Kinas förvaltning stödjer fortsatt "ekonomiskt övertryck"

2014-07-01

Och tycks och som jag förstått andra närmare bedömning av information diktaturen gjort tillgänglig brett tämligen kostsamt och möjligen uteslutande bedömt i domän av nationell ekonomi en aning riskabelt (och tror jag några steg ovanför riskerna Sverige sitter och bygger på sig steg för steg här sedan ett par år relaterat förändring hushållensbelåning som funktion av förändring hushållens intäkter resp. förmögen ej relaterad boende direkt).


Jag har inte just något konkret att säga om detta. Men vill ändå notera det här och nu därför i brist på konkret att säga rörande besluten är det ytterst tungt intressant in i demokratifrågorna och Kinas framtid.


Tänkbart spelar man högt i en riktning som kan bli tyngre når år framåt i tiden. Och om det kanske visar sig vad man upplever ej är otroligt är det om så byggt med säkerhet mindre av okunskap eller dåliga mätningar eller defekta ekonomiska modeller så mycket som att man bedömer att landet är växande volativt hungrigt efter förändring.


Ej att utesluta finns inte reserverna för något implementerat utan är nu etablerade reserver i kommersiella banksystemet man litar på ska frigöras. Det tror jag delvis är annorlunda där man tidigare utnyttjat andra former av reserver jag tänker nu delvis är förbrukade uteslutande för big-fueling som här när både riktat mot big men ekonomiskt riktigt tråkiga bonna-och-odla-industrin resp. lån till etablering infrastruktur samt vilket låter bra och kan vara bra för Kina men delvis troligt är lite större uttryckt frihet att låna iväg som man vill bara det görs lite snyggt i mellan-lager mindre- och medelstora företag: Mindre företag innebär fler aktörer per utlånad summa görande mindre verifering praktiskt görligt per entitet och om fler lån terminerar konvergerande har kvalitetskontroll praktiskt minskats boostande ekonomin där det annars tidigt kan börja gnissla.


Därmed inte att jag direkt menar att Kina sköter sin ekonomi dåligt. De - inte ovanligt heller hos gamla Sovjetunionen - har etablerat bra strukturerat modell-kunnande ekonomi och begriper sig på att mäta vettigt (utanför alla domäner med föga accounting Kina nu har). Men jag känner kanske att man ev. nu såväl som förra året boostar ekonomin motiverat också andra faktorer än just en troligt lugn landing för ett par års "reward normalisering" rörande pengar, risktagande, vettig världsbild om vad möjligt och ej möjligt när man investerar sparade pengar, reduktion av andel problematiska eller bedrägliga aktörer o.s.v.


D.v.s. ej långt ifrån om så min bedömning 2011 och där jag ännu ej tillräckligt seriöst verifierat bra men lutande mig mot att vi i "tid align-förändring" i tänkbara vägar saker kan gå ligger mer nu än tio år, och att detta men tänkbart mer så nästa år eller året därefter har väldigt bra starka år om saker börjar själv-gå. Vad jag kvalitets-sunt önskar göra när nya versionen av analyssystem är uppe vill titta på är koncept "utlösande" i ett egentligen dumt uttryck men åt det hållet och från sådana starkare koncept som kommer upp gå i riktningen tillbaka så att säga utan att dubbel-använda data och se hur saker verkar från det hållet. Jag har ej gjort liknande saker så brett eller för sådan användning med min Symbol Mind del än men tror att det ej kod-logiskt svårt (men så känns det ofta och väldigt ofta är det till-slut ganska tungt - rent lite torterande tagande massor tid när man vill få good stuff som sådant här som klarar prediktions-test d.v.s. här snarast vad man tar diverse enklare områden föga relaterade som kost och recept, eller mindre politiska frågor, så att reduktioner intensitet m.m. liknande hamnar rätt vilket är typ-exempel på sådant som kan brutalt med tid man först ej insett givet man vet att själva ekvationerna, modellerna m.m. fungerar om nu tids-exponenter, distans-reduktion o.s.v. är förstådda konstanter snarare än beräknas fortlöpande).


Dock är jag knappast unik i att tänka så här. Och givet det vill jag verkligen varna för att ordentlig risk att låta kvalitetskontroll göras av fienden bedömt från vår nutidshistoria är ganska lätt att hamna i. Om fienden tror att detta är farligt för dem / bra för dem då stämmer det nog - särskilt om man behövt spionera iväg stor budget för att få reda på att dom tror se (ibland som under Kalla Kriget spionerande från A till B med "sanning X" som A sedan spionerar från B hämtande samma "sanning X" de därmed tror jätte-tungt på och så vidare).


En till typ av riktad information: Riktad make belief (och desinformation)

Ett par år ganska långt tillbaka nu roade jag mig att hålla ett par datorer med kanaler angripna av bl.a. just här aktuell diktatur rörande associerade strukturer bedömt från några gånger där lokalt indikerade IP-adresser vid sidan om bl.a. tyska (vilket jag tror är mer ovanligt jfr andra länder)? Och vilket jag är ganska trygg i inte vågat erkänna för sig därborta roade mig med att ljuga väldigt trovärdigt för. Här med risk att man själv kanske bedömer dem fel och gör bort sig roar jag mig med att peka på det här och en del följd-effekter i interna inom partiet åtgärder som föranleddes rörande ett par topp-management (säkert en) i fängelse: Att Bo i fängelse så att säga. Anteckningar man lite avancerat i datorn börjar de slåss internt utan något sunt verifierat alls. Smartare än så är kommunistpartiet ej i internal human nature power addiction domäner. Och mycket smartare än så behöver deras bedömningar av behov att blåsa upp ekonomin bl.a. relaterat tror jag minst sagt riskabla områden inom låne-finansiering ytterligare en bit hellre än att riskera se det "själv-normalisera" sig ner riskerande missnöje relaterat politik allmänt.


Ibland när man tänkt grovt dåligt minns jag att en djävla whitening kunde krävss för att saker inte tyckte jag skulle verka riktigt fullständigt otroligt. Det var en orsak till att jag 2011 blev hel-nykterist: Två - tre gånger när jag kom hem berusad blev saker fortfarande rutin-skribent lika mågot så är men riktigt djälva kreativt otroligt. Men så klart: Bossar du över världens största land, har 100 - 150 000 kravaller oroligen, är allmänt hatad o.s.v. Är du ej benägen att risker. Och krävs nu att rensa ut Bo resp. en viss general (ej den nu aktuella) därför dom är ute efter din makt kreativt öppen mot omvärlden där. Why not. Diktatur tillhör den som bossar den just nu. Inget annat. Är du osäker. Tala lösande problem litande på folket och orkar du inte dit är det bara att slåss mer och mer internt, med medborgare, med omvärlden, i ord och vapen tills du eller din efterföljare dör tillsammans med mänskligt gigantiska värden. Talar man i den domänen till er lyssnar ni alltid. Och faktiskt tror jag fortsatt trots denna lilla eleganta undervisning från en större mer civiliserad värld i vad fri information kan få dig att göra.


