Black Jesus: Weeds socialrealistiskt och komiskt

2015-09-30

Under flera år tittade jag inte alls på teve. Jag upplevde att det högst konkret (delvis mätt) lite högre intelligens, bättre humör och ett mer aktivt liv. Sedan började jag titta på teve igen vilket jag av och till upplever kommer vidsidan om negationen på resp. tre värden också med periodvist teve-missbruk. Det sista givet att de större webbsajterna för teve tipsar om bra program för bing-watching är troligen inte ovanligt.


Eftersom jag i år tillåtit mig en del ledigt (i någon mening kanske första gången någonsin det lyckats utan att på något sätt ändå arbetat) har jag också nu mot slutet tittat mer på teve. Jag tycker ofta det är svårt att identifiera något jag inte redan repeterat mig tolerant mot. Nya serier är viktigt men kommer också med en viss kostnad att få att fungera tillfredsställande.


Black Jesus var en av få serier jag klarade att identifiera som nya för mig och som visade sig vara bra. Därmed inte sagt att jag räknar den till de bättre bland dom jag tittar på.


Den började fungera för mig ungefär vid tredje avsnittet när deras motståndare fick en konkret fråga att engagera sig i (ett par saknade skor).


Skapad av Aaron McGruder mer känd för tydligt först-klassiga The Boondocks som vi alla hoppas att han inte blir distraherad från att arbeta vidare på.