Hillary e-posten har börjat släppas av amerikanska utrikesdepartementet

2015-05-23

Vi får hoppas att det reducerar irrationellt Libyen-gnäll och överdrivna återkommande idéer om vad som hände som upprepas trots vi vet att de är felaktiga.


Här finns dom:Och hittade med god-hjälp av ABC: Hillary Clinton E-Mails: State Department Releases Hundreds of Messages About Benghazi.


Efter alla e-post att läsa inser man säkert var och hur man tänkte fel och får som ett politiskt konstruktivt intresse istället. Kanske lösa något stort nationellt eller internationellt problem? Istället för detta gång på gång p.s.s. och inte mer rätt nu tycks det för mig i år än förra året eller innan dess.


Senast irrationaliteten var när en vald i Kongress eller Senat menade att al-Gadaffi varit en lugnare stabil och betrodd entitet när det kom till icke-terrorism i regionen. Trots medskyldig till ett av de största mest dödande terrorist-dåd genomfört (Lockerbie) och återkommande kontinuerligt som känt många år finansierande terrorism (och ej bara "ämnes-relevant" som vi kanske gärna tänker i arabiska områden från stereotyper utan även relaterat Nordirland ex.).


När jag läste lite mer av honom allmänt bakåt fick jag intryck av att han var lite stolt över att vara okunnig även om han inte använde just det begreppet. Så det hela behöver inte varit någon helt medveten desinformation för att försöka utnyttja förändra verklighet i och runt internationell-politiska möjligheter för att stärka möjligheter att väljas eller inte väljas för det egna partiet. Jag tror helt enkelt han ej kände till det eller glömt det, och ej kontrollerade med Wikipedia rörande dom stora händelserna i och runt Libyen innan det blev publicerat.


Jag skrev något om det länkande det hela när aktuellt och det går nog att hitta via Libyen taggen


Relaterat: