Mer av Oracle's teknik-komik hade gjort att jag hellre oftare skrivit om Cisco

2015-09-30

Förvisso har en del anmärkningsvärda defekter (i mening väldigt onödigt att information om problem inte är vad kunder gjorts medvetna om för evigheter sedan särskilt som de tycks tämligen enkla att identifiera d.v.s. troligt kan ha missbrukats ganska länge för en del) möjligen i sig vad som motiverar en liten komplettering till:Men hur mycket bättre hade en sådan komplettering varit om den för Cisco hade inkluderat följande nyhet jag fel-mindes som Cisco:Den typen av information som tar något att passera i min och säkert mångas bild Oracle nedanför vad man sorterar som helt seriöst i säkerhet. Spekulativt (och jag har aldrig försökt skatta detta för något någonsin) kan sådana problem i ett specialistområde som säkerhet kanske indikera jämförbara problematik i andra när som här inte otroligt indikerande problem i kultur hos medarbetarna.


Om Oracle nu inte skämtade med sina kunder så att dom ska bli glada och inte ska kännas överdrivet tråkiga när deras säljare ringer. Jag kan tänka mig att det är ett skämt. Det känns som ett skämt.


Det här var också ganska komiskt:Mer allmänt i mening än juridiskt tydliggjort i Wiktionary:


"A fraud or swindle; an illegal scheme for profit.
They had quite a racket devised to relieve customers of their money."


Från: Racket | Wiktionary


Jag kan verkligen inte bedöma något alls relaterat Oracle rörande strategi intäkter men rent allmänt rörande större IT-företag har jag ibland genom åren fått en känsla av att de försökt svindla sina kunder. Eller åtminstone kortsiktigt utnyttjat deras okunskap för ökad försäljning ex. genom att sälja dem en lösning byggd från sämre kunskap till p.s.s. sämre prestation per krona kostnad.


Jämfört med dom större IT-företagens clown känns Cisco tråkig. Men vi har i alla fall en del blandade utmaningar bland Cisco-produkterna från sista månaderna (alla väldigt tråkiga utan något av Oracles stand-up-comedy):IP-spoofing gör särskilt konto med lösenord funktionellt (eller något liknande till att bedömt betrodd: kanske inte ens det) och därefter kan själva OS-förändras genom att ladda upp någon form av fil (eller något liknande får jag för mig att jag läste för ett antal månader sedan).


Jag vet inte om det körs routrar med Linux i och runt det kinesiska internet i censur-skärningen? Jag hade löst för mig att läst något pekande ditåt nyligen men hittade just ingenting när jag sökte runt på internet nu. Hela området att identifiera plattformar implicit är ju minst sagt utmanande även när omedelbara enkla svar mycket bredare ges och i komplexitet långt utanför vad jag själv någonsin har upplevt mig kunnat något alls om förutom färdigt stöd i diverse applikationer för grov kontroll av host eller nät. Syn-ack och allt annat.


Hur som helst tycks en lätt komisk nersida av censuren finnas i begränsning på förutsättningarna för analys av publikt tillgängligt data på nätet:


" have a problem when reading the book Mining the Social Web because I live in China and we can't access Twitter due to government internet filtering.

I got stuck when testing this example in chapter 1-3:

[...]

It stops here.

I tried a Twitter API proxy, but still couldn't get the data using the Twitter Api."

Från: Use Twitter API in China | Stachoverflow.com