Vi minns isbjörnen Knut (och stoppar in honom i kokboken)

2013-02-18

Dagens Nyheter påminner om isbjörnen Knut jag totalt hade glömt men nu i alla fall organiserat upp som rubrik.


Från mitt hobby-projekt GULLIGA, ÄCKLIGA ELLER UTROTNINGSHOTADE DJUR JAG ÄTIT, NJUTIT OCH SAMLAT RECEPTEN PÅ jag försöker hålla uppdaterat med nya råvaror för att uppmuntra mig till att hela tiden söka nya spännande smaker.


Klicka på bilden för att förstora den.



Bestraffar läsarna genom att vara mindre rolig än normalt

Vår blivande världspresident antyder att han gärna vill se hurrande människor imorgon när han besöker staden. Framtida belöningar kan bli aktuella för deltagande världsmedborgare. Då det bedöms mindre sannolikt belönar jag mig istället genom att vara komisk på samma höga nivå som normalt och istället addera tiden jag vinner på att roa mig själv.



    Efter att ha mätt prestandan på första ramen runt chunk parsern och jämfört med Collins parser.

Dessutom för att roa mig själv och samtidigt understryka att humor står lite ovanför upplevelsen av den har jag smugit in vad personer som har svårigheter att förstå humor kan uppleva som en förolämpning. Det känns dessutom som ett spännande koncept jag vill experimentera mer med: förolämpa läsaren och kalla det humor. Helt säkert vad varje skribent drömmer om.

Brinner redan

Brinner redan: luften är tjock av rök. Människor i lågor springer längs gatorna. Vi ska ha respekt för nivån av förstörelse möjlig när flock-spelet som skulle balansera dig är besatt av att hamna där ingen sådan balans existerar.