Vad skönt det är att slippa Energy när man ska slappna av med komik

2015-05-23

Efter en problematisk period - ej överdrivet lång men ej heller bara ett fåtal dagar - känns det skönt att slippa äntligen slippa reklamen för svenska radio-kanalen Energi på refererade sajten i Hårt kämpande med Brickleberry om topp ett komedi just nu.


Vi kan nu är borta konstatera utan att jag specifikt riskerar att uppmuntra den längre just där peka på följande problem med den:


  • Klickad så hanterar den ej paus. Detta innebär framför allt att diverse cross-körande flash kolliderar med en mycket krävande kanske ej onormalt krävande men absolut givet reklam-intensiva sajter körande filmklipp bredvid särskilt "snäll" sajt radio-kanalen representerar. Jag fick aldrig den att göra något alls utan den frös varje gång. Hade jag klickat tidigt i reklamen kanske den hade hunnit här. Dock en nyköpt dator snarare än min internet-näts-dator kan nog klara det.
  • Vad som störde mig brutalt med reklamen är att man försökt skapa avtryck från trivial avtryck i intensitet. Helt enkelt maximerande ljud-uttryck. Faktiskt vet jag aldrig att någon reklam tidigare gått ut så hårt jfr förväntad normalitet.
  • Föregående är framförallt vad som stört mig med reklamen. Det var tvingat att stänga ner ljudsystemet innan den han laddade. Och han man ej var det absolut ej bra. Den vänstra 12 W är redan spräckt och den högre har jag satt en lite tejp-bit för att förhindra något liknande innan jag hittat rätt system (rätt analoga system ej ovettigt prissatt) men absolut att det spräcker högtalare under 10 W utan större problem med lite otur om de inte redan vibrerar och är ej onormal dålig kvalitet.
  • Det sista kan man tro mindre troligt. Men som sagt att alla år jag haft ljudsystem på internet sedan någon gång 1997 - 1998 när ljud-expansion och internet för första gången kom samtidigt har jag aldrig haft något som riktigt klarat att komma så här.

Men problem solved. Och i all korrekthet relativt värde lät jag lätt det gå veckor innan alls reagerade på något sätt.

Jag blev dock lite intresserad av folket i reklamen. Vem är den här gubben maskerat sig till en 16 åring ungdom från 1990-talet? Och är det p.g.a. av honom denna potenta kvinna i sista delen ej delar filmklipp med någon annan? Är det därför denna sista kvinnan ej var med det förra gänget? Kändes det helt enkelt lite fel? Jag kan förstå det: Jag tycker fan det alltid känns fel när folk oavsett folk och ålder klär ut sig till 1990-talet även om jag egentligen för kvinnor utanför internet ser det som en trivialitet (vem ser egentligen kvinnors intresse mode som annat än deras sak?). Det vara så mycket keps och allt: Och ingen hederlig traditionell svensk keps med LRF-relaterade symboler på sig utan Stockholms-1990-tals-keps...

1999 - 2001 när jag körde in till Uppsala brukade jag hur som helst lyssna på antagligen 106-5 inställt rattande eller 105.3 båda FM-bandet * 100 000 Hz. Den senare var då något som hette Energy. Fast då såg man betryggande nog ingen keps. Att köra med Walkman eller Freestyle hade så klart varit ansvarslöst så jag hade kanske lyssnat på det även om jag känt till keps (det var heller inte så associerat depravation och samhälls-destruktion vid den tiden) eftersom bandspelaren åt upp alla band man stoppade i den.

- I don't understand your problems! http://www.watchcartoononline.com/china-il-season-1-episode-8-chinese-new-year