Ny design Gov.cn ? Kina sökande sin kommunistiska identitet: Från ljusrosa under Sovjet-tiden till Sovjet-röd

2015-04-25

Ser så ut upplevde jag (utan att säkert surfat runt där sista gången länkad här vilket nog var månader sedan).


Och vilken elegant kontinuerlig historiskt paradigm vi ser. Från den ljjus-rosa - ej att korrekt uppfatta som sämre eller mer junior utan mer passande deras kultur - under sovjettide tycks kommunistpartiet nu äntligen vågat sig hela vägen och taget sovjetunionens gamla fula djupa röda-kommunist-nyans.Och lite komiskt just när rykten i och runt Putin en dagen antyder att han egentligen är kommunistiskt överstepräst för detda Sovjetunionen och andra dagen känner sig nervös för statskupp omedelbar förestående (av får man fylla i själv: Gammel-kommunister).


Mycket tjusigt och retro. Jag ger den röda ramen 1.5 plus av fem möjliga. För ett större betyg på design-kompetens och konstnärligt anlag hos de som arbetat med det här hade jag förväntat mig ej mer fullständig upplevelse: Tidstypisk mysik, storslagna viewer av folket, de marscherande arméerna nedanför mig (tagande perspektivet uppifrån så jag ser bra precis som i filmklippen med ett ex. längre ner - Perspektivet följande någon soldat som körts på tåg en evighet i dagar och veckor för att upptäcka att boendet ej var löst när de kom och dessutom behövde börja marschera en timme senare börjande utanför Moskva flera mil därför att så många fordon skulle vara före och hade fastnat på vägen görande buss omöjligt är ej korrekt effektfullt),
<(p>

Förutom Xi jag tycker mig se i bakgrunden havande mycket av Chruszczow dråpliga lätthet i bild som dennes lite spända förhållande med kamraterna i partiet: Ingn större fara - Röstades bort lite i förtid men det får man ju räkna med när möjligheten visade sig finnas - Känns ingenting riktigt rätt. Var är Hammaren och Skäran? De slitna lite modemässigt äldre täckjackorna? Själva kulturen saknas: Det blev Xi och så en röd inramning så var det klart.


Ändå är jag lite små-nöjd med inramningen faktiskt. Ger lite Ubuntu känsla till det hela.


Xi bristande i stämningen får vi efter bästa förmåga komplettera själva. Soviet October Revolution Parade, 1984 Парад 7 ноября.. Mer oktober-revolutions-kommunistiskt rätt än så här får man det inte.
PS: Notera hur bild-kvaliteten på filmen gjort att färgerna blekts naturligt över tiden. Det var redan verklighet åtminstone i slutet av 1990-talet. Så en del fint lödigt röda färger från den tiden är nu mer "det unga Kinas blygsamma ljusare oranga och rosa nyanser".

Jättesvårt att kopiera saker i Chrome: Felet är människans

Komplettering: Ev. refererade jag vad jag översätte men missade att sätta dit det. Hur som helst är länken här: < http://www.zju.edu.cn/jzus/download/clc.pdf . Jag rapporterar det som för relativt tiden över-uttryck av motivation att rättvvist såväl byggande värde för vår gemensamma framtid lösa hela problemet människorna: Så jag gjorde en onödig defekt. Det känns bra: Under detta projekt när det väl kommer igång tänker jag att det kommer kännas bra för många att se att jag precis som dom har mänskliga defekter.


Uppdatering: Mozilla löste problemet.

Parsar och konverterar dokument-format som PDF, JPG m.m. antagligen enklare än html-numera praktiskt är när det kommer till att visa det brukar det lösa sig med blanksteg. Även om det kan komma ut lite trasigt som ex. när längre bak användande pdf2text på Ubuntu går det att lösa huvudsakligen.


Chrome kan emellertid förstå HTML bra. Jag vet det därför att surfar med den. Vill jag lära mig mer finns något i öppenkällkod men det vill jag egentligen inte.


Utan istället följande upp Survey.googleratings.com alienerade och avhumaniserade mig: Dessutom blev jag omoralisk, illegal och började mobba Blogger igen peka på en mer generiskt mänsklig defekt där man ej utnyttjar färdiga bättre mycket dyrare lösningar i mening av investering - själva barriären mot konkurrenterna - därför att det är arbetsamt.


