Slacking off eller Jolly around?

2015-07-25

Jolly around är em ej lika systematiskt djupt defekt som Slacking off. Vid Jolly around har det bara handlat mer om kul utan ett seriöst försökt.


Vid Slacking off kommer defekt enhet i ex. organisationen dragande med någon defekt skit de gjort efter en lokal subkulturell idé helt overklig i varje verkligt behov av attfaktiskt lösa ett verkligt problem snarare än bara roa någon middle-management i en för världsdel, land, organisation, värld ellervad nu aktuellt föga verksamhetskritisk person eller del-organisation.


Förutom ex. i är ett brutalt ofriskt ex. på Slacking off lite varstans (kanske fortsatt i QA regering och bredare ansvarsområden precis som tråkigt nog förra regeringen också): Grov van-slacking off bland väljarna kombinerat missbruk av resp. block av det för slacking off i område äventyrande natioenns säkerhet. Duger inte och det är ditt fel även om andra bidragit till det också och egentligen väldigt orättvist lär du väl inte bidra till en lösning på det heller.


Ex. Jollu Arpimd 'r Waööemberg pratande i debattartikel att om han fick göra som han vill skulle han sälja till Nordkorea lika gärna som Saudiarabien. Självklart avsåg han vapenexport till Nordkorea eftersom hela frågan avsåg vapenexport tiil Saudiarabien samt att jag tvivlar på att någon annan aktuell domän export Nordkorea aktuell för större enheter i Wallenberg-sfären utanför energi och finans berörs av sanktioner. Djävla defekt Jolly Around: Kul när det kommer pengar oavsett vad det kostar i faktiskt värde ej resultatet av en defekt self-learning. Riktig Slacking off i Wallenberg-sfärens PR-funktioner också men med den stabila värde-mitt sfären har sedan evigheter nu är spekulerar jag defekt-acceptaens vs. mätbart effekt balansräkning övergripande tämligen oändlig (argumentera vapenexport Nordkorea tycks ju ex. ej störa särskilt annat än at ttydliggöra vad känsligare entiteter - antagande no business Wallenberg-sfären rekrytering kan öppna upp - bör undvika).


Jolly around bär natur av lite oseriös clown. Men det är Slacking around som är den systematiska faran. Där kan funktionen faktiskt ha förmåga ej bara skymd av hippi-nöjen och nöjen i vulgär-kultur man hellre sitter och skrattar åt än att göra det man egentligen borde när effekt-asvars definieras från trolig effekt-potential med en basal nedre genomsnittlig möjlighet från kognitiv eller fysisk förmåga. Slacking off kan ofta och ibland med kompetens bli riktigt övermotiverade när de kritiseras och sittaoch försvara vilken sunkig skit-prestation som helst med vad helst: Antal döda kan räknas i många tiotusen men vilkenföga tillämpad paragraf i vilket polatiiskt system som helst får duga för att inte bara göra befintligt agerande vettigt utan förklarande att hindrande alla döda hade varit fel.


Lite som idéen att normal noise månad per månad i effekt-påverkan av vapenexport debattartikel skulle motivera inte bara ej skada utan att den kanske fungerande när big size och priming ger lite påverkan positivt temporärt bara från propagandaeffekt. Missande och döljande den systematiska skada typiskt allt jag lätt inser förekommit sista åren och jämfört med (intemer än 20 - 40 om jagminns rätt då jag utgick från händelser jag mindes manuellt och hämtande ut statistiken fårn det sedan). Även om skadan kan bli mindre för litet land som Sverige därför att sannolikheten att någon inser utnyttjande att riktat snarare än merspontant utnyttja det tenderar att sprida sig och den sannolikheten är lägreför ett litet land i första inträffa. Och risken för att allmänt verka lite dum kanske attraherande sämre och dyrare leverans-aktörer? Nu är det dålig månad så låt oss gå iväg och sälja på X en debattartikel om export av giftigt Barsebäck avfall till ISIS i Syrien både lösande vårt sopproblem, skapande exportinkomster svårare och döda av en massa terrorister där. Det köper han nog.


Jolly Around är dock inte fullt Clowning around'som jag kanske återvänder till någon gång framöver. Men löst relaterad indirekt clowning around d.v.s. domänen av att behöva göra lite clowning around med kul skämt i diskussion allvarliga frågor där att mottagaren är en så default jolly around att hade de gjort något utan en liten punktlista blir det bara clowning around. Ingenting för den som slacking off därför förutom krav övning lära sig skämta, skapa skämtsamheterna o.s.v. fodrar en hel del kunskap psykologi med ganska stor vikt mot sista 12 åren.


Nu har jag förstås skämtat lite här så att det blir kul och så. Likväl allvarliga frågor förstås.


Kag tucler egemtöogem omte att jag är någon malign sktistövel här. Mer att jag bryr mig och saker är för mycket av Williams syndrom resp. bara klasiskt fördummad krävande att man engagerar sig prövande vad som ev. kan ge en mer mot normalt förväntat av en moraliskt sund människa funktionell respons.


Har du likt Wallenberg gjort en massa Jolly Around ISTÄLLET FÖR NÅGOT VIKTIGT SKA DU VARA GLAD OM NÅGON ANANN KAN GÖRA NÅGOT VETTIGT AV DIG SOM EX.FÖR EJ HELT FÖRTAPPADE PERSONER: jAG DÖG EJ MEN I ALLA FALL KLARADE sKITSTÖVELN hANS AV ATT RÄDDA LITE AV UNGDOMEN FRÅN ATT BYGGA pLUTONIUMREAKTORER I nORDKOREA MED MIG SOM EXEMPEL. [Slacjubg iff u deb dinöb ajtyekk flr nug strybtabde i att korrigera stora bokstäver därför att datorn i hårdvara är väldigt skakig jsut nu i alla fall. Det duger ej men en plan för att lösa det systematiska problemet genom att Go around the Horn finns.]]


Djävla privilegium ej värd efter så mycket Jolly around. Men för värde världen resp. rädda nationellstolthet så att det hela inte blir ännu mer av komiskt skämt cirkulerande via e-post m.m. med varianter av från Saudiarabien och vapenexport ill Nordkoreansk vapenexport. Allt för alla är inte Jolly around så folk ska ooavsett personliga tillkortakommande se till att överprestera på icke Slacking off så att dom med bara dum Jolly around inte sitter och går ivägen för allvarliga män och kvinnor lösande allvarliga problem som är viktiga.


Och egentligen försökt jag inte vara rolig alls här.