Skrämd av jätten housing kastar kommunistpartiet en 1/2 * 1000 billioner US på aktiebörsen

2015-07-17

En bra början tycker jag:Vi kan nog många lära mycket av hur man fonderar sådant här. Antagligen samlar man samman pengarna många år och noggrant valuta-säkrar det: Kanske finns parametrar påverkade av utrikeshandel m.m. Säkert lite som EU där grekerna inte bara får trycka lite EU pengar som förr utan måste låna det av medlemsländer i EU. Oavsett hur opraktiskt det nu kan bli med småvalörerna.


Men hur är det med housing?Jag tror de skrämda av jätten housing små-gör på akitebörsen för att det inte ska framgå att man i det viktiga bara sitter rädd och och hoppas att ens egen lägenhet inte ska förstöras av en massa revolutinära kapitalister inte ska komma och kapitalisera den kapitaliserats till sunda värden.


Jag om någon har länge tyckt att det är lite underligt att en del kinesiska aktier handlas sedan länge billigare i Hong Kong. Konkret nedsatt pris sist jag följde det kort större än förra året och enligt en av de kinesiska engelskspråkiga tidningar högre än kanske någonsin (jag tycker mig minnas att vi kan se 26% - ej all rimlighet ej normaliserade procentenheter?).


Allmän potential till politisk stabilitet gör att det är vad samhällets visa gör att hålla kortsiktigt rörliga faktorer lugna. Pch om nu en spill effekt när mer handlas internationellt när kanske systematiskt automatiserade stödköp ej fungerar optimalt är pennning-maskiner för kanske ofta redan överdrivit rika mer roade av handeln som sådan eller göra sin fond bättre än annars kan jag inte tänka mig att det annat än förbättrar hur aktiehandel redan fungerar. Närmare ränta: Du köper en liten korg med aktier så får du minst den statliga garanterade distans / variansen på rörligheten.


Vad jag funderar på är emellertid hur regimen tänker med housing= Housing rör sig ju ofta långsammare med ett övertiden etablerat värde men det gäller nu emellertid inte alltid och med mer klångsiktigt inlärtupplevt värde blir det ju gärna emotionellt såväl som Big Money rörlig när fastigheterna slutligen krashar i grupp (varför brinner fastighetsbranschen inte? Omm SAS Radisson går dåligt varför skulle husen krasha?).


Nu har vi ju tomma upp till delvis tomma (när non-government kallas det ibland skalbolag privat i Sverige) enterprises i Kina startade av administration ganska långt nedanför Beijing. Ganska många orsaker har funnits men gemensamt för många är att få möjlighet till administration annars ej möjlig resp. kunna ta del av finansiell styrning (big money hand outs av Beijing:).


Big Money handouts utan att bygga verksamhet eller anställa förskjuter förändringen det medför (när alls vettigt investerat). Ex. genom att bygga hus m.m. via upphandlande tjänster eller finansiera andra projelt. Här hur mycket som ligger i övrigt bland dessa lätt i dimman entiteter rörande lån har de flesta varit iosäkra om. 10 000 miljarder svenska kronor är troligen för högt. Men 2 000 är kanske för lågt.


Men säg nu att Beijing känner sig mer av att hunnit i fatt här kontrollerande just lånen. I så fall kanske man också känner relativt potentiella re3volutionära hot i den kapitalista börsen tryggare i att göra Helikopter-pengar utan direkt koppling verksamhet mätbar i andra effekt-variabler.


Likväl rörande hot dimensionen bör väl tycker man just housing vara viktigare. Särskilt som det är lite självskapat delvis v regimens tentakler. Frågan är hur mycket som krävs där kontinuerligt resp. om det ej räcker relativt annan förändring (i extremitet Sverige jämför med hög-inflatins-periodens slut i fastighetskrash: Värde fastighet eller aktier blir högre än pengar i övrigt men det är dispergens som kan slå i snabb förändring).


Hur stor fond ska man köra här? 500 Big Money dollar lär väl inte räcka här? Svåra frågor. Men en 1000 till 10 000 mer bör väl vara det minsta nödvändigt för samma säkerhets-stabilitet? För att säga något (vem vet egentligen?).


Har man byggt en massa vill man ju inte att det ska bli som i Grekland med en massa Akropolis-ruiner och otäckt bombastiska ekonomi-nyheter. Fastigheter är får vi nog våga se minst lika otäckt kapitalistiskt-revolutionär som Shanghai-börsen. En jätte som brett ut sig mitt i hjärtat av landet (eller i alla fall kust-regionerna i han-områdena).

Puppy linux: "Vad jag alltid gillat med Hasse är att han är en sådan djurvän!"

En vanlio reaktion:


- Hasse är en sådan engagerad djurvän! Det är fint.

Jag kan föreställa mig att många tänker när de ser att jag bytt OS på en av de datorer dödade sedan lite längre tid jag tog upp samtidigt med annat nyligen.


Version ovan finns tahrpup%20-6.0-CE: Min mini-erfarenhet är att man hamnar oftare rätt om man låter applikationerna i en Puppy formatera och göra klart disken för Puppy (hellre än Krupp på första) mnen sedan radera allt de lägger där och istället montera rätt iso-fil och kopiera ut filerna, kontrollera att allt som normalt alltid ska finnas där faktiskt finns där, och sedan lägga tid diverse extra filer om man inte 100% begriper de Puppy egna filerna. För en annan färsk version falerade apparna två gånger saknade någon subkulturell fil fel-informationen tog för given jag begrep vad det var och var den finns (kunde montera andra diskar med alla filer på men det går fortare att göra det mänskligt en gång till istället. Datorer duger inte riktigt för mig: Man klickar runt lite och de gör fel. Flash, ljud, wlan, lan via usb, m.m. fungerade direkt för den sista. Även ett par saker jag hade försöökt stänga ner i BIOS bl.a. innan det ändrande informationen om typ av hårdvara det var.

En Puppy fanns på arbetsdator och var begriplig. Utan behov av att över-anstränga mig för internet-access från fel-datorer eller åka till stan och ladda ner fil hos annan. Men som gammal djurvän och hundförare var det nog ingen slump att det var just Puppy som låg där.


Vad jag spontant gillade med den åldrade jag först tog upp trots abnorma problem core dumps, applikationer som dog när de gjorde vissa saker samtidigt som tillståndsfil minne disk uppdaterades m.m. var att dess arkitektur var enkel nog för mig att begripla hjälpligt utan att behöva över-lära mig på ett sido-specialistområde med Linux. När jag behöver anpassa känns detta bättre än allt möjligt jag använt över åren (och lärt mig mindre i då än ganska direkt). Helt säkert speglar det nog allmän utveckling Linux över åren.


Delar av konceptet är ju throw a way om man vill passande som hur jag ser på surfdator: Kopplad till nätet och man ska inte övertro på vad man kan få till. Likväl äldre versioner - åtminstone den jag körde initialt - undviker man bäst (kanske hetter något med 4.något): Minnesfelen är problematiken underliggande såväl som rörande kompileringar riktat när de laddas ner i dom anpassade installationer. Sista jag kör nu säkert år färskare presterar dock felfritt på imponerande nivå: Bättre än Knoppix, Ubuntu och Slackware när jag kkörde dem i alla fall - Delvis därför att vid problem när man förändrar är det mer naturligt att kasta tillståndet man hamnade i och bara gå back ett steg till förra disk-kopian (som man lär sig göra) tog.. Att man kör default allt som root hör till nöjesdatorer eller inkapslat och ej direkt vad man ska göra där information har värde: Ett fel och en katalog är borta - En defekt applikation och allt är i äventyrat. Men enkelt här: Lite som Window fast snabb och med begriplig core om man vill ändra.


Oerhört imponerande ur användbarhet var vad man kan tycka borde vara väldigt trivalt men jag tror praktiskt - jfr allt annt - är svårt att få bra. Allt jag behövde vid första boot hittade jag direkt.


Och jag ser föga behov att förändra det nu när installation är klar.


Mer effektivt än så får man det knappast.


Sedan har jag haft en del småporoblem kanske lösta nu men annars hårda. Jag tycks behöva göra särskilda Puppy's för att boota diskar som konfig-filer ligger på därför de tre boot-diskar jag gjort går igång direkt. Annars gör den saker med dom och för detta fall kraschar. från det kan jag endast boota aktuell dator med strömmen borta från aktuell disk.


Sätter jag igång den kan Puppy ej se den (och ej heller mig: lite särskilt fodrades också för att först installera Puppy på den rörande bio m.m.).


Men vore jag inte sådan djurvän hade jag kanske sparkat bort bildn: Och bättre prooth of Good animal moral får man leta efter på en mer nöjesdator som denna. För mig har det alltid varit viktigt att visa att jag bryr mig: Många vågar inte det och det tycker jag är fel.

Hårddisken ovanför OS - Men också ovanför bios och allt i övrigt på datorns största gröna?

Vem som helst (inte tvingats - jo för de flesta tror jag) möta de spoännande tankarna - mycket tankeväckande - medan man såväl lär om att botta och väldigt mycket om hur man skriver en god manual för sådana som en själv som är som veka i motivationen att lärre mer än eller just fyra gånger (första gången runt 2002 gjorde jag det bra, sedan glömde jag allt, övriga två gånger provad ejag lite som skick att kopiera och så fungerade det, och sista gången lära sig skiten igen och konstatera att nivån står ungefär nu som då: Hur kan Krupp ge mig en stark prompt inte så himla mager jämfört med ett GNU / Linux utan att jag kan kan kopiera en fil?).


File: grub.info, Node: Role of a boot loader, Prev: Features, Up: Introduction

1.5 The role of a boot loader
=============================

The following is a quotation from Gordon Matzigkeit, a GRUB fanatic:

Some people like to acknowledge both the operating system and
kernel when they talk about their computers, so they might say
they use "GNU/Linux" or "GNU/Hurd". Other people seem to think
that the kernel is the most important part of the system, so they
like to call their GNU operating systems "Linux systems."

I, personally, believe that this is a grave injustice, because the
_boot loader_ is the most important software of all. I used to
refer to the above systems as either "LILO"(1) (*note Role of a
boot loader-Footnote-1::) or "GRUB" systems.

Unfortunately, nobody ever understood what I was talking about;
now I just use the word "GNU" as a pseudonym for GRUB.

So, if you ever hear people talking about their alleged "GNU"
systems, remember that they are actually paying homage to the best
boot loader around... GRUB!

We, the GRUB maintainers, do not (usually) encourage Gordon's level
of fanaticism, but it helps to remember that boot loaders deserve
recognition. We hope that you enjoy using GNU GRUB as much as we did
writing it.

Lyckligt - jag firar - detta - för just Krupp är nu att det är i en domän där shit smärtar av och till. Annars när andra små komponenter i vardagen (bildrör i teven eller vad det nu kallas idag, en kabel i spise, en broms i bilen o.s.v.) är orättvisst värderade för dom som lagt kompetens m.m. kanske skymt helt fel (BWM skymmer den fina "trumbromsen" du gjorde som var som höjdpunkten på alla bromsar bilarna haft - Och bilmärke BMW kanske ibland, bilmärke X, Y får dig att se dålig ut genom att skylla krocken på att folk inte bromsat rätt: Jag bromsar med XX mer än jag kör Fiat). Mycket rätt. En glädje och få möta denna fina skapelse. Säkert så svårt som förespeglat eller åtminstone svårare än att läsa manualen om det hela (att avrunda på dator påstås reglemässigt är svårt korrekt: 55 minuter tog det mig örande det precis som man lärde sig göra det och läggande till en osäkerhetshantering för tänkt 32 bitars representation sist mot signifikansen: Lärde du dig det en gång är det ofta lätt men datavetande som skriver strunt om cell, floor m.m. defekt lärde sig det aldrig eftersom de inte läser just någon matematik - sunt val egentligen - och de flesta av oss vill inte oss hur man skriver en boot loader och då blir det repeterat svårt när färdig lösning finns oavsett hur orimligt att det har någon komplexitet versus en thin linux boot oavsett hur den tviingar upp sig).


Den som vill lära sig mer tyker jag för att ge skapelsen erkännande i att GNU Krupp behöver mer respekt via:Men praktiskt här betrakta gärna:


  • Default info-sidorna som likt magi (kanske Grub boot loader som gjorde det) finns i min Linux.
  • Resp. det kit för att bygga anpassade installationer av exempelvis Puppy nära och i Grub för alternativen de hanterar. Bara konfigurations-alternativen ger likt en sammanfattning av diverse vägar som vi kan lägga något föregripande relativt allt möjligt tänkbart såväl som troligen otroligt.

Betrakta gärna i info-sidorna diskussionen om diverse lösningar man tycker suger att använda (rörande "usb-floppy" eller vad de skriver att ett alternativ kallas) resp. lösningar rörande utrymme på hårddisk där Grumpy kan tänka sig att bo (allt utom det bästa är bara instabilt och dåligt: Men praktiskt rörande det mesta om värde för att lägga gömt angripande mellanlager kommer inga problem i all trolighet uppstå - Jag vågar lova att om force-flaggan på Krupp ger något så bootar det efter i värsta fall lite våldande på bioset) - Här nyligen för att få ut Kina-data fick jag ex. byta mellan mellan riktiga booten på 500 GB disk och 16 GB stick därför att hårdvaran stängde ner efter försök varje bootbart jag satte in av någon orsak men tagande något förstått som ej riktigt rätt till det korrekta löste sig väl.


Man vill som inte hamna där att man riskerar att säga Nu fungerar detta enormt bra men fan vet om det är Krupp eller något annat men sedan är det ett GNU / Linux. Jag kör Krupp / dator med ett OS installerat under det. Nästa gång ska jag bara boota och montera filer med min boot-loader jag ej kan editera.


Nå har man nått dit tror jag man orkar jämförbart i kompetens med NSA rörande detta nyhets-indikation för något år sedan eller så. Inte perfekt bedömt men jag brtukar ha en i min erfarenhet över alla år nu väldigt god känsla för ungefär vvar slagkraft visar sig ligga.


Och enorma möjligheter att gömma allt möjligt utan att man lägger märke till det finns: Bootar datorn som den ska tänker åtminstone inte jag sitta och röra saker som vanligen går sönder 10 gånger när jag gör det innan man nått fram.


Emellertid har jag anat en del andra problem tre år nu. Och nyligen raderade jag när jag tog bort diverse onödigt ockuperat på hårddisken den reversed äldre version av Ubuntu jag körde (senare filer av linux-centralitets filerna grunkorna - utan det vägrar den göra något när man ska köra).


Detta var på min internets-dator. Denna fick ersätta den flera år färskare laptop som föregick den när jag också på den hade en del hårddisk problem (i mitten när man började ana något mer möjligt).


Internetdatorn jag använde var en väsignelse att den gick ner. Någon från big government likt NSA som bara skulle höra den van i deras big money värld skulle felbedöma den ordentligt rörande vad den är. Den låter som en borr i väggen även med filtar, böcker runt om den (efter att ha klockat ner alla CPU:er och konstaterat att den ej är värld något).


Det var dock en gång i tiden och lite fortfarande Dell. Laptop också Dell.


Jag köpte också några Western hårddiskar (jag har cirka 10 - 15 av aktuella ungefärliga modeller här från dom d.v.s Passport - och tre av den känsligare medan modellen innan är tämligen ok som externa går - och många fler av My book som ligger för mig 2 T resp. 3 T - 2 T går att få egenheten i som visar ev. möjlighet precis som Passport Ultra).


My Book berörde jag ett exmpel problem med här faktiskt Att laga My Book 2T Essential religiöst med tobak: Let's priest it up (2014-02-11) därför att jag visste att den var störd av angrepp )det djävliga nu när man skriver därför saker ska inte fungera så fungerade sista metoden eventuellt: Startade den fem veckor senare efter att tagit ur den utan att prövat sista gången - Efter en vecka med 2 MB transfererings hastighet gick den upp till något bättre än default efter att jag rullade filssystem till ext3 - eller möjligen 2).


Sista Ultra jag sparade efter att givit upp på den öppnade jag upp för fem dagar sedan av och till petande på den under ett par dagar. Trivialt kan vi konstatera att de är modeller jämförbara med interna. Och det är just det som lite är grejen här.


De är inte begåvade men de kan mer än de kunde förr. Och faktiskt att ultran delade audioell signallering efter att jag mot slutet våldade hårdare (introducerande proterande tänkbara bitfel mot ev. krypterad internt tillstånd via klassisk metodik för det - mindre elegant kanske bl.a. rullande strömkablarna runt den) skutligen vågade lämna sin idea om att vara Western Vad då för signalering? Vet ej men kanske kan vi tänka oss att om man tillverkar många hårddiskar får destå och köra diverse sista tester och då vill man höra när de falerar.


När jag nu våldar hårddisken så att den ej kan nå modŕkort i den riktningen signalerar den 9 - 3 - 3 - 6 - 9 i (om jag minns rätt) beep. Samma som ultran mot slutet innan jag ej vågade försöka koppla den motor dator längre (ström o.s.v.). Annars om den falerar på boot men ej första efter ej är success så updaterar sig BIOS. Men ej när hårddisken falerad ej fungerande på evigheter når moderkort.


That's Chinese lego. If you violence it enough it go dumb and beep you right to the target cause it want's to be free.


Kan bero på tusen saker relaterat läck-spänning (användande en term jag i el-kurserna brukade lösa med att sätta handen på kortet så man kunde gå hem någon gång).


Men fan vet om inte hårddisken sitter och kan uppdatera BIOS innan man ens nått alternativ F2 och F12 (eller om det är F10).


Hamnar jag där någon av My Book falerar mer permanent är det tänkbart intressant. De har mer att vidröra i mer civiliserade domäner än elektronik (elektronik för mig är en konceptuell ekonomisk defekt relaterad till att saker är som att ingen som löser problem åt mig finns: Jag vill inte ha med det att göra och snart nog lär man förnedra sig i elektroniken igen då jag vill ha tusta samplers-datorer istälet för "borren" med kamrat: Någon av dom har mini sakerna med bara en processor och lite minne plus ett par USB portar tänker jag - 700 - 1500 kr med marginal i hårdvaran eller 350 kr borde fungera st).


Hårddisken i "borren" kvarstår att betrakta här men är bland det mer intressanta. Ty den var internet anslutningen under lång tid bakåt direkt. Det var från den som USB-diskarna angrips vid tillfällig access åtminstone en gång i försök att kunna se annat när jag därefter flyttade saker jag laddat ner till mitt nät som aldrig går i internet access (förstörande ett tag i alla fall en kostsam 1600 kr My Book: Fick mig att riktigt lacka ut faktiskt - Kan man inte göra sådant så att det ej besvärar när det misslyckas ska man ge fan i det).


Ev. lär jag försöka återkomma lite mer här (men som sagt: Elektroniken gillar jag inte - dålig Svenskhet o.s.v. (varför finns inte en ICA hårddisk?= Varför ska jag tvingas ha en kinesisk hårddisk ombranded två till tre gånger minst) och alltid när den vill mig något har den gått sönder -. Men något bör man lova tydligt excellent för fallet om aktuellt och ingen kostnad annat än min tid annars jag har rätt för den omvända kostnaden:


  • Vad jag ej första gången (komprimerat i arkiv) tog ner.
  • Men dock andra gången som jag tror mig veta var det ligger.
  • Samt allt data jag tog ner sista gången filtrerat d.v.s. värdet i vad det säger men ejrådatat varande för stort och problematiskt kanske copy right och så.
  • Samt när jag - ej planerat tidigare innan det här hände och jag blev som mer intresserad av vad jag samplade när det blev svårt - startar upp det om ett tag igen på några hundra tusen koncept utgångspunkter ign mot aktuella kinesiska datasystem (därav så sömnen ej störs att jag tänker köpa en 3 - 10 mini strunt-datorer grunkor som bara sitter och sparar ner på externa diskar).

Nirmalt därför att bra data kostar och har värde har jag väldigt som default svårt att dela något även när jag vet att det ej är värde-data. Det känns för statistik och samplat data tungt och fel. Så här tagande ett moraliskt ansvar får man ta lite emotionell kostnad dessutom flyttande en förvisso liten relativt allt men ganska djupt egentligen redan just för Kina och värderingen av koncept systematiskt av Big Red out of the shadow. Värst av allt lär jag behöva bryta närmare ett år utan att rökt en cigarr för att klra att motivera mig. Så både hälsa mentalt och fyssikt kostar mig också. En non fog lösning känns dock rätt här särskilt som jag kan se ett allmän moraliskt värde motiverande andra till sådant likt (för abstrakta tror jag starkt att det har tungt värde oavsett hur mycket man själv kan samla här - manuell kunskap är värt mycket: Och sådant kanske är lättare med all statistik för hur de gör via i alla fall ett par inte otroliga läckage punkter).


"Varande en sedan många år notoriskt rent av periodvis vän av tobak om än numera oftare tämligen lite och långa perioder neråt 6 st portionssnus är det ju traditionellt offer i tobakens hemkontinent. Hittar jag några cigarrer - med risk att rökt slut på den - kan det kanske vara idé att blåsa rök på den. Fungerar det bra ska jag ta till vana att göra det på mina diskar regelbundet i en vecko-återkommande högtid. [Red. Blås inte rök på disken. Jag tror att modernare diskar kanske är ganska toleranta partiklar men det är helt säkert inte vad som adderar bra till riskbilden. /Hans mindre sida med fortfarande något caring about people.]

Från: Att laga My Book 2T Essential religiöst med tobak: Let's priest it up (2014-02-11)

Bitväxlande fogging hårddiskar vågar jag inte rekommendera något om får sådant som My Book. De har egna mellan-lager svåra att trivialt förstå. Annars nedanför run-length kodning o.s.v. är bitväxling vad vi önskar på magnetiska medier. I brist på det kan man så klart försöka ge sig på att växla magnetiska fält utifrån eller om man tänker sig att kassera syra och eld (det fungerar medan utrustning känns som lite överdrivet elegant för varje non-very-big organisation - Lägg den i maskindiskmedel och sedan på grillen).

Och varför intresserad? Reaktionen vara bara blåst ty jag hade aldrig betraktat det närmare annars. De tycks läcka mer än värderingen låg antals koncept relaterat censur m.m. som jag ytligt gjorde lite extra separat för förutom att bara få själva datat bredare. I mening värdering information från manipuolering och riktad förändring.


Kanske - säkert om man lägger tillräckligt tid men med vettig mänsklig tid om man ej redan kan allt om kulturen - väldigt nära bl.a. vad jag exemplifierade ett behov jag tyckte någon annan borde göra:Mot reaktiuonen är vad vi kan se som ett uttryck i domän av det abstrakta konceptet paying the cost to do business:


"I the black arts - utan tvivel åtminstone eller ibland kanske mindre eller varför inte ungefär lika effekt som religion - handlar det kanske även om vi konkret är i religion övergripande om att paying the cost to make business ex. som konung eller blivande sådan betalande översteprästen lämpligt för korrekt god recension."

Från: Att laga My Book 2T Essential religiöst med tobak: Let's priest it up (2014-02-11)

Bättre är ingen låg-kostnad mig och ingen för någon annan: Och mest optimalt om än problematiskt på annat sätt i andra extremen är taxation av stat eller maffia ekonomi: Du bara betalar för en motreaktion av att du inte betalar ska inträffa. Därav att man ej ska underskatta betydelsen - tyngden - av att reagera tillbaka hellre än att låta dem komma undan. Kan du få glkädje - battle mania - är det så klart bra men det har betydelse också annat även om det kan ta lite tid. Se bara till att diskriminerbarhet finns. 411 l blod från mördade Eschemiter troende på Gudinnan tappades innan de sköts i den ryska tortyur hålan i Ablutha: Antikropparna skulle in i otroende för att - fast det är känt ineffektivt - bota TBC. De av de troende som blotat kristna präster sist vid högtiden tappade man blodet på först av mannen när barnens och de gravidas starkare blod var slut. Och att astro-raket-explosionen spred radioaktivt afall ännu engång - igen över - Tjernobyl i radie av 60 mil tystade man ner: Igen. Hur länge ska våra barn ha cancer för att Putin tyckte att risken om det inträffade bättre skedde där än någonstans han bor. Rätt över alla Moskva-Uriniter som Ryssland som vanligt ska ge cancer med uran.
Nå hårddiskar, och tillverkning av datorer är väl inte direkt big business, eller ens idag särskilt kompetens krävande men datat i sig var nu intressant i den sista problematiken där både mitt fel och pågående angrepp ställde till lite lugn och ro med en ursäkt att ej ha borr-oljuds-datorn igång. Det är lite som Ryssland när de firar höjden på det svenska hotet de fruktar med det här om jorden DN publicerade i morse: Jag menar vem pratar de till och vad är höjden på det jämfört med om någon svensk eller flera får för sig att prata liknande utanför Sverige till Rysslands etniska minoriteter? Vad är cdost to do business i så fall? Ofta är risk management defekt med andra ord och en dimension av learning tycks vara verkliga: Vitryssar, judar, araber, buddister, kineser, mongolider eller vad helst. Med så många och stora är kostnaden för sådant Rysslands övar sig med ny (och det är vad man gör från ny-etablering för - jag vill säga två år sedan men det var nog fem eller sex). Bara tur att svensken i gemen troligen mest tycker att det är kul.


En annan entitet - mycket kompetent och kunnig - jag bl.a. kanske lite relaterat dålig kod eller så samplade väldigt hårt långt ovanför vad uttryckt accepterat resulterade i en låsning (en av få på den IP-adresween) - och jag klagade e alls här ty deras värde är så fint och här helt mitt fel - kan man kanske tolka reagerade långsamt efter det (låsning borta) genom att publicera ut färdigt den statistik jag uttryckte att jag huvudsakligen var intresserad av och motsvarande väl ett typ-behov hos många andra: Därmed förstärkande sin position i världen i detta segment samtidigt som man inte blir irriterat samplande värre när de brottsligt skadar ens samplingssystem likt Big Red, Större värde för dom, stort värde för många som har nytta av det, och att man könner att för ej kostnad gör man gärna dem en tjänst.


Egentligen inte riktigt vad jag ska säga relevant specifikt men helt ok data för counts mellan samförekomst koncept (särskilt om du bryter upp klassisk ngram representation utifrån någon modell av det och utnyttjar det med jämförbar sampling du har för att skatta vad som saknas i endera).Verkligen att allt jag någonsin sett från National Institute of Health när det kommer till representation av koncept rörande hälsa, deras datarepresentation av forskning, search-funktioner, The Specialist m.m. för natural language processing m.m. håller mycket hög kvalitet. Vad det säger sig ge ger det bättre rörande fel än normalt genomsnitt. Särskilt data forskning tror jag verkligen adderat hastighet forskning och innovation: Vi ska minnas att bara för några år sedan fanns inget ens jämförbart enkelt tillgängligt. Det samma gäller några av de andra verksamheter ursprungsprojekten en gång innan NIH började i (militära projekt språk). Särskilt dyrt när vi jämför med liknande men området förtjänar högkvalitet och här ska vi se det som vad som ger infrastruktur forgtående adderande effektivitet i hela området medicin. Kan man spara försvinnande lite i andel där är det fortfarande riktigt stora värden.


Här blev bara resultatet att jag funderade om annat data läckt in (från något annat än det mer diskreta som tycks vara fallet större i antal än jag spontant tolkat sådant som censur från). Annars hade jag aldrig märkt det och aldrig samplat dem längre än säg några veckor efter att det var stabilt att Big Red ej tänkte göra massmord i Hong Kong varande den nyhetshändelse jag önskade följa när aktuell tidsmässigt över alla kinesiska ord och några till som min kinesiska elektroniska ordlista har översättning av (100 000 där plus cirka 40 000 andra koncept särskilt följda samt några hundra tusen där ej slutfört i engelska koncept vilket var just där läckaget visade sig). Nu lär man ju bara av prestige först köra ett par miljoner ensamma koncept och därefter borra samband mellan dem vidare. Ett års sampling. Så att diktaturen ej får för sig att vi i Europa är så "särskilda" som sådant som Greklands-EU-processen m.m. får oss att verka för dem (är EU djävligt sluga strategiskt mer än något annat eller bara lite förståndshandikappade? Öppenfråga i diktaturens politiska polis rapporteras det trovärdigt - Kan alla Greklands-shit vara menat att göra ekonomi-osäkerhet större för att underlätta riktad downing kinesisk ekonomi för att hjälpa upp demokrati: Är det vad EU kör (!!!!!!! Lika mycket särskola dom som EU) - Vo frågar någon intellektuell engagerad lokalt här som vi kan plocka in och förhöra några veckor: Han eller Hon vet nog (!!!! Idioter) - Jag vill mena att ett redje svar finns: Politisk särskola och Så saker som fungerar oavsett område).

Folk-Hasses The Art of Movement

För att steg ifrån det simplistiska konkreta och ramla sönder när fysikens lytningar, svensk traditionell nära död (bra för glaset vi har... Och vi slipper köpa nytt), och den råa realism åtminstone jag firar att Game ofThrones vågar lyfta fram (varför ska den här förljugna vardags-romantiken dölja det hårda livet jag med flera lider här i Stockholms slum i utkanterna i det som kalölas Uppsala... Här om du inte hugger först får man veta om man hade överlevt utan den redunans vi alla ska ererkänna är rätt).


Att likt HBO offra en gigantisk summa intjänad redan på klassis "romantisk sennatts reward" för att likt när gambling industrin definierade om konceptet Casino till att ha något med spel och dubbel att göra ta naket in till 18 - 22 teven känns främmande för mig som moraliskt mer av konsument: Jag kan uppleva min skulle inte själv göra en teve-serie som denna. Dock offrar jag ett glas för illustrationen (100 kr st men jag räknar med att få återstående fyra - sex för kanske 25 - 50 kr när jag går och okynnes köper dem styck: Drar ner priset - Annars över-pay: Oavsett hur dyrt och konst betalar glas och keramik dåligt andrahand).


En perceptiv kvalitet med glasen är att de ökar fokus på drycken och stimulerar närvaron i rummet. Man reagerar när de rör sig. Upp till säg så mycket som 40 grader rör de sig obehindrat. 1 en av 2...

En ansträngning gjordes för att hitta en liten bronsfärgad flaska att balansera på dess balans-kunniga glas. Koppar är ju tillskillnad från grönt några år sedan ordentligt i påkostnad brandbuilding rätt just nu. Guld är som vi alla vetat länge vulgärt. Och nu också för kvinnan. Men är inte silver lite för diskret? Koppar. Men vi nöjer oss med portvin: Portugal har ju alltid varit viktigt för mig. Ställer någon mig inför valet att dricka Maderia och Portvin ska ingen i Portugal tvivla på att jag dricker upp för dem. Alternativet hade varit konjaak men portvin tar konjaken i densitet rätt resvertraol pre-kursors och nedbrytningsproduukter vilket brukar jag något för humöret för mig (men det varierar verkligen mellan indiver) per krona medan rödvin bland vad jag sett framme ligger över båda i gram per krona (räknat på Grönstets: Sverige har alltid varit viktigt för mig och jag vill att svensken alltid ska känna sig trygg i att om det står mellan att dricka upp för Sverige eller Frankrike kommer jag alltid dricka Sverige först - Jag brukar jämföra med att flyga från Arlanda till Paris och så tillbaka hem).


Min konstnärliga humorstiska sida skymmer ej min folklighet: Jag tar gärna dragspelet och dansar folktango runt Missommar-granen vid Missommar


Jag tycker det är viktigt att säga. Ingen ska skämmas för att vara stolt över sitt ursprung och sin kultur. Dragspel, community sharing som Missommar-dansen är viktigt. Det ger oss rot där vi hör hemma.


Så där... Kan vi känna oss trygga i att ingen glömmer min konstnärliga, folkligga sida... Det är som jag sa till elektronikbutiken när de föreslog att jag skulle använda hemsidan:


I Myggträsk, utanför Obola, där jag bor och är annat än nu för detta, har vi inget internet.

Nu har vi till byalaget fått 300 000 kr av EU och Sverige för att undersöka om vi kan ta 100 Raspberry och med WLAN och spika upp på träden tills vi når en gammal GSM mast som står utanför Bööldkosjuka Kyrka ska du förstå att vi kommer skriva det i sammanfattningen till EU hur dåligt er internet-butik fungerar här.

Kul, folklig, öppen för kultur även när det handlar om etniska minoriteter. För mig är det lika naturligt att skämta om sådanta som de där som för vanliga svenskar här. Dom är lika Sverige för mig.


Sverige är viktigt

Ingen ska känna att det är fel eller konstigt att våga säga som jag att jag äslar Vackra få-boende orter som Obola lika mycket som Stockholm. Inget glädjer mig mer än om jag lärt svenskens dragspelsmusik nog för att inte behandla nationalsymbolen med rätt tyngd ta dragspelet och dragfiolen med mig ut och spela mig station till station ändå till Ystad utanför Riksgränsen. Och ej att jag reser dit som de vulgärt ytliga: Åka skidor och handla den billiga norrlandsspriten (som ung försundade jag här och köpte en dunk under Värnplikten för 120 kr / 3 liter ca 30 - 40% men jag har växt): För mig handlar det om Sverige: Folkdansen, Färgglada dräkter (Svenskdräkterna är lika bra som de i svensk teve vanligare Amazon-indianernas fjädrar). Bergen, dalarna, Sjöarna, Skogen, Och Missommar Trädet.


Sverige är viktigt. Och fan finns bara av den giftiga sillen och det är blot högtid är jag då inte den som är mindre svensk än att jag offrar lite arbetsminne och cancer-försvar. Det är den tyngd vi ska våga stå upp med nu när striden om Östersjön står. Ta viket folk runt Östersjön som helst: Jag om det behövs äter 10 ggr mer kvicksilver, dioxin och karboner med påhängt klor, fluor eller värre raktivt om det behövs.


Och ingen djävla skåning eller stockholmare (dansk-djävlar hälften av dom) ska komma och kalla mig rasist för det.


Folk-Hasse: Kul och en av Er

Sådan är Folk-Hasse. En reko vanlig medborgare som du ej överdrivet teknik-nörd fixerad. Och både som Svensk och Programmerare förstår jag att Svensken alltid är lite inföding precis som nörrlänningen - Sp länge vi har lite närmare unicode varning kring å, ä och ö är vi alla lite lite prekultur. Fyra år tog det Perl-core folket att få ordningen på sina små unicode-defekter och att det är civiliserat folk märker vi av att det knappast lär hända att unicode koncept dyker upp i soråket Om $a Är en Å. Med tiden lär vi nog alla svenskar bli modiga nog att lämna sådant till nörrlänningen ute i skogen utanför alla landets Myggtrsk. Sa sager jag atminstone och jag brukar fa ratt har aven om det kan ta fyra ar innan kinesian inte behover c-escapas." Inget attmisstrosta over: Tank bara att Ryssland, Kina, Spanien, Grekland, Japan, Indien, Araberna och alla andra grovrare infodingar.. Eller Aland som ar dar Sverige ar.


Och man behover inte ens göra ae m.m. Civiliserat folk laser felfritt anda. Ar det inte dags som i bilden bade forsa lutningens fysik (och om ej vad vi vagar forsoka med praktiskt för att lra om naturens lagar) och gora oss lite battre? Eller ska vi alltid likt tysken generera oss med gammal 1600 - 1800-tals skrivande? Hur lange ar vi fore tysken fortsatt?


Nå jag förstår att det kan vara lite jobbig för en del av er. Så ett tag till är jag en av er inan jag tar ett steg upp från Myggsjös underliga mystifierade "bokstäver" de tror behövs för att någon gamling i söndagsskolan trodde de höll pesten borta.

För mig är ni alla det samma. Svensk-djävlar, tysk-djävlar, dansk-djävlar, norrlänningar, skåningar, förbannade kommunister, vuklgära amerikaner... Japanerna och kanadensarna håller jag för lite mer. En bunt infödingar. Och dom förbanbnade gekerna. Tusentals år utan något nytt bra byggdes efter - tror jag en Svensk Faktiskt märkte upp sig med att hjälpa på traven med ruinernab bombande lite - Akropolis. Och sudaneserna - vad kallar vi dem numera? Någonstans får man kanske acceptera att man inte ska tvingas hitta på något nytt passande när de beter sig precis för att bekräfta varje negativ stereotyp om afrikanen. Libyens folk är jag mer osäker på hur mycket inföding de är. En massa uEU-bor har ju varit där och gjort EU-tidsperspektiv-politik så jag vet inte om de kanske börjat sätta sina fredsförhandlingar efter EU's normala hastighet när det gäller utrikespolitik (eller får vi verkligen hoppas inside time perspective - År efter År och ingen budget i balans ännu och trots alla myter ingen överrenskommelse (på nivå att kinesen blivit misstänksam och fått för sig att det är del av någon skära-låne deal med Grekland där man ska använda det hela för att hjälpa ner deras ekonomi till revolution: Vad de skriver sig ha frågat arresterade folk om sista månad - Gäller att tänka på asiasen som inte begriper EU's tids-ramar)


Må det vara en trygghet för er i alla fall att man kan lita på att någon i alla fall är såväl abstrakt kreativ, folklig, komisk och kul och om någon gång lite "tekniskt" på ett bra ej nördigt sätt. Etniskt engagerad också. Folkdansar runt stången och äter dioxin fisken lika bra som en kustfinne för att inte tala om skogsfinnarna. En positiv mitt med lite hopp. Ser möjligheter ocjh så. Muntrar upp med kul skämt ibland.


En bunt ekonomiska koncept med kinesiskt exempel

Inspirerad av There's a dead giveaway that China's growth numbers are fake (och delvis har man förvisso rätt men också pekande indirekt på hur naturligt långsamma sammanfattande värden kan komma fel).


Låt oss identifiera några enkla och tydliga övergrippande vägar till skattning av var upparbetad ekonomisk förändring - om vi alls har förändring jämfört med hur vi är vana att ta för givet d.v.s. dispergens vilket växer innan all roligt stor ekonomisk omställning - via en annan "metod" helt ad-hoc.


Påbörjat integration mellan semantisk parsning med system för övergripande aktivitet, associering och förutsättningar i tillstånd och metod för liknande "kreativa resonemang" skapade jag en liten mini representation av vetande liten nog att ha i datorns arbetsminne men heller inte så stor (det senare när man debug-kör är threshold nedanför) att det är brtalt smärtsamt att ladda ommed cirka 40 000 symboler (istället för ett par miljoner) och samband mellan dem från 2012 reducerand ned i antal.


Ordentligt som "hål-rum", koncept som fattas, eller hur man ska uttrycka det när man manuellt söker tillåtna koncept att bygga test-data med mot som förväntat (körande jämförelse av det mekaniska reklam-vinjett konceptet Omega resp. Game of Throne använde förföll kreativiteten efterföljande vulgärt ner till Casio och Rolex då Omega saknas resp. p.s.s. begreppen för olika komponenter och delar av film och teve - och än mer fanns ordentligt mer i engineering och teknik än konst och reklam så snarare än att förstå det som mekanikens förväntade tyngd och ansträngning tolkade den vulgärt runt bildanalys och heat transfer: Kag om någon tror nog värdet här är ofullständigt utan resp. sida att uppfatta i perspektiv den som tar emot som klassiska mekaniska automater överdrivet stort gjort såväl som hur det nu gjorts så brutalt billigare för resp. publicist här ).


För användningen jag lånar en debug-dump till fungerar dock den mindre världen acceptabelt för att visa på faktorerna. Dumpen är från debug-körning av en funktion i en support-system kreativitet som ligger lite vidsidan om. Funktionen expanderar försiktigt ut några givna koncept med beroende på antal 2 - 10 st fler innan större expansion sker.


Indatat

Vad vi ser är rå-dump i några steg innan allt vi ser förutom kanske två till top stycken kvarvarande behålls och adderas till indatat. Indatat innan är koncepten:my $str =
"housing conditions property value" .
"\t" . "real estate business" .
"\t" . "resource allocation" .
"\t" . "business activity" .
"\t" . "lending market" .
" economical analysis public policy political science" .
"\t" . "political economy" .
"\t" . "marxist economics marginal utility development studies economic geography" .
"\t" . "real estate building projects" .
"\t" . "cities";


Jag såg förövrigt att testdatat (en instans i alla fall) rörande mekaniska modeller av världen gjord med modern jag kort uttryckte något från rörande polariteten mellan tekniskt nördig resonerande och mer abstrakt konceptuell. Dump-filen fanns också kvar så jag lägger den sist efter den andra så får man också något att se samma fenomen men med annan "konstant" dimension än geografisk förändring och andra identity än personer och grupper av personer. Vi ser här svårigheten jag hamnade i att uttrycka bra indata i den reducerade representationen: Rätt koncept saknades helt enkelt.# my $str =
# "instrumentality" . "\t" .
# "art appreciation" . "\t" .
# "movement" . "\t" .
# "watch brands" . "\t" .
# "miniature" . "\t" .
# "automated machines" . "\t" .
# "mechanical engineering";Rörande Appendix B med dump till koncepten direkt ovan utanför övrig diskussion ser vi att intelligensen gått ut bredare. Det ska förstås från att den också känner att koncept saknas så att den inte trivialt i tidiga steg kan diskriminera neråt. Fler koncept som vi har dump kan innebära dyrare resonemang senare. Sedan blev det som den kompromissade sig här inte ett en dålig illustration om den svenska stereotypen om engineering med kretskort, skapa saker som kräver att någon sladd dras o.s.v. och en massa räkna innan. Mer engineering of physics får man den inte utan att ge explicita vettig koncept korrekt i dessa ämmnen. Heat transfer tog mig nästan omgående in i PTSD från tekniskfysik.


I detta steg är har vi allt vi kan önska ha om man konfigurerar begränsningar (passar debug-körningarna) och vi får därför exempel på den lilla faktorn från alla möjliga håll.Innan vi hamnar där kan tror jag här meningsfulla grupper av koncept men intressanta bredare ekonomi i moderm marxism pekas ut i några exempel från dumpen sist.


Något lite om sifforna

Även om värdena ej säger så mycket här kan de då jag beöver behålla dem för att förstå utan mer information vad koncepten här egentligen här mer exakt:Kolumn III: Ett avstånd i tidsmening från en tänkt samtidig aktivering av associationen från indatat. Hög närhet kraft ger här ett större värde därför dessa koncept aktiveras tidigare medan hjärnan - människa eller systemet - kommer vänta något längre inom rimlighet på mindre kraftfulla men viktiga koncept. Jämför gärna för förståelse av hur emotionellt starka och troliga koncept aktiveras lättare när vi möter dem medan tråkiga oväntade koncept men bedömda relevanta som vi bedömer kvarstår bättre som mätt i recall / minne. Konceptet starkare och närmare får därför en större aging innan hela processen är klar helt enkelt därför att de aktiveras tidigare.

Likhet i värden beror av att minsta distansen ges av hur problematiska själva mängden koncept aktiverade är_ D.v.s. grovt troligare större med fler koncept från samband här särskilt variansen. Är de svåra att särskilja i konvergens startar vi med en aging kostnad på alla koncept (Fishers information visade sig lösa det enklare en diverse fördelningsfunktioner där ingenting blev riktigt bra på allt - snabbt, enkelt och bättre).

Kolumn IV: Temp. vikten som tagits ut för kontroll.

Kolumn V: Temp. vikten multiplicerar med ( 1 - blue light intensity) för att hålla nere enkla koncept jag ej önskade se sorterade högt upp då de typiskt ej visar defekter.

Kolumn I bör vara motsatsen till primär-parametrisering av aging. Dock är det den som debug-körs så eventuellt någon annan faktor jag behövde få ut.Besläktade men utanför faktorerna

En grupp koncept som i delsteg aktiveras upp i någon utsträckning är tänkbart ämnesrelevanta koncept. Koncept som kan passa in på mycket kommer gärna i mellansteg. Rörande gruppen koncept i ämnen ekonomi får vi dock en påverkan av political management och marxism som genom lite tur kanske för hur mini-databasen gjordes tycks ganska väl uttrycka ett urval av hur kommunistpartiet ibland refererar dem styrt inte bara av klassisk ekonomiskteori utan även andra värden (därmed inte sagt att inte alla är utmärkta för att följa och påverka en nation):


Följer man sist de sorterade värdena för hela dumpen ser vi avbrott mellan tidiga gruppen högt upp med:environmental economics 0.000382891292487553 4.34583964031389 1.97176258203021e-06 1.88882264650265e-06
development economics 0.000343550264926314 4.34578795589504 1.70918705830816e-06 1.63649232530966e-06
political economy 0.00237519214673736 4.34845703284786 1.54762415496724e-06 1.41408502778766e-06
labor economics 0.000115326563851447 4.34548812617304 1.04163389984561e-06 1.01567071467818e-06
economic sociology 8.65918894223852e-05 4.34545037588942 9.14417503089001e-07 8.53767639237304e-07
economic geography 0.000107635938638944 4.34547802258604 7.98706576459894e-07 7.68703437119454e-07För koncepten ovan vet jag utan att behöva annat i dumpen att vi här just har motsvarighet i ämnen. Deras i yta större allmängiltighet men mindre exakthet tar dem upp högt för värdet vi sorterade efter. Dessa koncept är vad jag avsåg som gott urval även om jag saknade bk.a. feminist economy och några till jag såg i alla fall nyligen testkörande varianter på samma indata.


Ekonomi vi mäter

Längre ner ramlar vi in i fler vi ser ord vi förstår som "ekomomi" i. Troligen är ett par också koncept men svagare av någon anledning. De flesta är emellertid koncept som kan mätas, förstås, resonera om, och diskutera kring från olika perspektiv. Du kan uppleva själv om ekonomin är glad eller sur och det går att skatta från data för en befolkning eller några kategorier av företags medarbetare, pressmeddelanden och annan information de ger ifrån sig med dessa som egen värld likt befolkningen i landet med för många länder eller kanske EU.happiness economics 2.37781193293623e-05 4.34536785406922 5.18630522289602e-07 5.02930993343777e-07Dessa är intressantare här därför att de är ett mellan-steg till faktorerna jag ville peka på. Några korta kommentarer ges därför som dock ej ska ses som någon guide till hur vi mäter dem utan exempel jag kom att tänka på spontant från det mest självklara.


Kostnader för försäkringar eller statliga lösningar för utbetalning arbetslöshet kontra befintlig fondering (eller belastning på direkt skatteuppbörd eller inlåning i pågående budget), socialhjälp och som den vanligen för Sverige och jämförbara länder gigantsikt dyra området - Medicinsk kompetens d.v.s. alla sjuksköterskor, läkare m.m., medicin, lokaler sjukvård o.s.v. Dessa system fungerar väl när administration klarar att skapa en skalfördel som gör det billigare frå typiska grupper av medborgare att ha gemensam sjukvård istället för att handla upp den själv. För sjukvård när välfungerande är detta normalt alltid fallet medan det för enklare lösningar föga komplexa så som försäkringar arbetslöshet m.m. troligen gör det samma alla år kommersiella eller organisatoriska icke-statliga lösningar ej belastas "för hårt" (fackförbundens A-kassor behöver normalt alltid tillföras pengar i svåra ekonomiska kriser: För ett litet land orkar de ej rimligen någonsin i framtiden heller för kraftig kris).welfare economics 3.7553925919104e-05 4.34538595208551 4.48116242851274e-07 4.39847396200633e-07Traditionellt sorteras ej riktad hantering med åtminstone tillfällig belastning kassa för hantering av banker m.m. som är på väg att lägga ner in ovan. Man kan dock argumentera att detta har mer gemensamt med arbetwlöshetsförsäkring, socialhjälp, sjukförsäkring m.m. medan bl.a. sjukvård och annan komplex (tar tid att bygga god funktion - många år - medan brist kassa i fondering kan hanteras akut i denna grupp). Effektivitet sjukvård och associerat är därför svårt att mäta enkelt men samtidigt är förändring långsam och det är därför som faktor skatta ekonomi i perspektivet här mindre intressant. Behov welfare personer, banker m.m. är enkelt att skatta men är en omedelbar bild av pågående: Det bekräftar bara vilka metodgrupper och skattningsmetoder predikterande som fungerar acceptabelt.


green economics är tänkbart ämne dublicerande jämförbart koncept alt. är det mätområde som tänks. Antagligen det senare om cities och/eller communities var i indta symbolerna.green economics 1.98250355922811e-05 4.345362660691 3.4125879371414e-07 3.31154074030302e-07Också skattningsfaktor men passerad tid (som ju för ekonomi normalt också är en prediktion givet att data uttryckt vid tiden A om perioden innan något år tillbaka kan ligga ganska fel).economic history 0.000185773056775851 4.34558067551077 3.56537244152768e-07 3.30427158641056e-07Denna hör ej hemma i något tror jag. Ev. förväxlad som en mätfaktor i resonemangssystemet (så här långt ner kör den ytligt). Men troligen handlar det om grupper av entiteter precis som namnet direkt pekar på.socialist economics 8.4870467184313e-06 4.34534776536665 2.45587497407952e-07 2.44764765219957e-07Nedan är vi helt säkert på motsvarande vad green economics ev. avsåg i associationen. Förändring samhället klarat utifrån en politisk planering som ligger pågående över en längre tid och inkluderar marknadsföring mot medborgare som antas göra själva huvudarbetet. Men nedan bredare inkluderande ovanför en mängd sådana faktorer passande att diskutera för ett land eller en stad. Typ fall vad systemet kastar steget efter då mer mer specifika koncept ligger ovanför.economic development 0.000688203004007469 4.34624074469155 2.64028867481716e-07 2.43488906910416e-07Tillväxt i bredare mening och p.s.. sätt som ämnena högt upp här hamnande högre än mer specifika economic growth.growth 0.0472988457814819 4.40747564711565 5.42828118973131e-07 3.22287989111554e-07
economic growth 0.000569575903661556 4.3460848979046 2.55821305888149e-07 2.36991974306028e-07Värd att peka på därför att som typ mycket talande ekonomi i pågående. Under goda år blir affären rörande stöd sådan organisation (inkl. mässor m.m.) stark. Tidigt kris ser vi också uttalad aktivitet här även om annorlunda. Också en långsiktig faktor att ej underskatta. Både tyskarna och amerikanerna är tämligen skicklika allmänt i området men från olika kulturer.industrial organization 7.39737331549849e-05 4.34543379874047 4.11980815869414e-07 3.85308676115828e-0Låt oss ytan kommentar nu ta en bunt blandade liknande koncept som handlar om att mäta företeelser:economic history 0.000185773056775851 4.34558067551077 3.56537244152768e-07 3.30427158641056e-07
civil law 0.000330978419381396 4.34577143958698 6.94918322435109e-07 6.41067708938631e-07
inequality 0.00042158193826437 4.34589047029128 2.53264686681169e-07 2.368030167644e-07
community development 0.000168521310644112 4.3455580109662 2.38672533027651e-07 2.20140460425034e-07
taxation 0.00138197775460187 4.34715219380758 2.88935221894977e-07 2.19835082882351e-07
international law 0.000494148249704957 4.34598580454835 2.39100253555368e-07 2.13719063199129e-07
communication 0.0183552913044801 4.36945094656244 3.26326635592234e-07 1.69799983222679e-07
diversity 0.000830332271548178 4.34642746753661 1.49217226989242e-07 1.40055747644798e-07
health promotion 6.45926577313894e-05 4.34542147431832 1.34450277488468e-07 1.26535318848656e-07
income distribution 2.40699117496637e-05 4.34536823741258 1.24366079202044e-07 1.17345622099059e-07
social justice 0.000144887223543948 4.34552696159783 1.15346911117766e-07 1.07682394658802e-07
business ethics 3.47859167458764e-05 4.34538231560333 9.84852083034713e-08 9.3738809071068e-08Redan på sista ovan ligger vi på koncept som givet indatat och målsättningen med logiken vi har dump från kommer kastas. Dock går man fortsatt ned kommer jämförbara faktorer ligger fortsatt med ungefär samma "densitet" vs andra grupper av koncept och för den intresserad av dem är dessa i allmän mening lika relevanta om än mindre intressanta för indatat som lgoiken bedömde det.


