Yu är oartig mot kvinnorna och förstår inte historien

2011-05-14
"Foreign Ministry spokeswoman Jiang Yu said late Friday that it is wrong to compare China to countries that have faced recent unrest.

'It is inappropriate for anyone to relate or compare China to some west Asian and north African nations facing turmoil,' Jiang said in a statement on the ministry’s website.

“And any attempt to direct the Middle East turmoil to China and change the development path chosen by the Chinese people will be futile,” she said."

Från: China rejects Clinton’s human rights comments, says comparisons to Middle East wrong

Fel? Du har inte ens ett referenssystem för att bedöma vad som är meningsfulla jämförelser eller inte i dom här sammanhangen Yu. Vad skrev jag? Jo att Sudan och Nordkorea bär isomorfologisk likhet:

Vad är Kina i detta? Kina är inte en entitet. Respektive händelse går att transformera med korrigering för hur annorlunda andra faktorer är till Kina.

Yu ge det 3 till 19 månader och de kommer slita dig i stycken och äta köttet.

Yu har här inte ens fattat det mest grundläggande. Yu förstår inte vad spelet handlar om och har inte förstått dess regler än.

Bloggers inkompetens förstörde ju min "analys" av Syrian. Men Syrien behöver avslutas om inte annat av korrekta skäl. Sedan när tiden är rätt och aldrig att du kommer veta det kommer jag.

Och så fel av Yu att agera oartigt mot en kvinna. Tänk det gillar jag inte alls och beroende på region i Kina vet jag att man inte kommer gilla det heller. Läs och lär av mig hur man är artig: