På Twitter är livet lika hårt som alltid medan Obama lever livets glada dagar på sin flashiga försäkringssajt

2013-10-28

Konkret strunt:



Verkligheten är att Obama inte brytt sig i Twitter eller Facebook på evigheter. Istället har han satt upp en form av försäkringssajt antagligen förberedande en mer lönsam karriär efter Vitahuset som försäkringsmäklare.


Och den sajten sitter han att reloadar hela dagarna - små-nöjd med sin design - nog för att den föga troligt kan gå slöare av ev. hacker-angrepp.


En av få - om någon alls mer - som numera bryr sig i Twitter i Vitahuset är Bo. Drabbad av Paris Hilton sickness besvärar han besökare han tigger till att fotografera för att posta och sedan sitta timmar och vänta på och räkna retweets.



Sanning som sagt tycks det mest kraftfulla sociala media marketing tips just vara att boka möte med Obama, ta några bra bilder av Bo man ej släpper innan han svurit på att skicka god trafik till ditt projekt tillbaka och därefter skynda igenom Obama riktigt snabbt så man hinner hänga över Bo medan han postar så att han inte "glömmer" att ge dig avtalad trafik.


Tråkigt nog. Ingen hade här blivit gladare än dom Syriska rebellerna om Obama tappat behärskningen av att få själva sin sociala media Twitter person utsatt för hacker-försök. Riktigt hur den pro al-Assad associerade hackergruppen egentligen tänkte här är mindre tydligt för mig.


Detta är tråkigt nog verklighet ofta nog. Val och klar sista åren i Vitahuset glömmer Obama sitt ursprung internets bakgator på Twitter där vanliga enkla människor twittrar om sin hårda vardag: internets verkliga backbone allt vilar på - själva de konsumenter som en gång kommer ge Twitter stora intäkter - dom som en gång tog Obama hela vägen till Vitahuset. Ett helt internet-samhälle svikna av en till Washington fat-cat.


Livet är hårt under Obama på Twitter nu som alltid. Den billiga om än ytliga tröst från Bo's cute dog excesser kan lindra men är sällan verklig trafik. Likväl fick vi någonsin några seriösa politiska analyser av Bo en inte helt dålig vicepresident-kandidat till någon mer erfaren. Bo förstår oss vanliga internet-surfare och vad vi gillar. Eller åtminstone förstår vi att vi gillar Bo. Oavsett vad en inte otrolig kvarstannare när Obama går vidare för att sälja försäkringar.

Himmelska fridens torg: Diskussion metodgrupper riktad information för konkret värde resp. risken att tappa värde redan byggt om moraliskt defekta metoder används

Låt oss betrakta och resonera ifrån vad känt och i det också söka uttrycka bredare realitet. Vidare gav jag närmare slutet exempel på metoder praktiskt funktionella för att skapa nytta i den här domänen från starka symboler associerade aktörer närmare diktaturen resp. folket medan som innan såväl som där diskuterat varför terrorism (om det alls är vad det handlat) inte leverar värde. Rörande diskussion om terrorism ska kompletteras att problematiken indikerad är begränsad till själva effekten relaterat värdering, symboler och nå vad närmast aktuellt här medan långsiktiga risker och ofta realiserad verklighet i ett skadat samhälle ej berörs. Viktigast att se är att man inte på något sätt tömt ut rationella metoder. Om något har man ännu knappt börjat komma tll att använda sunda och väsentligt mer potenta metoder. Någon defaitism ex. riskerande att förfalla till terrorism, självmords-eldande m.m. utan positivt värde finns inte. Även om viss investering i tid och ansträngning ibland krävs.


Först i direkt association rubrik utan att betrakta något fakta upplever jag tråkigt nog att jag varken kan utesluta direkt omoral av kommunistpartiet såväl som religiösa fundamentalister. För två år sedan hade jag antagligen inte gjort den första associationen som direkt troligt men i år känns det inte direkt vad man utan realitet känt inte gärna associerar till. Realitet förutom allmänt större motivation och kanske acceptans är ju att förändring till det värre såväl som det bättre gärna kommer stegvis. Och man har tidigare uttryckt själva konceptet att förfalska våld hos entiteter med egna medarbetare (ex. infiltrerande tibetanska protester med folk som börjar slåss).


Rörande båda av och till (varierat mycket mellan personer och entiteter bland grupper bland större entiteter eller subkulturer: kommunism såväl som traditionell religion) tämligen problematiska entiteter skulle i så fall tänkbara trosföreställningar i domän av det irrationella vara nära besläktande: uttryckande från pågående terrorist-subkultur något som manifestation - där terrorist dådet om man misstänker något i eller nära kommunistpartiet är att för få ski at verka bättre för folk väljer man ut ett stycke värre skit man visar upp därför man inte vill att folk jämför all skit dom redan har med något bättre.


I den mån det mot förmodan är ett religiöst eller etniskt associerat terroristdåd - om alls ett terroristdåd där åtminstone några detaljer indikerar dispergens mot vad man kanske troligare förväntar sig - är det viktigt att göra tydligt att det finns inget värde för någn att hämta från terrorism. Tänker man efter bör man förstå det som nära besläktat till varför jag spontant både associerar till kommunistparti såväl som kanske verkliga religösa extremister som skyldiga. Vad jag skrev nedan i mån av behov och vid behov en reflekterande läsare kompletterar:



Ingen ens bland eget folk är vänner till terrorism. Och oftast direkt ogillas det av alla utanför divergerade sekteristiska grupper. Och när det förekommer uttrycks dess negativa moraliska värde tillsammans med ev. positivt verkligt moraliskt värde såväl som möjlighet att någon ser eller lyssnar på de negativa moraliska övergrepp man själv sedan år drabbats. Verkligheten är att oavsett hur lite moralisk eller konkret hjälp man får - om någon - reduceras möjlighet till något mer till föga när terrorism är ett pågående problem. Och man kan tappa det värde man arbetat upp sedan år.


Från kommentaren rörande Uighur är jag verkligen ingen expert (eller ens i närheten av det) rörande deras verklighet. Men detta är samma etniska grupp som av och till - kanske en gång per år - brukar klä sig i färgglada etniska kläder, göra ett stort tåg vandrande ner för en väg från deras geografiaka område ungefär medan de sjunger etnisk-musik. Långt ifrån i närheten av Beijing möter de polis som jagar iväg dem varefter de är tysta tills nästa gång. Även om det är att beklaga att man kanske inte alltid klarat att få det mediala uttryck som bättre skapar värde från det menar jag nog inte att det varit poänglöst.


"There were some suggestions that police were looking at suspects from the Uighur community, Muslims from the northwest of China."

Från: Tiananmen Square attack sows terror in spiritual heart of China (2013-10-28) | LATimes

Låt oss nu anta att det är ett terroristdåd.



1. Om så gäller att pay-load är på större distans från vad vi kan uppfatta som vanligare. Det i sig är dock svårt för ett färskare kontext att bedöma särskilt mycket från.


2. Rörande mänsklig natur kan vi generalisera lättare mellan olika kontext. Vad jag tror är det normala är man har en varaktig divergens från normalt samhälle rörande information man tar in för terrorist innan. Informaton kan fövisso komma pågående från vanlig vardag men i separerat kontext. En mycket irrationell verklighet skapas som given sanning i divergensen.


Från det agerande när det är en samarbetande operation normalt närmare mänskligt göra något tillsammans krävande flera steg i sig innebärande utmaningar kan jag föreställa mig att det är funktionellt för flera sådana personer i kontextuell verklighet rörande terrorist-operationer kan samarbeta utan att kontext "riskerar" att brytas eller störas.


Utan det senare tror jag att det vanligen är mycket svårare i "genomsnitt" med flera personer. Själva personer i sig ex. rörande bilen här tre stycken på väg till händelsen bör tror jag ofta hamna i språkande som riskerar att "störa" divergensen.


D.v.s. jag tror att tre personer i bilen kan tala emot ett terroristdåd. Samtidigt precis som ett gäller färskt kontext och abnormaliteter kan mycket väl vara vanligare där en annars. Alkohol eller andra droger, särskilda händelser gemensamma för några stycken m.m. kan säkert leda till vansinnigheter här såväl som överallt annars.