Vår enkla kraftfulla mätfaktorn för kinesiska ekonomin

Men vad är nu "housing" när det kommer till ekonomi, politik och förståelse av var vi är oc var världen är på väg till?


Housing bärs här dominant av att personer önskar fastigheter att använda - spekulerande domäner är lättare att mäta och ligger i föregående till antalet större grupp - resp. att de har förutsättning att betala för något de upplever bättre.


Utility av fastigheten illustreras utmärkt av säsongsarbetare vi hade i dom kinesiska städerna som bodde ett brutalt stort antal per kvadratmeter långt från hemmet. värdet är här lönen.


För ett koncept som ligger över nästan alla i befolkningen oavsett roll (boende, kontor o.s.v.) vill vi gärna för ett stort land ha en konceptuellt enkel faktor som potentiellt kan skattas kreativt på en mängd sätt (vad säger personer på nätet om boende? Hur ser annonser ut o.s.v. för två självklara metoder med potentiellt mer brus men ibland snabbare än färdigt sammanställd statistik).


Betrakta nu:geography 0.107687020945117 4.48681083310243 9.61340146830392e-06 7.73106133651196e-06
migration 0.00372410022202025 4.3502291657653 5.85864353901417e-07 4.48783652051279e-07
identity 0.0117734000939436 4.36080396291179 3.98822490147422e-07 3.36493138223468e-07Jag såg ej någon mer från gruppen vi har identity i men troligen ligger det några till en bunt ifrån koncepten de hör til naturligt (finns cities med d.v.s. ej fanns i indatat är det ett exempel). Rural, urban hör normalt ej hit.


Migration skär in i ämne, mätvärde, grupp av mätmetoder, politisk- och vetenskaplig teori, och visar historiskt data, ger oss pågående och har skattnings-tillämpningar (migration ökad till A kan öka priserna housing och reducerade säsongsarbetare drar ner efterfrågad billigt boende vilket är en av de snabbaste indikationerna på factory output i de stora inarbetade industriregionerna längst kusten som omsätter väldigt många arbetare).


Ovanför kartan som - geography - som ger tillsammans med tid de dimensioner vi kan hålla konstanta i rimlig utsträckning för att kunna resonera effektivt.


Och slutligen identity: Vilka, vem, och kontra vad. Personen, företaget, och named entities mening av städer, områden, arbetsgivare, politisk-organisation d.v.s. de som vi kan gå ner till för att få data som har en representation som går att bedöma med en förstådd exakthet. Skattar vi individer med namn ger det oss en upplösning om vi förstår felen i datakällan medan data som kommer ut från politiska administrationer av resp. städer ger en annan typ av data mindre exakt och svårare att få förstådda felkällor av som konstanta över tiden i ekonomier som förändras snabbt men samtidigt bredare och enklare och vad annat data kan ställas i relatio till.


Föga illustrerar så enkelt principen som personer i grupp som går runt på vad vi kan sammafatta som en karta medan vi följer det över tiden. Men även för ämnen kan vi ta ut motsvarande grupper av ämnen som definierar en bakgrund och ex. följa identity via patenter eller ordval, efterfrågad tekniskt stöd m.m. hos medarbetare när de uttrycker sig på nätet eller liknande, eller vilka samarbeten och vilken teknik myndigheter köper in.


Och för Kina är dessa tre när du har mätdatat - kreativt kan vara snabbare än lokala politiska administrationers mätmetoder här - den starkaste av allt jag sett för Kina. Ingenting säger så mycket om Kinas ekonomi när det kommer till förändring på upp till sex - 12 månaders sikt som dessa.Appendix: Resten av dumpengeography 0.107687020945117 4.48681083310243 9.61340146830392e-06 7.73106133651196e-06

housing 0.518109947987633 5.02600545459786 4.89095339745513e-06 3.33389576902063e-06

game theory 0.00116057117417988 4.34686132010277 2.84856697940536e-06 2.68951627284972e-06

environmental economics 0.000382891292487553 4.34583964031389 1.97176258203021e-06 1.88882264650265e-06

social economy 0.000151678990232134 4.34553588430616 1.77480841101472e-06 1.72349548821625e-06

development economics 0.000343550264926314 4.34578795589504 1.70918705830816e-06 1.63649232530966e-06

political economy 0.00237519214673736 4.34845703284786 1.54762415496724e-06 1.41408502778766e-06

labor economics 0.000115326563851447 4.34548812617304 1.04163389984561e-06 1.01567071467818e-06

economic sociology 8.65918894223852e-05 4.34545037588942 9.14417503089001e-07 8.53767639237304e-07

anthropology 0.00508737944331688 4.35202017882838 1.14876442337697e-06 8.10940619410533e-07

economic geography 0.000107635938638944 4.34547802258604 7.98706576459894e-07 7.68703437119454e-07

development studies 0.000362977684429357 4.34581347873847 8.25003469567382e-07 7.13517043106099e-07

civil law 0.000330978419381396 4.34577143958698 6.94918322435109e-07 6.41067708938631e-07

happiness economics 2.37781193293623e-05 4.34536785406922 5.18630522289602e-07 5.02930993343777e-07

human geography 0.000115585345258947 4.34548846614806 5.01189170527471e-07 4.54305028565084e-07

migration 0.00372410022202025 4.3502291657653 5.85864353901417e-07 4.48783652051279e-07

welfare economics 3.7553925919104e-05 4.34538595208551 4.48116242851274e-07 4.39847396200633e-07

politics 0.0406696801382167 4.39876655650609 7.6866832598055e-07 4.3856037288272e-07

public policy 0.000918770139986292 4.34654365310973 4.43440238713719e-07 4.08102993051065e-07

industrial organization 7.39737331549849e-05 4.34543379874047 4.11980815869414e-07 3.85308676115828e-07

identity 0.0117734000939436 4.36080396291179 3.98822490147422e-07 3.36493138223468e-07

green economics 1.98250355922811e-05 4.345362660691 3.4125879371414e-07 3.31154074030302e-07

economic history 0.000185773056775851 4.34558067551077 3.56537244152768e-07 3.30427158641056e-07

growth 0.0472988457814819 4.40747564711565 5.42828118973131e-07 3.22287989111554e-07
economic growth 0.000569575903661556 4.3460848979046 2.55821305888149e-07 2.36991974306028e-07

archaeology 0.000808490742804085 4.34639877314834 3.21147392124896e-07 2.46858370486359e-07

feminist economics 1.09029579389513e-05 4.34535093927885 2.49124916544597e-07 2.46675629618626e-07

socialist economics 8.4870467184313e-06 4.34534776536665 2.45587497407952e-07 2.44764765219957e-07

economic development 0.000688203004007469 4.34624074469155 2.64028867481716e-07 2.43488906910416e-07

inequality 0.00042158193826437 4.34589047029128 2.53264686681169e-07 2.368030167644e-07

political science 0.000760372131106976 4.34633555714623 2.75737814846321e-07 2.28286229274599e-07

community development 0.000168521310644112 4.3455580109662 2.38672533027651e-07 2.20140460425034e-07

taxation 0.00138197775460187 4.34715219380758 2.88935221894977e-07 2.19835082882351e-07

international law 0.000494148249704957 4.34598580454835 2.39100253555368e-07 2.13719063199129e-07

agricultural economics 3.44451930462941e-05 4.34538186797633 2.076050684076e-07 2.00071926887874e-07

communication 0.0183552913044801 4.36945094656244 3.26326635592234e-07 1.69799983222679e-07

capitalism 0.000262153507245224 4.34568102060693 1.86478000323512e-07 1.63261436562788e-07

religion 0.0242691565180746 4.37722030861636 2.34576891316961e-07 1.6212463543306e-07

urban planning 7.68407696867224e-05 4.3454375653202 1.68431887459569e-07 1.60794769837695e-07

sovereignty 0.000226665478833531 4.34563439807981 1.65857920539026e-07 1.51809744462404e-07

political geography 1.88981319905515e-05 4.345361442968 1.57353764372491e-07 1.51419771222693e-07

urban studies 2.75647153363841e-05 4.34537282872357 1.50346086775243e-07 1.43227225149938e-07

diversity 0.000830332271548178 4.34642746753661 1.49217226989242e-07 1.40055747644798e-07

science 0.0987680318631844 4.47509347857545 3.61457292440604e-07 1.37698308418584e-07

political philosophy 0.000110600842909526 4.34548191773987 1.48533747204705e-07 1.32172231338684e-07

nationality 0.00021398958517064 4.34561774507815 1.48623149881888e-07 1.31807673106877e-07

participation 0.00225697732330557 4.34830172769121 1.65667933183783e-07 1.28471912057569e-07

institutional economics 1.07369076952262e-05 4.34535072112974 1.30212719985365e-07 1.26723518673576e-07

health promotion 6.45926577313894e-05 4.34542147431832 1.34450277488468e-07 1.26535318848656e-07

psychology 0.00339103456669233 4.34979159954245 1.81962593900749e-07 1.23361890939637e-07

management 0.0418895757784887 4.40036919886518 2.39201347406161e-07 1.22066864113572e-07

social change 0.000125621968362178 4.34550165179837 1.27516845174833e-07 1.18439379817328e-07

income distribution 2.40699117496637e-05 4.34536823741258 1.24366079202044e-07 1.17345622099059e-07

social theory 3.68899702745598e-05 4.34538507981135 1.23042635759077e-07 1.16781985156445e-07

environment 0.0203866824846166 4.37211969415502 2.08881583368741e-07 1.15373120784616e-07

urban geography 1.23157612350461e-05 4.34535279535435 1.22229293373552e-07 1.14498488987835e-07

social justice 0.000144887223543948 4.34552696159783 1.15346911117766e-07 1.07682394658802e-07

cultural studies 8.82432746464523e-05 4.34545254540279 1.21148282848726e-07 1.04511469698907e-07

social work 0.000148959805527313 4.3455323119673 1.12711267792497e-07 1.04042806305583e-07

enlightenment 0.000101930994185368 4.3454705276944 1.13306021906345e-07 1.02071385886283e-07

economic theory 2.71715103322535e-05 4.34537231214906 1.03860319970372e-07 1.01270558982165e-07

culture 0.0170358661763981 4.36771754697472 1.67415615683254e-07 9.83404964668962e-08

popular culture 0.000279502245768966 4.34570381257562 1.1543332795545e-07 9.82045514252064e-08

european law 1.57896093063271e-05 4.34535735913496 9.73796438347176e-08 9.42502773524934e-08

business ethics 3.47859167458764e-05 4.34538231560333 9.84852083034713e-08 9.3738809071068e-08

english literature 0.000102696245277194 4.34547153304582 1.05449939360744e-07 9.37282118369589e-08

democracy 0.0010015328843494 4.34665238296783 1.12537862112413e-07 9.30875138106511e-08

energy economics 1.07033573297429e-05 4.34535067705282 9.58903343324405e-08 9.24738233377858e-08

leadership 0.00190664433656924 4.34784147644857 1.20358441159159e-07 9.23901095904843e-08

environmental studies 3.323923649594e-05 4.3453802836465 9.60884026895782e-08 9.16650752807063e-08

climate change 0.000245672125028852 4.34565936813077 9.9791007524988e-08 9.11321331279038e-08

gender studies 3.28981814405126e-05 4.34537983558417 9.76116761576635e-08 8.94327846439574e-08

public health 0.000530087821685947 4.34603302029248 1.02273876842894e-07 8.87735336965706e-08

international trade 0.000151417148166279 4.34553554031018 9.59932616864288e-08 8.64496920032428e-08

international relations 0.000101673023933143 4.34547018878504 9.1297596352516e-08 8.52786243863665e-08

technology 0.0162511403894802 4.36668661060208 1.41633222256062e-07 8.35955906230183e-08

corporate finance 3.18540328309374e-05 4.34537846383012 8.32004185968903e-08 8.06214636536657e-08

building 0.76626508908779 5.35202017882838 1.90453404778403e-07 7.80410561963883e-08

african studies 1.94131324308643e-05 4.34536211955172 8.05456349685286e-08 7.73092423099154e-08

international development 5.2421328151225e-05 4.34540548418957 8.15436826612292e-08 7.64291818405641e-08

institution 0.00137182395503099 4.34713885421626 8.97186274728458e-08 7.52885941486756e-08

social policy 4.685715802998e-05 4.34539817424072 8.19619848537546e-08 7.39669857235275e-08

asian studies 2.36909817929489e-05 4.34536773959196 7.36314272969451e-08 6.9817499958343e-08

ideology 0.000116930445096093 4.34549023327789 7.56531211337999e-08 6.8905274251121e-08

financial economics 9.37061116902998e-06 4.34534892615268 7.01002003062892e-08 6.83070183263688e-08

marxism 6.05244954730044e-05 4.34541612975527 7.22045645648107e-08 6.72526208692099e-08

public economics 6.65034517620733e-06 4.34534535239328 6.5805946225581e-08 6.38504766717292e-08

social movement 2.29281767085004e-05 4.34536673745399 6.87912278997429e-08 6.33343750261476e-08

international security 2.91803941845497e-05 4.34537495132757 6.47873700160133e-08 5.98165003756865e-08

education 0.114971519419374 4.49638086961553 2.49458370511391e-07 5.8685958377296e-08

labor history 2.69590044279523e-06 4.34534015722705 5.84783797850699e-08 5.8059532029377e-08

history 0.232989508136884 4.65142743393575 1.12729826848659e-07 5.31666565549498e-08

regional science 2.80433371745044e-06 4.34534029968166 4.973014925715e-08 4.94541413974723e-08

rural development 2.6789878212852e-05 4.34537181077847 5.18906818718732e-08 4.86914722907183e-08

jurisprudence 3.03767647618564e-05 4.34537652306379 5.04811936616187e-08 4.82205848670152e-08

labor migration 2.99788595353907e-06 4.34534055396162 4.9625623959404e-08 4.81316610065339e-08

internet 0.00913778069922891 4.35734140829239 5.69423217764564e-08 4.41147395037544e-08

literature 0.00477818558787331 4.35161397426993 1.07284087869018e-07 4.3954422883928e-08

entrepreneurship 4.46025223684691e-05 4.34539521220487 4.50065294273256e-08 4.21468561298581e-08

american studies 1.63896367462942e-05 4.3453581474232 4.31473466175588e-08 4.05815812921742e-08

ecology 0.000170713381670087 4.34556089080752 5.06985612561431e-08 4.01829213281952e-08

research methodology 1.7889149960552e-05 4.34536011741417 4.40857391658127e-08 3.94249878764316e-08

globalization 6.7081207728279e-05 4.34542474365998 4.39482135364357e-08 3.84942598309534e-08

strategic management 1.8230610962071e-05 4.34536056600981 4.031785573829e-08 3.83164718725851e-08

tourism studies 3.5824624969125e-06 4.34534132195119 4.03326731326498e-08 3.80846875880384e-08

political theory 1.36660352181638e-05 4.34535456928173 3.9298794294704e-08 3.73232830498254e-08

financial 0.00372400016183088 4.35022903431086 5.62545670681867e-08 3.63895530275957e-08

environmental history 5.80150206488663e-06 4.34534423722254 3.83008985754571e-08 3.636305593761e-08

civil engineering 0.000112516956654541 4.34548443504131 4.39687133979165e-08 3.61721430031327e-08

social geography 1.98077002774575e-06 4.34533921772185 3.64278160730271e-08 3.58839904047289e-08

social networks 4.81694918462213e-05 4.34539989832407 3.85224036067678e-08 3.54112418770293e-08

abandoned buildings 1.67601783715807e-06 4.34533881735255 3.6008122184552e-08 3.5405449869091e-08

policy studies 8.61651372935941e-06 4.34534793545441 3.57160311963979e-08 3.42385439729643e-08

comparative politics 6.79426404970669e-06 4.34534554146723 3.42922600688981e-08 3.17552474217535e-08

managerial economics 2.31080604897168e-06 4.34533965130788 2.92112918697421e-08 2.88727219646549e-08

risk management 8.18850402449317e-05 4.34544419224909 3.26786867103832e-08 2.76881444425261e-08

international economic 9.56970834227123e-06 4.34534918771732 2.87720279313204e-08 2.73414485067017e-08

business networks 3.29904254706111e-06 4.34534094960719 2.75157060343417e-08 2.65077590222433e-08

experimental economics 1.96739911079201e-06 4.34533920015576 2.70801362407415e-08 2.63213803172941e-08

economic law 1.80647737187469e-06 4.34533898874424 2.68070052040815e-08 2.6319504139791e-08

rural geography 1.19280586682926e-06 4.34533818253105 2.67995251881743e-08 2.62915177954122e-08

resource economics 2.22930855179897e-06 4.34533954424024 2.59591558814796e-08 2.55495402414528e-08

welfare state 1.30007432365549e-05 4.34535369525196 2.75549111485089e-08 2.5474227064994e-08

regional policy 2.51336865981044e-06 4.34533991742525 2.60336674334716e-08 2.5220252762892e-08

biology 0.000589249282526765 4.34611074387804 3.59792183857385e-08 2.4536309810536e-08

health policy 6.57343164765817e-06 4.34534525134785 2.50108570510611e-08 2.42520724975269e-08

international business 2.5116079383481e-05 4.34536961181913 2.4864583356055e-08 2.33305084018206e-08

return migration 1.19425974127774e-06 4.34533818444109 2.36141499516275e-08 2.31422992258824e-08

ageing 4.50931102949585e-06 4.34534253960184 2.34668190846825e-08 2.31341391610664e-08

taxes 0.000193897442347352 4.34559134895203 2.72822913819257e-08 2.25075355241684e-08

international studies 1.30385657354181e-05 4.3453537449414 2.39736054682563e-08 2.2127163008362e-08

historical sociology 1.79781603931891e-06 4.34533897736538 2.21839557091447e-08 2.11934247609477e-08

political parties 5.64252199896554e-05 4.34541074431711 2.24302778519359e-08 2.01274378477945e-08

political sociology 2.74533322686269e-06 4.34534022216955 2.13355378659549e-08 1.94905114623352e-08

critical theory 7.84676514945157e-06 4.3453469241944 2.10686484640353e-08 1.9367559374385e-08

urban economics 8.53809601571829e-07 4.34533773717347 1.92287883909565e-08 1.91722625838271e-08

military 0.0108791016490399 4.35962907505897 9.68796783087068e-08 1.90557342290508e-08

economic anthropology 1.28866405810061e-06 4.3453383084651 1.84922894848192e-08 1.75406902649937e-08

identity politics 3.30401846254611e-06 4.34534095614432 1.85613697838934e-08 1.75363439944239e-08

migration studies 1.20035728912518e-06 4.34533819245176 1.78137676359222e-08 1.74663030643852e-08

physics 0.000231810000312815 4.34564115671372 2.23794232524093e-08 1.65928893172522e-08

monetary economics 8.15353727929786e-07 4.34533768665192 1.63043096237015e-08 1.62524157386604e-08

urbanism 1.81407370579007e-06 4.34533899872395 1.60380669215633e-08 1.58769329243987e-08

environmental policy 5.51462223134602e-06 4.34534386033311 1.66739348834713e-08 1.55429901872288e-08

social anthropology 2.43473510704262e-06 4.34533981412013 1.62728007837272e-08 1.54165876446268e-08

international organization 8.76765052273514e-06 4.34534813401092 1.64133531589548e-08 1.53457025280996e-08

social capital 5.66151708829107e-06 4.34534405331676 1.56211831047407e-08 1.45390126101289e-08

research method 3.79468448617234e-06 4.3453416007586 1.58600832683394e-08 1.41811346795678e-08

medical anthropology 2.28295448598454e-06 4.34533961471779 1.47317848718019e-08 1.37457807525799e-08

social philosophy 2.65276404489858e-06 4.34534010055645 1.47624755810185e-08 1.37450325395862e-08

project management 1.05343057231996e-05 4.34535045496065 1.37801900607831e-08 1.34099031051179e-08

military history 1.17227900879493e-05 4.34535201633634 1.41261514275856e-08 1.32503314138654e-08

nationalism 2.88575579724375e-05 4.34537452720031 1.55917771437597e-08 1.31885844093943e-08

environmental sociology 8.07782286996682e-07 4.34533767670492 1.25748911821663e-08 1.23239868449901e-08

social history 7.99086041165147e-06 4.34534711350007 1.29281021913636e-08 1.18965678794934e-08

globalisation 1.30375800645788e-06 4.34533832829483 1.16770400875826e-08 1.15894028175926e-08

environmental geography 6.32117999504344e-07 4.34533744592532 1.17703734791325e-08 1.15530944878384e-08

government 0.049330169056691 4.41014430549787 1.83946135610256e-07 1.14947088190834e-08

digital divide 3.3481740068357e-06 4.34534101415383 1.11350753420984e-08 1.05765550362509e-08

governance 3.24644138444109e-05 4.34537926572041 1.07429619035914e-08 9.75053710409568e-09

business administration 6.38407201673942e-06 4.34534500257594 1.00589836391817e-08 9.73341785463767e-09

democratic theory 9.77203569066151e-07 4.34533789928274 1.01469956694605e-08 9.61393993158725e-09

african history 1.62086869940459e-06 4.34533874490016 9.79780054158838e-09 9.4847733510747e-09

human development 4.66266142920792e-06 4.34534274106649 9.54875613749139e-09 9.31904152156364e-09

human right 1.03009796335027e-05 4.34535014842765 1.0434747480561e-08 9.18366632863283e-09

developing countries 1.93612988228869e-05 4.34536205145512 9.80044975034117e-09 8.98259200048884e-09

liberalism 9.69719058463371e-06 4.34534935519758 1.00226484610535e-08 8.92016753300767e-09

political thought 2.60360969069454e-06 4.34534003597974 9.21037823626279e-09 8.88275544042346e-09

humanities 3.06815046921379e-05 4.34537692341699 9.41640367563244e-09 8.69468580923961e-09

urban anthropology 7.47046958585683e-07 4.34533759691366 9.06683960664236e-09 8.44791282953954e-09

islamic studies 1.97812272718136e-06 4.34533921424395 8.35735245220057e-09 7.9718820847491e-09

computer science 3.476489803362e-05 4.34538228798992 9.68833687541775e-09 7.88582117544211e-09

country 0.00564847508253472 4.35275732027657 1.62305587279832e-08 7.58639896978734e-09

political culture 1.67147859528421e-06 4.3453388113891 7.91849155559176e-09 7.38422101535079e-09

global justice 1.07030460975484e-06 4.34533802159458 7.64089621390563e-09 7.1946942077587e-09

entrepreneurial economics 2.59860600786854e-07 4.3453369568708 7.17092260654986e-09 7.12022060898594e-09

political anthropology 5.60743435695335e-07 4.34533735215672 7.41494121896613e-09 7.02311820701589e-09

environmental anthropology 4.92301124980907e-07 4.34533726224039 7.14085356047039e-09 6.86084739898274e-09

academic fields 6.93401859827018e-07 4.34533752643721 6.98053575511665e-09 6.6145535022259e-09

environmental justice 7.41939371812614e-07 4.34533759020355 6.65745407522729e-09 6.5260418937962e-09

ethnography 1.9725346792513e-06 4.34533920690263 6.59235883656896e-09 6.44888887346905e-09

sustainable development 9.3929408798207e-06 4.34534895548842 7.23467870694838e-09 6.44493512775832e-09

educational policy 1.50541998622736e-06 4.34533859322899 6.82867823034914e-09 6.43761259236996e-09

environmental politics 5.11967243027876e-07 4.34533728807682 6.54860298197005e-09 6.40332936288818e-09

area studies 1.28678104592608e-06 4.34533830599129 6.86751353123021e-09 6.39511791320977e-09

cognitive science 3.53119032042487e-06 4.34534125459218 6.87842027121672e-09 6.1393821641969e-09

marxist economics 1.92099871613608e-07 4.34533686784989 6.0688995310235e-09 6.05047136311727e-09

global studies 5.27457248041505e-07 4.34533730842687 6.22678291980068e-09 6.05032807273945e-09

agricultural policy 1.31609824487984e-06 4.34533834450686 5.79274949468863e-09 5.6804662449481e-09

west africa 4.4179079924728e-06 4.34534241952077 5.65457843243491e-09 5.46976170938238e-09

american politics 1.13289670133434e-06 4.34533810382517 5.57321633230257e-09 5.4579557792449e-09

social psychology 4.87908492514352e-06 4.34534302539365 5.83781353823324e-09 5.30738074603749e-09

urban history 6.11948766545031e-07 4.34533741942791 5.56873127920178e-09 5.30357693977629e-09

political psychology 4.90696093719079e-07 4.34533726013177 5.52325135728404e-09 5.29281397148831e-09

american history 5.57331361060903e-06 4.34534393743912 5.49860198593912e-09 5.27242050558444e-09

visual anthropology 4.90656956163246e-07 4.34533726008035 5.51901518400322e-09 5.25316613746899e-09

knowledge management 5.68195647200846e-06 4.34534408016908 5.40456101126101e-09 4.95938962270117e-09

epistemology 2.68492616071324e-06 4.34534014280955 5.12738346810182e-09 4.89341856239013e-09

applied econometrics 2.32746198530633e-07 4.34533692124915 4.90680040864636e-09 4.88201124145793e-09

social entrepreneurship 7.24077571862136e-07 4.34533756673754 5.05335100386227e-09 4.84210199298193e-09

medical sociology 5.64279912067389e-07 4.34533735680278 4.90729028605707e-09 4.67144089707594e-09

rhetoric 8.61114625890323e-06 4.34534792840287 4.88962534085058e-09 4.52427567414303e-09

environmental ethics 5.03010862827189e-07 4.34533727631034 4.47905143971814e-09 4.35217277311905e-09

political ecology 2.94487940972212e-07 4.34533700236259 4.4063320579029e-09 4.33967986120655e-09

macroeconomic 1.38975958948155e-06 4.34533844127973 4.38741419349233e-09 4.29340655459139e-09

social development 1.92082261232439e-06 4.34533913896571 4.18876624459848e-09 4.06570813077049e-09

environmental philosophy 3.38999254399088e-07 4.34533706083949 3.97506149517909e-09 3.79974587406856e-09

information system 4.64981657373567e-06 4.34534272419151 3.97467065311166e-09 3.66907758316571e-09

energy policy 1.1961859826637e-06 4.34533818697169 3.87350335728916e-09 3.5748586399931e-09

resilience 8.80706225352607e-07 4.34533777250901 3.59177619405082e-09 3.5263247068299e-09

african politics 2.73514402162456e-07 4.34533697480853 3.47453074970304e-09 3.36267416079051e-09

health science 1.62945807225004e-06 4.34533875618448 3.58519577371572e-09 3.34847013997772e-09

economical analysis 1.40521991844898e-07 4.34533680008926 3.33232356745975e-09 3.27571824263339e-09

international history 3.37164946939609e-07 4.34533705842966 3.12820926523265e-09 3.03897356247792e-09

cultural sociology 3.07648168989665e-07 4.34533701965189 3.09430334424857e-09 2.89826183122917e-09

historical anthropology 2.36857726315681e-07 4.34533692665069 3.05807305927187e-09 2.89820876023823e-09

intellectual history 6.3661930225696e-07 4.34533745183892 2.91409178343134e-09 2.74514594057234e-09

cultural history 2.14760235979722e-06 4.34533943689844 2.94339055551426e-09 2.63096718763905e-09

online communities 5.30052998234666e-07 4.34533731183705 2.67599615655411e-09 2.58805834597851e-09

financial management 9.72916467969981e-07 4.34533789365055 2.60776426120395e-09 2.53720630331381e-09

network society 2.12176709803705e-07 4.34533689422591 2.62369594932377e-09 2.53183707206634e-09

urban politics 1.67651762318501e-07 4.3453368357311 2.52653859520613e-09 2.45926817167443e-09

social media 1.09162742456822e-05 4.3453509567732 2.72411162347562e-09 2.45093018294869e-09

media studies 1.1191875446889e-06 4.34533808581471 2.70545379948336e-09 2.43711392793261e-09

political history 1.37226716240836e-06 4.34533841829899 2.48603892426763e-09 2.33014136388875e-09

european integration 2.75519832415826e-07 4.34533697744317 2.31988262183483e-09 2.28481182046597e-09

ecological economics 3.11467702213237e-07 4.34533702466982 2.32369010365893e-09 2.2242769967817e-09

eu law 1.57719449146668e-07 4.34533682268249 2.13939676304528e-09 2.09312170507945e-09

science policy 2.30135444261257e-07 4.34533691781926 2.14646072712547e-09 2.08727487759816e-09

indigenous studies 1.54234545876581e-07 4.34533681810418 2.0883515260865e-09 2.00734828361675e-09

new media 2.8905067978301e-06 4.34534041289186 2.15542118191355e-09 1.96807493925687e-09

islamic economics 8.20831222986338e-08 4.34533672331498 1.98515483071641e-09 1.96614082833302e-09

urban sociology 1.28503431392562e-07 4.34533678429984 1.9206589493197e-09 1.87438260644043e-09

travel 0.000314336265145187 4.34574957589598 2.80867783904528e-09 1.87320788194553e-09

cultural theory 5.05853785813189e-07 4.34533728004524 2.08665163559296e-09 1.83148232173773e-09

film studies 4.16873813911935e-07 4.34533716314748 1.94594163341642e-09 1.82303975210252e-09

world literature 3.48862018759327e-07 4.34533707379673 1.85091562049379e-09 1.75262295459371e-09

state 0.0584530973450897 4.42212958590324 4.15584371294101e-08 1.75106622216956e-09

refugee studies 8.55457867096242e-08 4.34533672786407 1.75372447163359e-09 1.72643458302095e-09

network analysis 3.21048750753665e-07 4.34533703725695 1.67589525354292e-09 1.61341189527521e-09

applied philosophy 1.20074646892804e-07 4.34533677322649 1.66386251552512e-09 1.6037113922538e-09

international political economy 2.46338970281604e-07 4.3453369391067 1.56011190356323e-09 1.48244137384403e-09

leisure studies 4.60170121359071e-08 4.345336675933 1.39985003246622e-09 1.39580315312661e-09

brazilian history 5.94158134475612e-08 4.34533669353572 1.40409182037215e-09 1.37959598593051e-09

environmental management 5.45180380657968e-07 4.3453373317107 1.43263539155234e-09 1.3652972397701e-09

law and economics 1.79559646958186e-07 4.34533685137512 1.38784196869863e-09 1.36357848782125e-09

microfinance 1.24991265240167e-07 4.34533677968571 1.32163463683657e-09 1.31098544516707e-09

social networking 1.77716848333113e-06 4.34533895023958 1.29296573074622e-09 1.21878176628916e-09

business process management 2.40140253563002e-07 4.34533693096312 1.24297619581381e-09 1.21103281207405e-09

legal anthropology 6.14603208900585e-08 4.3453366962217 1.15495837851852e-09 1.11661352759819e-09

international relations theory 1.45104134635782e-07 4.34533680610907 1.17064291780832e-09 1.10432793156819e-09

brazilian studies 4.79806491467305e-08 4.34533667851274 1.10012273012099e-09 1.08115813756391e-09

balkan studies 6.61350077979084e-08 4.34533670236309 1.08859817566731e-09 1.056986243291e-09

social problem 1.39649910422845e-07 4.34533679894356 1.06112812920149e-09 1.02723483021972e-09

human rights law 2.09571931097418e-07 4.34533689080387 9.23627779514346e-10 8.751370964558e-10

innovation policy 6.22526802349274e-08 4.34533669726267 8.78810394653099e-10 8.58301873929478e-10

political behavior 5.10112704689755e-08 4.34533668249423 8.40381680940993e-10 8.34686414183746e-10

financial development 4.34080372802936e-08 4.34533667250545 7.46062878921283e-10 7.39345905628608e-10

postcolonial studies 7.23270911205427e-08 4.34533671049796 7.50795494264858e-10 7.23365672870414e-10

open source software 1.76035009618239e-07 4.34533684674462 6.82770802709874e-10 6.68478376719233e-10

middle east studies 1.24575680230408e-07 4.34533677913974 6.74915333701834e-10 6.35209769626207e-10

latin american studies 1.30011602792013e-07 4.3453367862812 6.43810813317346e-10 6.15156362340279e-10

transition economics 2.03766154221894e-08 4.34533664224784 6.01945239075439e-10 5.98423892894733e-10

qualitative research 1.81875312863852e-07 4.34533685441734 6.11984639309188e-10 5.88821000670861e-10

international macroeconomics 2.27935435836752e-08 4.34533664542308 5.82291791657665e-10 5.77018620149936e-10

brazilian politics 1.80762523434813e-08 4.34533663922572 5.49718752112932e-10 5.44158479103506e-10

local identities 2.10879919171032e-08 4.34533664318241 5.29876904954478e-10 5.24110531959507e-10

visual studies 7.30853552249038e-08 4.34533671149413 5.3864791658222e-10 4.95400459725031e-10

global governance 7.05275989199084e-08 4.34533670813387 4.26289302043189e-10 4.07148307542776e-10

international finance 8.43579619446749e-08 4.34533672630356 4.00550840265112e-10 3.90550304667247e-10

qualitative methods 3.68703093824965e-08 4.34533666391649 3.41103155060899e-10 3.33910466387546e-10

agrarian studies 1.11158937191809e-08 4.34533663008153 3.29922707128515e-10 3.27485959012684e-10

social stratification 6.58549534638494e-08 4.34533670199517 3.42282727141486e-10 3.22706250323497e-10

evolutionary economics 2.38769868666161e-08 4.34533664684646 2.62976348361616e-10 2.52133054631071e-10

qualitative methodology 2.60788797716602e-08 4.34533664973921 2.66456018507249e-10 2.4485934236075e-10

disability studies 2.04595993137953e-08 4.34533664235686 2.02052854173639e-10 1.94178161522668e-10

tourism management 3.03197101512633e-08 4.34533665531061 1.96421412964292e-10 1.89635356384365e-10

voting behavior 6.48376344406806e-09 4.34533662399605 1.52341818528197e-10 1.51992050253259e-10

economic diplomacy 5.20387189431771e-09 4.34533662231459 1.42677054025682e-10 1.41289003445356e-10

social policies 1.11290058997928e-08 4.34533663009876 1.22673432517255e-10 1.19407858811474e-10

feminist theory 2.44590260522048e-08 4.34533664761112 1.24919620603185e-10 1.17721230365315e-10

hiv aids 6.11681753113491e-08 4.3453366958379 1.11439703370138e-10 1.08778102598938e-10

gramsci 5.01661602030157e-09 4.34533662206858 9.71414086363122e-11 9.69800020246348e-11

interdisciplinarity 5.3177695763486e-09 4.34533662246422 8.49096169445799e-11 8.43428802101688e-11

atre studies 3.22158595442555e-09 4.34533661971035 8.32432883466176e-11 7.94563129664069e-11

semiotic 5.18227018912377e-09 4.34533662228621 7.0719427735925e-11 6.9693610342878e-11

discourse analysis 1.5298895031163e-08 4.34533663557696 6.91707184603125e-11 6.42520468945746e-11

international arbitration 5.39317497765813e-09 4.34533662256329 5.85093499911128e-11 5.77080474283853e-11

southeast asian studies 6.56890137955881e-09 4.3453366241079 5.65022896672531e-11 5.5018632390246e-11

south caucasus 5.48512203106735e-09 4.34533662268408 5.6937457688835e-11 5.43912478138135e-11

critical pedagogy 6.46013451549936e-09 4.34533662396501 5.61883768708176e-11 5.32523523486455e-11

social sustainability 3.50503891079689e-09 4.34533662008274 5.28947796973476e-11 5.06132053305772e-11

behavioural economics 2.35606342325378e-09 4.34533661857327 3.22504647149821e-11 3.11448076356267e-11

digital humanities 2.97380197129e-09 4.34533661938483 2.20845001702099e-11 2.05083589155694e-11

postcolonial theory 1.58592892192829e-09 4.3453366175615 2.05247431562676e-11 1.97659248085864e-11

transitional justice 1.84677587844862e-09 4.34533661790419 1.97780441858179e-11 1.91375618143088e-11

global citizenship 1.39584202070318e-09 4.34533661731177 1.41399292199322e-11 1.36918426524603e-11

buddhist studies 1.2241832415045e-09 4.34533661708626 1.2451646306672e-11 1.19856796905539e-11

government administration 1.57591170443499e-09 4.34533661754834 5.39175049361375e-12 4.5920003881079e-12

international negotiation 2.34007395430417e-10 4.34533661578541 4.46899152071711e-12 4.38387931808934e-12

prehistoric archaeology 2.5712127700882e-10 4.34533661581578 3.27636040374154e-12 3.17600148057502e-12

international trade law 7.45027555334817e-11 4.34533661557586 1.2073256718959e-12 1.19508995924541e-12

latin american politics 4.6146840954669e-11 4.34533661553861 6.76378668401788e-13 6.54352833935e-13

international regimes 1.90219585768418e-11 4.34533661550297 4.8682471689876e-13 4.83167270474874e-13

foreign policy analysis 1.96651540526683e-11 4.34533661550382 3.00523633447211e-13 2.93805471933506e-13

community informatics 1.94539158885652e-11 4.34533661550354 2.85221187529575e-13 2.75974638621896e-13

global environmental governance 1.01333970540319e-11 4.34533661549129 2.74530683363549e-13 2.71668518555348e-13

international 0.089094435092515 4.46238475543748 2.06219670507572e-07 0Appendix B: Dump för The Art of Movement testdatat


appreciation 0.55599702548989 5.99463778302361 2.23557138639104e-05 2.02842972670558e-05

automated 0.0248539398202356 5.02461347378436 1.79258060906775e-06 1.69505340260494e-06

electrical engineering 0.0043058797409963 4.98708664095467 1.57548059156903e-06 1.46227573023315e-06

engineering management 0.000517677418218284 4.98016826351447 1.20630676569463e-06 1.14305667071073e-06

mechanical engineering 0.00115926122737237 4.98133998523708 6.27083880713394e-07 5.96169738522751e-07

mechanical 0.0601163948092041 5.08901314209526 6.72212687485406e-07 5.26767742956745e-07

industrial engineering 0.000190780708438791 4.97957125347396 4.87613581417832e-07 4.77733581275006e-07

engineering design 0.00017045395909654 4.97953413081996 4.37003970737687e-07 4.25355293911668e-07

tool design 1.20324592676975e-05 4.97924480632326 1.12891612628116e-07 1.1152504565792e-07

heat transfer 8.73507123910157e-05 4.97938235972164 1.07997922279021e-07 1.05792480466147e-07

machinery 0.00268774672343156 4.9841314516564 1.05957554061954e-07 8.09600439095783e-08

electronic engineering 2.37053246995707e-05 4.97926612442667 7.92566641705196e-08 7.77647750338577e-08

bulova 4.96086218715671e-06 4.97923189149624 6.72650216458671e-08 6.62146836500661e-08

acoustic engineering 4.05682610076147e-06 4.97923024045906 5.5852939757776e-08 5.51519555920722e-08

started 0.000122208318444664 4.9794460200161 4.41415722908543e-08 4.30963100408125e-08

software engineering 0.000106253327965757 4.97941688148632 4.49109183624679e-08 4.14882956785969e-08

computer science 0.000521439774674116 4.98017513468972 4.39539561551275e-08 3.57763197801287e-08

mechanical behavior 2.61974451505574e-06 4.97922761592321 2.9919202286089e-08 2.98056763414776e-08

environmental engineering 1.3618432395342e-05 4.97924770277909 2.81479867844129e-08 2.6955753591535e-08

rolex 2.38025766269684e-06 4.97922717854941 2.65356542720622e-08 2.64276467607385e-08

casio 2.88857053297259e-06 4.979228106879 2.66448864837531e-08 2.63841961391446e-08

literature 0.013286167078027 5.00348730069382 6.00193019358224e-08 2.45899818965338e-08

photography 0.00171295910386228 4.98235120126279 3.04468375124262e-08 2.450214338497e-08

ability 0.00844055642964205 4.99463778302361 3.02146992036798e-08 2.38335297143207e-08

art criticism 3.84216245179464e-06 4.97922984841977 2.06582347351002e-08 2.00566207284954e-08

robotic 3.7680538972973e-05 4.97929164729977 2.07288980795111e-08 1.98105312752749e-08

civil engineering 0.000190935008082017 4.97957153527072 2.37415927572498e-08 1.95317129379108e-08

process control 2.41591595732595e-06 4.979227243672 1.6822831187175e-08 1.67152840427344e-08

technology 0.0168352777704454 5.00996902612848 2.63708731723364e-08 1.55647713366333e-08

packing 8.7353576428509e-05 4.97938236495222 1.80177502467383e-08 1.53842684522648e-08

trade name 4.45739476119773e-06 4.97923097201587 1.54287304718763e-08 1.46986230975391e-08

lean manufacturing 2.02403374011584e-06 4.97922652797921 1.45826976446937e-08 1.42064132462083e-08

material 0.0170609529698527 5.01038117576447 2.83614257802907e-08 1.40759734468593e-08

doll 4.42915065195491e-05 4.97930372088107 1.53954479527171e-08 1.39503344205448e-08

artificial intelligence 8.04521740678791e-05 4.97936976095107 1.6032223898836e-08 1.36523875837712e-08

instrument 0.00137527665046757 4.98173449326557 1.72574301482899e-08 1.32400439216444e-08

productivity 0.000316220580655877 4.97980034376748 1.6623541708101e-08 1.29651642779386e-08

agricultural engineering 3.48661084570375e-06 4.97922919907742 1.31835993159695e-08 1.27743002454931e-08

sculpture 0.000200629927673498 4.97958924106024 1.5210989103774e-08 1.25678782681734e-08

advanced manufacturing 2.34027889056377e-06 4.97922710553635 1.20683472709436e-08 1.17857322977951e-08

physics 0.000599879354094956 4.98031838855275 1.50090047783291e-08 1.11282025564315e-08

perfume 7.33371709119289e-06 4.97923622503084 1.16522070206747e-08 1.10910910001808e-08

marine engineering 2.50087436899583e-06 4.97922739883118 1.08854888667752e-08 1.06759182725435e-08

physical object 1.50146603821608e-06 4.97922557361609 1.05112791256282e-08 1.0041687053882e-08

chinese 0.00321294435034898 4.98509061780015 1.37062496559624e-08 9.23697227286073e-09

engineering mechanics 1.46147097257343e-06 4.97922550057327 8.69252043888988e-09 8.60822610270242e-09

fluid mechanics 3.80410045238758e-06 4.97922977890731 8.60973390574976e-09 8.41925942373593e-09

naval architecture 1.94737037226085e-06 4.97922638796923 8.25211509469333e-09 8.14051341536983e-09

materials engineering 1.7331267192256e-06 4.97922599669698 7.94459198798302e-09 7.84145013934986e-09

weapon 0.000215197640697911 4.97961584601124 9.90582560282128e-09 7.83902320035329e-09

technology management 2.28311783611516e-06 4.97922700114337 7.31809373375392e-09 7.14477521864619e-09

ocean engineering 7.87780774608323e-07 4.97922427021579 6.54955436780947e-09 6.47380999671183e-09

naval warfare 1.46190000589811e-06 4.97922550135681 6.50584534495197e-09 6.35635839091902e-09

automation 3.76158592138356e-05 4.97929152917541 7.37754686462551e-09 6.34769770559037e-09

painting 0.000393195276932586 4.97994092232079 7.60153883484764e-09 6.26221513175694e-09

nuclear engineering 1.289615330516e-06 4.97922518671406 6.32763176120874e-09 6.17579658126966e-09

engineering physics 6.40278890328394e-07 4.97922400083374 5.73040362448018e-09 5.69545205061506e-09

relation 0.00104758516774979 4.98113603173469 8.4929164728718e-09 5.52879942317154e-09

petroleum engineering 1.20360426061386e-06 4.97922502963242 5.5855889423579e-09 5.47898606836921e-09

food engineering 1.21752614201565e-06 4.97922505505789 5.62495836305018e-09 5.40782888233696e-09

fluid dynamics 2.59124446944157e-06 4.9792275638737 5.44412542492612e-09 5.33334437107294e-09

honor society 1.19278488690206e-06 4.97922500987304 5.55991733760698e-09 5.22522013178874e-09

hanging 1.71054378785713e-05 4.97925407108205 5.63018495729272e-09 5.21440824095732e-09

materials science 5.66795440337259e-06 4.97923318285568 5.37522730702678e-09 5.05876725538535e-09

ceramic engineering 4.55421609099947e-07 4.97922366322969 5.09152332920863e-09 5.00680638327739e-09

communication 0.00251162189925495 4.98380979565537 9.59323188420859e-09 4.99171822132638e-09

chemical engineering 5.24658509062329e-06 4.97923241331074 5.10457167427886e-09 4.97841661274489e-09

atmosphere 0.000104443120566267 4.97941357551241 5.40346351489339e-09 4.97414852754512e-09

engine 0.000638038387034585 4.98038807822879 5.51577373665712e-09 4.66966009290672e-09

aesthetic education 3.16679599513637e-07 4.97922340984576 4.72130891908763e-09 4.64285873141674e-09

pulsar 4.70404934901622e-07 4.97922369059367 4.62041084110647e-09 4.60221010881561e-09

flexible manufacturing 6.340003860892e-07 4.97922398936734 4.60560100455295e-09 4.48566124772783e-09

naval science 2.82122551680812e-07 4.97922334673438 4.25930949357586e-09 4.23557518661469e-09

environment 0.00372667291261084 4.98602883804097 7.60823787639008e-09 4.2023146957924e-09

montblanc 2.49276452629672e-07 4.97922328674769 3.99406683560534e-09 3.99173631232386e-09

operations management 1.86435772261588e-06 4.97922623636359 4.08883630954329e-09 3.98470191487488e-09

solar 0.000305929885473274 4.97978154991559 4.77083842525378e-09 3.88355134512474e-09

wind energy 2.15201046344101e-06 4.97922676170254 3.82108038601877e-09 3.74521111259752e-09

design engineering 3.07597596977323e-07 4.97922339325934 3.74162713250681e-09 3.72985125827563e-09

critical thinking 8.39684654021231e-06 4.97923816661953 3.90172052728787e-09 3.64213219321653e-09

materials chemistry 3.22808739979502e-07 4.97922342103938 3.66858855421994e-09 3.6225373138671e-09

biology 0.000337344236948899 4.97983892180917 5.00409381550476e-09 3.41258097554672e-09

experimental mechanics 2.60287689508228e-07 4.97922330685746 3.26949098464137e-09 3.23697847448936e-09

research methodology 3.50415417837654e-06 4.97922923111673 3.59594692571635e-09 3.2157828502646e-09

custom 0.000149712904176668 4.9794962515215 4.25982307980245e-09 3.18937792483346e-09

sewing 1.8975984694863e-05 4.97925748725357 3.61755820369135e-09 3.1843333066275e-09

lamp 3.50028928280756e-05 4.97928675712625 3.82504277219224e-09 3.15735066244364e-09

metallurgical engineering 3.35211788407514e-07 4.97922344369102 3.03290413597397e-09 3.00964376857867e-09

porcelain 6.44299828465598e-06 4.97923459831495 3.27247638591241e-09 3.00317361141835e-09

liquor 9.34452931354786e-06 4.97923989736846 3.28405121441022e-09 2.96073169783514e-09

portrait 6.67895281272475e-05 4.97934480892017 3.40709760441612e-09 2.92348475230017e-09

change management 1.88012495197969e-06 4.97922626515921 2.98070209338725e-09 2.89941178015838e-09

electronic materials 5.55208297493335e-07 4.97922384546969 2.76493457169061e-09 2.73387735109369e-09

painful 2.21892970406874e-06 4.97922688391686 2.78532667969911e-09 2.72303800879339e-09

quietly 7.98436853064607e-07 4.97922428967694 2.78135244461122e-09 2.64713823014211e-09

control 0.00724149899421177 4.99244794963988 4.69555049535432e-09 2.58012652639629e-09

horse 0.00038502153828986 4.97992599465743 3.34099935074143e-09 2.55914788015728e-09

medical imaging 1.54978019400506e-06 4.97922566185202 2.63017600515117e-09 2.53501212515478e-09

naval history 5.7563008297315e-07 4.9792238827659 2.54957494983177e-09 2.51079015741301e-09

quilt 7.54703745499103e-07 4.97922420980736 2.52820108338346e-09 2.45972131434522e-09

decorative 5.63782791585005e-06 4.97923312783581 2.69578233256981e-09 2.44751211333162e-09

amusement 8.27909755251014e-06 4.97923795157507 2.85800802366439e-09 2.44381479000546e-09

industrial organization 9.97135205167257e-07 4.97922465255888 2.60479479556479e-09 2.43615720822932e-09

automated machines 1.50254395101868e-07 4.97922310590413 2.45737151543706e-09 2.42988250221607e-09

weaponry 9.01507001590736e-07 4.9792244779135 2.54711577745259e-09 2.42664172541768e-09

metallurgy 3.17843635455066e-06 4.97922863625969 2.49282228310753e-09 2.40638025627922e-09

archaeology 2.41743142141603e-05 4.97926698094018 3.07027104519741e-09 2.36004440874962e-09

agriculture 0.000331270464459502 4.97982782930487 3.62617762508521e-09 2.35559589459284e-09

implement 4.27502354339448e-05 4.97930090606438 2.35521561183691e-09 2.08792434163128e-09

substance 0.000107397291999087 4.97941897070286 2.47978810196883e-09 2.07452131279659e-09

attached 6.6624132583664e-05 4.979344506859 2.34181587408816e-09 2.06899641431753e-09

camera 9.42407598324884e-05 4.97939494298534 2.25927732934901e-09 2.05817189484131e-09

track 0.00357765100507917 4.98575667997883 2.62772364394883e-09 2.03611737007147e-09

renewable energy 1.40081042367346e-05 4.97924841443508 2.15440369931537e-09 2.0064771746499e-09

naval engineering 1.64489629581206e-07 4.97922313190188 1.98983663024155e-09 1.97517526429009e-09

reaching 6.75840966032776e-06 4.97923517434938 2.06536631592188e-09 1.96736404227851e-09

design education 5.13276484516694e-07 4.9792237688898 2.00834298605566e-09 1.96438417760545e-09

earth science 2.31246391858333e-06 4.97922705473799 2.05302097357872e-09 1.90461035719508e-09

project management 3.92849333501781e-06 4.97923000608549 1.95103694950991e-09 1.89861071088491e-09

psychology 0.000211102550162641 4.97960836716519 2.72790436142328e-09 1.84938801494121e-09

image analysis 8.46760950687114e-07 4.97922437793103 1.91917845310314e-09 1.84459149773273e-09

mechanical behaviour 1.64314782615327e-07 4.97922313158256 1.82552497484975e-09 1.81072038656635e-09

waste management 2.73800585862792e-06 4.97922783190339 1.86911059336895e-09 1.80114940736586e-09

energy economics 4.0822059275147e-07 4.97922357702668 1.8383885439401e-09 1.77288794143887e-09

decoration 8.71059138053789e-06 4.97923873961037 1.97750872887939e-09 1.75575730216105e-09

vehicle 0.000360350606584703 4.97988093824206 2.43987451347768e-09 1.73194854112933e-09

water quality 2.018433416759e-06 4.97922651775136 1.79350911733914e-09 1.70183747007987e-09

automotive engineering 1.81600350299811e-07 4.97922316315112 1.71667101720302e-09 1.68637915330961e-09

reluctant 1.60784107442438e-07 4.9792231251345 1.56152978343052e-09 1.55348548466743e-09

impossible 1.74066789521846e-05 4.97925462123731 1.60110168878788e-09 1.51966841581698e-09

inspired 1.00784955886387e-05 4.97924123780788 1.56177493542757e-09 1.4743227797237e-09

japanese 0.00045398900685452 4.98005194964556 2.34193383771595e-09 1.46380469519976e-09

military history 3.35021010809282e-06 4.97922894996935 1.51445235930659e-09 1.42055646041963e-09

education 0.0119462029669778 5.00104013006072 5.99755738278336e-09 1.41094645254807e-09

raised 1.9130786744171e-05 4.97925776996788 1.4816301073486e-09 1.40653372710754e-09

structural engineering 3.94605831288865e-07 4.9792235521621 1.38469531658753e-09 1.35899443320354e-09

engineering technology 1.59921301015079e-07 4.97922312355876 1.35553306164635e-09 1.35013475679149e-09

culture 0.00116713486766189 4.98135436483213 2.26997447609688e-09 1.33339065197416e-09

applied mathematics 7.4479474104618e-07 4.97922419171058 1.36374693065483e-09 1.33326360832377e-09

jovial 8.92548174118549e-08 4.97922299450087 1.31848752371438e-09 1.31848167870366e-09

architecture 0.00139548353593687 4.9817713970127 1.93104906992228e-09 1.27833405315078e-09

ride 4.51195615703904e-05 4.97930523315441 1.62830060046538e-09 1.27792733279219e-09

industrial automation 1.76901366905635e-07 4.97922315456938 1.25972757956163e-09 1.23125172926209e-09

enemy 1.23852872103367e-05 4.9792454506914 1.31454331637525e-09 1.21773739076329e-09

systems engineering 7.947520580196e-07 4.97922428294742 1.21282964839954e-09 1.1808751305859e-09

bull 3.90233589161358e-05 4.97929409968599 1.42243457222207e-09 1.1788524871143e-09

medium 0.00016793783657382 4.97952953563633 1.5281069314335e-09 1.16488025670518e-09

unit 0.000677255434610647 4.98045970015235 1.67513905825664e-09 1.13880781718598e-09

water 0.0102076635898108 4.99786504315114 4.21107651516594e-09 1.13683992620532e-09

gaze 4.80060648898134e-07 4.97922370822786 1.09373546907446e-09 1.068013923666e-09

remote sensing 1.81990161158237e-06 4.97922615517359 1.11360656336293e-09 1.02988575671179e-09

aerospace engineering 6.45535856719564e-07 4.97922401043452 1.08892052378177e-09 1.02904256624794e-09

pole 1.69620000774259e-05 4.97925380912222 1.21601122593412e-09 1.02320080895592e-09

trouble 9.37821064453714e-06 4.97923995888053 1.08499476550379e-09 9.77588804333205e-10

politics 0.000381277444236442 4.97991915683473 1.71257531821596e-09 9.77102405238876e-10

testing 0.000246529602120871 4.97967306743623 1.61873045352602e-09 9.68110859056863e-10

control engineering 2.60748695980813e-07 4.9792233076994 9.99169819617475e-10 9.6572692013746e-10

capital 0.000442579883056306 4.98003111321235 1.32160938620837e-09 9.58766903294874e-10

arrangement 1.21959721133652e-05 4.97924510494606 9.83349049162782e-10 8.73607088761313e-10

machine design 7.06574928617979e-08 4.97922296053666 8.7499079336538e-10 8.69625242970244e-10

visual studies 2.5840620850195e-07 4.97922330342132 9.30443968514918e-10 8.5573963169746e-10

elegant 5.46116375315519e-07 4.97922382886515 8.79776730131353e-10 8.54399924180526e-10

familiar 6.93565151574496e-06 4.97923549804541 8.8340063935434e-10 8.39122836497223e-10

shining 1.34761349175995e-06 4.97922529263585 9.14801736736522e-10 8.36739906883657e-10

drawing 5.44023477464467e-05 4.97932218626647 1.02727854591732e-09 8.20397045070147e-10

health science 9.42160094055796e-07 4.97922455215807 8.49026691102209e-10 7.92966605629292e-10

image processing 7.91204883422651e-07 4.97922427646923 8.11032157992988e-10 7.86759377283046e-10

piece 9.1259731200247e-05 4.9793894987457 9.97437558029034e-10 7.53041220980533e-10

burned 1.21624565596024e-06 4.97922505271934 7.60698057573222e-10 7.37115455727291e-10

shape 0.000148736647297551 4.9794944685878 1.0006758296304e-09 7.32162771171694e-10

science 0.00217250800864678 4.98319047343059 1.91929282899343e-09 7.31160724764575e-10

opposed 1.12123949686536e-05 4.97924330864339 8.60396480980524e-10 7.19811437015418e-10

study abroad 3.64961840027068e-07 4.97922349802341 7.24528282835808e-10 6.8474738543279e-10

industrial design 5.32392429334954e-07 4.97922380380117 7.14123821665785e-10 6.8141208936584e-10

sinn 1.71421567734243e-07 4.97922314456165 6.77556197022106e-10 6.71238213511387e-10

company 0.0039174855957925 4.98637731841507 1.62725472080139e-09 6.59731956050243e-10

reaction engineering 4.86717578208669e-08 4.97922292038421 6.43798083163837e-10 6.41281140290435e-10

power transmission 3.31566225082355e-07 4.97922343703314 6.27324171225965e-10 6.04611397230102e-10

claimed 2.4431836368673e-06 4.97922729347084 6.2249281969564e-10 6.00084132695935e-10

posture 4.56491068861104e-07 4.97922366518284 6.14011956993778e-10 5.95835922184432e-10

awkward 8.64110146402793e-08 4.97922298930725 6.0220480770627e-10 5.9533751077068e-10

mosaic 9.02456337720372e-07 4.97922447964727 6.23978734309776e-10 5.9518859118401e-10

architectural 1.39652200192198e-05 4.97924833611582 7.94869982080253e-10 5.95094690030411e-10

spiritual 2.28834300832609e-05 4.9792646234041 7.04149176776651e-10 5.92965571654746e-10

copy 9.13180431250298e-05 4.97938960524052 7.59978643427192e-10 5.91307526667179e-10

revival 1.240531219351e-06 4.97922509707196 6.12104521487877e-10 5.83084546539423e-10

stressed 4.80747532725074e-07 4.97922370948231 5.76496982211764e-10 5.64768989697031e-10

sleep 2.09442513552116e-05 4.97926108189042 6.10605577271899e-10 5.58673771318219e-10

trip 2.41636673176646e-05 4.9792669614958 6.1562235456613e-10 5.41816378894334e-10

wrong 8.17162794128747e-06 4.97923775530378 5.68961780815887e-10 5.25668219365458e-10

hydrology 4.50015555359064e-07 4.97922365335664 5.19860272847219e-10 5.01538393798001e-10

vacation 1.24081753310217e-05 4.97924549249187 6.29103683284747e-10 4.87274401091099e-10

voluntary 1.87460196071845e-06 4.9792262550726 5.14376722025262e-10 4.85969367750362e-10

mechatronics 4.55340623471834e-08 4.97922291465385 4.86767462855688e-10 4.85879143537396e-10

mass transfer 1.40407546950944e-07 4.97922308792088 4.95800387508176e-10 4.85374906777168e-10

pressure 0.000167611549181291 4.97952893973909 6.06160139302589e-10 4.76164890686644e-10

lifting 2.06345384018914e-06 4.97922659997197 5.44872562100669e-10 4.73806622258076e-10

climate change 3.77734078082438e-06 4.97922973003624 4.91469109114137e-10 4.48824291796298e-10

signs 6.35056077972472e-06 4.97923442949674 4.62100527625251e-10 4.47048562603806e-10

village 5.60857544286254e-05 4.97932526066477 5.30132847462059e-10 4.36782309496436e-10

biomedical engineering 2.72587952017276e-07 4.97922332932138 4.40009753946136e-10 4.2494537547633e-10

peasant 8.67906747989451e-07 4.97922441654951 4.68404567921287e-10 4.1819154976553e-10

maker 3.26940632255481e-06 4.97922880239774 4.45915583780876e-10 4.13176676624061e-10

driving 5.38452487899137e-05 4.97932116883906 5.63782521654043e-10 4.04470702346206e-10

picture 0.000225767230367774 4.97963514920692 6.88391654517772e-10 3.97175894248186e-10

social science 3.80336752332909e-06 4.97922977756877 4.55789468762668e-10 3.86855613936051e-10

room 0.000370095687187796 4.97989873564042 5.27821420639858e-10 3.84340905855315e-10

miniature dolls 1.85961109467693e-08 4.97922286545718 3.7930725683058e-10 3.76298512968197e-10

printing 1.3721525933474e-05 4.97924789105837 4.68729872225768e-10 3.73243693062425e-10

join 5.84174652396456e-05 4.9793295190581 4.82386645356599e-10 3.72329623051505e-10

transport 7.02265256295769e-05 4.97935108589377 4.84517762322301e-10 3.59203423573253e-10

exception 2.47721532371898e-06 4.97922735562277 3.79431959570087e-10 3.56501032398707e-10

obligatory 3.67984145443691e-08 4.97922289869997 3.58950729565954e-10 3.55187886491945e-10

water purification 9.08539985475622e-08 4.97922299742145 3.51536764655291e-10 3.45503022306938e-10

citizen 8.25375350665324e-06 4.97923790528935 4.21095981796018e-10 3.43222842271715e-10

cleaning 5.68780476436946e-06 4.97923321910831 4.09684637315044e-10 3.40010875527547e-10

door 6.29162864251782e-05 4.97933773523568 4.55559765069324e-10 3.39718365142234e-10

powerful 2.52913175632188e-05 4.97926902091855 3.8163392666267e-10 3.39258851860869e-10

union college 8.73363133792255e-08 4.97922299099712 3.46647784822578e-10 3.34592345400351e-10

biomedicine 5.4252109154815e-08 4.97922293057558 3.3650439118743e-10 3.34196671274738e-10

chair 1.72542494066694e-05 4.9792543428559 3.9456948575275e-10 3.3236346706446e-10

journey 9.07263086698652e-06 4.97923940080151 3.57615669641484e-10 3.23485155778777e-10

squeeze 6.72080872713723e-07 4.97922405891356 3.95011047706714e-10 3.20217033734163e-10

adjacent 1.9439201453909e-06 4.9792263816681 3.34785324242094e-10 3.19619551180695e-10

cornell university 1.14682232703251e-06 4.97922492593182 3.40644352935804e-10 3.19020597081774e-10

landscape 1.45438422958812e-05 4.97924939285117 4.02798497344554e-10 3.1756535938495e-10

revolutionary 2.5527609587728e-06 4.97922749359143 3.33141438919547e-10 3.11109306854062e-10

history 0.00381027302542963 4.98618151656372 6.47379632162588e-10 3.05323014556439e-10

permit 2.05308311522809e-06 4.97922658103196 3.19482317588494e-10 3.01319348647706e-10

academic fields 6.10505323000985e-08 4.97922294299151 3.14240760591586e-10 2.97765443288453e-10

mixed 3.54116687879532e-05 4.97928750367201 3.76758658594643e-10 2.97183889879044e-10

function 0.000252645100057676 4.97968423614353 3.87799517141408e-10 2.96986026254903e-10

electronics cooling 1.29362349963218e-08 4.97922285512058 2.97398031009429e-10 2.96712600469678e-10

humanities 3.26881527796011e-06 4.97922880131832 3.08294220212379e-10 2.84665088061991e-10

backward 6.33615845005598e-07 4.97922398866505 2.99251084277005e-10 2.75553010392372e-10

residence 7.0481794949697e-06 4.97923570355477 3.32952587891116e-10 2.70017636065959e-10

remove 3.8617555120754e-06 4.9792298842025 2.78759893812912e-10 2.6506055567058e-10

liberation 3.98590915930016e-06 4.97923011094376 2.92687941023066e-10 2.64221959934277e-10

drug 7.99423892051574e-05 4.9793688299332 3.92385856559633e-10 2.63450689988276e-10

slow 2.20760874436101e-05 4.97926314895775 3.22249038503762e-10 2.61065938551139e-10

vigilance 9.29630792749543e-08 4.97922300127325 2.72772543622752e-10 2.60263273672378e-10

protest 1.22402428640562e-05 4.97924518579754 3.7790290189677e-10 2.53503671183938e-10

breathing 1.32807918113146e-06 4.97922525696042 2.83767799695627e-10 2.53092021613569e-10

rattle 3.47866373964821e-08 4.97922289502587 2.52563849758283e-10 2.46075103725736e-10

equipment 0.000386312798630396 4.97992835288058 4.10206596052312e-10 2.42890978498222e-10

strictly 6.73970063424299e-07 4.97922406236378 2.51345060952277e-10 2.42505269065584e-10

mechanical system 2.78859755313166e-08 4.97922288242322 2.43474080864636e-10 2.40659478773768e-10

coupling 1.33635558823285e-07 4.97922307555323 2.39244761493676e-10 2.35540411438622e-10

screen 3.401687996613e-05 4.97928495637524 3.04231970778178e-10 2.29702332020607e-10

reality 1.05057622533281e-05 4.97924201812313 2.41522933626072e-10 2.22661959845841e-10

plant 0.000140149163669777 4.97947878530377 4.69130197604738e-10 2.22259006108256e-10

scene 1.03015486268798e-05 4.97924164516868 2.44492712446766e-10 2.22254472815767e-10

gesture 5.55129731171574e-07 4.9792238453262 2.43176972883727e-10 2.21978836781692e-10

entertainment 2.97974974356206e-05 4.97927725053527 2.87626969760306e-10 2.20923297385474e-10

shrine 2.27435237751355e-06 4.97922698513505 2.80684646477967e-10 2.13635030612072e-10

slavery 3.22770375830613e-06 4.97922872623653 2.46167596377039e-10 2.13586440298624e-10

optical engineering 2.87100914241538e-08 4.9792228839283 2.16370345028308e-10 2.11443548804577e-10

atomic 4.59455801797488e-06 4.97923122251653 2.43558652013966e-10 2.08179092593206e-10

surface 6.74050955911705e-05 4.97934593312835 2.6857183424816e-10 2.03197164380587e-10

fuel cell 2.31304143495634e-07 4.97922325392494 2.11913735213906e-10 2.02959285503517e-10

social movement 1.67904284086194e-07 4.97922313813805 2.15884005833185e-10 1.9875904246851e-10

ship 5.49810770269492e-05 4.97932324319724 3.44322624551787e-10 1.96063942712923e-10

human resource management 4.89286342900537e-07 4.97922372507671 2.03619635214147e-10 1.9574815223544e-10

heavily 7.23024786703755e-07 4.97922415195221 2.03501450648084e-10 1.95589973341493e-10

town 0.000151034520651706 4.97949866518392 2.86122810601077e-10 1.94210311828717e-10

political movement 4.80198162310337e-08 4.97922291919357 1.97028331763592e-10 1.90527771646232e-10

breathe 1.05934503216414e-07 4.97922302496291 1.9732309877628e-10 1.90122524799139e-10

posting 2.78609548690541e-07 4.97922334031859 2.06943862095158e-10 1.88209299464549e-10

item 2.28873248896045e-05 4.97926463051717 2.21319790782017e-10 1.88206054803158e-10

irregular 2.90205686596857e-07 4.97922336149657 1.92873066578536e-10 1.8536886844906e-10

object 3.2762428652941e-05 4.97928266537626 2.44040501834743e-10 1.83824757187202e-10

supply chain management 6.98567414582101e-08 4.97922295907425 1.81930903994815e-10 1.79612708624321e-10

removal 2.42875968074646e-06 4.97922726712844 1.94881279299327e-10 1.78561613831759e-10

clock 9.0673264034666e-06 4.97923939111399 2.2587420288028e-10 1.762852427381e-10

acting 5.07864861587037e-06 4.97923210660908 1.93731335551693e-10 1.76099487273927e-10

cities 2.52327845492141e-05 4.97926891401996 2.11886692731142e-10 1.75298986465772e-10

production engineering 1.42364236482167e-08 4.9792228574951 1.74923547854708e-10 1.74307451697339e-10

electronic 4.1337885323578e-05 4.97929832669552 2.51623329668304e-10 1.73928284662065e-10

naturally 2.80901062461609e-06 4.97922796157908 1.85984434207049e-10 1.73666104474151e-10

notice 1.32872106556537e-05 4.97924709787026 2.10859869130081e-10 1.71449669633197e-10

handled 3.87214814115615e-07 4.97922353866392 1.79704688254757e-10 1.70137214703531e-10

socialism 6.89856523995667e-07 4.97922409137716 1.9385620788251e-10 1.67823284969584e-10

reduced 2.20039705863097e-05 4.97926301725105 1.96790928726535e-10 1.67656541581033e-10

information science 4.39395966909195e-07 4.97922363396213 1.95073609943048e-10 1.67322105678122e-10

stated 5.6057985844047e-06 4.97923306934078 1.78651536057943e-10 1.66894798688105e-10

preferred 3.64492308846106e-06 4.97922948820238 1.79212437832254e-10 1.64389372421001e-10

existence 1.03913960625059e-05 4.97924180925666 1.88325218640247e-10 1.64293037516329e-10

embassy 9.57243459371418e-07 4.97922457970476 1.76692509519929e-10 1.64113395872679e-10

properly 2.05799327798969e-06 4.97922658999937 1.694630340462e-10 1.63300552135191e-10

authentic 1.1845179256468e-07 4.97922304782318 1.63168130150523e-10 1.60070801704034e-10

prejudice 5.79227757368988e-07 4.97922388933632 1.71244210150574e-10 1.54918906462977e-10

except 1.35510824805712e-05 4.97924757977823 1.7322186917393e-10 1.51544356281767e-10

elasticity 1.4426025173715e-07 4.97922309495706 1.51603922309152e-10 1.48521350647043e-10

weapons system 7.81323725552696e-09 4.97922284576447 1.43948722625629e-10 1.43066622749307e-10

aerodynamics structures 7.4159584827266e-09 4.97922284503892 1.43384594477241e-10 1.4068919010355e-10

miniature plants 6.55527731420461e-09 4.97922284346706 1.3999667715854e-10 1.38910797323343e-10

student 0.000145544782304496 4.97948863929863 2.42215759508492e-10 1.38600959302438e-10

armies 2.39181787030628e-07 4.97922326831184 1.43971693179947e-10 1.34757115013454e-10

face 0.000105231158065137 4.97941501470187 2.06844401022001e-10 1.33817840164249e-10

crossing 1.87837110042861e-06 4.97922626195616 1.52529472496264e-10 1.33702650972591e-10

mobility 7.91671488052703e-07 4.97922427732138 1.45019599786615e-10 1.31823714490299e-10

regular 7.69367680849232e-06 4.97923688242371 1.4347122647808e-10 1.30770345436495e-10

tough 4.10994493950738e-07 4.97922358209264 1.3800539520069e-10 1.30534494748123e-10

offensive 2.78980403279171e-07 4.97922334099588 1.33922348742015e-10 1.29566509977769e-10

tendency 1.15721177438213e-06 4.97922494490602 1.36008458824856e-10 1.27392291288822e-10

disease 5.85251629829408e-05 4.97932971574602 1.88105081345537e-10 1.26712481129346e-10

express 9.18435659781555e-06 4.97923960484573 1.49093334891761e-10 1.25811668228737e-10

occupation 7.13503944378273e-06 4.97923586218672 2.12861947241806e-10 1.25678608602849e-10

illumination 2.15417353679088e-07 4.97922322491096 1.3284988477932e-10 1.23072019411505e-10

bearing 2.56328881238126e-06 4.9792275128184 1.37455714519691e-10 1.21924133585254e-10

carrying 2.51347119742926e-06 4.97922742183671 1.33773728425422e-10 1.21791944294204e-10

position 0.000116399300559375 4.97943541103198 1.66837090485433e-10 1.21610302813759e-10

stroke 3.45010080940842e-06 4.9792291323993 1.36859069319145e-10 1.21506742285874e-10

medicine 5.90492868206882e-05 4.9793306729511 1.93856343579404e-10 1.20288522713117e-10

reform movement 2.57675636734166e-08 4.97922287855437 1.22935378857763e-10 1.20065282047805e-10

unification 2.38365994140573e-07 4.97922326682196 1.25265810828559e-10 1.16805243681671e-10

pottery 1.19935804859512e-06 4.97922502187758 1.55376928872194e-10 1.15414135788061e-10

massage 1.85852098798781e-07 4.97922317091607 1.18968426731301e-10 1.15378513862573e-10

slightest 1.12468575160078e-08 4.97922285203527 1.14766860918306e-10 1.14080834377551e-10

economic 0.000178092501575114 4.9795480810569 5.27763226323263e-10 1.13336954555603e-10

machine 3.31256959332589e-05 4.97928332880972 1.40175156078376e-10 1.10052788033426e-10

worship 2.74408867870387e-06 4.97922784301241 1.50526630868172e-10 1.10010412314752e-10

gossip 9.5424338090066e-08 4.97922300576824 1.15063547515023e-10 1.09261708960276e-10

anti 9.790136192291e-06 4.97924071117837 1.19820581790741e-10 1.09049076475619e-10

mention 2.13512963362176e-06 4.97922673087316 1.20439736452802e-10 1.08907574205171e-10

religious 3.45542688265307e-05 4.97928593780619 1.79849710862588e-10 1.08522193188678e-10

enlightenment 2.90393969149569e-07 4.97922336184043 1.19704037098035e-10 1.07835018450111e-10

anti war 7.28328144151955e-08 4.97922296450944 1.13745628680834e-10 1.07647794439777e-10

recognized 5.65931843908361e-06 4.97923316708386 1.22327360820904e-10 1.07277257337839e-10

passage 5.31151577664048e-06 4.97923253189337 1.39909477585696e-10 1.06721230937336e-10

trigger 6.04440819565817e-07 4.97922393538283 1.15512640490434e-10 1.06095566824549e-10

mechanical device 1.09000301338969e-08 4.97922285140186 1.06764003862716e-10 1.05855835259914e-10

scrap 6.85265931405015e-07 4.97922408299338 1.38783592509577e-10 1.05474051565661e-10

demonstration 1.3466180863337e-06 4.97922529081794 1.2699529779288e-10 1.05054459035082e-10

nation 2.95522590902421e-05 4.97927680265754 1.32712657023218e-10 1.0416618956979e-10

raising 3.3825569929416e-06 4.97922900904432 1.29560767999308e-10 1.03323615658708e-10

vital 1.91708858855826e-06 4.97922633266574 1.1043862464849e-10 1.0308528514615e-10

vision 2.59633522278818e-05 4.97927024825253 1.39261469813263e-10 1.02883820359468e-10

photo 3.57988243196736e-06 4.97922936941891 1.06456567974216e-10 1.01133647055792e-10

coup 2.9664600751868e-07 4.9792233732585 1.06195442127593e-10 1.00986807672072e-10

expedition 3.44908848630168e-07 4.97922346140072 1.1059373359889e-10 1.00873472650965e-10

allies 5.07754626521963e-07 4.97922375880525 1.11196266589281e-10 1.00073407143537e-10

transportation 0.000367364357754852 4.97989374742535 1.52051555857059e-10 9.96079657718617e-11

pattern 1.05240975273428e-05 4.97924205160877 1.18319921396947e-10 9.93477934238618e-11

explosion 1.28887830697898e-06 4.97922518536804 1.15662463105956e-10 9.83379940677216e-11

democracy 3.94534692155425e-06 4.97923003686512 1.18020880549317e-10 9.76228812406769e-11

movement disorders 1.32399644026984e-08 4.97922285567527 9.89861014553276e-11 9.75394594044287e-11

system 0.00230587499043536 4.98343404096988 4.55223823717662e-10 9.75149599463698e-11

rhythm 3.34667042266864e-07 4.97922344269615 1.0075756690407e-10 9.72546475818605e-11

path 1.39929325536605e-05 4.9792483867271 1.33812661412983e-10 9.72027882125537e-11

progres 2.13949688703358e-08 4.97922287056872 1.10579160999344e-10 9.69088008704676e-11

retail 3.16963882792414e-06 4.9792286201928 1.1360440444577e-10 9.68559186328808e-11

free movement 2.78665337712861e-08 4.97922288238771 9.80748934826728e-11 9.65184187426457e-11

moral 6.41286741065169e-06 4.97923454328707 1.1690931167661e-10 9.64240359454018e-11

the left 3.22466173340482e-06 4.9792287206809 1.08732244748638e-10 9.61734086471234e-11

spontaneous 6.20509436027358e-07 4.97922396472887 1.04128573238429e-10 9.51098559578052e-11

biomechanical engineering 5.82357648180078e-09 4.97922284213076 9.46496913169584e-11 9.45329014693994e-11

