På Twitter är livet lika hårt som alltid medan Obama lever livets glada dagar på sin flashiga försäkringssajt

2013-10-28

Konkret strunt:Verkligheten är att Obama inte brytt sig i Twitter eller Facebook på evigheter. Istället har han satt upp en form av försäkringssajt antagligen förberedande en mer lönsam karriär efter Vitahuset som försäkringsmäklare.


Och den sajten sitter han att reloadar hela dagarna - små-nöjd med sin design - nog för att den föga troligt kan gå slöare av ev. hacker-angrepp.


En av få - om någon alls mer - som numera bryr sig i Twitter i Vitahuset är Bo. Drabbad av Paris Hilton sickness besvärar han besökare han tigger till att fotografera för att posta och sedan sitta timmar och vänta på och räkna retweets.Sanning som sagt tycks det mest kraftfulla sociala media marketing tips just vara att boka möte med Obama, ta några bra bilder av Bo man ej släpper innan han svurit på att skicka god trafik till ditt projekt tillbaka och därefter skynda igenom Obama riktigt snabbt så man hinner hänga över Bo medan han postar så att han inte "glömmer" att ge dig avtalad trafik.


Tråkigt nog. Ingen hade här blivit gladare än dom Syriska rebellerna om Obama tappat behärskningen av att få själva sin sociala media Twitter person utsatt för hacker-försök. Riktigt hur den pro al-Assad associerade hackergruppen egentligen tänkte här är mindre tydligt för mig.


Detta är tråkigt nog verklighet ofta nog. Val och klar sista åren i Vitahuset glömmer Obama sitt ursprung internets bakgator på Twitter där vanliga enkla människor twittrar om sin hårda vardag: internets verkliga backbone allt vilar på - själva de konsumenter som en gång kommer ge Twitter stora intäkter - dom som en gång tog Obama hela vägen till Vitahuset. Ett helt internet-samhälle svikna av en till Washington fat-cat.


Livet är hårt under Obama på Twitter nu som alltid. Den billiga om än ytliga tröst från Bo's cute dog excesser kan lindra men är sällan verklig trafik. Likväl fick vi någonsin några seriösa politiska analyser av Bo en inte helt dålig vicepresident-kandidat till någon mer erfaren. Bo förstår oss vanliga internet-surfare och vad vi gillar. Eller åtminstone förstår vi att vi gillar Bo. Oavsett vad en inte otrolig kvarstannare när Obama går vidare för att sälja försäkringar.