Att bättre förnedra symboler

Antar vi terrorism finns en symbol man kanske försökt avlägsna sittande på samma plats som centrum för kommunistpartiets Crime against humanity 1989 när man kanske fruktade vandalisering av samma staty (eller ev. att folk tänkte stå på torget visande plakat för alltid) valde att mörda en större mängd människor [Korreing: Inte en staty utan i närheten av porträttet - inte själva porträttet ens]:


"Pictures posted on Chinese social media sites showed the blazing shell of the vehicle and a plume of black smoke rising near the portrait of communist founder Mao Zedong hanging on the towering wall of the former imperial palace. There were also police vehicles gathered, and crowds looking on."

Från: Fatal accident in Beijing's Tiananmen Square Three killed as car ploughs into site of 1989 pro-democracy protests suppressed by Chinese authorities (2013-10-28) | aljazeera.com (som åtminstone i delar citerar Reuters)

Operationen ovan är om riktad information ej effektiv. Terrorism stör värdet.


Korrekt värde ges av att förnedra och reducera värdet hos symbolen utan att uttrycka terrorism. Givet bevakning kan förvisso upplevt endast "mindre" instansiering vara praktiskt effektiva men etablerandet av en kultur och en pågående verklighet där man gör det ofta och gärna i uttryck varierat samtidigt givetvis med medvetenhe om realiet att snlighet är viktigt garanterande dokumentation såväl som etablerande infrastruktur och funktion för att pågående hjälpa sådana utryck att märkas. Oavsett om kinesiska sociala medier, mer internationella ex. Twitter, etablerande kanaler tidningar, starta sajter för att samla dessa uttryck, SEO as needed, se till att de kommer med i alla relevanta Wikipedia oavsett språk o.s.v.


Och oavsett bevakning gäller att explosionen diskuterad är riktad gäller självklart att alternativ för personer deltagande är verkliga även om jag gärna vill föreslå att tre personer som kontinuerligt flera år gör liknande saker på varierade kända symboler runt om i en stad kan nå längre i total effekt (särskilt om just ej fångade demonstrerande indirekt vekheten och ytan i kommunistpartiets politiska polis-organisationer som en realitet såväl som deras konkreta döda-många-realitet) än en varefter borttagna från möjlighet att göra fler operationer.


Förstärkande dimensioner är möjliga för att öka synlighet. Också om centralitet finns i motiv bakomliggande och/eller själva det visuella motivet finns gäller att adderad kraft från andra faktorer kan öka möjligheten till att nyheten för ut. Ett av många möjligheter - om förvisso kanske lite kontroversiellt - är att utnyttja "reproduktions-reflexer":



Jag vet också att man just nu kanske är lite mer intresserade av monument såväl som stora landskapsprojekt i regionen. Och som generell område med möjligheter finns inget problem i sig med det.


Tagande min historik i vad jag valt att diskutera från delområden jag tittade över relaterade mina modeller, viktsystem m.m. var det del (referenser bakåt finns troligt i länken ovan) men likväl ett område bland många. Och det är verklighet att effekt - via intensitet och associerat värde positivt eller negativt - är en åtminstone approximativ gemensam valuta där inte en utan många vägar finns: inte mer begränsad här än i något annat område den mänskliga kreativiteten verkar i.


Också finns en åtminstone viss kulturell preferens möjligen vanligare i Kina och en del andra kulturer rörande stilistiska eller frysta symbol-uttryck i sig tyngre och möjligen en mindre preferens mot kausala serier av symboler och operatorer mellan dem där en helhet skapas. Det är ett praktiskt och teoretiskt mer krävande område att diskutera här (också rörande att identifiera värde via resp. strategi där större uttryck allmänt i sig indikerar att metod-området är fruktrikt) men mycket möjligt finns mer än allmänt att hämta från att försöka komplettera med mer av det kausala - indikera vägen man behöver gå efter att betraktaren accepterat att symbolerna är veka och starka finns. Både rörande detta och en hel del associerat finns en del från närmare i tiden (såväl som mycket mer bakåt i tiden) under kategori: Visuellt språk och bör bättre följas från äldsta inlägg d.v.s. motsatt sortering.


En av flera sammanfattningar jag gjort genom åren och om knappast en av de mer kompletta tror jag ganska vettigt urval av några metod-grupper man mycket fritt kan använda till de flesta budskap, kanaler, språk (text, bild, nyheter, slagord på väggar och s vidare).



