Chelsea Lately: Chelsea Handler är för den toleranta publiken fodrande hänsynslös hård humor för att mer än le åt komikerns misslyckade trivialitet

2014-02-11

Ett ex. på hur kontext - här relativ skillnad - kan påverka hur vi upplever intensitet finns Chelsea Handler vars mång-dimensionella intensitet av och till förstärks av skillnaden i direkt fysiskt höjd jämfört hennes väpnare - en lite mexikansk och ett inte inte helt unikt koncept i komedi inkluderande kvinnor och teve vilket vi kanske återvänder till någon gång. I domän humor något av min ideal-kvinna men tycks fascinerad av President Putin. Senast i Chelsea Lately S08E23 - 10 Feb 2014 Sharon Osbourne, Ben Gleib, Grace Helbig, R även om jag tror han avses också i promotion av hennes US-tour pekande på ett kanske pågående icke-platoniskt förhållande för att marknadsföra ny bok:



Och betryggande nog ser jag inga tecken på gang-signs varken i bild nedan eller senaste avsnittet av teve-show (Har Stephen Colbert ett mörkt förflutet? I ett "prison gang" kanske? ger tips hur vi kan tänka här och vad att titta efter rörande teve-komiker). Sund familje-underhållning.


Ankan i hög intensitet: One more duck for the road

Uttryckande högre intensitet genom att vara relativt förväntat mycket större:


En av Florentijn Hofman rubber ducks besökande Osaka, Japan.

Foto: Dogcow

En ofta tror jag upplevd naturlig och enkel uppdelning i intensitet likartat är i motsvarande "tyngd" med en del besläktat resp. hastighet. D.v.s. liknande Charles Osgoods (Microsoft Academic Search) indelning härledd från roterande bedömningar av om ord koncept är ex tyngre eller lättare eller lika gärna sättande två i kontrast varandra (i hans tidiga variant länge stor inom praktisk vetenskaplig psykologi mätande människa ofta kallad semantic differential).


Kanske inte olikt att jämföra stillbilden med den rörliga filmen rörande intensitet. I båda fallen normaliserar vi något definierar normalt. För stillbilden behöver det vara vår inlärning resp. normaliserande ledtrådar i bilden (övrigt som gör att vi förstår att ankan är stor). I filmen har vi också ett föränderligt tillstånd definierande normalt just då (ex. att Stålmannen flyger är mer normalt en bit in i filmen).


Befinner vi oss på pirer kanske fastbundna för att offras till ankan upplever vi den otvivelaktigt mer intensiv om det blåser upp och den kommer med god fart än om kommande långsamt i svag bris eller varande väldigt liten.


För närmaste dimensioner för att samla aassociation till koncept har jag inte den här separationen utan ligger istället i up och down. Intensitet som intensitet. Känner vi både tyngd och fart blir det mer intensivt och vi förstår det som en upplevelse. Och när separerade varandra förstås det från kontext. Det möjliggör dessutom bättre datakvalitet för vikter resp. för projesion undvikande en onödig exakthet som ej tillför något.


Rörande hur oväntad eller förväntad ankan är finns Known - Unknown - som ej skattar entropi eller sannolikhet från indikationer förekomst i ex. nyheter utan uttrycken för vår upplevelse av det och projiserat vidare till kontextuella koncept för resp. nyhet och från det aggregerat samlat.


Frågan är hur Unknown resp. Known den här ankan egentligen är? Både och samtidigt vilket visar poängen av att ha resp. mot-pool samtidigt för koncept. De kan vara verkliga samtidigt till och med för en individ även om än mer så för populationer.


Tidigare ankan som jag ritade för några år sedan med en del andra mot-pooler samtidiga (ex. färg).


Ankans stenansikte

För att ge perspektiv till ibland överdrivna gender-centrerade slutsatser från mina egna viusalisringar...

Tämligen manlig anka ändå lämpligt roande för kvinnor och barn:



D.v.s. till 90% från vad vi har i munnen snarare än själva ansiktsuttrycket. Röka är mycket hårt och manligt. Visar på mod såväl som förmåga att skaffa fram naturresurser realiserade konsumtion.


Samma sak nedan. Mycket av manligt föredöme ändå ett gulligt djur för barn och kvinnor. Från:



KLICKA FÖR ATT FÖRSTORA

Att laga My Book 2T Essential religiöst med tobak: Let's priest it up

Jaha lämnande disken ett tag på laptop med Windows med Norton klientsäkerhet avstängd medan jag läste bok och inte lyssades om datorn fungerade inte. Den lät förvisso enormt länge upprepande ett längre mönster men spekulerar att det hade mer att göra med något fascinerande relaterat samarbete disk - Windows resulterande ungefär eller möjligt exakt samma som Ubuntu.


