Kvinnans tid att försvara Sverige är kommen

2013-01-27

Sveriges medlemskap i FN blir allt jobbigare. Förutom kostnaden kan vi i värsta fall snart ha fientliga koreaner som invaderar:



För mig som man och försvarare av kvinnans rätt att ta sin rättmätiga plats ser jag just här för Nordkorea med deras kärnvapenprogram en fin nästan unik möjlighet för Hanna Fahl att kliva fram i den internationella maktkampens ljus. Kliva ut ur slaveriets mörker och gripa kärnvapnen vi män försökt hålla dig borta ifrån. Det är bara rädda man som talar till dig när det känns som en mindre sund fascination. Våga se att det är generationer av kvinnor via ödet som talar till dig.


Det finns ingen orsak att tro att en kvinna styrande Nordkorea efter en kupp inte kan hantera deras kärnvapenprogram lika bra. Kanske rent av bättre. Vi ska ju vara på det klara med att Nordkorea om jag förstått saker och rätt inte har expanderat alls sedan det skapades. Varför inte göra slag i saken efter quality assurance av armé och förena in Sydkorea under ett korrekt gender-balanserande kvinnligt patriarkat.


Jag och säkert många med mig och skulle tycka det både spännande och intressant att se vad en kvinna klarar att göra av den säkerhetspolitiska situationen där nere. Min känsla är att män har en icke-konstruktiv preferens för att blåsa upp sig och morra lite som hanhundar men att mycket är rollspel. Här tror jag en kvinna kanske med lite annat språk kan ha fördel genom att mer målfokuserat se till att styrkorna börjar röra på sig.


Och har vi inte alla genom åren tröttnat lite på Afrika och Arab-världens action news? Jag och tror jag alla vill se Korea marschera mot något bättre. Bara att ta de första hundra stegen och se vart det leder.


Jag om någon skulle välkomna lite rörelse nere på den koreanska halvön och välkomna en kvinnlig taktisk-ledning.


Världen är aldrig oavsett hur lätt vi har för att tro det avgörande där den bästa möjligheten alltid är nu. När saker ej fungerar, ej realiseras o.s.v. finns alltid nya möjligheter att nå något bättre. Detta tror jag dock kan vara ett bra år för Nordkorea.

Etablerade media fortsätter våldtäkten av den lilla kvinnan

Det är otäckt att behöva läsa hur en kvinna inte vågar se sin dröm om att ta utrymme och skapa något är accepterat. Att inte ens tvingad avsvärja sig det större och krypande gör sig ofarlig för Mannen med 1980-talets blondinblåsta vulgälkultur. En duktig kvinnas mansberoende för lön, film och känslor.



Jag tror varje mor ute i landet måste börja fråga sig om detta är den förebild Du vill ha för dina barn? Ska din dotter uppfostras av Bonnier-patriarkalets kvinnliga indoktrinerings-tjänare till att inte våga ta ledarskap och lämna världen till dom som idag styr den medan i i avkopplad säkerhet kan uppmuntra kvinnan att ta steget från det slaveri som aldrig blir mindre än evigt? Ska detta förkrympta minne av ett biobesök i ångestfylld skräck över att mannen kan tro att hon söker makt vara vad din dotter läser på morgonen?