De bör vara en god utgångspunkt och översikt för att se möjligheter att utgå men är ej vad som korrekt eller när man känner att man önskar mer bör se som allt. I paketerade metoder snarare än som mer underliggande är "konsekvens", "härlett", "förstått" från mätande av effekt, vikt-vetskap runt symboler samlade m.m. vet jag inte säkert hur många jag experimenterat med eller riktat försökt mäta när jag noterat dem medvetet eller implicit uttryckta men helt säkert är vi närmare 500 än 11 st. Många om kanske inte alltid eller ens oftast sammanfattade finns att hämta här (resp. längre tillbaka närmare för några år sedan rörande ett antal fallstudier på prylar-elektronik.blogspot.com). Se dock bäst varken visualiseringar eller inlägg som sådana varande färdiga eller ens lämpade exempel: ofta för visualiseringar uttrycker de en eller flera egenskaper jag önskade känna på själv tämligen överdrivet eller som en minnespunkt medan inlägg väldigt ofta mest är egna minnespunkter eller kortare anteckningar. Det finns likväl mycket konkret att hämta om orkar vad det rörande åtminstone mycket också gäller redan rörande själva kunskapsområdena men också en hel del krävande föga i stödsystem rörande mätning eller annan analys eller ens särskild vana att skriva eller skapa visualiseringar (ett gott ord då det är den mentala visualiseringen som påverkande vi söker från den bild vi gör).


Jag kan personligt uppleva - och tror jag genomgående mycket bättre underbyggt i allt runt den slutsatsen än normalt i något runt ex. marknadsföring - att när kombinerat med att man konkret mäter förändring i emotionella associationer, intensitet, samband med andra symboler skapade av konsekvens (ex. vore det vettigt och ev. publicerar jag något i veckan kanske inte givet ansträngning ens att Mao är den mest effektiva symboler för att sprida sig väl till andra viktiga symboler i vissa kontext eller som skattat från centraliteter för "allt" - för mig dom större säg mellan 1000 och 10000 varierat tidningarna i det engelska språkområdet - publicerat) att man utnyttjande handgrepp och metodsystem motsvarande dom elva vapnen kreativt med viss övning adderande resurser nödvändiga har mycket goda möjligheter att förändra de flesta också större frågor jämfört med i princip vem som helst annan aktör. D.v.s. det är inte alls så att demokratiorganisationer verkande med just låg finansiell-budget behöver (om man någonsin är det ens från start) underlägsen någon annan.


Det har varit ganska länge nu en källa till kanske inte dåligt samvete men något jag ofta gärna hade önskat göra bättre riktat just för grupper aktuella här mer sammanfattat. Mer genomarbetat material berör mindre praktiskt här huvudsakligen hur vi mäter, predikterar effekt av budskap, predikteerar förändring över alla symboler från pågående mätning av ett område, matematiska härledningar och principer rörande det, hur mätsystem praktiskt används o.s.v.


En tanke med 11 vapen var att ha den påminnande att om inte ansvar åtminstone möjlighet att göra något mer komplett som när använt kan göra viss skillnad utan någon egentlig verkligt stor kostnad i tid för mig (kanske en till fyra veckor) eller när tillämpat. Där med ett större fokus just på enklare metoder.


Jag borde korrekt när jag i nästa version av mätsystem klart ge några exempel relaterat värde att hämta från att undvika strunt som om har någon verkan kommer till snart nog bara negativt värde såväl som problem. Irrationellt strunt gäller inte bara terrorism utan vi har också haft uttryck inte helt obesläktat bland tibetanerna d.v.s. deras självmords-eldare. Såväl som symboler relaterat Kina. Också som aktuellt mig mätt från engelska språkområdet bedömer jag att det kan vara minst sagt indikativt i att se relationer mellan symboler värda att utforska.

Att vinna är viktigt: I land- och isbandy såväl som religion

En förenklad världsbild - och om man inte inser det farlig - är den gamla mohammedanska föreställningen att Jesus, Mohammed, Moses och Buddha alla är approximativt jämförbara s.k. profeter därför att de alla finns med jämförbart mycket i bibeln.


Praktiskt realitet har föga med dom här profeterna att göra utan själva samhällets grundfunktioner: domstol, beskattning och polis. Att paisterna vi bestred under 30 år har domstolar är tveklöst välkänt för oss alla (dom som åtminstone förr ofta brände religiösa-brottslingar på stora kors).


Iran vet vi också har religiösa domstolar.


Och nu upptäcker jag i American Dad! - Bar Mitzvah Hustle (S04E14) att också judarna har religiösa domstolar. Som uttryckt av en konstnär (för American Dad!) nedan där vi ser tre judiska jesuiter som satt sig i domstol:



Verklighet är att American Dad! uttrycker den rena naturen hos vad mediekonsumenten önskar varande så populära. Vi förstår från det att sådana här jesuitiska företeelser - vad norra europas modiga bondefolk en gång brände Rom för och vad Karl 12 stred för under 30 år nere på kontinenten innan han slutligen föll för fiendens försåtliga grutdimma ett ärligare folk hellre utmanande varande i klart dagsljus ej var vana vid - mycket väl kan vara ganska vanliga vardagsföreteelser bland ppister, buddister, judar och mohammedaner.


Kanske finner vi här en delförklaring till hur Rom orkat breda ut sig så kraftigt? Medan våra skolor talar sig varm för preventivmedel lägger Rom istället tid på att uttrycka intressanta och spännande företeelser i vardagen. Samlande kanske i värsta fall protestanter i grannskapet för att ta till religiös-domstol att behöva först fixera korset (prim fix) eller värre döpas - vattenösandet eller kroppsdränkandet varande själva symbolen för all paistisk irrationalitet vi protestanter klarade att lämna bakom oss - eller om inte dömas till något (att korsfästas tror jag är mer ovanligt idag men sådant kan förändras snabbt).


Om något nu när paisten är mer lurig accepterande precis som protestanterna homosexuella kanske snart också kvinnor in i kyrkan kan motsvarande religiösa funktioner vara viktiga också bland alla vi icke-döpta protestanter samhällsfunktionellt inkluderade efter behov när vi föds som sig bör in i en svensk kyrka ledd av en svensk påve eller domprost vi vanligen kallar det här.


Men en rationell protestantisk religiös-domstol och polis. Erbjudande själva den efterfrågade funktionen och nöjet men utan allt paistiskt skådespel eller som jesuiterna i konstframställningen ovan utklädda till religiösa stereotyper (möjligen från bibeln även om klädsel tycks lite för modern för det: möjligen någon annan religiös händelse efterliknande någon känd profet eller liknande).


Man kan rent av för att hämta igen försprång se möjligheter i andra populära företeelser. Mindre ett konkret förslag utan mer exempel på områden är sådant som fyrverkeri (balanserande paisternas brinnande kors), ett tempel att besöka (balanserande judarnas välkända tempel), och kanske en fysisk renande övning dömda kan tvingas till att göra vandra runt ett klocktorn eller liknande (jämför buddisternas resande för att gå runt Buddha statyernas) eller hur varje Mohammedan en gång i livet behöver besöka en stor sten man knuggar sin mage mot för tur. Realitet är att vi saknar allt sådant medan våra kyrkor dör lite för varje år. Jag kan villigt erkänna för exemplets värde att jag mycket sällan känner särskild lockelse att besöka ens julottan men en religiös-domstol hanterande invanderande religioner skulle det både bli mer spännande såväl som hanterande problem.


Om inte: Vad blir nästa område vi kommer börja förlora i? Isbandy?



[Arbetsnamn: Den mångdimensionella medie-kraften i kraft-religion

Utmärkt. Vad jag bör försöka publicera snarast. Bra jobb Hans: En 1/2 kopp te i belöning och andra halvan när vi konfiskerats av papisterna.

Lite stressat skrivet men när nu både Rom såväl som Iran börjat gå everday moral är det detta år om alls man äntligen ska orka bli korrekt känd om från den religiösa domänen.

En påvlig, judisk eller iransk order om konfiskera mig skulle minst sagt ge en välkommen boost till mina komiska teckningar i den mer läsar-veka streck-gubbe generationen.

Praktiskt kan man nog böja lite löst givet ändå minst november och december kvar.

