Inspirerad av Putin ska jag också se över mina vapensystem

2015-06-17

Nu kapprustar vi...Och efter att nyligen gjort humoring the woman and children med något passande dem i Sydkorea försöker EU:a ekonomin: Om deras kvinnliga statschef istället för sur och oinbjudande varit glad och gullig hade det kanske fungerat (och föregripande i Göra "begå" på musiken) kan vi här män emellan medan dom tittar på dom gulliga djurbilderna kreativt fritt titta på möjligheterna som står oss till buds utan att enorma summor, en massa diffusa problem relaterade svårighet att kontinuerligt kunna släppa lös vapnen m.m. begränsningar kärnvapen har.


Efter att Putin var "försvunnen" av orsaken åtminstone jag inte säkert känner till (många tror att han var sjuk om så eftersom det verkar hålla i sig försvagande men ej snabbt destruerande kanske HIV eller TBC) har han börjat så smått börjat likna en av dom här små vita-aporna som bl.a. finns på den fina gamla Gibraltar i Spanien (en fin gammal brittisk koloni som upprätthåller en ö av anglosaxisk tillväxt i Medelhavsområdet).


Smutsiga apor, Gibraltar, som äcklar sig med mat som barn eller trevliga djur nästan i människoflocken som hundar kan smittas med sjukdomar från om de råkar vidröra. Ex. hepatit eller TBC. Ohygieniskt, äckligt och farligt...

Foto: Nathan Harig

Så sist jag funderade över vad det egentligen är för fel på honom (kanske inte bara anti-kosmetisk-korrigering tagande bort något) fick jag idén att när han nu så smått - i nivå av en människa förstås men ändå - börjat likna dom här aporna kanske jag kan komplettera min koncept-skiss av ett antiryska-massförstörelsevapen skapande värde här och kostnad där av det:Att det bara räcker att prata med Putin var uppenbart för mig redan 2013 efter att ha prövat det i Gaskrämaren Ryssland: Lika värdelös för kinesiska diktaturen som Iran, Syrien och Nordkorea falskt. Tråkigt nog visade sig EU lika vekt som saker alltid innan det krävs att man lämnar det bakom sig marscherande framåt för att bryta konflikten den hårdare men ändå på många sätt belönande i att man vet att man gör något viktigt såväl som från den höga intensiteten - den förstärkta verkligheten brytande sköldmuren med den imponerande kropp fienden ser komma mot dem i fjärran. Här konkret att kapprusta Ryssland till att lägga ner vapnen i allt som klarar att nå upp till en nivå där jag och andra män som för mindre kan tycka att det finns viktigare problem och hot i världen än Ryssland med mindre än att de tjattrar om sina kärnvapen.


Näringsbrist och TBC gjorde Ebola luftburen men Putin har tystat ned det

Att komplettera informations-vapnet Operation Ryska Döden med föreställningen att Ryssland förutom TBC är nedsmittat med ebola känns som en görlig väg. Det bör nu när ebola är hett öka på payload där ännu större obenägenhet att ha kontakt alls med Ryssland bör bli fallet och därmed destruerande deras ekonomi kompenserande för EU's detekta hantering av dom europeiska säkerhetsfrågorna. Vill du köpa olja eller vapen av Ryssland när leveranserna kommer med ryssar spridande smitta? Eller att du i värsta fall måste träffa tekniker och säljare för att reda ut vad vapnen klarar av? Inte om du kan bli smittad av TBC och ebola.


Vi har ju redan alla sett att deras president börjat likna en apa - Kanske vad man kan associera till ett försöksdjur som flytt från ryska fysiska vapenfabriker med ebola? Jag kan tänka mig att det är så. Varför inte egentligen? Är inte ebola från början ganska obegriplig? Förstår någon egentligen hur den fungerar och om så talar de om det för oss?


Att ebola tänkbart är luftburen redan idag om känsligheten (näringsbrist o.s.v.) är hög och fysiska distansen till smittbärare är kort håller jag som inte alls otroligt pågående i Afrika efter jag läste en ganska gammal studie konstaterande att det just kan ske mellan aporna man använde som försöksdjur:Jag spekulerar att med eller utan skyddsutrustning är det inte just det luftburna västerländsk vårdpersonal behöver oroa sig för (utan där krävande en mer vedertagen smittväg) men att slemhinnornas motståndskraft vid näringsbrist och jämförbara orsaker välkänt kunnande reducera just sådant skydd att det är en idag aktiv smittväg. Man kan visst spekulera att poliser m.fl. kommande förbi och titta på döende på gatan o.s.v. kanske ändå rörde vid dem och därför smittades men jag tänker att oavsett kanske sämre kunskap om ebola och hygien i länder som här med dålig grundskola så begriper man nog att hålla sig några meter ifrån. Och då när liggande stilla utomhus kanske det ändå var luftburet (om nu inte vidrörd av någon ej uppenbart sjuk i samband med det).


Varför skulle nu Ryssland få problem med luftburna ebola? Varför dör vi när vi har kontakt med dem oavsett om det är som turister, träffande affärskontakter eller görande något annat? Både därför att man har vissa problem med näringsintag men viktigare därför att alla TBC sjuka redan har ett stressat immunförsvar och därför lätt smittas. Smittade sprider det sig snabbt via dem därför att de redan orsakat av sin TBC går runt och hostar blod.


Och som en bonus har nu läsaren dessutom fått lära sig hur man kapprustar balanserade modernisering av kärnvapen utan att det tar mer än 15 minuter eller kostar något alls. Vi lägger ebola ovanpå TBC'n.


Självklart kan man tycka att vapnet är moraliskt defekt: Jag om någon håller absolut med även om det inser jag balanserat av en viss kreativ-nöjdhet av att av och till minnas skissen. Dessutom får man ju inse att här är vi ute i jungeln där människans mer "avancerade elegantare" kultur betyder föga. Att vara beredd att försvara sitt liv mot rovdjur, fientliga kanske mer primitiva människor, sjukdomar och skador är kritiskt om man ej ska dö ut. Ett ögonblick utan att ha klubban beredd och en apa sitter med berott mod och konspirerar för att skjuta iväg kärnvapen (det är själva poängen med dessa vapen eller som jag kallar försvarslösningar likt ebola-tbc-vapnet verktyg och som sådana är de i sig aldrig den färdiga skapelsen innan de fått fullfölja den mening de skapades för att hamra ut - Därmed att jag tror det mycket sunt att kapprusta med här innan möjligheterna till det är nedstängda därför att missilerna skapat implicit lagstiftning för att undvika dem eller därför att jag brunnit upp).