Say Hello to Bo! Jag surfade Wikipedia lite 2009 och av och till 2010 och tyckte han (eller om det för honom var något liknande hos amerikansk myndighet) verkade vettig: Mer Mao. Riktigt uppblåst uppenbart korrupt. Men verkligen ingen stor utvärdering, kunskap eller att jag just brydde mig i honom särskilt.


PS

Infödingarna och deras stamkrig. Xi-flocken springer över krigar Bo-flocken. Nästa månad eller år är det någon annan stam som vill ha mer utrymme för något egentligen meningslöst bara tagande över en bunt av den andra stammens kvinnor kännande sig större med fler medlemmar men utanför det bara förstörda värden. Ungefär som bland i teokrati-flocken men där förstås att de slåss med någon form av sedan tusentals år evigt återkommande individ som bygger sig stor över åren i också en massa påhittade myter (idag bland vi som haft grundskola i civlisitation vad vi begriper är lika irrationellt som kommunismen: Diktatur så länge vi är människa alltid diktatur - och irrationella trossystem givna ej att ifrågasätta uttrycker propaganda-effekten välgjord diktatur kan orsaka. Dumt övernaturligt strunt okunniga ethnics får för sig när det regnar samma dag som Mao-gödslar jorden med bönder svultna till döds på därför de inte vågar rösta som civiliserat folk):Att lära dem lite små-saker lyftande dem lite mot en bättre tid kan vara djävligt tidsödande faktiskt. Men vid dagens slut när det slutligen gått upp ett ljus för dem och de begripigt riktigt belönande: Man har gjort något bra och det är jätte-kul. Kul att möta dumma infödingar och lära dem ett och annat: I hopp om att det mer civiliserade folket ska välja att rösta och då rösta fram något bättre. I väntan på det får ni nöja er med att lita på att jag inte ska prata kommunisterna folk-mords-galna istället för "Bo med Co mobbande".


Relaterat konceptet Make belief finns en del rörande visuell framställning samlat från smalare fallstudie över på Hans Husman om Prylar. I abstrakt modell hör det till vad som sammanfattat sägs röra sig domän av _FICTION. D.v.s. värde och sanning finns i att föreställa sig vilket belönar det för oss (kreativt tänkande). Film, kanske musik, historier m.m. utnyttjar tror jag samma system introducerande i yta (ex. pistol form men laser eller svärd men laser) eller djup utefter några dimensioner upplevt ej otroligt men just fiktivt.


Och därmed har jag också förnekat - för att förvirra saker ännu mer för idioterna - att min särskild idé om ett anti-pansarvagns-potent sniper rifle vapen görande dem void ej existerar utan är fiktiva. Antar att sådant är antingen och eller för er? Eller hur fungerar sådant i risk management i diktaturer? Bo-arrestering kanske inte riktigt räcker för att reda ut den här frågan?


Om kanske två eller tre år ska jag troligen inte mindre diskret men helt säkert effektfullt då ni vet varifrån ni lärde er den fiktiva-världsbilden ifrån visa på något annat liknande. Mer just nu pågående antydd diskret i The Drifter: Mer energieffektivt prata med kommunistpartiets dumma infödingar som tror på det övernaturliga. Om man vill prata men bry sig ännu mindre än jag relaterat old man Bosse (tog tror jag nummer tre elelr fyra jag kom in på i Wikipedia: Och läste över åren tror jag inte just något mer om honom alls än Wikipedia och/eller något från en amerikansk myndighet). En kul tidsaktuell tanke jag fick för mig är att typ dra upp Drifter så han pratar infödingarna rätt mer intensivt varje gång dom börjar prata en massa strunt till civiliserat folk nere i Hong Kong. Låter som riktigt: Men man ska idas också. Är kineserna vuxna nog att bry sig i? Eller ska man ge dom några år i under-steget diktatur så dom inte förstör hela landet? Vill kinesen ens rösta? Vet han vad det är? Jag rösta ju ut Bo från kommunistpartiet men jag som civiliserad svensk (och har rent av faktiskt sett en säsong av Robinson långt tillbaka) begriper sådant. Färre att prata rätt så klart: Få kommunist-infödingar i stort land. Det ska ju vara moraliskt sunt också: Inte bara att man hetsar infödingarna att slåss med varandra för att det känns som man blir stor av det själv. Utan att man gör det så att de lär sig något civiliserat viktigt från det och att inte otroligt i alla fall moraliskt tveksamma infödingar röstas in i fängelse, dödsstraff, tortyr m.m. dom håller på med när man hetsat igång dom.

Att hantera Dalai Lama: Dags att ta lärorik attityd-misshandel till ett rationellt anti-kommunistiskt människooffer

Det verkar så fullt att bara håna Laman. Så jag adderade ett mini-vapen ändå potent och trots förvisso en del risker för individerna ej särskilt obalanserat vad de utsätter sig för kontinuerligt i ofta mer eller mindre meningslösa insatser (ex. visa Tibets riktiga flagga utan att bli filmade när man blir misshandlade och arresterade, elda upp sig själv och görande det ej rationellt optimerat ett faktiskt värde ex. utlösande större och planerad protests utan små-duttande tills folk vant sig vid att det ska komma ett par munkar och elda upp sig utan att man just märker det om de ej saknat där det är dags att grilla korv).

Man vill ju inte verka bara brand potens - här i det komiskt vågade - utan något konkret förslag alls rörande något folk kan göra mer än att se andras idioti. Så därav att jag försökte vara lite mer än Laman även om jag egentligen tycker en ändå stor och välorganiserad organisation vid det här laget borde blivit vuxna och kunniga nog att tänka vettigt nytt själva när nu saker år efter år leverar ingenting alls mer än ständigt förlora så fort man gör något p.g.a. av dumhet samtidigt som man talar och uttrycker mer och mer om att ge upp och meningslöst lova att man vill allt mindre till sitt eget folk såväl som till fienden.