blocks 9.29912549445916e-07 4.97922452979043 9.89159953283467e-11 9.42316550186952e-11

argument 3.23141154498019e-06 4.97922873300805 1.04080303504493e-10 9.28134508069274e-11

resistance 8.65372698470771e-06 4.97923863575917 1.09787596259799e-10 9.23319469215023e-11

climbing 2.69722598209895e-07 4.97922332408839 9.94985311098832e-11 8.97411219067195e-11

garden 9.2189079014203e-05 4.97939119600957 1.34573756527981e-10 8.83921146624327e-11

flow control 1.1970936133408e-08 4.97922285335765 8.83567466043981e-11 8.78083809880938e-11

unrest 3.08695945798068e-08 4.97922288787219 8.86607617611637e-11 8.76259698170106e-11

condensed matter physics 3.04586481924088e-08 4.97922288712168 9.00813541058489e-11 8.54537627267527e-11

animal 7.93975223884644e-05 4.9793678348453 1.79194462692473e-10 8.42540817348618e-11

passive 1.24437488069514e-06 4.97922510409162 9.56364498993606e-11 8.37650544316448e-11

studying 1.89591365516505e-06 4.97922629399405 9.76772437898608e-11 8.24707205696086e-11

plot 2.59905633318264e-06 4.97922757814047 1.09090286991061e-10 8.09482378357749e-11

expanded 8.60780954887814e-07 4.9792244035357 8.54954205634123e-11 7.9143391495482e-11

ideological 1.99927070971143e-08 4.97922286800778 7.98025504693469e-11 7.91343370923102e-11

free 0.000662855627855963 4.98043340184785 1.54660305300295e-10 7.89008763121422e-11

autonomy 2.24940510306855e-07 4.97922324230306 8.60108093637725e-11 7.85461509103935e-11

sanctuary 2.27568053461602e-07 4.97922324710173 8.38396365806679e-11 7.85174107205611e-11

sacred 1.3449865695997e-06 4.97922528783831 8.75985478993147e-11 7.77960619927143e-11

smooth 2.3609771163672e-06 4.97922714333743 8.24991600485403e-11 7.73984530327816e-11

recorded 4.65028757923721e-06 4.97923132429518 8.71714390478686e-11 7.73732630370048e-11

propulsion 1.42684172129762e-07 4.97922309207867 7.79396304160817e-11 7.54579964525668e-11

realistic 5.12088801496944e-07 4.97922376672074 8.08277195466832e-11 7.54521977788674e-11

terrorist 9.12170643155899e-07 4.97922449738847 8.49143280918468e-11 7.47053717077328e-11

deep 1.40739756553854e-05 4.97924853473577 8.86924460214766e-11 7.45640285350835e-11

literary 4.16241975828763e-06 4.9792304333043 9.48618268337164e-11 7.45174495810257e-11

imitation 6.92076315288831e-08 4.97922295788878 7.78196794436406e-11 7.42408017925732e-11

miniature furniture 3.68448326363166e-09 4.97922283822414 7.42811640469525e-11 7.40975780892651e-11

attitude 2.87490087056193e-06 4.97922808191415 8.73536628144017e-11 7.3251121885179e-11

raise 5.38248565280065e-06 4.97923266150534 9.49626134203336e-11 7.26157237913822e-11

inconvenience 8.36100086034603e-09 4.97922284676484 7.4426934412251e-11 7.25680135924619e-11

postage 1.64322035781671e-07 4.97922313159581 8.3178428099415e-11 7.23800144072562e-11

building 0.0002465245767324 4.97967305825838 1.76506215497637e-10 7.23259922745415e-11

destination 7.29664841640645e-07 4.97922416407891 7.82055009768487e-11 7.23044379566817e-11

treated 6.12494132304561e-06 4.97923401744891 8.05859164199491e-11 7.19178204005869e-11

microstructure 6.57076436839975e-09 4.97922284349534 7.1880745768307e-11 7.17839433638407e-11

horizontal 6.73950472129938e-07 4.979224062328 7.69779223911036e-11 7.1224865514025e-11

irresistible 9.74499684735536e-09 4.97922284929243 7.24935649161866e-11 7.10015988636586e-11

execution 2.36847260990576e-06 4.97922715702642 7.70665799660524e-11 6.9931461785673e-11

downward 4.83748689895034e-08 4.979222919842 7.22178251912966e-11 6.94264323963724e-11

revolution 6.84255283197878e-06 4.97923532801969 8.68698079307236e-11 6.93868923065613e-11

right wing 9.0529776823644e-08 4.97922299682932 7.68420305019744e-11 6.85379307652397e-11

reference 1.39998595698248e-05 4.97924839937788 7.93119063627038e-11 6.78818941780945e-11

window 1.08023392086886e-05 4.97924255976034 8.34714749060219e-11 6.77320682299609e-11

diaphragm 2.67382508862168e-08 4.97922288032714 6.84927192183668e-11 6.75149858845012e-11

attachment 8.51253333697452e-07 4.97922438613545 7.62534034240545e-11 6.68261043414737e-11

catalog 8.53027686498689e-07 4.97922438937594 8.01583396183089e-11 6.63563809743227e-11

objects 3.99067051714193e-06 4.97923011963941 7.33884150512708e-11 6.61490198913148e-11

vehicle dynamics 6.11044760754847e-09 4.97922284265467 6.64350595889204e-11 6.59971610013431e-11

identity 9.85371049953329e-06 4.97924082728385 7.75420825525084e-11 6.54235389103356e-11

research method 3.86479977336838e-08 4.97922290207786 7.26501613138491e-11 6.49594144401923e-11

affair 1.29532593456703e-06 4.97922519714331 8.65574898784387e-11 6.47991037898544e-11

discrimination 3.27830685598493e-06 4.97922881865275 7.17018146661838e-11 6.46251406986823e-11

frequent 2.2427963060787e-06 4.97922692750433 7.14401733197522e-11 6.39810457776869e-11

established 2.28960456240123e-05 4.97926464644381 7.68179597225288e-11 6.38453536355496e-11

failure analysis 4.98304558951678e-09 4.9792228405957 6.39840879645419e-11 6.38269299012766e-11

vertical 1.25707987537398e-06 4.9792251272947 7.02716871539249e-11 6.37053009641972e-11

democratic 3.94991385766393e-06 4.9792300452057 7.71494775873875e-11 6.36985800797481e-11

social movements 1.91169360851285e-08 4.97922286640836 6.57537420692583e-11 6.36095346676234e-11

plane 5.84824679212991e-06 4.97923351212289 8.03275742717001e-11 6.24502452139006e-11

relative 7.79550173508046e-06 4.97923706838613 7.4461846410733e-11 6.18316806909534e-11

undergo 3.35887048994639e-08 4.97922289283809 6.22614060829511e-11 6.15120139913446e-11

stack 4.9561728028492e-07 4.97922373663887 6.87994888373345e-11 6.13788385026714e-11

majority 6.96124398699061e-06 4.97923554478483 6.97934953475186e-11 6.13561721415095e-11

bombing 6.32939775811726e-07 4.97922398743035 7.34113702453583e-11 6.12487079187369e-11

command 6.06230066478142e-06 4.97923390304855 8.21352103641072e-11 6.10238106401632e-11

state 0.0129162735585763 5.00281176576665 1.43106181812774e-09 6.02978404543197e-11

robot 4.92714453123031e-07 4.97922373133745 6.58749193465892e-11 6.01815992543372e-11

membership 1.92327221999125e-06 4.97922634395888 7.12310790849034e-11 6.0048306725456e-11

left wing 5.87981205023799e-08 4.97922293887794 6.69443124895778e-11 5.9421634134134e-11

principal 5.06490428327591e-06 4.97923208150787 6.81186570174554e-11 5.86628084694431e-11

attack 1.15798716319583e-05 4.97924397976443 7.03252198562511e-11 5.86338728156325e-11

christianity 2.19182774865424e-06 4.97922683442068 8.73708749279741e-11 5.85800073355543e-11

muscle 5.35578358105923e-06 4.97923261273947 7.88577580491042e-11 5.84384753570705e-11

presence 1.23249769115632e-05 4.97924534054696 6.87961069291696e-11 5.83385638105294e-11

administration 4.09416856189807e-05 4.97929760311772 9.228815059093e-11 5.77560346264705e-11

facilities 1.39276203633056e-05 4.97924826744773 8.57998574415361e-11 5.77016220429373e-11

political party 3.78807837621685e-07 4.97922352331029 6.38757399887125e-11 5.74663574467539e-11

fascism 7.43825148480572e-08 4.97922296733965 6.28465928302744e-11 5.72385501926677e-11

activities 5.42371148502746e-05 4.97932188450234 9.91026137338143e-11 5.69558581687215e-11

anti nazi 5.03815122219364e-09 4.97922284069634 5.87667232093996e-11 5.64386827994055e-11

slave 1.57077915670681e-06 4.97922570020233 6.52248207811322e-11 5.63467688347141e-11

quantity 2.2137761700782e-06 4.97922687450498 6.34662739253295e-11 5.62414924809106e-11

cult 2.31170276714957e-07 4.97922325368046 6.39606983161531e-11 5.59588535646891e-11

erp systems 4.53483310424645e-09 4.97922283977713 5.5742607410612e-11 5.52690920586499e-11

illustrated 1.2300832438857e-06 4.97922507799087 6.29797054965801e-11 5.51097126693509e-11

elimination 1.96129289495932e-07 4.97922318968525 5.6951907189624e-11 5.4777091249596e-11

produced 1.11029171413089e-05 4.97924310870451 6.34928611028094e-11 5.46937963079743e-11

labor 1.47156584915691e-05 4.97924970663834 8.54324016352961e-11 5.46845362280608e-11

cavalry 6.42259180210446e-08 4.9792229487907 5.78959834374991e-11 5.46754966727026e-11

element 7.39608380340052e-06 4.9792363389309 6.79051406197997e-11 5.45935845342061e-11

sonata 1.45999899036889e-08 4.97922285815908 5.48106327497514e-11 5.43899675526362e-11

wagon 1.57236089769552e-07 4.97922311865477 6.1762797153969e-11 5.42982282327569e-11

achievement 9.49995091499756e-07 4.97922456646709 6.08952372601681e-11 5.38859375991785e-11

sting 2.89355965212737e-08 4.97922288434014 5.52967996601103e-11 5.29137777813786e-11

behaviour 1.23063016209376e-06 4.9792250789897 5.9292356552226e-11 5.26833435916171e-11

food 0.000325330414533072 4.9798169810175 1.38783110342118e-10 5.25159902213307e-11

timing 4.49784140856505e-07 4.97922365293401 5.4999918491661e-11 5.17683267853121e-11

pitch 7.06201563987064e-07 4.97922412122803 5.75448278189773e-11 5.17619581960776e-11

tactic 1.91588372887627e-08 4.97922286648489 5.44495490696207e-11 5.16661984011971e-11

societies 1.08002684287479e-06 4.97922480394351 6.24959887162126e-11 5.15894388320552e-11

miniature rooms 2.36496479024117e-09 4.97922283581431 5.16521797121073e-11 5.1300929035175e-11

migration 1.49903026363273e-06 4.97922556916764 6.64784280269798e-11 5.09237872451211e-11

phenomenon 1.55222292727952e-06 4.97922566631317 5.86123710639079e-11 5.03298735235004e-11

bomb 1.98977794836869e-06 4.97922646541801 6.18339851902951e-11 5.01913349192541e-11

train 6.4162040008835e-06 4.97923454938067 6.09948261645343e-11 5.01758053074334e-11

fundamental 2.50845042348789e-06 4.97922741266729 5.65432939247503e-11 4.99861338075376e-11

city 0.000713472204751261 4.98052584268228 8.80861981098706e-11 4.98336074027915e-11

party 0.000141662421304794 4.97948154895961 1.25835914619591e-10 4.93825315131569e-11

speech 5.08730513621902e-06 4.97923212241845 5.72680057307405e-11 4.89196634478994e-11

ethical 5.69923944098474e-07 4.97922387234481 5.47571509511075e-11 4.88281677239287e-11

cultural movement 4.37161025967457e-09 4.97922283947904 4.944361319792e-11 4.86575592455291e-11

penalty 1.08683869281373e-06 4.97922481638397 6.23453898400951e-11 4.80785353738399e-11

engineering concepts 2.31605333549567e-09 4.97922283572498 4.78649750934093e-11 4.77791903152411e-11

marker 4.59644133276058e-07 4.97922367094127 5.29669506638652e-11 4.75036481619856e-11

theatrical 1.47689269775791e-07 4.97922310121946 5.26570413031871e-11 4.73018929317571e-11

scope 2.24957303561063e-06 4.97922693988065 5.72128374770475e-11 4.72741002976744e-11

revolutionaries 1.3399926947584e-08 4.97922285596741 4.98301007325384e-11 4.70333838433174e-11

narrative 8.36183774460203e-07 4.97922435861398 5.38065154509309e-11 4.68680957280928e-11

musical 7.13865755029455e-06 4.97923586879445 6.17131274087698e-11 4.65085481260296e-11

subsequent 2.45326338024692e-06 4.97922731187944 5.25788169616715e-11 4.61712188720173e-11

reverend 3.56286682998974e-08 4.97922289656367 4.74851385385876e-11 4.57358129253595e-11

political 5.94501104496497e-05 4.97933140497356 1.26443932742881e-10 4.53824618867942e-11

gospel 4.33869709894502e-07 4.97922362386955 4.98776658319756e-11 4.51519656246316e-11

british 2.29644107221687e-05 4.97926477129869 6.7562700264778e-11 4.51503029294982e-11

supremacy 2.45152275855094e-08 4.97922287626724 4.67838685267194e-11 4.46563220239838e-11

perception 1.54635379892867e-06 4.97922565559441 5.18852488474357e-11 4.42259673104711e-11

immigration 1.23046195458121e-06 4.97922507868251 5.61460137284461e-11 4.41139582793146e-11

missing 1.87605894074664e-06 4.97922625773348 5.08629303287321e-11 4.40340308318697e-11

trend 9.99896391377971e-07 4.97922465760162 4.80808425561221e-11 4.38884523883722e-11

weak 1.69443056045899e-06 4.97922592602635 4.91514093376234e-11 4.37239684042922e-11

controlled 2.79913140886197e-06 4.97922794353671 4.81227041075048e-11 4.37227533513942e-11

living 3.12355629505197e-05 4.97927987686807 5.83200998102276e-11 4.36584714181662e-11

educational 8.79165668074347e-06 4.97923888765958 5.69813809586695e-11 4.35760739288832e-11

cultural 1.15408983977306e-05 4.97924390858778 6.08178797097334e-11 4.2857998281312e-11

observation 2.42944030641003e-06 4.97922726837146 5.25170771585002e-11 4.26008607850819e-11

anglo 3.44299678171995e-07 4.97922346028819 4.65683257456376e-11 4.23670446296925e-11

focus 6.97703210806849e-06 4.97923557361861 4.77901191265522e-11 4.22988279679185e-11

specimen 1.9434271278437e-07 4.97922318642244 4.41699903218265e-11 4.19670558358317e-11

participation 2.91465536153083e-06 4.97922815451761 5.37557255037752e-11 4.16864066979732e-11

separation 1.54654227354148e-06 4.97922565593862 5.21606593923911e-11 4.15784829076956e-11

racial 2.46369293631572e-07 4.97922328143836 4.29389303171411e-11 4.14137077184834e-11

explanation 1.94395643516162e-06 4.97922638173438 4.77899356241909e-11 4.10029835038825e-11

women 0.000147480447862256 4.97949217439623 1.12581555962023e-10 4.09476208104234e-11

anti slavery 1.23422846443244e-08 4.97922285403585 4.16048349298415e-11 4.06240169609985e-11

condition 2.0817274512531e-05 4.97926084999316 7.32093085419533e-11 4.03553544718035e-11

elementary 2.32870535318353e-06 4.97922708439965 5.1149387902562e-11 4.0180841912108e-11

gas turbine 1.04686508003415e-08 4.97922285061404 3.99520669223483e-11 3.94764089966225e-11

continuum 3.67647985563149e-08 4.97922289863858 4.04586131927749e-11 3.90735784825645e-11

sharing 2.09133191638533e-06 4.97922665088558 4.40118894130179e-11 3.8552472105227e-11

flow 4.84987780944015e-06 4.97923168880595 4.32304229598522e-11 3.77952182718658e-11

yesterday 1.17400445913628e-06 4.97922497557443 4.06686812776003e-11 3.7715711235426e-11

affect 2.79285559930807e-06 4.97922793207523 4.31991737246187e-11 3.73108793381964e-11

bowel movement 2.98777671569853e-09 4.97922283695175 3.72146988952943e-11 3.7055336107888e-11

rubbing 8.32179764346171e-09 4.97922284669325 3.83343916923489e-11 3.68782198502803e-11

concept 6.67471994674337e-06 4.97923502150722 4.73633441522911e-11 3.67768642393565e-11

traditional 1.21733364885871e-05 4.97924506360671 4.87826782714449e-11 3.67038575911552e-11

fraternal 2.39364911019934e-08 4.9792228752103 3.86577146582882e-11 3.64725721925082e-11

an event 1.73576884160189e-07 4.97922314849789 3.94168969228748e-11 3.62067709710205e-11

aspect 4.65937203229891e-06 4.97923134088608 5.57287731932919e-11 3.59253611368842e-11

subject 4.16962403862082e-05 4.97929898115781 4.55242654058545e-11 3.5473398069115e-11

similarly 6.03083264865156e-07 4.97922393290353 4.06766109761021e-11 3.54708033347102e-11

nucleus 3.82155789048062e-07 4.97922352942464 4.33276702671971e-11 3.52933838387701e-11

constant 3.45876278243894e-06 4.97922914821863 3.951330050381e-11 3.5277602383988e-11

church 5.12474067597825e-05 4.97931642441145 8.18992947368401e-11 3.4956410659267e-11

exam 7.10405493578172e-07 4.97922412890565 4.80626482102078e-11 3.47117493325793e-11

significant 1.07355430318119e-05 4.97924243777077 4.56408142476408e-11 3.46232566644843e-11

duration 1.01496825718522e-06 4.9792246851273 3.76414895882676e-11 3.46007614975029e-11

digital humanities 1.02548513878113e-08 4.97922285022358 3.72476825757352e-11 3.45893652629186e-11

event 2.54938120664154e-05 4.97926939073338 5.19675649354566e-11 3.45609276270976e-11

physic 1.03113396479486e-08 4.97922285032674 3.52308866210578e-11 3.43130905396881e-11

proposal 9.96172598590687e-07 4.97922465080087 3.9913661935172e-11 3.41927216819823e-11

catholic 5.62310129705733e-06 4.97923310094065 5.10825886523963e-11 3.41686743090335e-11

religion 2.50273989660549e-05 4.97926853892516 4.94206828423666e-11 3.4156434351606e-11

encouragement 1.8460997708567e-08 4.97922286521043 3.48594971872134e-11 3.41047371098296e-11

gauge 2.54115066423736e-07 4.97922329558443 3.62594815888689e-11 3.37413835219587e-11

voting 9.38659778121078e-07 4.97922454576546 4.58851852430211e-11 3.36993121460068e-11

military 0.000100126618404097 4.97940569230327 1.70693257380206e-10 3.35744854247297e-11

country 0.000155454144867701 4.97950673672442 7.11336563294279e-11 3.32489044979312e-11

privacy 3.38812010349693e-06 4.97922901920421 3.77158777866225e-11 3.32075862404189e-11

limit 2.40326119009971e-06 4.97922722056065 3.6713728022655e-11 3.29795132867064e-11

verbal 3.47160117630517e-07 4.9792234655122 3.71638519752236e-11 3.25527641470182e-11

indirect 2.66490766985966e-07 4.97922331818611 3.54165301101614e-11 3.23499886104084e-11

continuous 1.5705969934306e-06 4.97922569986965 3.58596995991082e-11 3.23097123084966e-11

fund 7.39275672243322e-06 4.97923633285466 4.8585314268728e-11 3.19957596954656e-11

realization 2.06692444501181e-08 4.97922286924334 3.26647310920956e-11 3.19434952513386e-11

pointing 1.29116549717922e-07 4.97922306730018 3.35052458031686e-11 3.16341959144367e-11

advocate 4.08330051832162e-08 4.97922290606833 3.22226180172059e-11 3.13560110804378e-11

population 1.10844410900589e-05 4.97924307496178 4.37053615575809e-11 3.1157224055985e-11

emerging 2.56610658183668e-07 4.97922330014211 3.27912577549055e-11 3.11008021891325e-11

monetary 1.09163051131106e-06 4.97922482513524 4.04994040624404e-11 3.08330222019758e-11

machinery industry 3.38964519230854e-09 4.97922283768568 3.15360608400429e-11 3.02628597824019e-11

account 4.01031089338271e-05 4.97929607162876 3.84129639503716e-11 3.01571194378122e-11

nature 3.53187390880211e-05 4.9792873339549 5.14362019372754e-11 2.99658459802611e-11

centering 2.86496761744139e-09 4.97922283672746 3.0166079934667e-11 2.99248182367378e-11

night 2.27017822438168e-05 4.97926429166144 3.78265298802676e-11 2.98324741688347e-11

shin 2.11290279142578e-08 4.97922287008304 3.07656151307653e-11 2.97012857803119e-11

activity 1.18456968797895e-05 4.97924446523992 4.26384756814129e-11 2.95230686243779e-11

stress 3.25129145033583e-06 4.97922876931463 3.30834403110202e-11 2.93564481769474e-11

martial 3.3218118671426e-07 4.97922343815624 3.55750890397569e-11 2.87797196679943e-11

militia 4.31966934926765e-08 4.97922291038512 2.99960143019293e-11 2.85193959042426e-11

rallies 1.89247225965652e-08 4.97922286605732 2.9188502190526e-11 2.79393996383128e-11

period 3.712597490712e-05 4.97929063450182 5.18838798636907e-11 2.78101356505334e-11

trench 3.79402595602157e-08 4.97922290078532 2.95736842906401e-11 2.76920665546021e-11

transformation 1.3766116468596e-06 4.97922534559505 3.26312710750825e-11 2.76081315637674e-11

manufacturing engineering 1.46679967574753e-09 4.979222834174 2.74709036681938e-11 2.7468519720853e-11

minority 6.50424831898338e-07 4.97922401936323 3.160283875292e-11 2.73088332380139e-11

firearm 3.18512496753428e-08 4.97922288966498 3.06768415218856e-11 2.72504680429873e-11

sluggish 3.53496444615486e-09 4.97922283795108 2.73945536042104e-11 2.71202375972197e-11

theories 1.02512199095763e-06 4.97922470367102 3.27228410612153e-11 2.70656214935736e-11

working 4.36325656490878e-05 4.97930251746022 3.88427233216581e-11 2.67164143365446e-11

religious movement 3.3780214431627e-09 4.97922283766445 2.6969180199975e-11 2.66861960730611e-11

formation 4.43360473744248e-06 4.97923092856825 3.50045695622393e-11 2.66102344739293e-11

concentration 1.06168745809622e-06 4.97922477045038 3.2303920223089e-11 2.6494369180994e-11

shift 1.86767886158573e-06 4.97922624242897 3.16342331447537e-11 2.62695095596526e-11

phenomena 6.60830493602856e-07 4.97922403836704 3.27948726970899e-11 2.62239945675037e-11

ghost 4.00724785584834e-07 4.97922356333712 3.09949227105638e-11 2.62049337174813e-11

continuation 2.91502215953274e-08 4.97922288473211 2.73275134056608e-11 2.61999921308537e-11

similar 2.94897987515545e-05 4.97927668858649 4.02881773985075e-11 2.61434748806521e-11

korean 1.094745206449e-06 4.9792248308236 3.22180229736138e-11 2.61302849532069e-11

warfare 3.72427321298274e-07 4.97922351165758 2.97461201018037e-11 2.60081380932471e-11

tween 9.17827645934603e-09 4.97922284825743 2.74506700974602e-11 2.5613346820907e-11

disorder 1.66724871470869e-06 4.97922587638427 2.99741538849942e-11 2.55370188837729e-11

circulation 5.74839732560659e-07 4.97922388132249 2.93236752280455e-11 2.52065381809366e-11

african 6.60865548007e-06 4.97923490085397 4.02386416609257e-11 2.49508913061965e-11

older 3.1821360191462e-06 4.97922864301637 3.0763476193588e-11 2.49460369844035e-11

document 4.26100209984729e-06 4.9792306133448 2.96124980790649e-11 2.48094295825816e-11

literal 2.79829181743109e-08 4.97922288260027 2.68803263266003e-11 2.47526804506353e-11

ethnic 2.16353901869136e-06 4.97922678275709 3.74699250808596e-11 2.46069741573379e-11

movement education 1.50201931956478e-09 4.97922283423832 2.51295258640301e-11 2.45637167729304e-11

leather 8.80912829250902e-07 4.97922444030246 3.43245805463086e-11 2.43830179879505e-11

associated 1.02562726947819e-05 4.97924156248144 3.538167410503e-11 2.43472094515086e-11

modified 2.7379369223585e-06 4.97922783177749 2.7264208550072e-11 2.43329869910198e-11

theory 5.85861046686581e-06 4.97923353105002 3.14276633238866e-11 2.40056223286409e-11

jewish 1.65343725268908e-06 4.97922585116045 3.32737215197185e-11 2.39903297888377e-11

eye movement 2.28450456570381e-09 4.97922283566737 2.39705265910133e-11 2.38800045524969e-11

instruction 1.11555308074331e-06 4.97922486882493 2.79525391835476e-11 2.38406171563794e-11

intermediate 5.14732323688508e-07 4.97922377154859 2.69353502949339e-11 2.37174029854078e-11

surface engineering 1.51428781367873e-09 4.97922283426072 2.35412964074739e-11 2.34915756289801e-11

velocity 2.63814074569105e-07 4.97922331329768 2.46014921888094e-11 2.33117454171972e-11

an object 1.69636767158709e-07 4.97922314130208 2.56538671476432e-11 2.30791055176712e-11

institutional 1.95491655832256e-07 4.97922318852075 2.48636778236337e-11 2.28903162943507e-11

personality 6.79028082256722e-07 4.97922407160122 2.6285139580231e-11 2.2825736118408e-11

emergence 7.60067085892045e-08 4.97922297030591 2.38810113880712e-11 2.28080537211489e-11

behavior 5.23048250796217e-06 4.97923238390266 3.48799475765505e-11 2.27878740106895e-11

tape 6.59660802962185e-07 4.97922403623084 2.86321255717512e-11 2.26642776635866e-11

danish 1.23817144553449e-07 4.9792230576219 2.48327932992038e-11 2.22762006554266e-11

underground 7.95685581200631e-07 4.9792242846523 2.69007746980255e-11 2.2203722117452e-11

barriers 4.13167857391722e-08 4.97922290695185 2.28456814458151e-11 2.21292775426426e-11

integration 1.6855545027561e-06 4.97922590981605 2.99581638696691e-11 2.19376061477685e-11

intensity 4.20203985628058e-07 4.9792235989119 2.39907924213841e-11 2.1791994195566e-11

left right 5.9688006072019e-09 4.97922284239598 2.2270286982474e-11 2.17212737131003e-11

foreign 1.52488487326744e-05 4.97925068040136 3.96764709595918e-11 2.16196259721392e-11

observed 2.29398294071878e-06 4.97922702098626 2.67285839897446e-11 2.14045054297248e-11

change 5.82595875161979e-05 4.97932923072669 3.09232439153254e-11 2.1315527744141e-11

related 3.19116884462549e-05 4.97928111167312 2.62007878876012e-11 2.12853467516193e-11

keyboard 5.87874456784456e-08 4.97922293885844 2.16279663656019e-11 2.10665636162472e-11

soil 2.4323556899123e-06 4.97922727369581 2.58645513035987e-11 2.07835189861879e-11

bible 1.26259628918549e-06 4.9792251373693 2.89435644280419e-11 2.06728648456562e-11

spatial 2.20303759904164e-07 4.97922323383498 2.34397326660565e-11 2.06453284918862e-11

target 2.71826754072113e-06 4.97922779585538 2.51524978488899e-11 2.06281927297114e-11

physical 1.43315318295168e-05 4.97924900510949 3.53169516453902e-11 2.05625343813837e-11

coordinate 7.92245027110178e-08 4.97922297618255 2.15135179887233e-11 2.05289655002994e-11

mock up 2.03984421073742e-09 4.97922283522054 2.05771175547004e-11 2.02654417660834e-11

sensory 8.5161944194965e-08 4.97922298702607 2.10908757025331e-11 2.00640311955844e-11

infant 6.79951795315606e-07 4.97922407328819 2.41314486361002e-11 1.98396935814377e-11

project 8.34836720590765e-06 4.97923807808193 2.35224371610695e-11 1.97590623139823e-11

flemish 1.78666452564159e-08 4.97922286412496 2.03439539795353e-11 1.96319795192668e-11

zone 1.43929719503844e-06 4.9792254600774 2.2894150195442e-11 1.9629167927015e-11

political parties 1.72168460314626e-07 4.9792231459257 2.18426359748825e-11 1.9600127154845e-11

arbitrary 2.29655757381011e-07 4.9792232509145 2.21785320111872e-11 1.95875985549972e-11

records 3.48874650638758e-06 4.97922920297777 2.31237219324679e-11 1.95653094279235e-11

virtual 1.99466833934998e-06 4.97922647434931 2.59706332825003e-11 1.95246879628002e-11

tested 1.57830912477354e-06 4.97922571395428 2.29307262980609e-11 1.92632402791505e-11

symbolism 2.53339831133723e-08 4.97922287776253 2.13508245076386e-11 1.9235789943107e-11

mountain 6.65998156963285e-06 4.97923499459058 2.67762573353918e-11 1.86195588747086e-11

theoretical 5.08077933195773e-07 4.97922375939571 2.30711046956607e-11 1.84656252046952e-11

effigy 1.83733966574968e-09 4.97922283485071 1.87719796438439e-11 1.84628353891648e-11

temporal 3.14023484026528e-07 4.97922340499491 2.06352951634133e-11 1.82571002168581e-11

bull terrier 3.46262072013874e-09 4.97922283781895 1.8321702786974e-11 1.81887989566046e-11

functional 9.88384822789399e-07 4.97922463657809 2.12583662475925e-11 1.81750172300112e-11

activist 5.53068195679252e-08 4.97922293250179 1.99024549067231e-11 1.81653826490368e-11

house 0.000218618267354154 4.97962209308683 4.83653030147963e-11 1.78479017683445e-11

attribute 1.77891813107185e-07 4.97922315637823 2.06245640040279e-11 1.75530185273536e-11

terminal 1.20099146490227e-06 4.97922502486068 2.52684583613526e-11 1.74564760801011e-11

bowel 7.28173962724018e-08 4.97922296448128 1.79650116834576e-11 1.71281015356975e-11

adaptive control 1.78020594779167e-09 4.97922283474637 1.7160109000987e-11 1.70667164381372e-11

solidarity 1.07473843582667e-07 4.9792230277742 2.0428570932598e-11 1.70485428619596e-11

biometric 2.10714077381441e-09 4.97922283534345 1.68945619586941e-11 1.68465194162331e-11

artillery 9.96098137071075e-08 4.97922301341216 1.87247244758855e-11 1.66833562537573e-11

medieval 3.2179767830038e-07 4.97922341919289 1.89774182009804e-11 1.66356446757015e-11

physiology 1.40575794895129e-07 4.97922308822815 1.79741194598402e-11 1.65313188764253e-11

chain 2.61576371056299e-06 4.97922760865308 2.11453544131841e-11 1.64876172865996e-11

reproduction 1.71932155396037e-07 4.97922314549413 1.80039167058991e-11 1.64861456608957e-11

ecology 2.2737041874954e-07 4.97922324674079 2.06595658383697e-11 1.63744628681606e-11

personnel 1.75889792899207e-06 4.97922604376283 2.27245343527533e-11 1.6146086500319e-11

decrease 4.20662999747249e-07 4.97922359975019 1.77604847123252e-11 1.61402795886355e-11

electron microscopy 4.35615555726699e-09 4.97922283945081 1.63046509827638e-11 1.61235536417619e-11

primary 7.36433824776442e-06 4.97923628095413 2.1480076263148e-11 1.59493690798536e-11

lobbying 1.06141834070767e-08 4.97922285087982 1.68480152152114e-11 1.59189360868612e-11

troop 5.55029273092875e-08 4.97922293285994 1.80028949188926e-11 1.58867833125736e-11

resulting 1.55843322959311e-06 4.97922567765502 1.96059653789343e-11 1.57947760772717e-11

composition 2.40569430407943e-06 4.97922722500424 1.86502282814345e-11 1.56965145456639e-11

flight 2.01067605319346e-06 4.97922650358412 1.98678020598276e-11 1.55843793931688e-11

trane 1.07718918744646e-09 4.97922283346245 1.54972753606748e-11 1.54728629984118e-11

soft computing 1.65933613353191e-09 4.97922283452562 1.55040929707159e-11 1.54207889705387e-11

nuclear 2.11974218506868e-06 4.97922670277113 2.5746376207296e-11 1.54152853984763e-11

riot 2.51682733255398e-07 4.97922329114227 1.85244540462063e-11 1.53905362992822e-11

scout 2.72902362465837e-07 4.97922332989558 1.81349086833332e-11 1.53233255288883e-11

rhythmic 3.64928499557061e-09 4.97922283815986 1.54526679775626e-11 1.52707768471313e-11

atre studies 1.04944248171487e-09 4.97922283341178 1.59083698206704e-11 1.51846525571318e-11

armed 1.33404152098341e-06 4.97922526784942 1.86681077918296e-11 1.51819741034009e-11

planted 2.42154371198523e-08 4.97922287571973 1.55698469336858e-11 1.49783629888401e-11

marked 6.45824757438355e-07 4.97922401096213 1.65513032688612e-11 1.449856437068e-11

wireless 1.08822366679801e-06 4.97922481891334 1.7485681750608e-11 1.44920002127852e-11

marking 8.25271203207847e-08 4.97922298221411 1.64339282975875e-11 1.43303063443176e-11

shares 1.34567024136235e-07 4.97922307725436 1.4854024709199e-11 1.43209038667144e-11

planning 5.58060825654756e-06 4.97923302333579 2.07957177557416e-11 1.42545410389045e-11

interactions 2.27937042913006e-07 4.97922324777562 1.56910536071516e-11 1.42436888935947e-11

property 1.07241170016673e-05 4.97924241690346 2.04332701480123e-11 1.41662872478101e-11

jesus 9.81724198738888e-07 4.97922462441382 1.69150196474497e-11 1.41428296310759e-11

sanitary engineering 1.01372895876127e-09 4.97922283334655 1.43760591834419e-11 1.41099525616921e-11

travel 1.28671680173535e-05 4.97924633074822 2.11151309176385e-11 1.40824373352399e-11

bulgari 1.02387272020396e-09 4.97922283336508 1.39812316187959e-11 1.3948500854231e-11

civil right 1.92135423875955e-09 4.97922283500415 1.46083281275987e-11 1.38963828193422e-11

miniature parks 6.01875377197263e-10 4.97922283259439 1.3945817642273e-11 1.38805633185529e-11

configuration 2.58251316381221e-07 4.97922330313844 1.5492424166652e-11 1.38067971172766e-11

lighthouse 2.63140060003184e-08 4.97922287955234 1.52973509480163e-11 1.37784030496104e-11

commercial 7.26689208119283e-06 4.97923610298861 2.12282554102974e-11 1.36250614832817e-11

infantry 4.38614444286896e-08 4.97922291159915 1.44776723733528e-11 1.35456539627685e-11

uncertainty 2.64304959768336e-07 4.97922331419418 1.5498750571092e-11 1.32711952968698e-11

scottish 1.97329906301319e-07 4.97922319187794 1.52630693571245e-11 1.31703381830842e-11

tree 5.46962372218589e-06 4.97923282064522 2.05948045043168e-11 1.31112121314367e-11

employee 9.5572098092439e-07 4.97922457692426 1.75355833651978e-11 1.31003708119241e-11

gaps 1.41009902164876e-08 4.97922285724776 1.33230633220962e-11 1.30512625546073e-11

range 2.01369896767089e-05 4.97925960759193 1.85600049830036e-11 1.30219934980658e-11

measured 7.57684000556704e-07 4.97922421525018 1.49524655426107e-11 1.27580725439783e-11

visual 1.90511303100013e-05 4.97925762449168 1.72553480389792e-11 1.26829681418316e-11

last word 1.91513812091696e-09 4.97922283499279 1.29365833673318e-11 1.26503058029628e-11

civil 2.33880643934103e-05 4.97926554501555 2.33266414067117e-11 1.25205052695611e-11

legislative 3.23776909682192e-07 4.97922342280755 1.50965617095589e-11 1.23485543057564e-11

area 3.88594443487701e-05 4.97929380032953 2.54396824538115e-11 1.22438808504009e-11

technologies 1.03296436156674e-06 4.97922471799351 1.61999555506182e-11 1.22009181397052e-11

zionist 5.15396575612816e-09 4.97922284090785 1.25191610234945e-11 1.22004205890113e-11

inserted 4.06435372564571e-08 4.9792229057223 1.26663942249977e-11 1.20530430567384e-11

biological 4.59754189936898e-07 4.97922367114226 1.51026642635636e-11 1.20426052671329e-11

liberties 2.67510892311492e-08 4.97922288035058 1.22627950165844e-11 1.20099340847684e-11

disobedience 8.51960038104724e-09 4.97922284705449 1.245872365319e-11 1.19626106346201e-11

bending 6.62697664590391e-09 4.979222843598 1.20587142415846e-11 1.19031513868668e-11

soviet 8.1355927990704e-07 4.97922431729496 1.68238940005519e-11 1.18338605456798e-11

buddhist 1.34337490634058e-07 4.97922307683516 1.49691408487477e-11 1.17995024469918e-11

anti communist 1.47725508541116e-09 4.97922283419309 1.19244637896567e-11 1.17541586502689e-11

plasticity 1.40296599941746e-09 4.97922283405742 1.17013675036294e-11 1.16781938228848e-11

petition 4.29541120009131e-08 4.97922290994209 1.2650420602392e-11 1.16269345445068e-11

guerrilla 1.90398519173689e-08 4.97922286626758 1.26861477709339e-11 1.16249299357465e-11

strategic 8.50190014703109e-07 4.97922438419351 1.48404669817849e-11 1.16064750358146e-11

quotation 1.27806726009283e-08 4.97922285483647 1.28793933770484e-11 1.15923984684854e-11

subordinate 1.4596134958345e-08 4.97922285815204 1.2486206915041e-11 1.15814534325133e-11

physical metallurgy 1.21527532620771e-09 4.97922283371464 1.17064689709208e-11 1.15602399897916e-11

metaphysical 1.37931245102566e-09 4.97922283401422 1.15476094041236e-11 1.14965196873477e-11

investigation 1.81282465138514e-06 4.97922614224897 1.448756877406e-11 1.13401446697881e-11

merge 1.18440054541886e-08 4.97922285312584 1.19718061470973e-11 1.13396871439868e-11

compatible 6.87919242444932e-08 4.97922295712958 1.21199423404644e-11 1.13089503265793e-11

emigration 2.63926325670516e-08 4.97922287969594 1.31561261007007e-11 1.11054772312383e-11

production 9.95137620701131e-06 4.97924100565031 1.61556403610866e-11 1.10622314352213e-11

body language 3.60805344612643e-09 4.97922283808456 1.12858906592402e-11 1.10620623141996e-11

the list 3.24260793030957e-07 4.97922342369126 1.25834018939936e-11 1.10082924000971e-11

phase transformation 8.36156018206791e-10 4.97922283302225 1.10115855001537e-11 1.09924458896701e-11

powder metallurgy 1.1811457314845e-09 4.97922283365231 1.1021515840187e-11 1.09360228102551e-11

cortex 2.38540048736437e-08 4.97922287505965 1.12205867450021e-11 1.09180823838383e-11

land 1.44207902072756e-05 4.97924916812167 2.03737410723176e-11 1.08875968711911e-11

blockade 8.70286398418857e-09 4.97922284738919 1.15940784794366e-11 1.07989965560809e-11

vector 2.45555938851295e-07 4.97922327995293 1.3751388935033e-11 1.06726386449866e-11

biomathematics 7.56252060892626e-10 4.97922283287633 1.06087436215678e-11 1.05884144650958e-11

human 0.000437193931818792 4.98002127687301 7.6131851568424e-11 1.04574365717908e-11

survey 1.6931310872673e-06 4.97922592365313 1.31318090873985e-11 1.02032899115696e-11

format 6.290007976262e-07 4.97922398023661 1.18446898052909e-11 1.01982653036618e-11

feminist 4.77102365819568e-08 4.97922291862818 1.12902407197628e-11 1.01869052017129e-11

particle 1.49577909636053e-07 4.97922310466867 1.17192481599498e-11 1.0161737985115e-11

feminism 2.63770038556626e-08 4.97922287966739 1.1179020119646e-11 9.9566980469227e-12

jung 1.96995363528246e-09 4.9792228350929 9.91190032083026e-12 9.872528415738e-12

training 1.11499706640247e-05 4.97924319463816 1.58302479690998e-11 9.82007095139024e-12

multiple 2.19039798032304e-06 4.9792268318095 1.17992603845733e-11 9.8090930216522e-12

reasoning 2.06261021438362e-07 4.97922320818879 1.12789858158945e-11 9.66544778668712e-12

percent 9.79823492952968e-07 4.97922462094257 1.17625289501899e-11 9.64272496922196e-12

verb 8.58048874968308e-08 4.97922298820028 1.05511980479555e-11 9.61180746222726e-12

translation 7.60551900546427e-07 4.97922422048782 1.16507274445439e-11 9.53150314077933e-12

universities 5.53438586413363e-07 4.97922384223767 1.18276508510721e-11 9.43471159711984e-12

lake 7.9906540954873e-06 4.97923742479204 1.3083259035746e-11 9.37906673577284e-12

pedestrian 1.94172387480148e-08 4.9792228669568 1.06871736341572e-11 9.36080511739044e-12

sonata form 8.4338321610656e-10 4.97922283303545 9.31799065861145e-12 9.17627143754798e-12

grinding 1.21533137494805e-08 4.97922285369073 9.66171908109407e-12 9.11346280991798e-12

yield 6.77663099598517e-07 4.97922406910836 1.28255552355434e-11 8.94571529820935e-12

embodied 9.18846724222418e-09 4.97922284827604 8.97897495286944e-12 8.76475509863846e-12

polymer engineering 6.57147090143842e-10 4.97922283269533 8.77293208981401e-12 8.75475617421825e-12

ethiopian 1.07911857251067e-08 4.97922285120308 9.07480380161537e-12 8.67468986109366e-12

restraint 2.60019443458153e-08 4.97922287898242 1.00028085853513e-11 8.60495859112182e-12

tremor 3.18715126801679e-09 4.97922283731587 8.63591752356514e-12 8.47466322404217e-12

systematic 1.85808934803455e-07 4.97922317083724 9.32363061414942e-12 8.4672071909532e-12

performing arts 5.57706337364611e-08 4.97922293334885 9.64369449568196e-12 8.46026510253168e-12

consumer 1.42662368681833e-06 4.97922543693183 1.14054749735331e-11 8.34796366506953e-12

symphony 6.57697791346173e-08 4.97922295161025 8.63861441145486e-12 8.34402574197903e-12

tracking 2.50435247076274e-07 4.97922328886399 9.77688309726933e-12 8.31502747771727e-12

trading 5.11546087152983e-07 4.97922376572958 1.01711337487763e-11 8.28048605931305e-12

livestock 7.37583014902289e-08 4.97922296619965 9.80206003783563e-12 8.21170396699402e-12

miniature railways 3.66933770567377e-10 4.97922283216531 8.19966660840487e-12 8.19564844819783e-12

synthesis 1.52281681769589e-07 4.97922310960656 9.53347539049837e-12 8.17350771865771e-12

mechanical movements 3.89666613378718e-10 4.97922283220683 8.17483504009854e-12 8.16806243370084e-12

reformation 2.99708074967113e-08 4.97922288623074 8.82065270130738e-12 8.02512482220526e-12

carnegie mellon university 1.61318883671747e-08 4.97922286095678 8.67133665905861e-12 7.96153276499245e-12

rotating 1.36479447561584e-08 4.97922285642037 8.22780994082255e-12 7.94027707697031e-12

solar heating 6.06269193910898e-10 4.97922283260241 7.91161664269876e-12 7.90499561621869e-12

partisan 7.3257951800331e-09 4.97922284487425 8.2587828053442e-12 7.88667703668022e-12

animation 4.9626580236446e-08 4.97922292212799 8.41858910060754e-12 7.85309568636269e-12

expressive 9.99324343812882e-09 4.9792228497458 8.14905895572177e-12 7.8017745454987e-12

discoveries 1.40987194199859e-08 4.97922285724361 8.26073886868549e-12 7.73968529989427e-12

sabotage 2.59367534291074e-09 4.979222836232 8.07776542491799e-12 7.70469485263907e-12

miniature artisans 3.65782538193956e-10 4.97922283216321 7.63923821990749e-12 7.52549001529478e-12

auxiliary 3.30709503427697e-08 4.97922289189252 8.35773943121601e-12 7.51182596499258e-12

cognition 3.6983037675256e-08 4.97922289903715 8.22408431910926e-12 7.50309320188461e-12

quitting 2.81685426846863e-09 4.97922283663959 7.93123209451152e-12 7.48710769531881e-12

mouse 2.46453852656638e-07 4.97922328159279 8.07239775500651e-12 7.45834553810159e-12

recruiting 1.97888698435615e-08 4.97922286763551 8.53151126210646e-12 7.45317700738538e-12

restriction 5.53738977382251e-08 4.97922293262429 8.11969577739778e-12 7.25996485429467e-12

anti communism 6.77977820614193e-10 4.97922283273337 7.48787085437384e-12 7.21659851015526e-12

television 2.75638283633294e-06 4.97922786546518 1.25026944058084e-11 7.16317032297748e-12

graduate 2.42730416568611e-07 4.97922327479269 7.91437489226998e-12 7.060144410901e-12

european 3.26232294160338e-06 4.9792287894614 1.17898410221784e-11 6.85851799745185e-12

mammal 2.80247319100437e-08 4.97922288267663 7.74171142504238e-12 6.85785303429441e-12

miniature prints 3.1172110727587e-10 4.97922283206448 6.84216094843641e-12 6.77305525944499e-12

self government 4.22382732460278e-09 4.97922283920914 7.01273164680604e-12 6.72429939990862e-12

radio 5.83412619390492e-06 4.9792334863345 9.83263127185915e-12 6.70297963428972e-12

opus 1.71591953034632e-09 4.97922283462896 6.81960724063339e-12 6.68519298238278e-12

program 1.00676087249102e-05 4.97924121792525 1.10846303291491e-11 6.63988470800685e-12

separatist 5.79769868348851e-10 4.97922283255402 6.66776565887089e-12 6.63001876873583e-12

polymer 3.79764940906596e-08 4.97922290085149 7.18441092358216e-12 6.58927748979448e-12

evacuation 1.47339850248462e-08 4.9792228584038 7.28794001708758e-12 6.52526040315188e-12

forestry 5.55206022511412e-08 4.97922293289222 7.75246401823432e-12 6.4967713280416e-12

miniature chairs 2.70698472027184e-10 4.97922283198956 6.42030337327395e-12 6.4128856403729e-12

preserving 2.81905926616146e-08 4.97922288297954 6.91345449481344e-12 6.39545600969702e-12

motor control 1.14536848996174e-09 4.97922283358697 6.4347022750262e-12 6.38135747000034e-12

activism 6.53600738537672e-09 4.97922284343187 6.4765547325321e-12 6.31079238059216e-12

simplified 1.743224533701e-08 4.97922286333162 6.35410400507417e-12 6.03236676519929e-12

involuntary 2.82276419199409e-09 4.97922283665039 6.11038974058621e-12 6.0285662131146e-12

locally 2.0667225920427e-08 4.97922286923965 6.27557610863181e-12 6.01578710222501e-12

ancestor 6.18161234334937e-09 4.97922284278464 6.51130112751465e-12 6.00940560162446e-12

miniature lamps 2.58086345699879e-10 4.97922283196653 5.97782687930903e-12 5.97620164937105e-12

salient 4.27833936129918e-09 4.9792228393087 6.1196439220174e-12 5.94891694952676e-12

ecumenical 1.90630050417858e-09 4.97922283497665 5.99877223391242e-12 5.92584778028221e-12

sequence 3.37767317515055e-07 4.97922344835817 6.80300574691878e-12 5.82670568438775e-12

mushroom 9.13689787596036e-09 4.97922284818186 6.03849043888735e-12 5.78936624760228e-12

clinical 3.58148143919878e-07 4.97922348557958 6.61799906180554e-12 5.76577440705056e-12

medical 8.47545813340437e-06 4.97923831018754 1.16147455161969e-11 5.73712283086299e-12

quantitative 4.48272284600078e-08 4.97922291336296 6.14527121783165e-12 5.71294419787904e-12

brake shoe 4.39360763751764e-10 4.97922283229759 5.69275924295023e-12 5.68203335093394e-12

award 2.89335670143398e-06 4.97922811561996 7.20034016476816e-12 5.60462506045367e-12

segregation 1.11521722302532e-08 4.97922285186235 6.11053067369514e-12 5.57449582361518e-12

medical device design 4.42476340066011e-10 4.97922283230328 5.48323321355449e-12 5.37813794232815e-12

independently 6.46203545366603e-08 4.97922294951106 5.72717393735034e-12 5.35838575561841e-12

focusing 5.05012296434891e-08 4.97922292372536 5.74871714076559e-12 5.31805614712071e-12

sign 8.87161144425528e-06 4.97923903368061 8.78172474687952e-12 5.17785615782139e-12

anti nuclear 5.17085030234058e-10 4.97922283243954 5.15386521835162e-12 5.12894507042601e-12

formula 2.66393420085561e-07 4.97922331800833 5.89965808844662e-12 5.11470439914636e-12

artistic movement 3.1568272454698e-10 4.97922283207172 5.10071861493115e-12 5.07870688802432e-12

judaism 3.35200136036785e-08 4.97922289271264 6.1479979259713e-12 5.07729095687249e-12

manipulation 1.52447812055964e-08 4.97922285933666 5.2919664848629e-12 5.05792426355149e-12

containment 1.6326507735214e-09 4.97922283447689 5.23258017176366e-12 4.98138972179119e-12

treatment 6.11944912314487e-06 4.97923400741853 7.65444052602746e-12 4.96264674363617e-12

schnauzer 4.33266769815092e-10 4.97922283228646 4.94606850139965e-12 4.94470322344343e-12

cognitive science 7.05283877826766e-09 4.97922284437575 5.52769576234983e-12 4.933783548308e-12

metaphor 1.39773503800934e-08 4.97922285702196 5.38805483746275e-12 4.90639050028213e-12

insertion 9.53598966424589e-09 4.97922284891072 5.02214076937565e-12 4.88337947218199e-12

policy 2.94947283880878e-05 4.97927669758947 9.82851888596229e-12 4.72404946653715e-12

bottom up 1.02867250841184e-08 4.97922285028179 5.11456605554936e-12 4.70814288661134e-12

