Viktigt är vad som tar Ansvar: Frankrike är Viktigt

2022-03-05

Frankrike och Cameroon via Google Translate från diplomatie-gouv-fr: Cameroon ( Cameroun ).

Frankrike är viktigt och en del av världen där Frankrike är viktigt är kontinenten längs stora delar av den västra kusten.

Ryssland styrd av Massa-Bossman Putin med Husnegrer är en nation vars mur håller neger-slavarna från att rymma. Problem löser man. Vad som tar ansvar och löser problem är viktigt och att förebygga problem är viktigt: Massa-Bossmmn skjuter man likt Ceaușescu eller kastar ett brinnande bildäck runt halsen på. Det är viktigt därför att det är att lösa problem. Att lösa problem är viktigt: Nu lämnade alla Rysslands-slavar problemet år efter år och allt blev sämre för dem. Man tog inte ansvar. Diktatur när obenägenhet att agera men förr eller senare vänder det till intensivt ansvar (ibland kallat revolution).

Marscherande slavar... Victory Day: Soldaterna positionerar sig många dagar innan dagen längs vägen börjande långt långt utanför Moskva. Där står de sedan och väntar tills de är dags att börja en gigantisk vandring fram till Moskva, och därifrån till själva mitten av föreställningen, och därifrån ut ur staden igen. Slav-marsch men stiligt...

Gangster Parasitismens Ryssland är Paradis eller Död

Aktuelt tema The American Interest är den ekonomiska korruptionen.

I Nordkorea gäller att falerar supply management en eller ett par - tre dagar blir det tungt: Magra... Därför att det verkligen blir stor skillnad när fler vapensystem adderas ej byggda på konceptet av många individer. Svultna: