Dalai Lama: Sockpuppet för diktaturen eller bara svag i huvudet (Williams syndrom)?

2015-01-10

Relaterat respektive:



Adderade jag som ett försök att hjälpa resp. veka och gubb-gnälliga Dalai Lama resp. att lyfta sig till något bättre (i värsta fall försvinner en av dem och i bästa fall slipper världen båda):


Hade det har nu inte varit vekt hade han tagit på sig en uniform och gjort verklig nytta genom att ge de dum-passiverade Tibet-munkarna något enkelt nog att som första steg ut i verkligheten försvara sig mot - som man om sund och frisk gör det: För att vinna - utan att någon behöver känna obehag av att det kan vara brott mot internationell kutym om någon sunt välmotiverad hanterar risken pro-aktivt. Eller p.s.s. för fastlands-han-kineserna och särskilt Shanghai-folken. Hong Kong flocken vi såg förra året gillar jag: Jag skulle inte drömma om att ge några särskilda råd till dem. De vann ju en lagom stor första seger. Mycket sundare än att som bl.a. tibetanerna som går ut och förlorar år efter år. Hong Kong flocken gör vad de känner är rätt själva och ska ej läsa Tibet-råden i sådant här. Fungerar det och levererar resultat ska man inte försöka laga det med ej praktiskt i den konkreta lokala domänen metod som levererade.

Vek, gubb-gnällig och moraliskt defekt: Men rik (ev. dement: Men för en så lydig liten diktaturens sockpuppet är det inte trivialt att avgöra).

Som det är nu är det bara jobbigt för alla. Dom genererar alla som behöver uppleva allt strunt. Som två små sockpuppets utan mening eller substans. Något kända namn så trots att budskapet får med sig en massa gubb-gnäll reducerande effekt så får de fortsätta kanalisera information. Om Laman nu är sockpuppet för deras fiende är tämligen osäkert. Men miss-management där effekt av etablerade metoder och hantering sedan år är känt utan effekt resp. agerande mindre proto-agentativt därför att det det dolt är fienden som beslutar mycket (med eller utan Lamans förståelse) behöver i realiserad negativ påverkan inte skilja sig. Inget har ju levererat något och den egna flocken är så pass i själv-destruktiva depressiva processer att de precis som Laman parscherar ut att förlora men allt oftare inkluderande självmords-eldandet. Utan trovärdiga exempel tvivlar jag på att diktaturen hade klarat att få honom som sockpuppet att göra det bättre.


Istället för allt strunt och vansinnigheter Vek-hammed gör relaterat mer eller mindre inbillade företeelser eller egenskaper generella i människan de ej kan påverka borde dom och munkarna hjälpa varandra och komma ur respektives självdestruktion. Och gå ut och slåss rationellt oavsett om med uniform, icke-väpnade metoder i rummet, riktad information, allianser m.m. (pröva olika saker och sluta med saker ni förbrukas av eller som ej levererar mätbart värde). Men det är skillnad mellan ofriskt strunt redundant eller malignt som avlägsnas med egentligen en begränsad ansträngning och att skapa verkliga värden även när det tar ett tag och inkluderar en tämligen skicklig aktör i allt i och runt konflikter i alla sina domäner. Skillnaden mellan strunt och krigaren.


Komplettering: I association från kontrollerade jag med hjälp av Google om en alternativ förklaring kan finnas till Li Ka-shing samhällsdestruktiva beteende. Kan han egentligen vara ett offer? Fortfarande vek men förledd via utpressning han inte var människa nog att hantera korrekt? Och faktiskt verkar det som att South China Morning Post uppmärksammat indikationer på detta. Dokumenterat nedan:



Ej besökt då jag inte själv vill besöka sidan: Jag tror det kan få den kinesiska cyber-armed att bristande i förståelse nätverk att störa Telias trafik i relaterade funktioner hos dem som även om de inte behöver störa mig - ex. sparande tidigare DNS-förfrågningar lokalt om den kopplingen störs - är onödigt eftersom det kan drabba andra surfare: Men jag litar på Google här som ju har indexering som sin expertdomän - vidare när prospekterad sökning inte mer än beskrivande direkt i mening vad jag söker levererar inger det trovärdig i kontrast om jag hade suttit och kombinerat sökord tills man hittar en möjlig träff i vilket fall kontroll så klart varit nödvändig (dessutom genererar det mig att folk är så dåligt motiverade i sitt arbete: Men kanske ej otroligt en tyst-protest mot hela systemet).