Protester - Kina - Inre Mongoliet - I konflikt (Reuters)

2011-05-27

Protesterna (se Protester - Kina - Inre Mongoliet - Medelstora). Jag vet inte hur uttryckt det är och ska äta innan jag kanske försöker ta reda på det. Men visst Kina är en krutdurk. Ögonblicket när det tillsynes blir som att vända på en hand och hela landet är på gatorna kan bli i år och om inte tvivlar jag starkt på att det tar längre tid än ett fåtal år.

"BEIJING, May 27 (Reuters) - Chinese authorities sealed off parts of the northern region of Inner Mongolia on Friday in what residents described as martial law, to try to quell a fifth day of protests by ethnic Mongolians over the death of a herder in a hit-and-run accident."

Från: REFILE-Parts of China's Inner Mongolia "under martial law" as protests spread

Nu skulle man bara ha Nordkorea falla och en halvmiljon hungriga på revansch när bedrägeriet också blir visuellt tydligt mer än i orden som når dem anti-kommunister vällande in i Beijing. Det är Beijing: Omgivet av ett land som ogillar dem. Från södern till Korea Halvön, Upp norrut, Västerut och till och med högt upp i bergskedjorna. Det är bara pengarna de kastar längs kusten och den nationalism de av och till fortfarande kan manipulera något med. Få verktyg mer än det betyder något. Vapen javisst men betänk Vad är skillnaden när diktaturen faller stridande resp. ger upp? Mängden och När Inflationens tre former skapas i vår kognition.