Syrien får Kina att kräva demokrati

2012-07-19
Det finns ingen som längre kan argumentera att Kina under diktatur inte är en fara för hela världen: Russia, China veto Western-proposed draft resolution on Syria.

Leningen i kinesiska kommunistpartiet ska förutom alla tidigare påminnelsen nu lägga det lyckade bomb-överfallet på mäktiga krigförande motståndare och massmördare av civila till frihet, människorätt och demokrati i den Syriska-diktaturen. Rätt tid att komma ifrån diktaturen med livet och tillgångarna är nu. Tidsperspektivet blir inte säkert jämförbart ens med Libyen och föga otroligt om folk lärt sig något från Libyen, Egypten och Kina slås höga militären och personer i kommunistpartiet praktiskt krigförande ut tidigt när revolutionen i Kina startar.

Google Youtu.be: Andra sociala medier och klienter saknar betydelse?

Jag lite konfunderd över hur Google Youtube tänkte med Youtu.be de använder för dela länken eftersom:
  • Andra sociala media och klienter utgår från domäner vid särbehandlande parsning ex. att Facebook visar videoklippet.
  • Att mottagare av länken eller läsare på hemsidor inte känner igen den är problematiskt. Innehåll publiceras både och inte på Google-domäner. Som att de inte riktigt vill kännas vid sin egen tjänst när den märks utanför.
  • Hur mycket i riktlinjer, guider, användaravtal refererar till Youtube.com?
Största problemet är självklart att saker som förr fungerat för användarna nu går sönder.


Nyligen relaterat:

Youtube-funktion förklarar Youtube-filtrering

Rush Limbaugh's South Park karaktär?

Efter att Riksbanken inte sänkt räntan, vinden vänt i Syrien, Sverige fått komma med i en prestige-valuta-korg och tecken på att den varma soliga sommaren är på väg känner jag att världen nu är på rätt väg och att jag kan ta semester igen. Jag tänker mig att besöka producenter av lokal-producerad mat i huvudsakligen Uppland förutom att vila särskilt tidigt på lämpligt tyst lugnt vandrarhem.

Följande klipp från South Park kanske illustrerar det? Efter att ha läst I Outed the Democrats on Batman Plans funderade jag också vilken populärkultur-stereotyp Rush Limbaugh kommer närmast och det är nog Eric Cartman i just South Park. De har likhet i en del stealth-extrema uttalanden och tenderar båda att vara reklam-funktionellt-extrema utan att visuellt uppträda white power eller andra oftare icke-accepterade symboler .