motion picture 4.0627046699512e-08 4.97922290569218 5.6781849252991e-12 4.60511999310843e-12

bombardment 2.23576432896794e-09 4.97922283557835 4.87492916153854e-12 4.56663561699786e-12

zionism 2.86838707077457e-09 4.97922283673371 4.73106210521891e-12 4.53390058550156e-12

steering 3.07045251339492e-08 4.97922288757073 4.92610799558238e-12 4.44553520532319e-12

coordination 4.31760353342233e-08 4.97922291034739 4.73273836716079e-12 4.38428471104161e-12

information 0.000100929435948642 4.97940715848546 1.09750893531602e-11 4.33977043100627e-12

trajectory 2.18646484634043e-09 4.97922283548832 4.27025026795343e-12 4.20265798527973e-12

meccano 2.70095855946638e-10 4.97922283198846 4.12639485420349e-12 4.09038793435763e-12

island 5.98421887660845e-06 4.97923376044811 6.50447168545849e-12 4.07471917262429e-12

indicated 2.21304208567168e-07 4.9792232356621 4.65693994462683e-12 4.06324464554083e-12

surrealism 1.17037819926548e-09 4.97922283363264 4.08284392348721e-12 3.99573718714637e-12

republic 2.10498980441972e-06 4.97922667582892 7.42602303937303e-12 3.96612596399218e-12

euler angles 2.02529104075423e-10 4.97922283186506 3.83037292118328e-12 3.82268318156857e-12

high priest 3.36542294701695e-10 4.97922283210981 3.82481323244827e-12 3.80403519212225e-12

rehabilitation 4.31483371647163e-08 4.97922291029681 4.26022532948666e-12 3.77368015468607e-12

operation 2.77769586420352e-08 4.97922288222412 6.02867062630321e-12 3.75613104890079e-12

miniature food 1.77614435580188e-10 4.97922283181956 3.73294802717036e-12 3.73285191271046e-12

biochemical engineering 2.89908285608125e-10 4.97922283202464 3.71921137109482e-12 3.69809544564343e-12

breguet 1.98893932790625e-10 4.97922283185842 3.6479088229714e-12 3.64789265011565e-12

fugitive 3.34637472440557e-09 4.97922283760665 3.86447914168821e-12 3.62178654280338e-12

flour 2.00113262312356e-08 4.97922286804178 3.87572733346346e-12 3.6017890223138e-12

planner 6.07706210318272e-09 4.9792228425937 3.78257214143713e-12 3.58298002003605e-12

notation 1.07451108430769e-08 4.97922285111893 3.75246842998725e-12 3.54366147788916e-12

word order 3.242410081952e-09 4.97922283741678 3.8606733574996e-12 3.52913208008113e-12

liturgical 1.32974939364772e-09 4.9792228339237 3.50848984434209e-12 3.42471177429739e-12

movement therapy 2.41599173935858e-10 4.97922283193642 3.4289320055632e-12 3.41692558179908e-12

paradigm 2.46616129002043e-08 4.97922287653458 3.72657207742549e-12 3.41402628069346e-12

buddhism 3.90339646927253e-08 4.97922290278275 4.7900390099064e-12 3.34906421048668e-12

world 0.000793247604813521 4.98067153614874 5.41492087459156e-11 3.32132242352992e-12

placement 1.71556233556847e-08 4.97922286282643 3.54558299129725e-12 3.30396754819012e-12

gait 1.56127028209239e-09 4.97922283434653 3.30325453331452e-12 3.2544744802536e-12

programming 1.36810299790859e-07 4.97922308135124 3.78804326634163e-12 3.25434164584695e-12

cubism 5.78173222018178e-10 4.9792228325511 3.27416162439638e-12 3.23452040851567e-12

conversational 2.0647286161811e-09 4.97922283526599 3.27991708289475e-12 3.16828511084219e-12

engineering departments 1.47443885720153e-10 4.97922283176446 3.1550398684079e-12 3.15497363341291e-12

miniature roses 1.47265075628604e-10 4.97922283176413 3.1002657553808e-12 3.10019226438665e-12

maintenance 3.66155255817457e-07 4.97922350020294 3.95435064031533e-12 3.054017790497e-12

optional 3.73641541774038e-08 4.97922289973318 3.47276691689707e-12 3.05110046692833e-12

socialist parties 3.69912910205356e-10 4.97922283217076 3.13998962502975e-12 3.03442157381219e-12

port 1.15767857966878e-06 4.97922494575854 4.46375698858276e-12 3.0328634695252e-12

racism 1.93596176596099e-08 4.97922286685157 3.35747911719588e-12 3.02089090037944e-12

miniature weapons 1.23973117238103e-10 4.9792228317216 3.01265720766583e-12 3.01051983191818e-12

language acquisition 1.9786500286745e-09 4.97922283510878 3.08944610972751e-12 2.98444982201485e-12

neutrality 3.39420055024831e-09 4.979222837694 3.08597647947402e-12 2.85466906692864e-12

defense 5.30442428991325e-07 4.97922380023989 4.2649403450532e-12 2.77619575340098e-12

biosensor 2.36431068818374e-10 4.97922283192698 2.74849834846234e-12 2.74271333227648e-12

nationalism 1.78395109911099e-08 4.97922286407541 3.21674928321047e-12 2.72094508883224e-12

skating 8.4243121126731e-09 4.97922284688047 2.92075225901045e-12 2.7092907795999e-12

pragmatic 7.83099337299901e-09 4.97922284579689 2.84226499002955e-12 2.61613706063517e-12

fund raising 1.40469857838232e-09 4.97922283406058 2.65733233179284e-12 2.58750364528502e-12

versus 1.10259066169443e-07 4.97922303286084 3.02133290154691e-12 2.57830645814606e-12

sexism 9.84567327450806e-10 4.9792228332933 2.66617370196426e-12 2.55487813818188e-12

respiratory 2.49022321885572e-08 4.97922287697402 2.69757235006922e-12 2.54126438574448e-12

detecting 6.88896523417272e-09 4.97922284407647 2.58949072487374e-12 2.50989089182691e-12

romanian 1.38766574516212e-08 4.97922285683806 2.74103824731245e-12 2.46533551200743e-12

virtual reality 4.13492315736008e-09 4.97922283904678 2.48020638848743e-12 2.32325597240149e-12

franciscan 7.76320556429799e-10 4.97922283291298 2.38262985993533e-12 2.3031043227592e-12

computer aided manufacturing 3.40800750326558e-10 4.97922283211759 2.31251522505714e-12 2.25358302707435e-12

escalation 3.33088702929946e-10 4.9792228321035 2.28449493297143e-12 2.24315347256805e-12

creationism 3.89173030593313e-10 4.97922283220593 2.26834410357816e-12 2.2378188378935e-12

shining path 3.87776734783584e-10 4.97922283220338 2.25902907780459e-12 2.18379566894481e-12

government 4.7004459515475e-05 4.97930867553534 3.4924957907089e-11 2.18244444401555e-12

embedded 2.83603459870147e-08 4.97922288328956 2.37345871932982e-12 2.16321395622561e-12

region 1.21669037436584e-06 4.97922505353153 3.55555576875793e-12 2.15311695668174e-12

robotics 1.79628496435895e-09 4.97922283477573 2.18195854279248e-12 2.14014253188621e-12

physical activity 9.59460915416061e-10 4.97922283324744 2.14902386490482e-12 2.11920754049524e-12

operator 6.98581774889278e-08 4.97922295907687 2.51988344456736e-12 2.07231301840556e-12

exploration 1.00074760354054e-07 4.97922301426128 2.59489366786323e-12 2.05351701575437e-12

rheology 1.30776720568521e-10 4.97922283173402 1.97185379070555e-12 1.97084802290655e-12

complement 1.8767680150965e-08 4.97922286577052 2.17637192054801e-12 1.95146557844461e-12

vanes 1.20374406300247e-10 4.97922283171502 1.93205950472748e-12 1.93155025585568e-12

dynamical system 4.35493011314631e-10 4.97922283229052 1.99643533524716e-12 1.91634650441126e-12

social group 6.95649979046324e-10 4.97922283276565 1.97971280142949e-12 1.87615927092294e-12

descriptive 8.37329808036522e-09 4.9792228467873 1.95520063738764e-12 1.83949788492383e-12

miniature objects 8.96288699644959e-11 4.97922283165887 1.84400987657413e-12 1.82430374024633e-12

gradient 8.50958890849534e-10 4.97922283304929 1.80520299075498e-12 1.78204032612901e-12

metabolism 1.17444170217157e-08 4.97922285294396 1.80619790189278e-12 1.714480302149e-12

ussr 1.70045898405182e-09 4.97922283460073 1.72428138433902e-12 1.68795767400952e-12

miniature printing 6.79868398485658e-11 4.97922283161935 1.6493907308106e-12 1.64831571361781e-12

constrained 5.77484609661389e-09 4.97922284204176 1.73620013785225e-12 1.64634421566991e-12

revolutionary left 8.45321999747001e-11 4.97922283164957 1.6405957614079e-12 1.6283691939697e-12

inflection 4.34034294508745e-10 4.97922283228786 1.61451606402893e-12 1.57796121027603e-12

denoting 1.83149821415861e-10 4.97922283182967 1.59748553926898e-12 1.5766618823883e-12

constraint 9.85274521197982e-09 4.97922284948921 1.73362787656946e-12 1.55967067160397e-12

municipal 5.60898169518446e-08 4.97922293393177 1.96616530162851e-12 1.54724226050611e-12

english word 1.15476570136498e-09 4.97922283360413 1.61747321015794e-12 1.53356197636813e-12

bioinformatic 1.05593666002776e-10 4.97922283168803 1.52874191580865e-12 1.52285462677342e-12

ecological 7.73354846430328e-09 4.97922284561893 1.6211674558118e-12 1.51743446590066e-12

international law 1.0489972054828e-08 4.97922285065298 1.66893984595756e-12 1.49177700612999e-12

comprehension 6.39058884997257e-09 4.97922284316629 1.55584398556034e-12 1.47221475820119e-12

correctness 1.45807808057428e-09 4.97922283415807 1.50126613794372e-12 1.46236076545347e-12

ceremonies 1.38796064082346e-08 4.97922285684345 1.847945176648e-12 1.44868231760235e-12

estate 4.4173974273312e-07 4.97922363824256 1.77902279576274e-12 1.42930630854392e-12

agencies 8.10578571322152e-08 4.9792229795308 1.70351866075455e-12 1.41987992710561e-12

design innovation 3.36719728193496e-10 4.97922283211014 1.45916742158448e-12 1.40902879361107e-12

simulation 1.76988028384136e-08 4.97922286381843 1.61324410014831e-12 1.40576589810941e-12

agricultural mechanics 5.99789744989335e-11 4.97922283160472 1.38759300292213e-12 1.38586577353336e-12

caribbean 4.66354201308446e-08 4.97922291666525 1.76725165410562e-12 1.38560244170179e-12

information processing 1.93612141315982e-09 4.97922283503111 1.45785644763003e-12 1.3844073593775e-12

automotive 1.15730876613858e-08 4.97922285263106 1.40776158479891e-12 1.31083795997632e-12

molecular engineering 6.59051469727732e-11 4.97922283161555 1.29636521534474e-12 1.29590069918125e-12

miniature horses 6.83244646959413e-11 4.97922283161997 1.25934486307776e-12 1.25141254244056e-12

perceptual 9.77379886878537e-10 4.97922283328017 1.26429518628195e-12 1.24154760321473e-12

nondestructive testing 2.16470717326547e-10 4.97922283189052 1.21618449823322e-12 1.18102276328532e-12

lithuanian 1.7669086254283e-09 4.97922283472208 1.21219311936284e-12 1.1518641957747e-12

english poetry 3.10659787298e-10 4.97922283206254 1.13665090280161e-12 1.08970107383022e-12

reconnaissance 2.46587653010863e-09 4.97922283599861 1.15054640023296e-12 1.07520145100827e-12

radioactive 5.53554518744974e-09 4.97922284160473 1.19440589160716e-12 1.0681961529828e-12

aquatic 9.81867172191158e-09 4.97922284942698 1.20472486745395e-12 1.0513479716528e-12

hydrogen 1.18427593248767e-08 4.97922285312356 1.11117603206418e-12 1.04979070305928e-12

fetal 2.53736872215979e-09 4.97922283612917 1.07471783062717e-12 1.04258826451726e-12

variant 6.4940783102075e-09 4.97922284335529 1.12084729250434e-12 1.0398369862899e-12

motor learning 1.07865599419268e-10 4.97922283169218 1.04250376361408e-12 1.03442524755687e-12

motif 1.49893062023254e-09 4.97922283423268 1.07058333759834e-12 1.00467419086773e-12

trait 2.76127233406172e-09 4.97922283653809 1.01056180049325e-12 9.55064902281627e-13

cleft 1.0917575189959e-10 4.97922283169457 9.49643860267656e-13 9.41935326081769e-13

relative clause 2.40812901051168e-10 4.97922283193498 9.8495816349362e-13 9.41858097799871e-13

migrant 2.67180957509691e-09 4.9792228363747 9.96524263565986e-13 9.21885605293513e-13

turbomachinery 4.57412194407603e-11 4.97922283157872 9.21674911789252e-13 9.21635966183553e-13

causal 2.71695851885105e-09 4.97922283645715 8.93373406503047e-13 8.50549372842383e-13

variability 3.50377595011128e-09 4.97922283789412 8.54194541890915e-13 8.08849301269838e-13

wireless networks 1.20770719423646e-09 4.97922283370082 8.41198785095381e-13 7.87042725364453e-13

predicting 4.33284669259124e-09 4.97922283940824 8.15470904408647e-13 7.68519936936116e-13

inequality 3.90082332458355e-09 4.97922283861924 7.95066656731805e-13 7.43389002667763e-13

artistic style 4.41745146374743e-11 4.97922283157586 7.14716455528778e-13 7.10411599190209e-13

harmonic 6.2899663353467e-10 4.97922283264392 7.13323588852578e-13 6.98806262101699e-13

visualization 4.24446253872413e-09 4.97922283924683 7.43638737736478e-13 6.98521497425711e-13

substitution 4.00219771670267e-09 4.97922283880438 7.38079293781445e-13 6.8134203135037e-13

miniature porcelain 2.97205389411439e-11 4.97922283154946 6.7838567082497e-13 6.78335374268131e-13

spinal cord 2.42600923871392e-10 4.97922283193825 6.74242362139781e-13 6.67837221782474e-13

art nouveau 1.94170400323208e-10 4.9792228318498 6.74877221227841e-13 6.47213398668141e-13

vein 6.62245688718936e-09 4.97922284358975 7.19985347084257e-13 6.25402126211524e-13

direct object 1.98236703699202e-10 4.97922283185722 6.40811864862945e-13 6.18332785857876e-13

miniature art 2.79905294594548e-11 4.9792228315463 6.18020672155886e-13 6.18003079527486e-13

random walk 1.17295925672583e-10 4.9792228317094 6.16659993729327e-13 6.0981706963238e-13

pacing 1.82122832097739e-10 4.9792228318278 6.08190420430501e-13 5.99698008070734e-13

context free 2.38935013742226e-10 4.97922283193155 6.3966964434806e-13 5.97619802614182e-13

transplant 1.51771887495373e-09 4.97922283426699 6.10282656613514e-13 5.90143110841869e-13

syntax 4.30053760855241e-09 4.97922283934924 6.38463909985223e-13 5.81160897622913e-13

miniature poodle 3.34744437696427e-11 4.97922283155632 5.79289754508304e-13 5.79275902800957e-13

cyclic 1.1655769670249e-10 4.97922283170805 5.71314243055376e-13 5.67736581091151e-13

tupac amaru 5.80539029362491e-11 4.97922283160121 5.64277302317181e-13 5.60278999579112e-13

run time 2.36383898700999e-10 4.97922283192689 5.68431979267701e-13 5.59364269209162e-13

bounded 1.24291157540636e-09 4.97922283376511 5.45707772055043e-13 5.27048085771194e-13

cortical 2.04511264976116e-10 4.97922283186868 5.13614456018236e-13 5.06643497400579e-13

pendulum clock 4.02592438496998e-11 4.97922283156871 4.99748186049039e-13 4.93933465013992e-13

miniature bottles 2.01134549151348e-11 4.97922283153192 4.70585882154048e-13 4.70574033000565e-13

sustainable manufacturing 3.03401250380981e-11 4.9792228315506 4.68458491702804e-13 4.6546737002646e-13

anti capitalism 3.21709774381354e-11 4.97922283155394 4.37019273231846e-13 4.35414222952583e-13

precision agriculture 4.32787665605157e-11 4.97922283157422 4.41390401549468e-13 4.33778647365429e-13

numerical 2.92408807743793e-09 4.97922283683543 4.30583378986664e-13 4.05972596349432e-13

evolutionary biology 3.44966029180189e-10 4.9792228321252 4.2268074303426e-13 3.97991101253798e-13

motion perception 2.11438853913272e-11 4.9792228315338 3.97435824255529e-13 3.9490369887633e-13

tea party movement 3.89049071335001e-11 4.97922283156624 3.80259285685633e-13 3.73244301898616e-13

argument structure 7.51393302914924e-11 4.97922283163241 3.8787827330065e-13 3.66352406284761e-13

parasitic 1.2503798799584e-10 4.97922283172354 3.65647456641409e-13 3.61042955546238e-13

non zero 4.14614865341503e-11 4.97922283157091 3.56909439834983e-13 3.53559420133724e-13

motor ability 2.0927487804489e-11 4.9792228315334 3.50197508541339e-13 3.47224278009873e-13

movement ecology 1.62571835610892e-11 4.97922283152488 3.21454130147916e-13 3.20457845294011e-13

breathing room 3.06556994573531e-11 4.97922283155117 3.2139958653946e-13 3.13714834674984e-13

genocide 7.63753144962581e-10 4.97922283289002 3.25712794479449e-13 3.09337040890309e-13

smoke ins 1.61649955119896e-11 4.97922283152471 3.1402402973186e-13 3.08601556121533e-13

generalized 1.83795365610231e-09 4.97922283485183 3.23796559913197e-13 3.07296315389359e-13

computer interaction 7.37363535238855e-11 4.97922283162985 3.01876670241645e-13 2.97410835213664e-13

radical faeries 1.61523500442374e-11 4.97922283152468 3.00996766857166e-13 2.96758335789297e-13

bipolar disorder 3.89802622539212e-10 4.97922283220708 2.84784322087738e-13 2.77396663636769e-13

phrase structure 6.51171057737018e-11 4.97922283161411 2.87357447754387e-13 2.70168772922499e-13

futurism 4.89250663756979e-11 4.97922283158454 2.64693959869514e-13 2.62352990197156e-13

toiletry 1.36032273148931e-11 4.97922283152003 2.55981130388583e-13 2.55976567446525e-13

jewish renewal 1.29183453540687e-11 4.97922283151878 2.49485639019621e-13 2.48526239943463e-13

socialist democrats 1.09748848800559e-11 4.97922283151523 2.48158913517599e-13 2.47355595592955e-13

government administration 1.90274494135327e-10 4.97922283184268 2.84363462115045e-13 2.42184264635881e-13

totalitarianism 7.23288627850091e-11 4.97922283162728 2.38063843549708e-13 2.27922713035963e-13

episcopal 1.34605595863742e-09 4.97922283395348 2.35870342024213e-13 2.22110212860372e-13

derivation 8.87141404653668e-10 4.97922283311537 2.34448956488846e-13 2.15353931028331e-13

miniature pottery 8.97130421131488e-12 4.97922283151157 2.11169161675927e-13 2.11140740634759e-13

the aviator 1.85197027598569e-11 4.97922283152901 2.08095557161732e-13 2.0476330515164e-13

content word 1.83091130170481e-11 4.97922283152862 1.97831314898131e-13 1.93781638207411e-13

alumni 1.66267570853739e-09 4.97922283453172 1.89782921671772e-13 1.8035167992685e-13

falun gong 2.25419531756192e-11 4.97922283153635 1.7935714059581e-13 1.76944949483977e-13

neuroscience 3.37028931529776e-10 4.9792228321107 1.70810581643474e-13 1.65614059148263e-13

constituency 3.61315218947205e-10 4.97922283215505 1.56228927781309e-13 1.48940281810205e-13

labour movements 6.53834770446515e-12 4.97922283150713 1.46633477506469e-13 1.46011310062713e-13

symphonic poem 1.51264180898741e-11 4.97922283152281 1.4676982181964e-13 1.45236932159949e-13

environmental remediation 1.34499441686361e-11 4.97922283151975 1.41308976800105e-13 1.40761377462027e-13

miniature pinscher 1.24438744818912e-11 4.97922283151791 1.41846196040787e-13 1.39945431941374e-13

surface structure 1.44875455638545e-11 4.97922283152164 1.36039592192401e-13 1.34915442992418e-13

formalism 4.4409347729515e-11 4.97922283157629 1.34342110218047e-13 1.32805624370449e-13

flow cytometry 2.83442832888571e-11 4.97922283154695 1.33493933906569e-13 1.32113168806302e-13

miniature craft 5.20403952834253e-12 4.97922283150469 1.27273750963023e-13 1.27271391345053e-13

jewish science 6.5347326197047e-12 4.97922283150712 1.17036084021994e-13 1.15296177465334e-13

magnetohydrodynamic 5.3339026146881e-12 4.97922283150493 1.00186511895297e-13 1.00133109350484e-13

semantic class 1.50064077487645e-11 4.97922283152259 1.04566216150895e-13 9.84007023755283e-14

jewish arab 6.62349046495649e-12 4.97922283150728 9.89593703987091e-14 9.68669869076065e-14

virtual environments 3.15408659582245e-11 4.97922283155279 9.92985427210022e-14 9.58831779141139e-14

gas chromatography 2.92731181648851e-11 4.97922283154865 9.351493532356e-14 9.18799124208199e-14

syllables 2.6734723239911e-11 4.97922283154401 8.53265498949513e-14 8.44305197010951e-14

miniature quilts 3.18906271007449e-12 4.97922283150101 7.65932556454268e-14 7.65906743702406e-14

amateur theater 3.33764848693604e-12 4.97922283150128 7.58060049405841e-14 7.57727768254889e-14

miniature painting 5.0019895329896e-12 4.97922283150432 7.34124723427077e-14 7.33001186370647e-14

miniature schnauzer 8.32585992943277e-12 4.97922283151039 7.05924307056122e-14 6.97478578157156e-14

stage fighting 2.84890414189752e-12 4.97922283150039 6.22738707384172e-14 6.19429011817328e-14

animal mechanics 2.93930354353747e-12 4.97922283150055 5.82319841344053e-14 5.76174602108393e-14

islamic action 2.34317046708499e-12 4.97922283149946 5.07862549515431e-14 5.06134338812159e-14

miniature daffodils 1.83127845401521e-12 4.97922283149853 4.52116649258753e-14 4.52106373063412e-14

welsh pony 3.28378523028233e-12 4.97922283150118 4.39953032479875e-14 4.36571463568952e-14

phenomenology 3.85410853798553e-11 4.97922283156557 4.35763192905872e-14 4.23114360739e-14

internal combustion engines 7.17118804462561e-12 4.97922283150828 3.67550334489901e-14 3.64516672876188e-14

miniature cases 1.41527478361365e-12 4.97922283149777 3.56553940015054e-14 3.56545193215909e-14

animal intelligence 3.09234897924119e-12 4.97922283150083 3.46917744210383e-14 3.42420920424225e-14

animal geography 1.16047142320683e-12 4.9792228314973 2.44056642479236e-14 2.41228383972781e-14

electromechanical system 9.74337245106761e-13 4.97922283149696 2.29999459215081e-14 2.29994867172395e-14

facial expression 5.69745462903527e-12 4.97922283150559 2.28071833447289e-14 2.25414238523977e-14

electromechanical device 9.50075515365887e-13 4.97922283149692 2.08740358332154e-14 2.08730849686373e-14

miniature orchids 8.48502689703126e-13 4.97922283149673 2.0741116490218e-14 2.0740639845885e-14

sleep movements 7.1740778350332e-13 4.9792228314965 1.67257284034374e-14 1.66496104471109e-14

miniature cans 6.36093105157207e-13 4.97922283149635 1.61389655024762e-14 1.61386733063986e-14

reconstructionist judaism 8.54273806987501e-13 4.97922283149675 1.27190847004829e-14 1.24352826540461e-14

superposition principle 5.95515128953406e-13 4.97922283149627 9.52794129529472e-15 9.46315009569869e-15

rehabilitation engineering 4.00513951013292e-13 4.97922283149592 7.9956408104407e-15 7.98743548833131e-15

psychological aspects 9.92396670589146e-13 4.979222831497 4.6506698754508e-15 4.45018667880732e-15

earth liberation front 2.66397702652838e-13 4.97922283149567 3.44047851712218e-15 3.29127723827225e-15

analog computer 2.28970376231283e-13 4.9792228314956 2.73532109530462e-15 2.69805303015516e-15

bangladesh navy 1.29203836471394e-13 4.97922283149542 2.39817677384031e-15 2.37468911301751e-15

multi step 1.53830271433964e-13 4.97922283149547 1.91087736985408e-15 1.90449897538421e-15

formal sections 7.81672609696796e-14 4.97922283149533 1.35672982372812e-15 1.32187435340024e-15

niger congo 2.03081417206065e-14 4.97922283149522 2.18309743997901e-16 2.16122082019772e-16

miniature pigs 1.80359273014812e-15 4.97922283149519 4.0987091097286e-17 4.09862092979412e-17

miniature swine 3.0611417114692e-16 4.97922283149519 7.29977434899753e-18 7.29961224949933e-18

international 0.000112861744988012 4.97942895040961 5.8083673957492e-11 0