Nu tar vi av oss kläderna och gör något kul

2014-07-02

Medan dom lata ungdomarna som vanligt smiter ifrån arbetet.Den unga asiatiska kvinnan förstår helt enkelt inte att ska det bli bra fodras att dom gör en insats och bjuder på sig själva. Det går inte att lämna allt till de äldre oavsett hur erfarna de är.


Kvinna Mystiskt naken i Shanghai

Relaterat diskuterande efter kärnkraftverken den mystiska nakna kvinnan som joggade ett tag i Shanghai förståndig nog att se till att det dokumenterades visuellt så det blev nyhet av det:Gör något vettigt av er tid nu året som kom och ge oss en konstant ström av riktigr bra pressbilder med eller utan kläderna (gör lite olika saker inte bara sådant här: det är ju ingen svårighet att se vad media gillar för att understryka budskapet - sedan givetvis när shamed av dom äldre kvinnorna får ni förstås börja med något linande som i nyheten).


Paris Hilton naken: Alltid på nätet

Paris Hilton var ju riktigt stor några år. Och avslutade med god trafik topp säkert fortsatt stark när hennes videoklipp naken refreshade varumärket i en av dess tror jag grundläggande värden. Eventuellt vad som kan ge idéer ev. mer för redan kända hur det kan göras (och avseende delvis också hur diverse andra aktörer profiterar på det hela i trivial ganska dålig social media spamming o.s.v. Det når ut bra länge utan ansträngning).SVT-mannen klär av sig naken: Känd svensk naken i gammel-television (s.k. marksänd teve)

Per Oscarsson klär av sig och såväl håller en riktigt tråkig monolog. Sådant gick bra när det bara fanns en elelr två kanaler. Idag krävs nog att man anstränger sig mer om det ska sägas något till det hela.