Helst undvikande - varande ännu mer it-relaterad tortyr och reduktion av mitt människovärde - att ta en slägga och slå upp plasten i föreställningen att jag därefter lyckades koppla den slav med någon lämplig sladd hittad bland övriga sådana sparade innan jag bränner upp den ligger troligare än säg 50% tänkte jag först pröva ett religiöst angreppssätt.


Kanske var problemet föregående metod att vi antingen har en färhärdad brottsling, ingen brottsling existerar eller att denne opererar utan att se offret (typ likt gamla tidens boot-sektor-virus - retro virus så att säga :-| spridande dem i bredd) och offra något på disk-plasten.


Varande en sedan många år notoriskt rent av periodvis vän av tobak om än numera oftare tämligen lite och långa perioder neråt 6 st portionssnus är det ju traditionellt offer i tobakens hemkontinent. Hittar jag några cigarrer - med risk att rökt slut på den - kan det kanske vara idé att blåsa rök på den. Fungerar det bra ska jag ta till vana att göra det på mina diskar regelbundet i en vecko-återkommande högtid. [Red. Blås inte rök på disken. Jag tror att modernare diskar kanske är ganska toleranta partiklar men det är helt säkert inte vad som adderar bra till riskbilden. /Hans mindre sida med fortfarande något caring about people.]


Om ej hittade rök-tobak får jag väl pröva med snus. Kanske placerande ovanpå disken.


Något i alternativa metoder här vid sidan om ev. "recovery" för mina tankar till fransk litteratur. Och de rent perceptiva upplevelserna av data. Inte helt främmande tobakens härliga luft. Men mitt intryck gårdagen tidigare - tråkigt nog verkligt - var tämligen radikal skillnad i kvalitet jfr counts relationer från våra tre större sökmotorer. Som förväntat och än mer förväntat expanderande antal koncept såväl som relationer ökar värdet tillfört i ett förhållande jag tror men egentligen inte tryggt vet i närheten säker för P ( A | B ) förhållande inte är helt olikt förhållandet mellan mening hos ett koncept och dess frekvens i mening normaliserat maximum i ett set av vägar att gå från B så att säga. Säg funktion av konstant och andra roten ur frekvensen normaliserad sagda max.


Spännande nog - stor glädje - att ha gjort det en gång ger ju möjjlighet att fokusera på det bättre och kanske rent av höja upp värdet en bit. Alla open archive jag hade adress till var ett utmärkt tillsammans. Spontant dyker det upp för mig att egentligen ska man inte hatta runt med små-offer hit och dit utan göra det ordentligt. En hundvalp, kung, eller annat subastansiellt. Rimligen finns ju risk för att förolämpa saker och ting above också. Något likt Midvinterblot är kanske rätt väg att gå.


Förresten kan titeln vara inkorrekt. Jag vet inte om jag tror på att det riktigt är religion att söka get shit done betalande priset för det så att säga. Mitt intryck av religion är mer accepterande någon form av extra-human makt ofta representerad av människor i det ödmjuka.


I the black arts - utan tvivel åtminstone eller ibland kanske mindre eller varför inte ungefär lika effekt som religion - handlar det kanske även om vi konkret är i religion övergripande om att paying the cost to make business ex. som konung eller blivande sådan betalande översteprästen lämpligt för korrekt god recension.


Något att pröva söndag i den kristna kyrkan. synagogan och minestreten eller varför inte ett ganesha-tempel om vi har det här. Rimligen har prästerna mött engagerade och oroliga troende tidigare med hårddisk problem och vet hur att viska mellan den och resp. mängd gud och/eller gudar resp. och/eller gudinnor eller gudinna.


Krävs det att jag besöker the church för att priest up min hårddisk är det cost to make business och inte annat än ett accepterande av samhälets konvergerade befintliga värden - roande subkulturer med deras shit. Fungerar det utmärkt annars är det bara att stryka som meningslös mumbo-jumbo. Den eller de som fungerar - utmärkt att vara troende på där man enklast abstraherar orsakerna till något implicit koncept representerande "gömda" noder så slipper man ödsla energi på att reda ut den exakta dynamiken. En bunt lager med ex. boltxmann-askiner representerande en massa dynamik vi gemensamt kallar Jesus, Buddha, Satan, Mohammed, Oden, och the New York Big Girl men är samtidigt noga att inte blanda samman namnen vandrande runt roande subkulturernas böne-cirkulerar med vår hårddisk.