Det finns dessutom en viss konstnärlig elegans också om det som vanligt säkert vida överstiger de enklare läsare man vanligen har skattande från vanlig vardags-dumhet: Boosting en religion jämfört Boostande mina skämtteckningar. Likväl är det dumt att klaga över läsarna. Utan just denna nedsatthet hos dem ska man nog heller inte räkna med att bli konfiskerad av lämplig religion. Vad varje skribent förr eller senare mest energieffektivt lär sig är den dumma läsaren din vän: han eller hon sparar tid.

Fortfarande lite osäker på var japanerna resp. Mao kommer in i det hela. Finns en eller två stora religioner missade?]

SVT-, SR-upphandlingarna o.s.v.

Läsande svenska nyheter ett tag noterande jag att man numera kan bjuda på gymnasieutbildningar, vård m.m. ganska allmänt. Givet det verkar det troligt att vi har pågående eller snart har upphandling runt teve-kanalerna och radio i dom statliga uttrycken.


Om någon vet var jag får tag i den informationen så kommentera gärna eller skicka på annat sätt. Jag är på inget sätt intresserad av att lämna in ett erbjudande men lite intresserad av hur man uttrycker leverabler för leveranser, kvalitetskrav m.m.

Bibliotekarien / The Librarian

Jag vet egentligen om kreativa bitar likt Bamboozle parlamentariska utredningar: Bevisat fungerande kris-strategier (2013-10-28) ger värde för annan än mig själv. Känns som vad man bäst gör vid tillfälle med ett kontext och några visuella uttryck (men kan sparas för det så här likväl som något annat).


Själva personligheten adderar har dock ett ganska underligt ursprung. Första gången jag tror att jag uttryckte den alls var i denna teckning som antagligen är äldre än datum på just det inlägget indikerar (Bra data från Library of Congress & Krigar-bibliotekariens otäcka beväpning (2011-04-25)):



Men vem är det? Det är The Librarian. Egentligen en AI som i styrande mening satt i Warrior versionen av ett symbolnät med deras relationer inlärt från varaktig information resp. som uttryckt pågående över nyheter för aktuell dag och som påverkat bakåt samt för allt i relationer mellan symboler (kontextuellt) såväl som själva symbolerna uttryckta över ett ganska stort antal dimensioner (bl.a. emotionella sådana) totalt tror jag för Warrior cirka 10 - 12 viktigare och ett antal fler rörande mindre områden men mindre styrkande övergripande.


The Librarian gav möjlighet att hämta fram referens-fakta för en person som i gränssnitt pratade med systemet. Samtidigt oberoende av vad styrt från ögonblicket.


"Givetvis" för The Librarian är just ingen personlighet intressant (tillskillnad från vad jag i Warrior kallade för Sniff-kloner där personlighet kan användas för at styra preferenser ex. hat eller kärlek). Men jag skapade denna fiktiva humoristiska personlighet för min tråkigaste AI eftersom dimensionen humoristisk roade mig och jag tyckte "han" kunde få något intressantare.


Praktiskt numera är jag mycket intresserad av bibliotekarien som bränner böcker. Data blir lätt så stort och referensinformation har minst sagt expanderat en del sedan Warrior.

Bamboozle parlamentariska utredningar: Bevisat fungerande kris-strategier

Saknade formell såväl som informell utbildning i komedi får man ta dom här skämten för vad dom är: undermåliga uttryck saknade djupare substans såväl som en sund quality assurance processs. Givet den låga nivå vi redan har på ungdomens värde rent allmänt medan vuxna - i meningen över 30 år närmare dom goda generationer mitten av 1970-talet gav oss - säkert klarar att hantera detta tvivlar jag samtidigt på någon direkt fara för samhället: så jag känner att de kan publiceras i alla fall.




Under 2013-Default perioden i nutidshistoria var det normala att alla mått relaterade kapital inlagda i federal verksamhet reducerades. Vissa delar av den federala verksamheten visade sig emellertid när man med ökad exakthet än normalt gick igenom siffrorna ha fortsatt fått kapital och faktiskt samlat pengar på hög.


En speciell grupp fick i uppgift att titta vidare sökande identifiera vad pengarna kom ifrån identifierande ett sedan cirka 10 år nästan bortglömt projekt som oroat av uppgifterna innan default hade börjat samla egen skatt i sitt lokala expertområde.


