Kinesiska DNS-problem lösta civiliserat effektivt utan kineisskt gapande och skrikande

2014-01-24

Diskussion i övrigt jag tog chansen till tror jag kan bli en väckarklocka för många. Xi bör vi bäst menar jag se som något av en kolonial-administratör men utan något land utan en som håller reda på alla etniska-stammar i Kina och hjälper dem till en enklare men arbetsfunktionell organisation som delsteg till den civiliserade lugna vardagen vi större delen av världen står idag. Utan Xi skulle det förutom det kaos, irrationella kapande och bråk kring allt, dessutom heller kanske inte varit de få gemensamma samarbetsstrukturen man orkat fram till och dessutom möjligt att arbeta i fabriker med ett visst värde för världen i övrigt. Med tiden genom träning och pengar skapade kanske man rent av får råd med viss sjukvård, arbetslöshetsersättning, rimliga kostnader för inrikesstyrkor m.m. Och då hellre än idag kan vi välkomna dem till världen för normala civiliserade samtal, problemlösning, och kulturutbyte utan den för alla bättre distans via internet-murar, organiserad kontroll av folk m.m. När de klarar det själva utan en tidigt västerländskt chef som Xi lär vi märka det men det kommer nog dröja länge. Att Xi sköter om saker känns nog skönt för de flesta.


I dom etniska domänerna - historiskt från västerlandets perspektiv dom koloniala frågorna - får man ha respekt för att gamla klan-system som kanske inte varit del av em kultur som inte just alls utvecklats på rent av flera hundr år. Men även bland världens mer utvecklade och över motiverade kulturer (som i Europa) kan problem visa sig längre tillbaka - och den äldsta vanligen trött små-sovande eller djupt sovande kulturer kan av och till vakna till och göra något som märks utanför dom själva (som att mucka bråk med Japan från något man minns från längre bak kanske som hos många äldre tydligare än gårdagen):Och verkligen att jag tycker att Gwynn Guilford - ett så anglosaxiskt namn bör ju närmast när personen som bär det reflektrar lite nästan naturligt medfött förstå problemen det kan orsaka bland dom lokala stammarna att skämta lite oförsiktigt om speglar, teknik eller något i hemlandet utan att förstå att dom hör och förstår fel - det är fel att verka road och tro att det förstås eller värre att de kanske skämtar med sitt beteende.


Här som Xinhua kanske genom i skrivandets-yrke mötande en större värld börjat ana är ett problem här och systematiskt klarar man ännu inte av att samtala mer öppet utan att innan bestämt vad man ska bestämma. En form av kulturell omognad.


"China is not considering any engagement with the Japanese leader during the Sochi Winter Olympic Games," Vice Foreign Minister Cheng Guoping said at a press briefing on Tuesday."

[Red: Guoping är en förhållandevis nära assistent till Xi som i all praktisk verklighet bestämmer här. Titlar säger nästan ingenting i Kina: de måste nästan alla vara minister, kamrat eller general för att det ska fungera. När osäkra säger de vanligen nej eller angriper dig verbalt kring något annat om ämnet dessutom förvirrat i kunskapens domän. Så jag tänker nog att när den mer västerländskt fostrade xi åker och tittar på riktig sport som isbandy, fotboll m.m. istället för ping-pong blir det nog både möte och stark-öl precis som en civiliserad svensk nära nog.]Löser problemet civiliserat så att Asien inte brinner upp

Och givet situationen med allt onyttigt gapande som fyller upp nyheterna redan i allt från Japan till Nobepris, forskning, bankaffärer, stora media kampanjer kring internt gapande i olika former av mer kognitivt mindre avancerade flock-dynamiska lösningar, ska man helt undvika att diskutera sådant här som om det var en normalfunktionell kultur, och helst försöka om det går utan ett besvär leda dem tillbaka till hemmet.


Ser man möjlighet är korrekt istället att försöa hjälpa dom tillbaka till lugnet. Och därmed seende en möjlighet i ett av tycks det flera andra kinesiska språk lösande problemet genom att hitta en annan regerings-teckning fastlandet kan använda för sina sajter:


政府。

Hittad i: ja.wiktionary.org/wiki/government

Det tog bara två minuter och understryker värdet rationellt europeiskt tänkande kan skapa utan större ansträngning om man försöker lyfta upp sin ambition en bit.


Så får vi för varaktig nytta för dem av att jag tog mig lite tid hoppas att de inte lyckas ha sönder det här som toppdomän som med dns-filtrerings-konceptet någon för att försöka reducera kinesiskt brys lärde upp dem i. Men här är det väl tror jag inte som att de köpt en massa datorer för att känna sig mer internet-stora till ingen nytta. En toppdomän ska väl dessutom vara ganska harmlöst och inte vara vad de kan skada varandra med.


Att hantera det kinesiska enkelt är färre problem för dom själva såväl som världen

Vi utanför Kina ska vara så tacksamma för att kulturen åtminstone lockats med ett ledarskap som från sin längre västerländska utbildning och erfarenhet efter bästa förmåga kan hålla reda på folket. Det måste vara tröttande för Xi med lägre medlemmar man försökt hjälpligt organisera till något mer stabilt civiliserat som misshandlar och torterar varandra, försnilar pengar, super och på alla andra förväntade sett orsakar problem, såväl som dom yngre män man försökt samla i soldat-grupper hindrande alla andra problem de kan tänkas orsaka. Enstaka redan mer västerländska (mest på engelska universitet tror jag) stör ju heller inte och är ett realistiskt försiktigt hopp om mer självgående lugn med tiden.


Jag vill därför säkert representativ för många här skicka lika varma hälsningar tillbaka till Xi's Lunar-hälsningar i Xi sends festive greetings to non-communist members och vill gärna föreslå att man prioriterar upp riktad vardagsrådgivning till medborgare (vi kan ju bara föreställa oss vilken omoral som kan förekomma i hemmen bland dom lokala kulturerna och hur det snart nog kan drabba oss med via internet: det kan ju redan som det är vara nog så prövande för kvinnor och barn att av och till behöva möta de från falun gong stammen som läckt hit):


"Xi, along with Yu Zhengsheng, chairman of the National Committee of the Chinese People's Political Consultative Conference, and Vice Premier Zhang Gaoli, gathered on Wednesday afternoon with leaders of China's eight democratic parties, the chairman of the All-China Federation of Industry and Commerce, and representatives of members without party affiliation.

Representing the non-communist members, Chen Zhu, chairman of the Chinese Peasants and Workers Democratic Party, said the eight democratic parties will stand closely with the CPC, supporting reforms of the country with bigger contributions. He also made suggestions on strengthening supervision of non-communist members."

Med god ledning finns så klart ändå värden att skapa när man stödjer medborgarna genom att addera den struktur och organisation de inte utan Fader Xi klarar av. Konkreta värden på bankboken och matbordet både för dom som försöker vara arbetsamma bland stammarna, och möjlighet att uppmuntra till civiliserat tänkande genom att belöna dom som orkar upp till att arbetsleda mer centralt:Också om jag just för exemplet menar och tror att det för enklare kulturer så nödvändigt tydliga exemplen här är nödvändigt. För arbetsledningen att föra ut kapital är ej korrekt. Det lär ju dröja ett antal år innan de flesta där riktigt är på mer normal samtalande-funktionell nivå så man håller bäst pengarna hemma i Kina där de stimulerar kulturen och inte frestar till att komma hit semestrande och börja bråka om åar man tror sig minnas ägt eller en landsdelning för närmare hundra år sedan.


Bäst om i partiet bör de skjutas eller dömas till mycket långa fängelsestraff. Det förvirrar bara enklare medborgare om de behöver komma till arbetet i lego-fabrikerna eller dom statliga fabrikerna när exemplet som dessa kan tolkas fel. Istället blir det ännu mer gapande ute på gatorna istället om att få bestämma en massa själva: det ständiga kinesiska lite åldrat dementa förvirring alltid under ytan när de försöker sig på något krävande mer självorganiserade civilisations-dynamik istället för att korrekt enligt förutsättning organiseras av civilisationens kulturbärare till nyttigt arbete som över tiden bygger ett samhälle på nivå med Bhutan, Sverige, Indien, Kanada, Brasilien m.fl. länder funktionella med andra.