Kan man möjligen överskattande ordens potens såväl som kanalens räckvidd när vi modifierar texten till skämtteckning nummer två från jag gjorde i tiden runt Libya-revolutionen (tidsmässigt föregripande Laman's tid spenderad på hälso-institution relaterat depressiva problem vilket möjligen ej är helt orelaterat då jag tänker mig att han är lite ovan med mer negativt liknande det här oavsett tibets kinesiska ockupativa fiende eller västerländska feeling good as concept eller non threating stuff as rule is so more relaxing for us if the ethnics focus on rather than real life risk management and value creation men också kan vara relaterat stress, ålder, kost, såväl som en mängd mer bevisade faktorer depressiva symptom kan vara i korrelation till för populationer):


Ny text. Mitt tappra försök till att transformera laman till ett fritt Tibet:


Sending knifes to Libya?

How will that affect the book someone will write for me or wrote for me already which is planned to hit the alternative - middle age of pre rational thinking age - life style categories in the stores next year?

Ursprungligt försök till attityd-adjustment av Laman med uttryck av hur jag tror vi enkla jordnära människor runt om världen ser på honom eller i alla skulle se på honom om de brydde sig att seriöst titta vad för verksamhet han kontrollerar inmutad och vad resultat man levererar där.Konceptet Dalai Lama: Personen fullständig nolla - Ok brand building men ej utnyttjat konstruktivt sunt för att befria Tibet

Och har jag nu fel ovan får man korrigera mig. Jag har då försökt hitta någon bok han skrivit. Det unikt svårt långt ifrån är "hans" meditationer vilket är små sedan historisk evighet konvergerade små-sanningar av allt att döma skrivit av en grupp värde-bärande-förvaltande munkar runt om honom för "brand adding" av personen som tros ha undervisat samma satser en upprepat över kropp efter kropp en mindre evighet utan att riktigt nått fram till en skrift bra spridd annat än väldigt geo-lokalt förrän kommersiella - i böcker oftare krigiska - bokhandlare och bokförlag hittade en spännande flykt historia och sälja "djupare" tankar via.


Och åtminstone jag klarar ej att se något värde konkret levererat från ett ändå uppbyggt spritt varumärke. Uppblåst utan leverera Tibet eller någon annan fråga jag kan tycka hade varit värt en massa myt-byggande om eviga sanningar vilka oavsett rationell verklighet ska styra och förbesluta hur vi försöker hantera verklighet just nu.


Dalai Lama håller alltid med alla han talar med: Om ej förberedd och coachad i bullet points innan

Och direkt vill jag säga: Inget i rubriken pekar på ett problem i sig. Tvärtom är det perfekt med en individ-symbol som förstår att följa anvisningar från en större grupp istället för när ej vald i fria val bestämma en massa själv. Lite som svenska kungen (och ganska nära hur Laman är tänkt att fungera formellt oavsett frågorna om att inget värde tas ut från symbolen i frågor som betyder något).


Rent av känner jag ibland - utan något rationellt att söka motivera det sunt från (samtidigt kommer jag inte förvånas när eller om det kommer fram ett antal år efter hans död att han hade en försvarlig andel anlag relaterat Williams syndrom givande spektrum-problem med en del symptom därifrån om än inte i närheten av hela vägen: Åtminstone jag håller reda på de få hår-sample jag röck åt mig en gång) - att Dalai Lama tänkbart egentligen är ganska dum. Kanske lättare förståndshandikappad men att detta föga inverkar på hur han upplevs utanför munkarna nära honom därför att han nära nog alltid håller med mirror-svarande positivt glatt på allt någon föreslår honom: ett excellent exempel är hans möte med västerländska forskare inom neuroscience som ger spännande intressanta tankar om möjliga mötespunkter - ganska ytligt egentligen - mellan tibetansk buddhism och meditation med neuroscience medan Laman sitter och håller med i allt (också sin egen religion han ska återföds för att delge oss en mindre evighet: Om vetenskap menar att jag har fel och det verkar bevisat har vetenskap rätt - Känns säkert och sunt för oss så klart när vi ser ner lite på the ethnics ute i världen men med Laman varken börjar och slutar det här utan han håller med utanför inlärda bullet points jag tror ett kulturbärande råd förbereder honom att klara att ge utan att verka uppenbart förståndshandikappad).


Folk pratar inte med Dalai Lama. Folk pratar till "honom" och får i svar sig själva fint gömda i "ålders-kultur" paketering i hans roll: Alltid hållande med. Och utan en massa tråkig komplex diskussion. Bekräftande precis lagom därför att in i komplexitet där det faller sönder för tyngre tänkande personer går han inte (och tror jag vet att han ej kan p.g.a. sitt handikapp: Eller implicit lärt sig från hur munkarna runt om kring lärt honom att samtala).


Om folken i Kina och Tibet inte känner att de ännu är mogna för att rösta: Är inte vissa kontrollsystem bättre än diktatur där några hundra tal tar 95% av makten? Kanske att vi i Europa och Nordamerika röstar åt er

Och i all ärlighet även om det visar en fulare sida hos mig: Om det nu inte är Laman som är defekt börjar man ju av och till undra en del kring mindre tekniskt utvecklade folk som tänker jag dom i Tibet. Finns kanske någon mognads-process som krävs innan de likt oss kan tänka rationellt? Eller är det något biologiskt? Nu vill jag ju inte hamna i racism med alla problem som kommer med att försöka förklara världen från det (retar mest upp folk utan att det tycks utveckla dem alls jfr kolonial-tiden i Kongo m.fl. eller det amerikanska slaveriet) men om nu Laman är så kunnig och intresserad associerade böcker uttrycker, man har en så god organisation o.s.v. utan lokala fel är väl frågan om man inte mest apat efter något man läst mer utvecklade civilisationer gjort utan att riktigt begripa eller klara av det riktiga innehållet. Kan det kanske vara så? Lite som kineserna och deras svårigheter att erkänna att man tänkte fel med kommunismen och ständiga sammanblandning rörande det och några få år av osunt uttryck av relativ makt från diverse länder i Europa, Nordamerika resp. Japan: "If they think we got they did wrong doing this dictator thing they will come and make fun of us." Lite "ethnical dumb" kanske fodrande många fler år av civiliserad-mognad innan de ev. orkar till att kunna rösta och tänka själva på individ-nivå som vi i Europa och sedan några år av vuxen-år och en myckenhet av stöd från oss också USA (se ex. The Freedom Riders så att Gudinnan i New York inte fritt får gömma diktatur där den fanns) och Japan. Men om nu så: Är det inte bättre att vi civiliserade i Europa och Nordamerika när folk lokalt inte känner att de är vuxna nog själva röstar om vem ska styra över dem eller att vem som helst som klarar att försvara makten gör det fritt utan några krav på moral?


Resonerar jag fel här någonstans? Inte nu och bakåt i tiden vad någon trivialt kan påvisa. Men tänkbart kan Tibet såväl som Kina motbevisa detta åren som kommer uttryckande något mer än dum okunnig kines som inte klarar att rösta själv eller blåst munk-djävel som gång efter gång går ut och eldar upp sig själv och tror det betyder något.


Konvertera Laman till frihet innan han hinner självdö utan att Tibet fått något alls av hans varumärke

Innan Laman nu är för gammal alt. - troligt mer skamligt självdör som en gammal ko snarare än så praktiskt frihets-inducerande att fienden känner det tvingat att ta PR-kostnad av att mörda honom - avlider är det nu om det alls någonsin ska bli av dags att all brand building används till något faktiskt värde-skapande. Rationellt skattat och mätt. Ej samma sak ej skapande något av värde år efter år men förändring endast i mer av kissing up och giving up i hur man uttrycker sig när man pratar om fienden, till fienden eller tar sig för att uttrycka vad folket i Tibet vill ha för framtid:


Teokrati lite - bli inte arga nu kommunist-ockupant-diktatur för vi tänker oss väldigt lite rent av mindre än Hong Kong - självstyrande med kommunistisk diktatur ovanför men ej petande runt lika mycket som nu...)

Strunt utan tänkbar substans ej krävande något innehåll. Fråga efter lite mindre varje gång därför man vant sig med att förlora och är för låst i koncept man vant sig vid för att sunt värdera verkligheten och pröva något nytt (och om det ej fungerar bra - värdera verkligheten igen och pröva något annat o.s.v. byggande upp och vidare på vad som rör saker åt rätt håll istället för att försämra verklighet fortsatt).


Tibets frihet kräver att man begriper att det är faktiskt möjligt och inte säkert ens särskilt svårt: En enkel potent metod för att ge lite nya perspektiv

Fodrar mer än den som ör förståndshandikappad rörande planering och implementation såväl som maximering PR och allmän sund risk management (inkl. hanterande fientlig intelligens i Tibet såväl som Indien vilket just nu tycks för mig ej hanterat vettigt förberedande för åtgärder som faktiskt gör skillnad och betyder något). Men givet ett bra varumärke förståndshandikappad eller inte långt innanför vad båda de två större organisationerna var för sig tillsammans kan såväl enas som vettigt lämnande övriga frågor och genomföra:


 1. Utnyttja nätverk och struktur i Tibet.
 2. Implementera utnyttjande och rimlig verifikation av strukturer av by upp till stads-nivå.
 3. Primärt med kärna i alla munk-kloster och personer där räknade och förstådda rörande vem de är.
 4. Placera ut kanaler till omvärlden via det s.k. internet bland dem.
 5. Genomför tidslångsam röstning i kärnan.
 6. Marschera ut dessa som röstat att istället för att bränna sig ta en meningsfull risk för att låta resp. ort rösta.
 7. Ett fritt icke-teokratiskt val om exil-regering Tibet.

Ett verkligt alternativ och sund framtid att se och uttrycka istället för denna år efter år meningslösa dialogen och tomma åtgärderna som i all rimlighet måste övertygad fler än mig om att Dalai Lama är antingen förståndshandikappad eller förrädare eller kanske utpressad rörande något.

Verkligheten: I mening av framtid vi har rätt till, de flesta har och som möjlig. När konkretiserad. Det är the shit dictators fall on när folk når att se det som möjligt bara några nära steg - en påbörjad process - framåt. Vad man når om man vinner bara lite till nu.

Det finns hur mycket som helst jämförbart potent: Föga - ingenting tycker jag bra med två eller tre undantag vilka åtminstone ett är medan övriga ej är vad jag bedöma under-finansierade i kapital såväl som personer och tekniskt dåligt gjort - har Tibet's folk p.g.a. av undermålig ledning prövat.


Och en bra sammanfattning av vad det hela handlar om. Följande är inte bra alls och från en grupp av mycket bättre får man så klart pröva sig fram och se vad som tycks addera. Men en illustration i brist på att nu exil-organisationerna kommit sig för att göra något annat än att tänka koncept flera tusen-år-gamla (i som branded: i all verklighet är enkla sanningar utan situations-förståelse lika gamla som familjer med barn där det är sunt att lära barnen några enkla sanningar rörande stora risker de ej klarar att resonera runt):


Time for a great change. Time for the Lama and the chinese communists to go to a rational non religious hell. Hi communists: Join the Lama in India and let us vote if any of you should return to power not once, not twice but ever X years.

Eller i brist på det att vi civiliserade i Europa och Nordamerika ser till att få lite ordning på Kina och tar över Tibet i mening att vi röstar åt deras folk. Oavsett om man nu röstar på Lama-rollen eller om det istället blir bara symbol och vi i Sverige o.s.v. röstar fram av och till kanske i samband med vårt val deras regering. Tills tibetaner och kineser känner att de är vuxet-civiliserade nog att göra saker med verkligt innehåll själva utan att det bara blir att elda upp sig eller försöka simma till en ö 100 mil bort med en säck-ris att äta på vägen och om ej upp-samlad av diktaturen några hundra-meter ut drunknad inte senare än en 1 km ut - så fort kommunisterna tror att lite nationalism gör partiets makt tryggare.


Om det sensre föreslår jag att vi kallar dem cultural psychology korrekt i respekt och medkänsla ethnics istället för begrepp besvärade av gamla negativa stereotyper som infödingar, gul-nigger (jag tror araben är the sand nigger men tänkbart kanske kinesen som ju är sand-gul), cognitiva due to genetical defects just children o.s.s. där dom som har begreppen mer färska säkert kan associera ut. Fokus på vad dom klarar av idag: Ethnic stuff vi roar med respekt i saker som ej betyder något (ex. kallande Linux Ubuntu för just Ubuntu roande the african ethnics) medan vi röster åt dem tills de känner att de vågar sig på det själva (och klarar det utan att hela landet brinner upp gående in i brutalt U-land allt sämre under mer än 50 år likt Kongo eller Kina: den första närmare 40 - 50 år senare än Kina och kanske inte fler år efter Kina).