När jag kopierar sida jag ser i Google Chrome med kommando CTRL-A besökande Google Translate (jag försökte även spara ner med en alternativ klient kanske för dum för något kring sessioner WGET : Den dog tyst utan meddelande tagande med sig prompten vilket var lite speciellt) tänkande att den resp. försökande även med Lynx utan framgång (men jag minns inte längre hur man använder Lynx och vill inte lära mig det igen: Webben är inte gjord för lynx) kanske får enklare mer direkt. Wget hade annars varit bra kanske sparande ner CCS-filer, JPG o.s.v. numera i en massa filer från allt möjligt och allt det andra som kommit sista åren.


hur som helst så ser översättningen av rätt ut i Google Chrome. Google Chrome förstår sidan. Nu kopierar jag den med CTRL-A och det visar sig att alla blanksteg är behandlade som mellanslag. Jag ska pröva det som förr var Mozilla Firefox kanske.
Även om tillgång och kunskap var utestängd från utvecklingen faller defekten under en övergripande huvudgrupp längre upp i klassifikations-schemat: En bättre lösning var möjlig men man klarade inte det som krävdes för den eller ville ej lägga energin. Det första är en kognitiv-ämnesdefekt som kan ge problem återkommande och ej alls relaterat korrigeras just självklart genom att lösa ex. defekt i mjukvaran. Tvärtom kan det orsaka nya problem ibland. Det senare är mer en ekonomisk-fråga eller affärsmässig kanske - för ett företag som Google byggande webb-gemensam plattform drivet från en smalare-tjänst där ahead några år framåt är mindre förväntat (jfr som normalt för jämförbara företag där man breddar upp sig kompenserande för att stordatorn, PC, uppslagsboken man gjort, tidningar man var nästan ensam om tills webben fick annat som inte längre var tråkigare på universiteten utan en massa annat o.s.v. IBM, AT & T kanske är exempel även om teknisk-hastighet på den tiden långsammare) public-relation o.s.v.


Här taggar vi därför defekten ej primärt som själva defekten i data jag fick kopierande. Utan noterande en tänkbar kognitiv-defekt alternativt ett ekonomisk-problematikt problem. Defekten vet vi ev. blir löst när vi över en längre tid trovärdigt ser att jämföra små mjukvaru-problem och gränssnitts-skador ej av och till poppar upp. Fortgår det kan det tänkas - tror jag i alla fall - indikera växande affärsrisker eller minskad motivation / kunskap hos medarbetare.


Det här tror jag kan bli ett spännande litet sido-projekt här att av och till skriva om med möjlighet att lägga till kontinuerligt tillsammans kategorier, ämnes-titlar med små sammanfattande texter (ex. för tänkbar annan typ vi här änu ej kan få exakthet till: "Vanlig inkompetent programmerare" KOMBINERAD "Prakt-idiot till chef som ej kastar ut allt" && "Risk-dimension: Stört på faktor nio med små-problem".


Det är ett mer ambitiöst projekt än man kan ha hög ambition motsvarande dess tyngd. Mer att vi kanske kan se en del värdefullt och lära oss mer om människans mer problematiska sidor. Ty här tar vi på oss att lägga under oss i vad som kan bli ramverket hela utmaningen och problemområdet för såväl mjukvaruutveckling som produktutveckling, design, management av organisationer o.s.v. Människans skapelser och dess defekter därför att personen eller personen samarbetande ej fungerar bra.


Ett område som trots alla möjliga försök genom åren strukturerande samarbete på olika sätt med enklare metoder som i bästa fall klarar att få folk att standardiserat tillräckligt enkelt att folk faktiskt ska läsa och använda det uttrycka vad de gör till en gemensam pool:


"Gjorde kod som ej klarade att förstå html-sidan därför att jag tror användaren vill kopiera sidan som han ser med allt komprimerat till ett blanksteg om de är flera därför det sparar bandvidd).

Nu ska jag skriva ett stycke kod för att spara analystid indexering resp. antispam-lösning kastar bort i onödan på Youtube: Där har säkert många också stört sig på saker och ting."

Och resultatet är att Youtube inte längre är användbar att försöka titta på välkända varumärken åtminstone inom teve och film därför att den är full av enorma filmklipp (med ofta konstant storlek) innehållande ett stycka visuellt data aldrig föränderligt rekommenderande att jag besöker en annan sajt.


Här istället för att läsa säg 20 slumpmässiga punkter som indikation om mer kontroll är bra skulle felet hos (vi antar troligen ej så) samma person helt omvänt. Istället för att förstå att samma här rätt blir mindre utnyttjas det ej. Defekten är förstår vi då möjligt ej i mjukvaran utan hur man tänker eller i det ekonomiska kontrollsystemet (jämför kinesiska enterprise fortfarande av och till gigantiska eller för säkert många företag under diverse ekonomiska kriser genom åren brist på resurser hos företagets kompetenta del som lider i resurser av att dom andra sämre i företaget slösat bort pengar i andra delar av företaget).


Jag har många jämförbara problem själv som jag kan se att ett värde att få ut studerande en korrekt större population följt av fler population utan problematiskt eget bias kan hjälpa mig att korrigera. Det är därför med stor blygsamhet och önskan att lära från säkert ofta mindre defekta än jag som jag ser att vi under året påbörjar den mänskliga defekt-rapporterings-systemet. Kanske kan man göra något redan under nästa år motsvarande CERT? Jag tror det.


Och om också jag ibland verkar cyniskt, bitter och hård mot människan: Så ja det stämmer nog. Det är en mänsklig defekt i människan Hans. Nästa år efter att ha lärt mig mer görande fallstudier på från väldigt defekta till bra människor hopas jag kunna rätt klassificera och föra in också min defekt i systemet. "Hans gör människan bättre och starkare men för den som ej ännu lärt sig se sin potential kan han ovan enstaka gånger kännas hård - Ökad motivation utnyttjande sin fulla intelligens kan ett skämt eller positiv affirmation för den mänska eller direkt förstått människo-system grupp defekt rapporterats och varnats för."


Ingen människa är perfekt. Jag försöker i alla fall efter bästa förmåga lösa det hos mig delande erfarenhet till andra ibland rent av mer defekta på nivå att de själva bara skulle förstöra sin hjärna fullständigt om de försökte laga den (Så hellre än att börja supa eller knarka: Vänta och läs här).

MEDLINE N-gram och ny version av The Specialist Lexicon

Med sista version 2015 här och tycks ha kommit i första version 2014.Givetvis kan man tänka sig några olika andra metoder och vägar för att skaffa sådant här data där jag själv prövat och använt minst sagt ganska olika. Generellt med ett visst fokus mot motsvarande titel, abstract / snippet, kategorier (troligare människogivna), och för vissa data-områden mer så där forskning bredare runt medicin och biologi är ett sådant område (utnyttjande XML-formatet hos open-data journalerna för under-rubriker m.m.).


Det finns mycket bra data att hämta allmänt utanför det här hos National Institute of Health där jag oavsett diverse andra lösningar och datasamlingar fortfarande använder The Specialist för grundläggande om resp. ord delvis därför att den har bättre uttryck för ämnesspecifika ord inom medicin vilka andra källor är sämre på samtidigt som jag använt mig använda deras notation rörande särskilt verb.


Jag tror säkert om man ska döma av allt annat jag använt dem relaterat språk och lingvistik att datat's kommer hålla mycket hög kvalitet. Dom har alltid förr varit tilltalande också i format på filer (csv-filer), svårighet att hitta fel (kring fel är de närmast unika vilket har att göra med tror jag att det The Specialist funnits länge och är tämligen tydlig i vad den representerar hållande sig till vissa saker). Så det här känns ganska lovande.


Säkert tjusigt energieffektivt och kvalitativt data att använda: Nere på hårddisk på några minuter del-klart. Snabbare än andra metoder för rådata samplande själva datarepresentationen.


Vad jag kommer ihåg har jag inte sett det här tidigare men jag hade en längre period under 2014 där jag inte alls surfade på diverse delar av National Institute of Health (mer relaterat begränsningar hos mig än dom egentligen och tror jag berört löst förra året någon gång).


Och N-Gram antal lär jag säkert använda det här och hade oavsett det troligen inte samplat dem med via alla metoder jag använde tidigare här för kanske ett år sedan. Grundrepresentation av potens för koncept kräver dock en del rörande ämnen och koncept men det var alltid mitt ledord att vara noggrann kring robots.txt letande rätt på missad subdomän i värsta fall kring ett bibliotek (vad jag minns i alla fall) men ibland kan ju saker gå defekt i någon komponent i det abstrakta eller konkreta.


Dessutom har The Specialist kommit i ny version. Jag har inte kontrollerat vad som är nytt. Det brukar emellertid inte vara några enorma förändringar.Det är en försvarlig andel - fler än man först kan tro - lingvistiska databaser av olika slag som har sitt ursprung i finansiering eller projekt bland de amerikanska myndigheterna även om det ofta nu ligger några år bakåt kring sådant jämförbart The Specialist (mer av ett problem väsentligt delvis kvar att lösa då än idag rörande "lexikon-data"). Ett till exempel är Wordnet som började hos Department of Defence i de första projekten innan det blev legendariskt använd i allt förvaltat och fortsatt utvecklat hos Princeton: wordnet.princeton.edu. Och bl.a. en del projekt och representationer relaterat verb och roller finns att hitta också nu för många år sedan.