Prata Iran: Det är för man är riktigt sunkigt dålig och inte har i närheten av en normal dålig nivå som hade räkt nog flera månader sedan

2015-04-02

När två i personer tämligen begränsat antal entiteter tillsammans ska åstadkomma något kommer man inte undan att få jämförelser med andra alternativa presterare saknas.


Inte när man försökt flera gånger och har svårt att förklara problemet.


Inkompetens. Mismanagement. Indikerande att utbildningsstatistiken i Iran - om de är dom som felat - är överdriven. Annars skulle folk inte stå ut med sådan här bara riktigt dumt klarande av ingenting.


Antingen en eller båda är bara dåliga på vad man gör.Egentligen om man hade tid skulle man sätta sig och jämföra för den iranska om det nu är den som är defunct i detta och se om andra defekta resonemang gjorts rörande religion m.m. Ska man nu mer tveksamt bedöma kompetens generellt bara från det här i den mån de har de större ansvaret kan man inte vara särskilt presterande alls.


Diskvaliserande sig själva från i sådant här mer övade länder och organisationer. Delvis i alla fall. Det är bra tycker jag. Oavsett mer preferens positiva länder eller konkret ondskefulla störs jag egentligen också lite oberoende av inkompetenta nationalstat aktörer. Det gör det pinsamt och genererande att behöva se dem försöka fullständigt bortom normal funktionalitet för andra länder (dokumentet Grekland inte ens försökt skriva övertygande engagerat än mindre som framgår faktiskt gjort något alls: Same same igen - Ingenting: Så bra att det kommit ut nu så folk som faktiskt vågar kritisera Grekland inte igen så långt ifrån ovanligt utmålnas som extremistiska eller krävande det omöjliga).


Jag vill verkligen för att illustrera bra skriva lite som apor men det är inte mindre defekt. Man ska inte avhumanisera hela folk för inkompetens och enstaka. Och att välja målande termer som det bidrar lite till det.