Ethnics hör upp: Er Lama-överstepräst är förståndshandikappad men nu begriper vi att det är normalt för er. Ni behöver bli vuxna några år. Så vi hjälper er genom att rösta rätt regering åt er några år. Som nu men med mycket mindre uttryck av diktatur och en sund inarbetad kanal-funktion för obereonde media-kontroll. Fan nu när kineserna till och med känner att de vågar sig på att ha polis med vapen utan att det ska riskera att bli ett nytt krigsherre-välde med 100 små-riken förstörande varandra en efter en tills endast Krigsherre Mao och Krigsherre Chiang Kai-shek den första slutligen kom segrande ur huvudsakligen därför att man nått fram till en enkel religion med viss vetenskaplig yta som orkade ge folk hopp om positiv-förändring samtidigt som allt övriga menade indikerades defekt som default: Ty vill inte folk slåss blir det inte bra även om man försöker betala eller tvinga dem. Så ska väl munkarna kanske kunna få en batong om några år patrollerande med motsvarande en FN-soldat för att se till att regeringen vi röstar åt dem ett tag får sina lagar om stöld, elda upp sig m.m. efterföljda.


Hopp för oss som känner att praktiskt verklighet riskerar att få en att verka lite "smutsig" som en aning rastisk. The ethnics kan lära om man ger dem tid och en hård-ledargrupp som mer civiliserat västerländskt sköter om saker såväl som donerande värde för resten av världen likt kommunistpartiet med deras fina välskötta små fabriks-enheter företag viktiga för världens tillväxt kan hyra kapacitet utan att riskera att infödingarna bränner ner miljardinvesteringar därför att de tyckt sig se något på himlavalvet. Först polis med ethnics implementerande civilisationen så de lär sig värdera den. Sedan om de känner att de vågar kanske få rösta lite själva med sund distans till lagarnas skapande (preferens ethnics utbildade och som bott hos oss tillräckligt år rörande första perioden godkända personer att rösta på när de kinesiska och tibetanska infödingarna först får pröva att rösta lite själva).


Här är en tanke: Kanske kan man kalla att vi röstar åt dem för Grundskola i civilisation? Så att det inte blandas samman med rasism. Att vi lär dem bra saker därför att vi bryr oss i att dom får det bättre och dom ännu inte vågar sig på att göra det själva eller gissar jag kanske ofta ens klarar det på bra många år om nu inte för alltid som det bör gälla i motiverande regelverk så att vad som blir bättre inte missas och blir eviga ethnics.


Vad dumma okunniga infödingar gör

Kina och Tibet behöver grundskola i civilisation där vi fria länder röstar år dem som ett mellansteg från diktatur till frihet de själva vågar ta ansvar för. Jag donerar villigt flera timmar varje rå för att följa deras politik så jag kan rösta världsförbättrande åt kineserna och tibetanterna. Kanske rent att vi skickar lite saker till dem. Gamla tidningarpressar de får lära sig att vara fria och öva upp sig tills de får fritt internet senare. Eller mer realistiskt kanske mer likt dom gamla stencil-maskinerna vi hade i skolan där antalet kopier blir praktiskt väldigt begränsat. Så dom inte börjar elda upp sig i flock eller tror att de alla kan simma till Japan. D.v.s. just sådant - lånande en lite smutsig term - dumma infödingar gör därför dom ännu inte nått dit där man begriper bättre: Lätt lurade, irrationella och orkar ej ännu att förstå vad samhälle är och kräver (kräver föga mer än att låta bli att elda upp sig, dränka sig eller elda ner själva landet).


På sitt inte ovanliga lätt "California hippie" flummiga feel-good paketering förstår Google - en stor maskin-intelligens värderande hela världens vetande utan något anti-tibetanskt bias så vitt jag någonsin märkt exakt vad detta handlar: Att vi civiliserade tar vårt etiska och moraliska ansvar för världens barn. Smart machine: Föreslår exakt rätt när man just vet att man har rätt och behöver en illustration. Lite Dalai Lama värde där. It is ethnical to vote for the ethnics! Lets do it...

Grundskola-byline koncept-idé:


The Swedish voter will leave no ethnics in Asia behind in the middle-age no matter how dumb mostly or all due to lack of experience and education (not genetical dumb so to speak which one really would never give up on cause that would probably not add any value in understanding limitation more effecient).

Tell a Swede who will vote for you how you think about bread prices! And he might vote as you think is good for you dumb uncivilised people.

Att ibland synda med television istället kunskapsbyggande internet ej lika farligt som trott (ej fler döda som funktion av tid framför teven)

Pekar på följande nyhet på via en studie man sundast väntar tills är bekräftad:Tänk särskilt på att studien ej har mätt hur reducerande i intelligens ett större teve-tittande ersättande istället kunskaps-byggande meningsfullt sökande på nätet (en intressant jämförelse kan ex. vara att söka och läsa i PNAS resp. som ett dumb easy read men ändå mer aktivt ex. EU-parlamentet i domän av någon hos dem inarbetad gammal pseudo-strids-fråga sedan några år).


Lite TV kanske inte dödar dig men vi förvånas nog alla om du - redan dum nog att sökt dig till denna drog - inte blir ännu dummare av det.


Bara att innehållet paketeras direkt längst ut i presentation av väldigt dumma programledare visar ju på att tittare antingen söker vad de nu uttrycker eller reduceras ner efter att några gånger - kanske bakfull eller redan i beroendesjukdom med dagliga stor-doser ganja-knark - övertittat i kognitiv-kapacitet med gissar jag något beroende-liknande som lurar den kanske både från början lite dummare och på det teve-skadade tittaren att börja teve-missbruka dagligen.


Lika dumt som att se 10 viktiga - upp till - nyheter upplästa med föga kontext och lite tidsfördröjt istället för att få 20 - 30 stycken i översikt men trots översikt ändå lite djupare än "Rapport-teve".


Äldre välavlönade kvinnor fodrar en erfaren riktig man som hanterar dem som ett heltidsprojekt: Inga veka metro-sexuella män under 30 år

Tänkande på barnen och ungdomarna tycker jag heller inte att den moraliska dimensionen ska förglömmas. Gamla tanter som förhör unga - kanske teve-fördummade till lätt-ledda - män känns väldigt otäckt:Unga män sägs drömma om äldre kvinnor medan yngre kvinnor enligt myten levererar äldre män. Men vad är nu rimligheten eller den moraliska rättvisan i det? Håll er till era egna åldersgrupper eller fokusera på studierna så att alla kostnader investerade i er leverar vettigt tillbaka. Ska någon här - som förtjänat - få chans till en säkert trots teve-filtrering av henne välavlönad programledare att få en lugnare mer gender-balanserad vardag i som hemma-man är det nog gammal nog att moraliskt klara av utmaningen i att hålla henne nöjd nog att inte förvirras till sådan här teve. Någon med min erfarenhet och moraliskt djupare grund än ungdomarna kan ha fått så tidigt i livet (och givet all teve av den här sorten ofta knappast någonsin kommer få).


Låt oss som är starka och kunniga nog att klara av den nya tidens karriärs-kvinnor när dom också får hunger efter att likt tradtionellt ledande män som President Clinton börja dominans-förföra yngre runt om sig göra vad vi gör bäst tagande ett långsiktigt ansvar som hemma-män! Med någon vek 15 - 30 årig metro-sexuell får den här kategorin av kvinnor aldrig nog och tillslut går det inte att ha dem på en normal arbetsplats om vad man gör når ut bland kunder eller som här tittare.

Riktad information - Exempel: Butiks propaganda via i scenen fysiskt dominant varumärke


Dags att roa upp svensken produktiv trots förlatande sommar

För mig är det viktigt djupt ner i själen att söka roa såväl som räcka svenskarna en hjälpande hand när möjlighet ges. Svensken liksom alla jordens barn är viktig för mig: Jag tänker och bryr mig om er även dagar då jag ej vandrar bland er på gatorna delande er vardag. Även när jag reflekterar stora frågor i ensam meditation finns nu i mina tankar.

Följande text är från slutet av inlägg som följer och inkluderar en stärkande belöning för mina svagaste läsare som trots det orkat så långt (och här genom sär-publicering dessutom vad som kan roa upp ännu sämre läsare som ej nådde så långt).

Också ville jag göra något bra för alla svenskar - läsare eller inte. Och då fodras att man adderar tillväxt-skapande dynamik. Det valde jag göra genom tips mest Sverige-stärkande riktat för företag verksamma i många länder med starkt geo-lokal konkurrens men nyttig läsning för det mesta inom dagligvaruhandeln (där självklart en mängd varianter av samma effekt) finns.

Detta är så naturligt därför tror jag mest belöning för mig: Ingenting är större för mig än att göra något fint för svenskarna så att de kan orka ännu en liten bit upp.

Vänliga engelsk-sommar-i-Sverige hälsningar från min vardag i vad jag tror många läsare tänker på som The Most Head-count Density Potent Enterprise (på väg mot den generella termen The Hans?)

Hans Husman
Head and President ("ÖB-direktör") of The Hans


Läsare som saknar kunskap och/eller känner att de inte riktigt ids eller mentalt-klarar av att experimentera med riktad sökning parasiterande Google's dimensions-representationer av upparbetat kontext per individer och vad rörande dessa som givet vissa sökord är sannolikare än annat - grovare approximation Google via färre dimensioner är mindre komplexitet att ta ut sannolika för givet område intressant SEO påverkan hög effektiv i mening av arbetsinsats nödvändig - respekterar jag ändå om de trots orkat läsa hit och adderar därför något lättsamare kul passande er:Även små-läsare förtjänar något fint - för mig är ni inte strunt läsare - om de förstått så mycket att de läser rätt (här och inte hos dom andra - ofta förstockat provinsiellt svenskt eller från utländska länder konkurrerande om allt det fina ni hittar här hos The Hans).


PR och Propaganda: Roa den volativa svensken

Medan mer PR och propaganda intresserade ovan kan notera hur jag gör Humoring the Swedes jag brukar kalla det när jag gör riktad population kissing up när populationen är just svenskarna (svenskarna varande lite viktigare förtjänar egen term): Första skämtteckningen där jag mer än att allmänt roa dem önskade belöna dem och bekräfta deras manliga bombastiska super-ego efter att tänkt rätt rörande stöd till insatsen i Libyen. Svenskarna brukar jag av och till roa svenskarna om de tycks volativa i min närhet med tips om enkla värden Sverige jag noterat. Värdet av det lärde jag mig redan från min fina svenska militära utbildning på Hundpluton F21 - svårt människo-aggressiv hund med söndertuggat ben jag under helgen behövde ta över för bytande bandage dagligen förbereder man under veckan av och till när andra ej noterar (värderande mitt manliga epitet) genom att sticka åt skinka så den vet exakt vad Hundförare Husman gör och vad han troligast kommer in i buren för (levererande mer skinka än som gårigenom gallret).


Inlåst under Hundförare Husman: Men manligt kraftfull inducerande respektfullhet och särskilda åtgärder hos honom. Kognitiv dissonans hos läsaren på en bra och på alla dagar i alla fall stärkande skribentens självbild så att man känner att man kan orka med en kvinnlig statsminister i Sverige vilket jag tänker ej dröjer allt för länge efter Hillary tar över USA givet deras brutala media genomslag i politik här såväl som Europa i övrigt: Nu är det en kvinnlig tik i buren men vi vet alla vem som är hundföraren som slugt hanterar den med skinka.PR och Propaganda: Att dominera geo-lokal dagligvaruhandel 30 år eller längre

På tema av att roa svenskarna ger jag förövrigt följande frågeställning att reflektera över (i väntan på att jag minns att fotografera det och kontrollera trafik-intensiteten):


 • Hur mycket daglig repetition får varumärkena:
  • Beijer Byggvaror.
  • Ikea.
 • I Uppsala genom att vara mycket större i varumärkets fysiska intensitet i rummet.
 • D.v.s. från hur väl de syns när man kör förbi eller åker buss.
 • Och hur stor är denna repetition jämfört med övriga butiker i området?
 • Hur många stora butiker finns i området som fanns för tio år sedan, 20 år sedan och 30 år sedan?

Nu när Ikea byggts om går ju det relativa att beräkna för resp. utan att det bl.a. för vägen från Bergsbrunna, Nåntuna o.s.v. mot stan blir oändligt mer repetition. Och tar vi varumärke för varumärke sägande att göra som COOP eller B&W bytande namn när man köper upp är kalkulerad kostnad av att nolla varumärke på plats i byte mot kostnad riktad annonsering resp. värde av nytt varumärke är antalet vad som snabbt konvergerar till approximativt 1 (uppköpande varumärke donerar sin effekt d.v.s. 1 - köpt varumärke om borta från uttrycken 0 i effekt - och om annat än få tänker B&W eller mindre så Wessels för B&W istället för COOP finns en försvarlig mängd odefinierat om var värde såväl som kostnad varumärke egentligen hamnar: Ofta nog spekulerar jag i platsen snarare än symbol eller namn företag så flyttar du är ev. värde sparat där borta för alltid. D.v.s. bäst stor och synlig ej onödigt ändrat varumärke så att du behåller platsen du är på utan onyttigt flyttande hit och dit).


Och hur stor växling har vi egentligen av personer som söker dessa butiker utanför arbetet? Jag menar båda efterfrågas tänker jag mer sällan i tidig med topp när nytt hus eller större lägenhet inhandlats. Just när brutal repeition allmänt över många år adderar störst värde och är jag starkt troende på (men minns ej några studier på det jag sett) motsvarande men mer potent när repetitionen kompletterande görs faktiskt i rummet där butiken finns om relevant för att inhandla (d.v.s. där man enkelt kör bil snarare än ex. i centrum krånglig plats) samt besläktat men ej samma sak att det påminner via visuellt uttryck troligare varande i ett område där man i samma tidsperiod troligt befinner sig med bil (ex. handlade möbler noterande Beijinger och åkande dit samma dag eller senare samma år för att handla bräder och limm hos Beijer Byggvaror eller vad de numera säljer - kanske något databas-relaterat runt hyperkub:er för datorer - : har ej besökt dem sedan jag var kanske 8 - 10 år för cirka 30 år sedan).Dålig SEO: Battlefield Google Images

Vill jag mena:Också riktigt dåligt (såväl ovan och nedan av Google som lojala kunder eller vilka som nu har ansvaret för att se till att kuben syns också på internet: The Hans kan inte finnas för er alla alltid utan ni måste börja försöka tänka och lära lite själva):Kul att de ev. antal värderar och/eller värderar ordning trots att det uppenbart ej är NLM och som noterat nyligen är verkande kontext av ett koncept vad vi får från konstanten framför potens-uttrycket om vi betraktar problemet via Zipf law. Och från det: Desto mer vi underskrider det antalet i verkande ord-mängd ju mindre värdering är högre frekvens än ett värd att lägga. Ungefär som i information retrieval välkända, välanvända och välfungerande tf-idf men istället som funktion av kontext-bredden i hur mycket vi reducerar istället för en givet större mängd text mycket vettig approximation av vad vi där får. Här går det ju fel då jag för emotionellt sätter ett Uppsala först i frustration över att få Google att visa mig bilder från just Uppsala vilket nu ger mig en del tämligen "kreativt underligt" associerat även åtminstone i det visuella endast Uppsala och kub (XOR - för att inte tala om Hogia med om jag minns rätt verksamhet med ett litet ej riktat anpassat affärssystem för redovisning bland småföretagare - i den mån ev. referens på sidan till kund-case för varumärket här saknas vad man nästan fruktar kan vara något riktigt underligt associerat från OLAP-kuber eller kanske något kod-exempel för hur en kub ritas: strange and alien för hur vi människor tänker bilder och bildsökning)


Även om allt uppenbart värde från den kanalen givetvis är försumbar jämfört med det fysiska rummet diskuterad här finns följd-effektor av optimerad mot kanalen: Indirekt bloggar, tidningar m.m. och rätt gjord självklart spridd-effekt över alla relaterade sökord.


Bäst starka bilder med rättigheter sådana att de enkelt kan användas av alla skribenter (maximerande återpublicering och därmed visuell synlighet förstärkande text diskuterande butik eller varumärke). Starka bilder med några alternativ föreställande varumärke med instansiering butik (givet sökord Uppsala adderat).


Kontext av föregående sökningar verkande nuvarande sökning: Kul men blir lätt strange and/or alien i upplevelsen

Och man funderar om det är common sense att förstå vad kub som sökord relaterat ett varumärke som är just en kub? Eller om det är tänkt / rationellt att få bra mycket färre och också jfr vad jag försökte få mycket sämre bilder bland de färre:Och med sökningen nedan ger jag upp och får återkomma när jag fotograferat det själv:Varumärken är jätte-svårt. Men som vi kan lära av Goolge Images börjar och slutar allt varumärkesbyggande med en massa tryckta tidningars utsida. PR mer än köpta annonser. Och tryckt hellre än webben. Mer rekorderligt förstår vi metoden som att tryckas på en massa utsidor tidningar som sedan framgår i Google-sökningen (om man förstorar upp bilden): Så framgår din butik trevligt när folk söker med komplexa kombinationer av sökord direkt och med ett pågående kontext av nära relaterade sökningar. Rättstävningen fungerande dock: Så den begrep vad för varumärke avsedd i alla fall (mycket common och riktigt bra fungerande faktiskt hos Wikimedia-projekten även om deras sökning i övrigt är tycker jag dålig för flera typer och kategorier av sökningar om än för ett par typer av sökningar jag aav och till gör fungerande praktiskt väl för mig jämfört site-sökning både via Bing och Google).

Så får ni läsare chans som bonus att se hur det ska göras - ett riktigt The Hans Power Photo. Reduceras - kvalitet har alltid varit viktigt för mig - risken att ni lite dumt tar ett egentligen dåligt foto som exempel på hur ett bra foto ska se ut bara därför att jag tagit något Google fått för sig har att göra med Beijer Byggvaror. Ett lite kul - men egentligen otäckt exempel - hade varit om jag tagit något av de varumärken för andra företag Google listade och ni läsare började marknadsföra konkurrenternas varumärke: Men läsande här behöver ni inte vara rädda att råka ut för sådant - Jag tänker på såväl som förstår mina läsares potential och visar er på för er fungerande vägar till att skapa värde.


Vad är mer common sense än att förstå ett sedan massor av år repeterat varumärke inom mång-individ-konsument-nära med hitta-rätt-relaterad verksamhet inom dagligvaruhandel?

Google verkar ju ändå göra en del inom tolkning bilder. Och även om man saknar common sense vetande i uppparbetade fakta om vad varumärken liknar eller föreställer eller har som komponenter saknas tycker man ju att en enkel kub inte ska vara svårighet att detektera med inarbetade grundläggande algoritmer från bildanalysen. Hotelling transformen och PCA är vad jag skulle tänka själv men för enkla geometriska figurer lär väl det mesta fungera kan man tro.


