Bloggen har fått egen domän + Bloggar för bloggare

2008-10-22

Bloggen har nu fått en egen domän: www.nyhetsbloggen.com. Jag gör nu också klart det lilla koncept som jag kallat Bloggar för bloggare där vi ger en gemensam "plattform" för att dela med oss med erfarenhet från Nyfiken vital till bloggosfären.

Jag är väldigt glad åt bloggosfären och har svårt att se att det skulle gå att bygga alternativa media utan den genom att vinstmarginalerna är smala samtidigt som reklam kostar. Nu går det att bygga något som Nyfiken vital helt utan budget för reklam och bloggosfären är en viktig anledning till det. Sedan är det inte lätt så det är bara lämpligt att bloggosfären får del av vår erfaret tillbaka.

Förutom nättidningen www.nyfikenvital.org som vi så att säga lärt från när vi försökt få till den bra blev det tre bloggar för bloggare som är mer utvecklade. Där har jag i princip antecknat erfarenhet jag behövt ha kvar:

Dessutom gör jag nu en "centrum-blogg" där du ska kunna följa det dagliga arbetet med Nyfiken vital och läsarna kan komma med synpunkter:

Alla bloggarna är byggda med Google Blogger vilket beror på att jag tycker att Blogger är enkelt och bra samtidigt som det är gratis (förutom ev. domännamn).