Kallande en ansvarig till "förhör" utnyttjade denne två strategier för att förvirra ansvariga - getting it OK yet another time period somehow a bit like magic really. I någon mening de arketypiskt sista två argumenten eller lösningar: Saker var rent av värre förr men blev ändå accepterade resp. jag har ordnat en eget president någonstans i världe och hon eller han satte en stor ok-stämpel på allt här och ni saknar juridisk-rätt att kommentera våra inre-angelägenheter.


COME ON - I am pretty sure you look over old files I used to be much more mad still got the ok somehow


- Besides. Let's all be honest here. Can anyone claim I was not more mad last time? If even mad at all. And really isnt that at the end of the day watta it all usually comes down to? Previous decisions sets the limits here for me and if mad-amount-requirements change you really need to inform me as well as others. I meet a lot mad people just this week visiting back.


- And u dont worry about other oddities. Now I drink coffea again seldom odd chinese teas. Even drink alcohole. Very western trusthy and all that. U go worry about cultural-traitors drinking green tea denying tbe good bourbon


- So shall we not all dare dream leaving all this shit and go out having lunch getting all the afternoon off? As deserved. eh. Come on now. I mean we all knew Iran got nukes and I for sure have non such and someone for sure should look into that. We should not take time from that.


[-- I do remember him from years ago. He had during some educational project making flyers started to call himself King of Egypt. Not sure if he less mad now. For sure clinical mad last time also. Perhaps a bit more I guess.

-- Now you did put clinical sick on record. If he clinical sick we can not just fire him either. He has some swedish union membership. We can not upset EU even more for Obama now.]


THE SOMALIA SOLUTION - Or: My President has more formalia than yours


- Yes Mr H. You might introduced your own president voted into the office of Chine by 400 voters being able to come to election. The disrepect not inform us before on that matter shows a sick view on federal costs. We do not come free regarding the time we spent and it is not possible given FBI taken control of all money from the Shanghai shopkeeprs you taxed through the use of dragons and triads - nor is of the rent complex you put up in collaboration with ethnical groups such as italian americans in New York something we can take from to balance that cost.


- Correct here you would have informed us on this matter saving both us as well you the time. It is obvious we lack any and all authorithy here. Do not feel you get away easily here. We will send all our notes as well information to your president to
make sure she looks into your odd power conspirarcy including different sort of carbonate-growings experimenting with a new rule the world energy source more powerfull than even rise. I doubt a chinese president would not see the problems that could cause.


- We will also more concrete to suggest to her you are removed from office as defense minister, foreign minister, head of security police, head of the Shanghai city police, Big Dragon of Shanghai, Head Triad of Hong Kong, alt. Chinese UN representative, ambassador to Uppsala, OECD outside representative, head of any and all news providers in and outside Chine writing about Hans or any area of security interest for the world, friend and owner of all islands in the ocean, the ruler of India, as well vice president and "Boss" - is that even the recogniced correct formal term your president use? - of the political police.


- I deny she ever regarding anything called my anything but Boss or talking to others The Boss.


- Do not expect getting away here just because you are this female presidents responsible.


- I do not expect that. But notice I do not as claimed either hold the office of King if even such office exists.


- Are not a Dragon such king?


- No dragons are like triads more of a crime enterprise organising people you tax. A bit like the maffia or a state. So not problematic that why at all. Much like any federal business. You take up a bit of tax from shop keepers and such every month while providing protection against fires, murders and such problems through your police / militia.


- Well atleast we will expect later meeting with you people in the right context your president sends another foreign minister, ambassador and UN representive. Not you that is.


- I was though of the understanding I might get some sort of promotion here rather than being kept in this projects. It more and more bores me working with the native peoples of Asia. Providing such large amounts of tax revenue during the default I thought I might get bigger responsible in some other part of the world. Perhaps handling the republican problem getting that lot to tax up for Obama. Sure a rich bunch having plenty money if u ask just the right way. That is one good experience I got from the dragons and triads: shop-keepers or anyone really always got a bit of coins to take out if you explain the need of society..

But if not. Guess we might meet next year? I did feel it to me fun to take about this human right information book project. We for sure are not ready yet but atleast this year managed to secure funding even with the default.

Saudiarabien och USA: Att hjälpa samarbete genom att förstå internationell moralisk valuta

Kring en kultur som denna får man erkänna att den som de flesta oavsett diktaturer eller inte bär moral såväl som immoral. Den är givetvis i det senare tämligen tycks det divergerad rörande inte minst kvinnornas rätt i samhället.