Låt oss analysera / spekulera ett möjligt perspektiv av disk-problem: Kanaler för angrepp "lätta" att missa

Låt oss utgå från och sammanfatta "möjligheter" jag noterade under perspektiv-antaganden (d.v.s. vi tar dessa för givna utan att bedöma sannolikhet för dem: de är 100% i spekulation medan hur troliga de egentligen är inte bedöms) att givet min lokala nätverklighet (återspeglande min energi-effektiva vardag delvis av hård-tvingande vana många år och delvis av nedvändighet d.v.s. kanske lite obalanserat till för lite hårdvara än nödvändigt just nu):


  • Server / servrar med hårddiskar arbetande dataanalys. Har ingen tillgång internet alls för att göra säkerhetsfrågorna enklare.
  • [Här kommer Hans energi- och ekonomiska sida fram såväl som dumhet. /Hans] Samplar datakällor på nätet via bärbar-dator också används nöjesanvändning. Inget säkerhetskrav finns alls här. Samplade data sparas - via Perl - ner till textfiler.
  • Textfilerna sparas på mobila hårddiskar d.v.s. praktiuskt USB-diskar.

Praktiskt är den ända existerande bryggan mellan server / serbrar och de externa såväl som interna diskar konstant kopplade denna ej använda för att förflytta filer som finns sedan nu ganska länge (säg 1.5 år) som finns den diskreta disk-dumpningen via usb-diskar.


Efter cirka fyra månader av extremt intensiv samplande statistisk-information från externa tjänster utökas mängden externa diskar med cirka 4 T.


Vi minns ej då men för några timmar sedan diverse vetskap man ej behövt bry sig - jag i alla fall - på bra många år. Sådant som master och slave. Vad är nu en extern usb-disk? Jag tror dom är master därför dom har master boot record.


Att dom är master med sådant "rekord" i onödig begränsning vs. os i standarder behöver knappast innebära något problem i en modern värld om inte något intelligent sofistikerat tänka-extra finns i disken adderande möjlighet till något "smart" (potentiellt skit).


Tillsammans med server två stycken Western My Book på resp. 2 T resp. 3 T alltid stationära där ej vad som får flytta filer. Samtidigt handlande 3 T disken köper jag också en till My Passport från samma leverantör på 2 T behövande en till just för detta gärna för att börja spara direkt på d.v.s. liggande inkopplande ganska länge (men trots antagligen som mest kanske en vecka antagligen adlrig boota med os som om det nu ev. skulle ha betydelse under moderna antaganden resp. vad som kan orsaka problem: disk:en antar jag bootar varje gång man stoppar in dess usb i datorn om något smart intelligent resonerande kring sådant finns).


Den sista diskutera 2 T var den första som gav problem. Dom problemen var ytterst rimliga i direkt fysisk mening. Dels därför att jag klunkat ner den ett antal gånger inkl. kabel ut men ej inkluderande just indikation direkt så att master boot skadat. Men senare kopierande upp från den blir det omöjligt men påbörjad motsvarande / jämförbart xterm-fönster klarar att ta upp annars osynliga filer via mv. Tillsammans med diverse svår-raderat. Dessutom råkade den på det ut för incident inkluderad äldre lätt dement agiterad som önskade städa disken medan den arbetade (relaterat de abnorma problem jag fortlöpande nu har för laptop gällande tangent-bord, pekplatta, skräm-tryckande m.m. som jag likt ett mirakel trots inget dera fungerande klarade att utliisera sparande ner ett par veckors dator innan det hela total krashade för att hamna ungefär där nu: externt gammalt tangent- extern mus, och den gamla hårdvaran inbyggd trots bios-inställningar ibland tagande kontroll över allt relaterat inbyggt för att skriva diverse bokstäver).


Old fashion - formad av vår nutid d.v.s. sådant här ska vi inte behöva bry oss i egentligen - hamnar jag i beslut nu låt oss ta upp vad görligt från 2 T havande föga viktigt i veckor på det och därefter formatera och leta bad secotrs. Det gick riktigt dåligt med körande diverse mjukvara från western blev den funktionellt.


Klarande av det och återförande den praktiskt för att lasta av diverse andra diskar överfylla med som mest cirka 40 GB ledigt på någon disk snabb eller slö får vi problem med My Books.


Så antag - och jag föreslår inte att denna förklaring är mer trolig än andra man mer direkt tänker på -att den senare My Passport delad smart-lösning med My Book 2 T som orsakade problem inkluderande meningsfullhet hur boot record kan uttryckas. Och att uppdatering av den eller oberoende uppdatering av den korrumperande detta. Kanske isåfall - om alls detta tror jag detta - var första problemen med denna korrekta men föregripande att jag för ett fåtal dagar sedan såg över klientsäkerheten för denna (inte mer sofistikerat än att installera Norton's klientsäkerhets-lösning numera hos Symantec jag åtminstone i gui ännu havande föga möjlighet att bedöma något i övrigt var lite förvånad givet erfarenhet av liknande komplett bakåt var positivt överraskad av).


Nyligen därefter börjar 3T disken få akut-brist körande Wikipedia request-loggar få akut-uttrymme. Flyttande några 28 - 48 GB dumpa från "färdiga" år (färdiga i mening allt data jag för dessa tagit ner) till 2 T disken via Nautilus snarare än att skripta det med Perl och radera medan flyttande kvarstår bristen tills klart. Därmed stoppar jag in 2 T disken och låter den gå egen master (antar jag snarare än tycker jag sundare vara slave under något imaginärt i os slippande boot-sektorer) och flyttar mindre kataloger av nöd tvungen till den.


Därefter för att kunna flytta nästa 28 GB filtrerad wiki-request logg till 2 T driven flyttar jag nu komprimerade (eller motsvarande ej under överskådlig tid nödvändigt data) från 2 T disken My Book till 2 T My Passport ultra.


Om så är väl 3 T disken kanske hotad. Även om jag spekulerar att den är någon eller ett par generationer senare medan jag tror My book 2 T och My passport 2 T båda western är mer samtidiga i generation. 3 T disken här tror jag var en av de första 3 T externa enkelt funktionell via usb så ev. senare.


Så vad förutom initiala antaganden är givet implicit antaget här. Tja logik-maskin i diskarna med möjlighet att skriva till diskar. Och att denna går att styra via deras boot record jag antar körs när de stoppas in i usb. D.v.s. tämligen retro lite som master boot record virus vi långt tillbaka hade stora problem med.


Den lösning om vi antar detta jag vill pröva är att helt enkelt plug:a in 2 T disken med problem och data jag vill se funktionellt igen i den bärbara och därefter stängande ner Norton. Senare på dagen när jag tittar förbi så fungerar den därefter excellent så glömmer jag detta.


Jag vet inte om det är realistiskt. Sannolikheten för att atagande alls här stämmer är svårt att bedöma. Jag upplever väl egentligen inte heller att jag lär reda ut det ditt och datt heller utan i snarare om så krävs - förhoppningsvis om inte förfalla till något vegativt tillstånd eller något mer avledningsbeteende i manliga excessar - i den värsta av värlar (rationellt om fungerande egentligen inte men jag har ingen lust alls att behöva försöka detta) koppla den slav efter att ha plockat i sär den och om jag minns rätt från antar jag givet tiden kanske FAT16 kunna göra restore (men ej skrivande just det i dos-prompt om därifrån snarare Ubuntu) på filerna med dem återställda förutom motsvarande första character (hur, varför och egentligen på vilken aller vilka pc jag haft den här kunskapen plötsligt materialiserade sig från indikerande också master-slave koppling på moderbord såväl som boot-sektor-virus är ren dimma för dim: en hederlig civiliserad svensk som ej får en begagnad dator på posten undvikande XP, OS 7/8/9 m.m. vad det kan kallas ska normalt inte behöve veta sådant här önskar jag).


Jag är dessutom får jag erkänna enormt osäker om jag bör försöka fuska här. Typ snarare än att endast implicit söka tala till moral eller det förr i alla fall längre tillbaka välkända dåliga humör när shit rör mig istället för att korrektare vidröra personer som är mer engagerade i små-saker hit och dit istället för större frågor som att reflektera risker och problem med humör hos den enkla mannen på gatan och liknande motsvarande erbjuda en belöning.


Problemet eller enkelheten - det senare gör vår värld just enkel - är att det inte går. Negationen går givetvis inte att erbjuda då det säkert motiverar någon annan att vara en prestige-säkerhetsdefekter lika stor pain-in-the-ass. Och se det än mer tvivelaktiga och tydliggjort problematiskt att jag börjar generalisera hot på diverse aktörer jag upplever kan vara skyldiga tvingande dem att hantera min administration här kanske orsakande än större problem och varande kanske observant vid dagens slut orsakande mig en ännu större tidsförlust tvingas orsaka en kostnad - i relativ storlek realistisk antagligen mest för mig - både för ett fel de inte gjorde från början och sedan inte för att korrigera felen bra så jag blev nöjd. Risken är stor att det slutar med att det kostar mig mer timmar utan att problemet blir löst.


Praktiskt är frågan inte helt utan betydelse. Jag kan kompensera upp saker och har åtminstone delar tämligen väl försvärade. Antagande noll på denna disk kan relativt väl tas upp på några veckor kastande bl.a. allt av kulturella aspekter i news-domänen (ex. Korea-, Japan-tidningar m.fl.) och hållande till större, liksom micro-lending, mindre specialiserade refernsverk, FEMA, UU-conflict m.fl. high-intensity events, kanske cirka 200 - 300 mindre källor. Vad jag dock är särskilt intresserad av är att kunna bedöma den relativa intensiteten i "tiden" så att säga mellan olika typ-grupper ex. är hastigheten hur population i asiatiska diktaturer högre relativt ett lugnare givet associations-db representerande the World relativt vad diktaturens uttryck är? Det går ej att sunt om vi ska kunna prediktera från det - vad jag klarat i alla fall funktionellt alls - genom att betrakta dessa endast existerande reducerande allt annat utan jag (och tror jag mycket starkt alla för trovärdiga prediktioner som håller i rimlig andel ej fodrande att man över varje koncept kontrollerar manuellt vilket är ogörligt i mening av koncept jag har i alla fall d.v.s. ett varje varje koncept med dess relationer till andra koncept där varje uttryck av sådant är ett ngram som skrivet i text utan begränsning eller statistisk-modell) utan ett nät av koncept med explicit uttryckta såväl som en mängd implicita krävs. Indirekta förstärkningar är ej oviktiga och i en verklighet där aktörer formar om sig efter ögonglickets behov är det ej heller stabilt att från givet fram till en tidpunkt dimensionsreducera världen med någon ICA-variant. Hence att jag lade försvarlig tid på att få en grundläggande association väl fungerande. Det är den mer styrande poängen att jag expanderande antal relationer och koncept jfr tidigare Blue light för att bättre och tydligare kunna bedöma nivå på prediktioner därifrån. Intensitet är styrande i stora delar av det värdet via det implicita mellan konvergerande möjligheter vilka var för sig egentligen är vad vi själva trivialt kan indikera de största enklasta vägarna saker kan hamna i om vi inte behöver kvantifiera relativa skillnader i nivå, trolighet och effekt: samma hell vs freedom nytt.


I sammanfattning: Western diskar väcker relativt skeenden min naturliga känsla av att ee bär något "smart" (smart runt diskar med normala typ FAT, NTFS o.s.v. underställda OS känns för mig vad jag helstt slipper: men som jag tror i alla fall användes inget to-western-legacy inkluderande någon egen run-length-coding från inducerad nyckel). Gissningsvis vad en hel del finner mer intressant därför att ingen kompetens - tvärtom faktiskt - finns att hämta i den möjligheten idag givet vad möjligt addera i prestanda-kostnad egen hårdvara i disk tillsammans med historisk området. Vad som talar emot möjlighet här men uppföljning vad noterat western rörande problem längre fram lär väl ge svaret här med all säkerhet.


Och i all ärlighet: det mer positiva glada jag vi haft en period av sedan några år upplevande en människo-vänlig jag som tror att det kan löna sig att anta att i alla fall populationer av människor konvergerar naturligt till människovärden och människorätt snarare än att sådant mest är en lyckosam slump eller att någon jfr UK och USA sätter en revolver mot huvudet på Tyskland och Italien under WII är redan reducerat. Positiv människotro var nog vs min mer hemvanda och väl-repeterande cyniska not-very-human-trustning snarare än människo-ogillande natur var nog mest ett övergående resultat av att den lättare kroniska depressionen släppte helt för en fem år sedan ett antal år efter att den sista riktiga var (kanske 2009). Men utan negativ bieffekt tror jag. Mer seende människor för vad de är (lyckosam slump hjälpt vid behov av nöd WII-revolver om det helt divergerar in i Naxi-vansinne eller jämförbart) utan osunda positiva-bias.


Men för att pröva positivt vs negativt människovärde ska jag konkret pröva experiment med att låta disk gå in och riskera datat mer varaktigt förstört via överskrivning - och om så tagande tidskostnad kvantifierande den kostnaden såväl som att realisera den samplande om. Människotroende accounting så att säga. Jag känner starkt att det lär bevisa - i emotionell tolkning någon om människans natur (kanske att om man inte har en giraff-unge att förhandla med vs. bult-pistolen är man ganska körd förutom rörande grupper som känner att man kan lära något från att se den dissekeras).


PS. Nå jag prövar tidigare människotro med detta experiment. Med en 20 min uppkoppling PC och tittar bort ett tag. Understrykande löst det moraliska problemet bör nog från en människosyn räcka väl för att kompensera fanatisk nationalisk, racism m.m. Kanske ofta värt att pröva istället för att per default direkt uttrycka en kostnad.