Något kul kan betyda allt

2009-11-21

Det är helt otroligt hur roligt jag haft åt mupparna Google publicerade på sin hemsida. Så fort jag känner mig på dåligt humör surfar jag in och tar mig en titt på dem. Jag vet inte om något roat mig lika mycket någonsin. Samtidigt mot all förmodan är det lärorikt och utvecklande.

Ta t.ex. Big Bird:

  • Har en teddybjörn kallad radar.
  • Tros vara en stor kanariefågel men kanske kan vara en kondor, lärka eller "part homing pigeon".
  • Han har varit med i diverse filmer också och däribland:
    • Big Bird in China.
    • Big Bird in Japan.
    • "Neighborhood of Make-Believe on Mister Rogers' Neighborhood,"
  • Han har skrivit en bok med visdom: The Wisdom of Big Bird :-D

Det kan tyckas trivialt men jag har haft oerhört roligt åt dom här figurerna. Och inte mycket roligare än nu på morgonen när jag läste in mig på Big Bird. Tack. Sedan var det givetvis något av en lycklig slump att det råkade vara något som roade mig så här oerhört. Inte desto mindre var värdet som det gav mig just nu enormt.

Tipsen från Marissa Mayer känns klockrena:

"From Oscar to Elmo, the whole gang had a ton of fun hanging out with Google this week. So, enjoy the full series again, change your desktop background, hang them around your desk, and join us in celebrating Sesame Street!"

Från: Happy 40th birthday Sesame Street!

Här har vi dessutom ett arkiv där bilderna hittas i hög upplösning:

40th Anniversary of Sesame Street

Tidigare bloggat:

Alla Sesam Street figurerna från Google

Helt otippat fick de där figurerna mig att införa ett par goda vanor i vardagen som jag tappade någon gång senaste månaderna. Även om det bara är en kul slump att de roade mig så mycket kan jag inte se vad jag gjort för att förtjäna en sådan glädje. Hur som helst gjorde det mig väldigt glad.