Psykotiskt tänkande "Hong Kong" resp "Japan" enkelt att lösa om man tar sig tid att förklara världen "kulturellt informerat"

2014-07-02

Så krävs igen att man som mer civiliserad utomstående räcker en hjälpande hand ner till kommunistparti-stammen när de förvirrat sig återigen. Här ska jag dessutom visa hur man skapar ett utökat värde för hela Asien genom att dra nytta av deras mytiska tänkande och inbillade skeenden i omvärlden.


Betrakta:



Som vi hanterar enligt:


  1. Jodå forskning hälsa hos äldre när kombinerat a high tech and big budget country ger er en försåtligt riktigt farlig fiende.
  2. Men om ni [Här använder jag term för oss här man ej använder när man pratar med infödingarna] tillåter mig att cancellera ut ert paranoida Hong Kong tänkande skapande värde av Japan psykosen så blir det enkelt löst.
  3. Jag kan nämligen garantera att Japan inte kommer ockupera er igen om ni jämförbart med samma ord och koncept garanterar samma säkerhet för Hong Kong.

Och så får vi i den civiliserade världen några lugna veckor innan kommunistpartiets medlemmar inbillat sig nytt strunt. Regnar det en fredag och de ser en Japan så kan det rent av och ibland räcka för att Xi eller annan ska inbilla sig något nytt lika underligt.