American Academy of Neurology (AAN)

2007-09-04
American Academy of Neurology (AAN) grundades 1948 och är en internationell sammanslutning med mer än 20 000 neurologer och forskare inom neurologi. Det ger också ut journalen Neurology.

American Academy of Neurology (AAN) pressmeddelanden finns här. Wikipedia har mer att berätta om American Academy of Neurology (AAN).

Oxford Brookes University

Har pressmeddelande på bl.a. följande sidor: Deras förstasida finns här: www.brookes.ac.uk. Wikipedia har en del sammanfattat om Oxford Brookes University.

Långsiktigt värde av nyheter

Att hitta deras pressmeddelanden tog kortare tid än man kunde tro att de skulle ta efter att ha kommit dit. De var underligt gömda men på ren tur tog det mig mindre än en minut. Här har vi dem: Press Releases from UAB .

Långsiktigt värde av nyheter
Pressmeddelandet som jag letade efter var följande: Red Wine Compound Shown To Prevent Prostate Cancer. Av det skriv jag den här nyheten på Nyfikenvital: Resveratrol förebygger prostatacancer.

Notera att nyheten länkar till vår huvudsida om resveratrol och cancer. Fördelar med detta är:

  • Det blir enkelt för läsaren att hitta alla nyheter om ett ämne.
  • Läsaren kan hitta sammanfattad information om uppslagsordet.
  • Nyheterna kan med tiden sammanfattas och göras snabbt tillgängligt där.
  • Dessutom bör det underlätta för sökmotorer att indexera nyheterna korrekt.
Detta skapar ett långsiktigt värde av nyheterna.

Mer om University of Alabama
Wikipedia har en bra sammanfattning av University of Alabama med snabba fakta. Universitetets första sida har vi här: www.ua.edu