte skalar för alla man får som ensam internet-innevånare se sina begränsingar och om man kan lösa någt av sina egna problem får man vara nöjd.


Innan:Hur som helst fick vi ett diffust exempel till riktad information om än inte särskilt seriöst gjort i alla fall lite små punktat i som brutalt sammandragna steg. Tagande lite olika säkert inte ovanliga roller rent naturligt. Och det var till Bing vs Google: Högvärdes (sökmotor) sökningar inte helt ointrassant att känna lite på hur deras kroppsliga yta utåt känns. Det är ju en del av Microsoft som faktiskt skulle kunna ge dem ett värde att skapa nytta av bredare givet att de alltid varit väldigt inne på att bygga som kulturer med entiteter utanför sig.


Och tror jag moraliskt uppbyggligt för alla möjliga mer eller mindre otroliga läsare som sitter okynnes hanterar data de kontrollerar i gamla artikel-representationer publicerade ursprungligen sedan evigheter sedan. Och de blir nästan löjligt pinsamma ibland som med JSTORE's oro återkommande lite varstans över allt detta science-relaterade data MIT publicrar ut i och runt hela deras öppna- och allt mer webb-baserade undervisnings-tänkande. Växande därifrån att hela konceptet kan hota studenterna: Kanske blir det dyrare för studenterna? Jag begrep inte riktigt tänket där. Något om motivation och kvalitet kanske. Gratis kan kanske bli dyrare än dom säkert motiverande fina avgifter en mer komplett MIT upplevelse kan gå på.


Vad jag gillade med Rcky var att han inte skålade med mig som en del amerikaner åtminstone bland IT-företagen avslutar med. Här i Sverige är vi alla stolta över vår ina alkohol-politik och tycker då inte att de alls känns bra att dom vid ev. behov att supa till efter de läst mitt e-post cyniskt skålar med mig. Cheers cyniskt sist ger mig alltid dåligt samvete motiverande till mig att försöka allt mer finkänsligt berätta att de är dåliga eller kanske bättre sagt sämre än de borde ha varit som man förväntar sig. Jag menar är något bara normal dåligt ( bra ids man knappast sparka till dem.


Hade det inträffat här när det handlar om ett stort företag man ska i samhället såväl inom det förvänta sig ansvar och engagemang i medarbetarnas hälsa hade jag nog gjort mig besvär att försökt hitta någon medicinskt-ansvar för medarbetarnas och deras arbetsmiljö om han börjat börjat skåla i e-postet. Det är också en fin sak att göra jag säkert tror folk gärna tackar en för längre fram i tiden.

!

Mat på Wordpress tror jag var en som alltid ölade till i e-posten. Det gjorde mig oroad och illa berörd. Åtminstone första åren när företaget var ungt. Kanske här de växt sig starka tillsamman söver åren utan?


Hans Husman
05:32 (0 minuter sedan)

till Ricky
NoI don't need it.

Someone from you will send it to me anyway.

But thanks

Anyway.

2015-05-20 0:05 GMT+02:00 Ricky Loynd :
We know that the service does not satisfy all usage scenarios. We had many reasons for creating the service in its current state, and we continue taking user feedback such as yours into account for future services being planned. Hopefully you will find answers to your questions in the online documentation. Let me know if you want a token to access the service.

Ricky