Likväl innebär det inte att de i andra frågor kan vara väldigt moraliskt korrekta. Ha mycket rätt.


Verkligheten är emellertid att alla möjliga länder, kulturer och grupper har moraliskt rätt kring diverse frågor. Samtidigt saknar vi sanning att säga trots FN en gemensam valuta och innan det heller inte någon gemensam handel av moraliskt rätt. I frågor som ej kostar pengar givet ett kontext eller är billiga (ex. är kvinnornas rätt för en svensk politiker billigt medan saudiska-kvinnornas rätt är dyrt för en svensk politiker i domän av att åstadkomma realitet, eller p.s.s. att sätta datum för ett svenskt val är närmast givet av kalender medan det kommer med alla möjliga problem och kostnader på vägen att göra i diverse asiatiska diktaturer som fria).


Om du havande moraliskt rätt i A som aktör X och hittar aktör Y havande moraliskt rätt i B kan man byta med varandra genom att stödja varandras fråga med eller utan varande kritiska i något kontext för varandra. Men tid är vanligen ganska vktigt i sådant därför att vi just saknar en moralisk-valuta som enkelt går att handla med eller uttrycka med när kulturella divergenser existerar. Din upprördhet betyder helt enkelt mer för dig än vad andras upprördhet kring helt andra frågor gör. Och kostar deras frågor på det en massa pengar betalar man bäst för det hela själv eller struntar i det.


Det går att fuska. Du kan fuska dumt. Det kritiska är närmast att inte sortera hos aktör du önskar moraliskt-uttryck av riktad till dålig moral när du fuskar. Ex. är det ej som visat särskilt sista åren funktionellt att försöka forma amerikanerna i någon mer eller mindre verklig fråga via terrorism.


Däremot givet att konst, media-uttryck m.m. lättare sorterar moraliskt kan visuella konstnärliga uttryk vara funktionella. Exemplet nedan kommer från en längre - jag givet ändå "viss" expertis i området förväntar mig kommande effekt av - serie riktad för att moralisera Obama till att bomba Beijing innan han lämnar Vitahuset. Jag uttrycker här en moralisk-kostnad för Obama men sorterar i domän konst vilket ger en godtagbar-valuta men negativ Obama känner sig tvingad att acceptera. Över ett tröskelvärde bombar han runt och vi är klara.



Från: Obama ger bakgrund till Kerry's Syrien-tolkning (2013-07-17)

Obama rökande såväl som lärande arabiska. Det senare kan förvisso tyckas moraliskt och lämpligt i många länder men den moraliska kostnaden för Obama här är att många amerikaner tenderar att ta detta som bildbevis för att denne kan ha varit född i arabvärlden. Givet sittande rökande med arab-boken o.s.v. Precis som förväntat av en arab. Och på det en afro-amerikansk svartpanter...

Kostnaden teckningen ovan implementerar så skoningslöst kan dock vara verklig helt utan teckning. Din moralitet kan inkludera för andra omoral d.v.s. att du själv när man samarbetar med dig kommer med en moraliskt kostnad. Mellan länder utan utspridd feedback-dynamik från fria val är det oftare enklare att lämna utanför handel medan det annars är vad ofta vem som helst kan försöka uttrycka för väljare för att indikera att samarbetet är dåligt. D.v.s. för att göra en moralisk-affär effektiv kan det vara väldigt viktigt att ex. klara hantera sådant som kvinnor på ett bra sätt utan att riskera hamna i sortering bland moralisk kostnad för andra aktörer.


Det finns givetvis många andra metoder. Headlines, finansiering, eller vägra skjuta till medarbetare kan givetvis vara funktionellt. Samtidigt rörande Syrien rörande dom här "do-it-all-very-big" budget-lösningar Department of Defence klarat att komma fram till i dom större lösningarna betvivlar jag starkt på att särskilt mycket orkar i närhet av dom. Vägande kostnad mot värde oräknat värde från själva sakfrågan där det redan torde vara klart för alla att man räknat tämligen brutalt fel så sent som 2012 på kostnaden av att inte göra något alls (vilket dock ej innebär att man självklart nu plötsligt kan ta bort den kostnaden genom att agera: svårare fråga nu).