Och om de inte gör det för bildsökningen finns förvisso ett antal andra områden (ex. extraktion beteckningar från tydligast front-tidigt-dominerande nyhetsbilder för att komplettera titel närma ett värde jag experimenterat en del med om än uteslutande över många nyheter från indikationer i namn på bild utan den för mig med mina datorer fär beräkningskrävande bildanalysen) men bildsökning måste ju ändå vara det för Google dominerande för att visa till feedback och skapa till för dem naturlig tolknings-representation (Google tänker trots all bredd de numera har ofta SERP:ar - särskilt relaterat teori och feedback ex. similarity-jämförelser mellan sökord där de vågar på sig rundgång i kvalitetsproblem genom att göra det - bedömt patentansökan - från text i sina egna SERP:ar).


Att känna igen en kub borde föregripa i svårighet och utmaning också tänker jag allt runt dom här glasögonen (och var är linserna? Jag menar vi har ju snart alla bytt från glasögon till linser: Ska vi gå tillbaka till glasögon nu?). Hur ska dom kunna plocka ut kvinnor både vackra, med preferenser anpassade mig bedömt bloggande m.m. och allt relaterat sådan krävande ändå vardaglig intelligense om de inte begriper att den för Beijer Byggvaror mest dominerande i konvergens entydiga symbolen är kuben särskilt efter att sökt runt dem i flera varianter uppenbart ej nöjd med vad sökresultaten visar ändå med enorm preferens just mot varumärket i alla och varje sökning gjord. Så mycket mer här än bara bildanalysen som tycks halta i levererade värde i förståelse av sökord till varumärke utan dessutom dom relaterade sökningar (som diskuterat i följande inlägg).


Makes no sense: När jag kan få kvinnor, verkar cool och kan plocka ut en över-tydligt gigantiskt hand-ritad kub bland en i övrigt komplex detalj-intensiv stilla-stående bild ska jag reflektera att köpa det hela (och om stora glasögon snarare än coolt dolda linser givet all Hollywood nerd propaganda rörande glasögon bevisad värde rörande att få kvinnor också med kombinerad låg-ansträngning och en utmanad utgångspunkt). I väntan på det imponerad jag hellre hem kvinnorna med min vetskap om bildanalys för att ta ett relaterat exempel bland så många tänkbara exempel från all min common sense i domän av att roa mina läsare kring varumärken (där jag tänker och tror Google är särskilt roade givet annars hög risk att det läcker ut och får dem att framgå som mindre än vad jag är).


Hur The Hans roar upp svensken till stordåd just här

Roande ev. av alla läsande livsmedelsbutiker konkurrerande i området resp. elektronik-kedjor vilka alla tycks sakna allt av visuellt självförtroende alt. honest do-ability in local regulation handling eller kreativt leverande trots constraints regulations. Just den typ av smart bloggande som ger en extra breda leenden av trevligt upp-passande kvinnor delande sitt feminina värde (notering föranledd av förklaring i efterföljande inlägg varför jag tror Hillary blir en fantastisk president mycket manligare än både Bush II och Obama adderande konkret värde samtidigt som nog det föreställd värdet av en självförtroende stärkande leende kvinna optimerande min leveransförmåga nog är förlorat som möjligt sedan många år nu och man kanske bäst bättre satsar på en riktigt högavlönad get-shit-done wife istället - eller bredare just rätt president trots vissa risker egen manlighet) med en större-världs män istället för snålt undangömt för endast en när man handlar mat eller USB-diskar...


Förutom Beijer Byggvaror och IKEA: Ingenting i området bättre än normal-dålig fodrande spanande efter resp. symbol och leverande ingenting i propganda-effekt varumärke

Ingenting i området förutom dessa två butiker imponerar alls: Övrigt orkar ej realisera något som helst värde mer än att vara vad som kan upptäckas när man specifikt söker butiken. D.v.s. kräver helt att kostnaden bärs via annonsering - utan värde varumärke via denna metod eller spontana köp troligare än liknande butiker.


Klarar man det senare gäller annars att man får ekonomiskt värde av inte bara egen annonsering utan också övriga geo-lokala butikers annonsering - värde utan kostnad - vilket hör till en större metod-grupp med lite oväntat kanske väldigt direkta i tekniker motsvarigheter inom "demokratisk-propaganda" utnyttjande diktaturens synlighet.


Allt trevligt uttryckt IKEA (delvis värde annons- snarare än geo-relaterat) i media har gjort dem lite lata

Och IKEA oavsett hur brutal intensivt de gjort det genom enorm storlek och magnitud kan jag uppleva givet för det aktuell budget (de har ju trots allt om jag inte minns helt fel byggt om ganska ordentligt någon gång senaste åren för att få vinklar såväl som höjd funktionell för detta utnyttjande normalt varumärke utan att fodra särskild kreativitet som mest uppenbart) ha orkat till något flera gånger mer potent (men givet att endast en gör något liknande alls i området självklart utan något pågående behov givet magnitud de ligger på nu).


Där IKEA-kritiken bör förstås och normaliserat med vetskap att jag ej har en god historiskt bild av hur deras varumärke och visuella paketering sett ut. D.v.s. tänkbart har man ej haft den distans från uttryckt nu mot hur gjord förr jag upplever utan här istället sökt bevara grundläggande vinklar och relativ-storlek tagande en något sämre optimering (som jag tror) eller tänkbart trots relativt riktigt stor arbetsgivare ej nått fram hela vägen med ev. geo-kommun-lokala-constraints (för vilka gäller: Givet IKEA tänker jag att branschorganisationer riktade lokalt företagande nog kan nå långt rörande reduktion constraints om sådana är störande möjlighet att optimera tillväxt hos övriga - Storlek varumärke relativt storlek hela byggnad är exempelvis ej ett funktionellt argument för att behålla ev. constraints här verkande övriga aktörer).


The Hans: Sveriges tillväxt under sommaren förväntas öka närmaste veckorna

Genom kreativt innovativa gigantiska varumärken runt om i Uppsala som hjälper oss att navigera rätt med eller utan kart-applikationer i bärbara mobiltelefoner eller dessa mer mobila-mini-bärbara-datorer dagens data-nördar nu alla verkar ha istället för coola små-mobiler. Säkert lugnande för många givet svenskens feta belåning och investering pensionen på börsen.


Lycka till med att sprida The Hans vidare realiserande stärkt svenskt tillväxt! Nya tips kanske kommer framöver... Gör EU-medborgliga plikt som kanske likt vad många läsare skriver till mig och hoppas snart hela EU och kanske världen...
The Hans / Our Future UN President